26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #7679 csak hogy felvilágosítsak itt mindenkit, az EA/DICE egyáltalán nem tervezi a valuta visszaállítását. Épp ez a lényeg hogy kényszerítség az embereket BF-ok vásárlásra. -
CAC #7678 Sziasztok!
Pár hónap kihagyás után jöttem vissza, és valami eszméletlen, ami lett ebből a játékból.
Az eddigi 1 hónapig meglévő cuccokat 1, 3 napig lehet csak aranyáron megvenni. A commando egyszerűen játszhatatlan lett. Ráadásul akárhova léptem tegnap be, mindenhol együtt mozgó pro-k nyomultak.
Mit ne mondjak, elég rossz játékélményt tudtam a hátam mögött. :( -
sabzi #7677 Ha valaki szereti a steam-et akkor nézzetek be! Hatalmas akciók vannak mostanság, 1-1 naposak.
Pölö GTA IV csak 2000 Ft.
Mondjuk én semmit nem veszek, mert most nem kell, de mondom megéri benézni. -
cucmurgány #7676 Sziasztok én 14 éves vagyok sajna szerver még nincs de tervezzük (csak akkor ha vissza áll az eredeti fizetési rendszer a BFH-n)És még valami ha valaki be szeretne lépni azt megkérnénk hogy segítsen egy kicsit a reklámban. -
tomonor #7675 szerveretek van? Anélkül csak group vagytok. -
#7674 :)) -
#7673 hány éves vagy. -
cucmurgány #7672 Sziasztok most alapítottunk a haverokkal egy magyar klánt és minden aktív felhasználót szeretettel várunk: Brother of HUN
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek -
tomonor #7671 azért néha így is idegesítőek néha a sniperek... de főleg a csíter sniperek.
Tudtátok hogy a DICE a csítereket csak 3 napig bannolja? Utánna jöhetnek vissza nyugodtan -
tomonor #7670 nos, fejlődésre nem lehet panaszom perpillanat, mert gunner vagyok xD max nem megyek ki a nyílt csatatérre mert nincs long range MG-m, ám short range MG helyett a közepes is tökéletesen megteszi. A shotgun mintha ott se lenne, eddig nem használtam a gunneremhez. Régen annyival volt jobb, hogy ha oly szituáció kerekedett, akkor elővettem a long range MG-t, és azzal lőttem ki a távolodókat.
Bandagaket meg amúgy se használtam régen se, mert akkor is pénz szűkében voltam, és hamar megtanultam hogyan kell túlélni a csatateret bandáj nélkül xD -
Cat 02 #7669 Elején jó volt commando, de most h 20 felett van egy raklap összetartó ellenfél, lehetetlen vele játszani, főleg lag és nerf miatt. 19-eket sebzek, nevetséges. -
#7668 mi csak 1-2 órát toljuk azt se mindennap, nagyon szar ez a lassú fejlődés -
tomonor #7667 én úgy játszok, hogy minden nap megveszem 1 napra a sima bazooka-t és addig játszom, míg meg nem szerzem a 150 VP-t megint. Ha megunom a gunnert, akkor tolom a soldierrek picit, amely ezuttal már lvl 24, és a gunnerem is lassan lvl 22 :D
annó a legjobbnak, most valamiért a commandót érzem a leghasztalabbnak. -
#7666 maci haverommal így is sok pénzes playert leverünk alap gunner cucccal, de bazooka az kéne, hamár gránát is van alapból -
tomonor #7665 nekem egyáltalán nem -
#7664 Sokkal :/ -
tibi6893 #7663 Azóta a bizonyos pénzorientált patch óta nem játszottam..
mennyivel lett nehezebb/rosszabb a free játékosoknak? -
#7662 www.battlefieldheroes.com ->bejelentkezel ->felül a neved mellett lehet felvenni -
#7661 XD -
bobakrome16 #7660 hofyan lehet felvenni friendenek
-
bobakrome16 #7659 de nem tok beirni neved a friendshez
-
bobakrome16 #7658 ok kosz
-
#7657 felveszitek egymást barátnak, te bemész egy szerverre, ő pedig csatlakozik hozzád(menübe van tudod a friends pont, és ott. -
bobakrome16 #7656 hello az az egyik haverromall akarok játszani egy serveren hogyan lehet megoldani h ugyanarra a serverre mennyunk -
#7655 :)) -
#7654 áh :D -
#7653 (Bezzeg ha nem linkelek nerfnowot a tf2 topikba :D)
Am ezen én is elmosolyodtam -
Cat 02 #7652 -
#7651 Ez szemétség. -
tomonor #7650 azt mondták, hogy ott lesz elérhető eme feature, ahol euró árfolyam van. -
#7649 Ahogy látom egyre több országban lehet sms-el venni battlefunds-ot, lehet nálunk is tárgyalnak már... -
#7648 http://www.youtube.com/watch?v=qKVXvXPJo_U -
#7647 Küldd át, leellenőrzöm. -
tomonor #7646 én találtam, ám fake-nek tűnik. :/ -
sabzi #7645 Nem találtam ezzel semmit :(
Vajon miért?
:D:D
Ezzel fel is adom a komoly munkákkal járó, erőltetett, hosszú órákon át tartó keresésemet a vépé csinálók után. -
tomonor #7644 betonfield heroes :D -
Cat 02 #7643 Fail :D -
sabzi #7642 hmmm ...
A fene egye meg, hogy nincs edit :S. -
sabzi #7641 Egy kis VP plussz az nem csít ;)
Ha játszanék még és nem csak ezt a forumot látogatném lehet én is keresnék valamit.
http://tinyurl.com/ybsdgjq -
tomonor #7640 berakták a játékba az új mappot, pár szerón már működik (Sunset Showdown, vagy ss2)
Nos, én teljes szívemből elítélem a cheatereket, ám az EA jelenlegi VP adóztatása valóban túlzás. Ha valaki talál megoldást eme VP krízis megoldására, az szóljon.