Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davis98
A gunnernél tényleg jó, múltkor el is csodálkoztam rajta, hogy én super cheeserel voltam, õ meg azzal a lézeres fegyverrel, és simán ledarált vele o.O Néztem is egy nagyot. Szerintem csak a gunnernél találták el jól.

nickname: doki09

Narxis
A lézeres fegyók elég jók.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

davis98
Kb.. 😄

HunTatyi
nem értem mivel lesz nekem jobb, ha meg is nézem, nem csak elolvasom...

a 2 shotit pedig összehasonlítani nem lehet mivel az elõbbi long range a másik short r. ... azokat a Dylan Duplex demolisher vackokat a lézeres micsodáddal együtt pedig nyugodtan kidobhatod az eszköztáradból 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Az van eltájolva aki ezeket nem tudta<#vigyor2>
davis98
Hát elég rendesen ! <#wow3>

Zero07
Elég rendesen el vagy tájolva.

Nem tudom nekem némely része bejött mert vettem pár fegyvert de az assault shotty meg az mcs nem a legjobb mert tudtom szerint távolra jó de mondjuk a Friedrich's Uber Fly Swatter az jobb.
De vegyük azt hogy olcsó mint a The Backscratcher 200 valamennyi funds-ért egyáltalán nem drága sõt hogy még MG akció van
De vannak ritka ajánlatok mint a Dylan Destructive Duplex vagy az Eraser Ray.
A commando és soldier-ét nem tudom mert csak szinte a gunner-emmel játszottam stolen the super cheeser last's forever meg a destroyer drone demolisher last's forever és még egy csomó jó cucc örökre.
Azt mondom nektek hogy nézzétek meg! Player: Kellermen21 nat. soldier,commando,gunner
nekem teljesen olvashatatlan... annyit látszik h hány szóból áll az írás de mást nem :@
azt én is észre vettem nem valami nagy dolog de mindenképpen pozitív 😄
Azzal a kis gombbal nem lehet kikapcsolni?

HunTatyi
nem tudom... nekem az olvashatósággal semmi bajom... változott a stílus de nekem olvasható maradt minden... lehet a monitortól is függ a dolog bár annyira nem értek hozzá (enyém 1920*1080)

azok az ingame reklámok pedig valóban az ember agyára tudnak menni... nem elég h megölik már dobja is fel az ablakot h még költsél rá még akkor -.-

egy pozitívat fedeztem fel! az ingame eszköztárban már nem csak azt jelzi h royal vagy nat fegyvered van hanem konkrétan kiteszi az éppen használt fegyvered normális képét... ez az 1 van ami jónak mondható 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Vaxi
iszonyatosan zavaró

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Narxis
Ezt a halál után felugró ablakot ha nem teszik kikapcsolhatóvá esküszöm lincselés lesz.

Sajna nem.
A designerük ilyen fos ízléssel van megáldva. Remélhetõleg többeknek nem jön majd be, és a panasz eljut a megfelelõ fülbe.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hello
amikor betölti a játék a pályát a neve és a Tip of day olvashatatlan...itt még nem is annyira zavarna de a kõr végén nem látom a pontjaimat ami elég zavaró
lentebb olvastam hogy másnak is van ilyen gondja nem tudom az övé ugyan az mint nekem de valószínû igen mert nekem is az új pach óta ilyen
ez ellen lehet valamit tenni?:S
bali24
Ezt csak õk tudhatják...<#smile>

Igen, ezen én is vidultam egy jót. Legközelebb a három alap emote-ot fogják csak BF-ért árulni. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Az I need a ride-ot miért lehet megvenni? 😄

Hát amikor volt a nagy IEG nerf, akkor a TT sem fogta meg (nagyobb volt a TT hatótávja, mint az IEG-é), innét kezdve kikerült az abik közül.
Nem lennék meglepve, ha azóta alkítottak volna rajta. Ki is próbálom izibe.

Ma kidobtak sniperrel egy szeróról, mert egy totális luzer gyerek lecsíterezett. Még csak PS-sem volt, és nem használtam LR pisztolyt sem. Állati skilles lehetett, ha még ez is sok volt neki.

HunTatyi
nem tudom... én mostanában elég szokatlanul játszom
1ieg 1ff 5keg 5legit 4pajzs... sztem azért jó az az ieg 1-esen, hamásnem a feléd dobott keget beszüntetni 😄

Hm. Lehet, hogy így nem is olyan retek az IEG. Nekem mindig lv1-en volt, és furcsának tartottam, hogy a hatótávja ugyanannyi az összes szinten. Na most megcsinálták úgy, ahogy akartam. A baj csak az, hogy így lv1-en nemigen éri meg használni. Nem tudom régen mi volt a hatótáv, de szerintem onnét kezdve van értelme a dolognak.

davis98
Nem én, hanem az egyik haverom 😄 De ez a mondatja nagyon tetszett Antal úr ! 😄

Sziasztok elado egy level 13 mas National soldier fundsos karakter nemsokára készitek videot rola érdeklödni itt lehet 😊
HunTatyi
http://i815.photobucket.com/albums/zz79/Rosineren/IEGv3.png

HunTatyi
jelenleg ezt tudja az ieg

Zero07
Waron ettõl az a baj, hogy még mindig ugyanolyan hasztalan. Rosszabb a grenade spam, mint valami légitámadás. Az IEG meg persze csak azt szívja el, ami telibe találná.

Zero07
Mire akarja szórni értékes magyar forintjait a Doktor úr? 😄

Új fegyók:
Franz's Fielding Firearm 9FXR-UZ6A-V7WG-HLTA
Steven's Sporting Shotgun 2D2V-24S8-NLQD-Q4W2

HunTatyi
úgy tudom azt már orvosolták és mûkszik... csak mert akkor sms sem volt jó de már az is jó...

am az új patch-ben megint változtattak az ieg-en... lecsökkentették a refresh time-okat

davis98
Ti vettetek ebben a hónapban bankkártyával fundsot ? Csak azért mert múlt hónapban nem volt jó.

Állati szar lett a mai patch.
Az új font kisebb lett nagyobb fekete körvonallal. Olvashatatlanul egybefolyik.
A pályanevek sok esetben kisbetûvel, egybe vannak írva töltéskor.
Ez halálkor felugró 'vegyél fegyvert' dolog meg halálian idegesítõ.

Egyedüli pozitívum, hogy bekerült a morning mayhem.

HunTatyi
hmm... érdekes
http://www.youtube.com/watch?v=i9UdrSgPNt0&feature=g-all-c

ezt a linket ágyaztam volna be... erre betesz egy zenét... WTF?

HunTatyi
más is lesz még

Hátha valakinek új:

Navaja Roja's Set (7 nap): 8YV5-P2V5-KERA-8NKZ
El Hermoso's Set(7 nap): HQBF-RLHW-ACKY-6JRP
Royal Brazil Facepaint(7 nap): FKRM-DDXT-N8HY-FJSX
National Brazil Facepaint(7 nap): CFD4-BHAF-SN9K-FFBY

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Narxis
😄DDD

akkor inkább nem veszem meg xD

Vaxi
úúristen ez a royalos olimpiai ruha, irgalmatlan buzis lett 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ha éppen aktív, akkor elvileg itt megtalálod:

BFH servers

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

tud kuldeni vki egy linket a Hunranked szerverrol ??
elore is koszi
Egyszerûen VIP jogot kell vásárolnod.

HunTatyi
kicsit kaksi ebben a fórumban hogy ha elcseszek egy posztot azt nem lehet törléssel korrigálni :/... vagy csak én nem jöttem még rá h kel?!<#conf>

HunTatyi
ez akarna az lenni ... (-.-")

HunTatyi
Talán még idén meg lesz a 3. 30-as hõsöm is ?! <#ticking><#ticking>

Valamikor biztos, de a közeljövõben szerintem ne várd mert nemrég így is sok mindent kaptunk

Sziasztok!
Szerintetek jönnek majd funds kódok?
Köszi az infót!

Itt lehet bookmarkolni: http://www.ggc-stream.com/index.php/server/82029
Az ip/port mögötti 3 ikon közül kell az elsõre kattintani.

Felhívták a figyelmemet, hogy van magyar szerver a Battlefield Heroes-ban:

Multiplay immortals(HUN) Gameserver
Admin: mario9856 és athos

Elmentettem, de bookmarkot sajnos nem tudok.

Így van. LR pisztollyal campelõ soldier fail!

Camper soldier limit 4ever<#szeret><#szeret><#worship>

Zero07
+1

HunTatyi
mandolimit 4ever <#szeret><#szeret><#worship>