26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    csak hogy felvilágosítsak itt mindenkit, az EA/DICE egyáltalán nem tervezi a valuta visszaállítását. Épp ez a lényeg hogy kényszerítség az embereket BF-ok vásárlásra.
  • CAC
    Sziasztok!

Pár hónap kihagyás után jöttem vissza, és valami eszméletlen, ami lett ebből a játékból.
    Az eddigi 1 hónapig meglévő cuccokat 1, 3 napig lehet csak aranyáron megvenni. A commando egyszerűen játszhatatlan lett. Ráadásul akárhova léptem tegnap be, mindenhol együtt mozgó pro-k nyomultak.
    Mit ne mondjak, elég rossz játékélményt tudtam a hátam mögött. :(
  • sabzi
    Ha valaki szereti a steam-et akkor nézzetek be! Hatalmas akciók vannak mostanság, 1-1 naposak.
    Pölö GTA IV csak 2000 Ft.
    Mondjuk én semmit nem veszek, mert most nem kell, de mondom megéri benézni.
  • cucmurgány
    Sziasztok én 14 éves vagyok sajna szerver még nincs de tervezzük (csak akkor ha vissza áll az eredeti fizetési rendszer a BFH-n)És még valami ha valaki be szeretne lépni azt megkérnénk hogy segítsen egy kicsit a reklámban.
  • tomonor
    szerveretek van? Anélkül csak group vagytok.
  • Narxis
    :))
  • REPS0L
    hány éves vagy.
  • cucmurgány
    Sziasztok most alapítottunk a haverokkal egy magyar klánt és minden aktív felhasználót szeretettel várunk: Brother of HUN
    Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
  • tomonor
    azért néha így is idegesítőek néha a sniperek... de főleg a csíter sniperek.

Tudtátok hogy a DICE a csítereket csak 3 napig bannolja? Utánna jöhetnek vissza nyugodtan
  • tomonor
    nos, fejlődésre nem lehet panaszom perpillanat, mert gunner vagyok xD max nem megyek ki a nyílt csatatérre mert nincs long range MG-m, ám short range MG helyett a közepes is tökéletesen megteszi. A shotgun mintha ott se lenne, eddig nem használtam a gunneremhez. Régen annyival volt jobb, hogy ha oly szituáció kerekedett, akkor elővettem a long range MG-t, és azzal lőttem ki a távolodókat.

Bandagaket meg amúgy se használtam régen se, mert akkor is pénz szűkében voltam, és hamar megtanultam hogyan kell túlélni a csatateret bandáj nélkül xD
  • Cat 02 #7669
    Elején jó volt commando, de most h 20 felett van egy raklap összetartó ellenfél, lehetetlen vele játszani, főleg lag és nerf miatt. 19-eket sebzek, nevetséges.
  • m1garand
    mi csak 1-2 órát toljuk azt se mindennap, nagyon szar ez a lassú fejlődés
  • tomonor
    én úgy játszok, hogy minden nap megveszem 1 napra a sima bazooka-t és addig játszom, míg meg nem szerzem a 150 VP-t megint. Ha megunom a gunnert, akkor tolom a soldierrek picit, amely ezuttal már lvl 24, és a gunnerem is lassan lvl 22 :D

annó a legjobbnak, most valamiért a commandót érzem a leghasztalabbnak.
  • m1garand
    maci haverommal így is sok pénzes playert leverünk alap gunner cucccal, de bazooka az kéne, hamár gránát is van alapból
  • tomonor
    nekem egyáltalán nem
  • Viktor99
    Sokkal :/
  • tibi6893
    Azóta a bizonyos pénzorientált patch óta nem játszottam..
    mennyivel lett nehezebb/rosszabb a free játékosoknak?
  • Szétyer
    www.battlefieldheroes.com ->bejelentkezel ->felül a neved mellett lehet felvenni
  • Narxis
    XD
  • bobakrome16
    hofyan lehet felvenni friendenek
  • bobakrome16
    de nem tok beirni neved a friendshez
  • bobakrome16
    ok kosz
  • Szétyer
    felveszitek egymást barátnak, te bemész egy szerverre, ő pedig csatlakozik hozzád(menübe van tudod a friends pont, és ott.
  • bobakrome16
    hello az az egyik haverromall akarok játszani egy serveren hogyan lehet megoldani h ugyanarra a serverre mennyunk
  • Tuvok #7655
    :))
  • Snexi
    áh :D
  • Viktor99
    (Bezzeg ha nem linkelek nerfnowot a tf2 topikba :D)
    Am ezen én is elmosolyodtam
  • Cat 02 #7652
  • Narxis
    Ez szemétség.
  • tomonor
    azt mondták, hogy ott lesz elérhető eme feature, ahol euró árfolyam van.
  • Narxis
    Ahogy látom egyre több országban lehet sms-el venni battlefunds-ot, lehet nálunk is tárgyalnak már...
  • Pra
    http://www.youtube.com/watch?v=qKVXvXPJo_U
  • Narxis
    Küldd át, leellenőrzöm.
  • tomonor
    én találtam, ám fake-nek tűnik. :/
  • sabzi
    Nem találtam ezzel semmit :(
    Vajon miért?
    :D:D
    Ezzel fel is adom a komoly munkákkal járó, erőltetett, hosszú órákon át tartó keresésemet a vépé csinálók után.
  • tomonor
    betonfield heroes :D
  • Cat 02 #7643
    Fail :D
  • sabzi
    hmmm ...
    A fene egye meg, hogy nincs edit :S.
  • sabzi
    Egy kis VP plussz az nem csít ;)
    Ha játszanék még és nem csak ezt a forumot látogatném lehet én is keresnék valamit.
    http://tinyurl.com/ybsdgjq
  • tomonor
    berakták a játékba az új mappot, pár szerón már működik (Sunset Showdown, vagy ss2)

Nos, én teljes szívemből elítélem a cheatereket, ám az EA jelenlegi VP adóztatása valóban túlzás. Ha valaki talál megoldást eme VP krízis megoldására, az szóljon.