26731
Battlefield Heroes
-
#24931 Kint vannak az új Warfighter Riflek. Jól néznek ki. -
#24930 De az új Funds-ban is vettem már 8500 alatti ruha szettet, nem egyet. Mostanában nem látok ilyet. -
tomonor #24929 Te. Mindennek ugyanaz az ára, a Funds valutája gyengébb a BF-nél (BF 6x-osa volt a Funds-nak) így mindennek nagyobbnak látszik az ára, de az értéke ugyanaz. -
#24928 Régen elég volt egy sms is az új ruhákhoz most meg ilyen 9-11000 BF.... :S
Vagy én emlékszem rosszul? -
tomonor #24927 aha, ezzel az a gond, hogy az alap cuccoknak az az ára. Ami jobban néz ki, az a ládákba lesz eldugva, és valszeg drágábban fog kijönni. -
tevel #24926 Asszem innentől nem telefonálok, csakhogy trendi legyek az új Halloween-es cuccomban. 3302 Ft-ból kijön, ha nem lesz 11000 funds-nál drágább. Ennyinek kéne maradni... -
CAC #24925 Ja, hogy arra gondolsz, hogy egyéb helyekről.
Én csak az itteni kommenjeiből ismerem, és azok alapján nem olyan gázos. Voltak emlékezetesebb versenyzők. Pl az aimbotot ajánló, a statpadder, meg a dotd-t linkelgető.
Régi szép idők... :) -
#24924 Az itteniek közül páran már jól ismerjük ezt a gyereket. -
CAC #24923 Már mi lenne hazugság abban, amit írt? Kb tényeket közölt...bár nem értem minden mondatát pontosan. :) -
#24922 Elmehetnél már a ...-ba, te holdkóros. Észrevehetnéd már, hogy az egész BF:Heroes közösség kiutált. Adod az okosat, közben meg hazudsz, mint a vízfolyás -elég látványosan-. -
tomonor #24921 Nem. De ilyet fölösleges még csak feltételezni is. Spekulációból születnek a legkiábrándítóbb dolgok. -
tevel #24920 Sehonnan, csak feltételezem, de te tudsz valamit!? -
tomonor #24919 Ezt honnan veszzed? -
tevel #24918 Akkor viszont ez az Arcus Root csak egy widget lesz, mint a dobókés vagy a kempingszék.
Hát kár...
:( -
tomonor #24917 Miért, mit gondoltatok, idén nem lesz új halloweenes cucc? :D -
#24916 azt hogy -
#24915 omg ez wtf? -
tevel #24914 Ez mi?
-
tevel #24913 Ezek a mai fordítógépek - meglátásom szerint - még nem elég kifinomultak. ;) -
Bence777 #24912 Sziasztok engem is idegesít ez a sok hiba régen ami nagyon zavart.
1. Az hogy minden pénz a fegyverek lettek volna játék pénzesek és aki jobban akar kinézni az tegyen fel bfh founds hogy legyen ruhája.
Hát ez elmaradt bele törődtem.
2. Már kicsit öltem játékba 12000ft körül és hát tetszett könnyebb volt
a játék de ugye annak 12-14 hónapja és mindenkinek új vértek fegyverek hát igen itt kezdtem megunni hogy 1éve ugyan az a ruha és fegyverem van.
De hát ahhoz megint pénzt kéne töltenem.
3. Ez hogy friends manager nem engedi abba hagyni keresés. És azok hogy felbukkantak ezek a hülye olcsóbb fegyverek képek játék közbe. Ez azér kicsit demoralizáló. -
tomonor #24911 Hihi. -
tomonor #24910 ha annyira hülyeség lenne, nem vettem volna meg kétszer, teljes áron... -
#24909 Jaja, rá akarsz beszélni, közben tök hülyeség. Tudtam én, hogy át akarsz verni. -
tomonor #24908 Nem tudod mit hagysz ki. -
#24907 De van MGL-em is és használom. Így is?
Ahh, inkább mandora költök. -
tomonor #24906 Igen. -
#24905 Van a nat soldieremnek egy ak-74-e, érdemes megvenni a battle rifle változatot? BFH fórumon nagyon istenítik. -
tevel #24904 Ismered te is a BFP4F pályválasztóját, mennyivel jobb, hogy "megbíznak bennem", én választhatok a pályák között.
Látom milyen pályák mennek, map rotation is kiírva, mennyien vannak rajta, milyen szintű játékosok vannak, milyen kasztok.
Ehhez minden adat megvan a BFH-ban is. De inkább rábízzák egy szar programra.
Amikor 15-ödszörre is berak lvl 10 alatti szerverre, akkor már mérgemben kinyiffantok mindenkit, és én vagyok a noobbasher meg a hacker. -
#24903 "A friends manager meg nem engedi a keresést abbahagyni, amikor meg végez, egyszerűen befagy a match making."
Jaja, ezt is tapasztaltam már. -
tomonor #24902 Ezt nem tudhatod, ugyanis nincsenek előtted a statisztikák. Ha tényleg annyira rosszul menne a játék sorsa, kb olyan pánik lenne mint 2009 novemberében. -
#24901 A garfikai motor alárakása azért szép mutatvány lenne :D -
tevel #24900 Muszály lesz a BFH2-t kihozni.
Ezzel már korántsem játszanak annyian amennyire számítottak, amikor az új pályaválasztós match makinget behozták. Az is ezért szar, mert nincs elég játékos. Korábban csak vehicle, infantry és level szerint kellett besorolni a játékosokat. Most van 24 pálya, 3 féle mód és a level.
Nem működik jól! Elszúrták,mert nem játszik ennyi játékos egyszerre.
Nekem van 1801 ismerősöm, abból most bent van 52.
Megnézem az autoadmint 40 működő szerverből 11 van tele, a többin alig valaki...ha mást nem is, de következtetni lehet ezekből azért lehet valamire. -
tomonor #24899 nem, BFH marad mert túl sok minden van benne, hogy elengedjék. Egy új grafikai motornak nagyobb a valószínűsége, mint BFH2-nek. -
#24898 Tömnek egy régi játékot, gyűlnek a hibák.
Remélem hamar csinál az EA valami hasonló jellegű új játokot, felőlem aztán heroes2 is lehet, mert még most sem unom ,csak nem bánnám a szebb grafikát (persze maradhat a rajzfilm sztájl csak szebb) meg egy minimálisan rombolható környezet sem ártana. hasonló kamu ingyenes shooter - MMORPG - lvlup cucc legyen :) ez nálam bevált . -
CAC #24897 Ez az egész MM rendszer egy ordenáré vicc a 21. században. Pedig most már hatalmas extra, hogy legalább pályát lehet választani. -
tevel #24896 Nekem ezen kívül még vannak problémáim:
A VIP jogok sem érvényesülnek, nem csinál helyet a szerveren.
A friends manager meg nem engedi a keresést abbahagyni, amikor meg végez, egyszerűen befagy a match making.
Jó lenne egy frissítés, habár egy kicsit már félek tőle... -
#24895 Egyszerűen botrányos a játék minősége. Nem elég, hogy nem tudok 1 órát játszani 1001-es connection error hiba nélkül a matchmaking lvl10-es karival mindig olyan helyekre dob be ahol nincs vagy alig van ember valamelyik csapatban, a másik csapat pedig fullon van. -
tomonor #24894 Áhh, az már régi topik, nagyjából egyidős a photoshoppos tanulási időmmel, és régen is frissítettem.
Most itt tevékenykedek. -
MATYUSA #24893 ez szép TOMONOR -
tevel #24892 Elég komoly munkásságod van, hallod-e...