Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
Na ha már mindenki kapott kulcsot valaki megszánhatna engem is eggyel 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Gando
és hogy lehet a többi abilityt megnyitni? mert nekem csak a heal van

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Smithwarden
*el

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Amikor az elejen lvl1-eskent belecsoppensz a tobbiekhez akik mar most sokan lvl15-osok, es rutinosak, ugy nehez az elejen persze.
Amikor mar van kb 2-3 Hero pontod, es jo helyre osztod el oket, onnantol van eselyed kinyirni erosebbeket is konnyebben, ha jokor nyomod ez az ability-ket.
(De ha alapbol bena vagy akkor hiaba minden.) <#vigyor>

Gando
amúgy csak én vagyok béna, vagy télleg nehéz a játék egy kezdõnek? <#idiota>

Chat 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

foxpal
Nah kaptam egy kulcson egy nagyon jó szivû embertõl és köszönöm hogy eltudtátok viselni a nyafimat 😊

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=24960

RAZOR27
Royalba sem egy szépség 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Snexi
németeken

Snexi
néteken tök hülyén néz ki a gázmaszk,olyanok benne mint valami ló 😄

Jeffjohnson
Ritkán van csapatmunka és igazából csak a heal az amit a körülötted lévõk is megkapnak (meg a Leg it) viszont annál erösebb a heal minél többen vannak a hatósugarában. Multkor volt részem egy igazi zerg vonatban 6an 1 csomóban 3 Gunner 3 Soldier olyan hentelést rendeztünk, folyamatos heal szinte meg sem mozdult a hp-m brutális volt. Van lehetöség csapatmunkára könnyebb is úgy de mindenki inkább a maga kis mission-ével van elfoglalva tisztelet a kivételnek.

Én láthatatlanságból sose késelek 😛 Szépen leszedek mindenkit.

Smithwarden
Nekem is meglepo a dolog, de kb 5-bol 3-4-szer ha medicet kerek es a kozelemben van soldier, akkor kapok healt, illetve en is szoktam tolni ha kernek.
Ha nem kernek es a kozelunkben nincs csata, akkor is el szoktam soxor tolni masnak, hatha nem full hp-s.

foxpal
A képek alapján gondolom mindenki szarik a másik fejére hogy medic-ezik😄
Itt van csapatmunka amúgy?^^

foxpal
Oh...A 15 accommal egyikre se jelentkeztem a bétára XD szóval ezért nemjött mondjuk most sincs de remélem még küldeni fognak😛

REPS0L
nemtom én kaszabolok összevissza késsel. elõször láthatatlanság, majd ha nem jön össze, és elkezd futni elõlem, és úgy próbál lõni, akkor elixir, és rohangálok mint egy idióta, közbe késelem 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

😛

Áldozatra várva

Ám ez a kés nem is olyan erõs, néha ha makom van leszedek vele egy gunnert és annyi, általában megölnek ha azzal tolom.

joebacsi
q

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Emote-okat h lehet ingame elõcsalogatni ? NUM bill ?

Viktor99
Büntess, te állat! 😄
TDC Geronimo
forró a hangulat :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zs0lt1
Nekem sincs kulcsom és nem picsogok érte, szépen kivárom a sorom szóval lehet kussolni és nem nyávogni ok? Fasz kivan de már tényleg, hogy az utóbbi napokban a kibaszott nyávogásoktól teli a topik.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Colton
Nekem sincs! Ne légy magányos!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

"sõt még olyanis aki még nemirt vagy esetleg meg se érdemelte.."
és ki az aki "megérdemli"? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

foxpal
Smithwarden énis igényt tartanék de elsõ a barátok (én) nmeszeretnék szenvedni hetek óta gameplay videókat nézek mert nincs egy rohadt kulcsom.. itt midnenki kapott kulcsot sõt még olyanis aki még nemirt vagy esetleg meg se érdemelte..

Smithwarden
Az ucso plussz kulcsomat odaadtam 3 havernak, hogy probaljak ki mind, es most folyamatosan veszekednek TS-en, hogy ki mikor kerul mar ujra sorra, mert mindegyiknek tetszik... <#crazya>

Smithwarden
15 szint a max a mostani betaban.
Legalabbis nalam onnan mar nem megy tovabb az xp.

foxpal
Kicsit magányos vagyok és unatkozok..Már csak nekem nincs<#sir>

Snexi
gondolom még nincs olyan sok szeró hogy nagyon válogathasson az játékosok közt

joebacsi
amiért ilyen jó voltál núbhoz, elintéztem, hogy oda is kapj plecsnit 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Wtf, engem miért veled rak össze ha 13 as vagy ? 😄

Snexi
mi ez a csillag a következõ lv-n?

már a 13-ason is volt de semmit nem kaptam amikor elértem

Gando
mókás ez a szárnyon üldögélés...

hamár embert nem tudok leszedni <#idiota>

érdekes egyébként mert együtt sokkaljobban lehet játszani .. pl a legit-gyorsfutás a melletted állókra is érvényesül

csak sajnos a korosztálynak nem erénye a gondolkodás 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

! sajna hozzá kell szokni, nem hiszem, hogy ez hamar megváltozna.<#rinya>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

látom rend van, visszateszem favba. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ToCsEk
hát gyûjtögöthetsz az biztos 😄 nekem kb 400van, eddig csak raksivetõre költötten 😄 királyul lehet ám házakra rocket jumpolni vele 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Érdemes 1k pontot összeszedni ? V inkább "béreljek" wepet ?

Alien69
Ez negatív hozzá állás. Amikor felfordulunk, egybõl írok egy "SORRY"-t. Még ha tudja is az illetõ, hogy mondjuk nem én vagyok a hibás. :-D Ritkán is panaszkodnak rám, speciel eddig talán senkise. Valszeg azért, mert ha jól összejön egy BF2142-s kör, és minden klappol, azért egy 30:2-s K/D mindkettõnknek persze külön-külön, belefér az a két megnyekkenés. Még, ha konkrétan én is bénázgatok természetessen. <#alien>
Na jó, ez a K/D arány nem annyira minden nap, minden körre igaz, de ez most mellékes. <#nevetes1>

REPS0L
nem

Hm, béta kulcsot csak ahhoz a mail címhez lehet kötni, amire jött ?

REPS0L
C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Battlefield Heroes\Screenshots

Gando
amúgy ez elrakja valahová a képeket, vagy csak vágólapra teszi?

Viktor99
Hát akkor biztos nem lépnék be egy klánba se... Legalább azt had én döntsem el hogy hogy nézek ki 😄
Gando
én ezért nem használtam sohasem bfekben jármûvet(kivétel bf2, mert ott partraszállítottam helivel), 😛 mertha meghalunk, akkor én vagyok a hibás úgyhogy inkább nem ülök gépekbe 😄

Alien69
Amúgy, már találkoztam igazi csapattal. Igaz, pl csak ketten néztek teljessen ugyan úgy. De látszott, hogy elõre megfontolt szándékkal néznek ki azonossan, és a nevük is hasonló volt. :-D
Valszeg, ez lesz késöbb a klánok védjegye, lesznek kalózok, matrózok, meg mittoménmik. <#alien>

Alien69
Nem feltétlenül rossz a statrendszer. Mi tesszük olyanná. :-D De szerintem, akkor is ilyen lenne, ha bármi más félét próbálnának kitalálni. Emléxem, BF2-benis, meg BF2142-ben is, nem egyszer kellett saját társamat lelõni, mert gyökérbéna egy heli vezetéshez, de erõlteti, hogy Õ majd megmutatja. A láma meg utána mondjuk oda ment egyenesen mondjuk a titánhoz (bf2142) lelövetni magunkat, és ezt folyamatosan. Hiába rakom prefixnek oda nevem elé már azt, hogy FLYBOY, vagy mittomén, mégis, sokat kell küzdjek, hogy egyáltalán beszálhassak abba a nyomoronc jármûbe. Nem azt mondom, hogy minden áron én akarom vezetni, végtére is nyitott vagyok ilyen téren is. Hiszen, nem én vagyok a legjobb pilóta, én is sokat tanulok, tanulhatok másoktól, tehát, erre nyitott vagyok. De, hogy valaki szétcsessze a játékomat lámaságaival...
Van, aki még az üzijeimet se érti, tehát pl hiába ordítok, hogy menjünk javítani, nem, még fordul egy kört füstölõ géppel (lehet, még azt se tudja, hogy javítható a gép). Persze, hogy egy arra tévedt galambfos is kinyír minket. Sajnos, ezt nem tudják kiszûrni.<#nemtudom>

Gando
visszavonom jóez, de azért van mit javítani
Mondjuk ez a matchmaker szerverkeresés úgy sz*r ahogy van, nameg valamit kéne belevinni, hogy legyen kicsit jobb a csapatjáték