26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    ha 404-et ír ki, akkor sajna lekésted és a kódot letörölték az non promóciós listáról.

Már a topikot is kitörölték, ahol nyílvános volt a kód. Mint mondtam, siessetek, mert nem tart majd örökké.
  • Solid Snake
    Nem engedi nem tudom mi lehet a baj! Frissítettem de semmi nem enged hőst kijelölni!
  • Vaxi
    próbáld meg hogy ráfrissítesz arra az oldalra
  • Solid Snake
    Minden oké nekem is írja hogy select lucky hero és nem enged nekem választani belőle beírom a jelszót és semmi ugyanezt írja!! Ha valaki tudja akkor írja! Köszi
  • Lupous
    egy "nem" asszem kimaradt (Tényleg gáz hogy nem lehet szerkeszteni)
  • Lupous
    ha beváltom a kódot de a pontot amit kapok érte (minden kód ugye 1 pont XD) akkor azt a pontot a májusban megjelenő új cuccra is beválthatom ? vagyis érdemes gyűjtögetni?
  • tomonor
    vagy a royal cliffhanger, vagy a nat alpesi.

Új cuccok májusba jönnek.
  • kriszesz
    Találtam kodokat neten nem is eggyet!!! csak erre az 1 fajta alpesi settre tudok bevaltani még kodokat?? vagy tudok masmilyet????
  • CAC
    Sajna az előbbiről volt szó. Sokat beszélgettünk, mert ugye nem volt nagy pörgés. Mindenki olvasott mindent. 3 score volt már csak hátra, és amikor írtam, hogy nekem már csak 1 kell, akkor azt válaszolta, hogy neki 4. Gondolom ezért lépett ki.
    Többet nem írok ilyet az biztos.
  • Lupous
    szerintem direkt szopatott meg ha írtad neki hogy mennyi kell még XD...de az is lehet hogy félreértett vagy csak simán nem olvasta XD
  • CAC
    Skacok hogy jártam most!!
    2 vs 2 volt. Szépen termeltük a kill-leket. Először rámentem a tank III-ra, de sajna megmurdeltem 5x, így újra kezdte az 1500 damage számolását. Na mondom az mg IV még meg lehet. 14 killem volt (15 kell ugye) az állás 10:3 nekünk, erre kilép az allym, és vége lett.
    Ilyen surmót én még nem láttam, pedig direkt írtam, hogy már csak 1 kell. Azt hittem az emberi geciségnek is van határa, de úgy látom tévedtem. :(
  • tomonor
    jah, ezzel eggyütt nekem megvan a negyedik pepperes szettem is, imhol 3 alpiner és egy cliffhangerem van.

Majd elvileg májusba jön újabb szett, ugyancsak egy a natoknak, egy a royalosoknak.
  • tomonor
    Szívesen.
  • Vaxi

a zoknit nem tettem fel :D
  • kriszesz
    anyammm lehet joa kod:D
  • Vaxi
    lényeg:
    regelsz a dr.pepperes oldalon a kóddal
    aztán belépsz ha kell, kiválasztod a játékot, az ajándékot stb.
    aztán átdob a játék oldalára, ott beírod a jelszavad és a tied a cucc
  • bosco05 #8023
    én is megkaptam és én is köszi a kódot :)
  • kriszesz
    segits regisztralok és hol igenyelhetek kodot????
  • Vaxi
    megy bizony, megkaptam :D
    köszi a kódot :D
  • Vaxi
    Thanks for your purchase!

The following items are now yours:

* Alpiner's Helmet
    * Alpiner's Mask
    * Alpiner's Jacket
    * Alpiner's Bedroll
    * Alpiner's Gloves
    * Alpiner's Hook
    * Alpiner's Pants
    * Alpiner's Boots

ahhhha :D

lássuk megy-e.
  • Vaxi
    nekem már ott tart hogy select lucky hero, és ott megint kér egy kódot amit nemtok hol van :D
  • kriszesz
    Ez full ruha sett kodja volt???:OOO ménem jottem fel forumra elöbb amugy a kodot hovs kell beirni?
  • Vaxi
    szóval a dr.pepper oldalon regelek és kapok kódot?
  • CAC
    Ja, hogy a Dr.Pepper-es oldalon kell regeleni!! Na erről nem volt szó. :)
  • El Deloro
    Nah triple post is összejön. Na végülis nem volt probléma mert erre kattintva tudtam igényelni-> http://www.battlefieldheroes.com/drpepper.
    Szóval megvolt csak valami baj volt közben.
  • El Deloro
    Nálam a bfheroes honlapon ír ki ilyesmit, még be is lehet jelentkezni az EA accoddal, de utána itt már nincs (a battlefieldheroes.com-on) az a kiválasztós dolog.
  • El Deloro
    Már nem jó. =( Bár én már kiszerettem beelőle ^^.
  • CAC
    Sajna nálam invalid code-ot ad. :(
    Ez a formátuma egyébként, nem kell tagolni kötőjelekkel?
  • tomonor
    én is sokat szenvedtem vele, mégsem bánom, hogy most kapok egyet ingyér
  • Lupous
    Hááát...nemhiszem hogy illegális... akkor a BFH contest fúrumon bezárták volna vagy törölték volna a topikot ahol szárnyrakelt a kód :)
    Amúgy én gyorsan megvettem a maradék két emberemnek is a ruhát XD...kicsit bosszantó hogy van aki csomót szenvedett azért hogy megkaphassa a promós terméket...aztán most meg csak úgy mög lehet szerezni...De azé ez nem akkora baj XD
  • tomonor
    siessetek addig amíg lehet. Állítólag illegális.
  • tomonor
    Tessék, ingyen dr pepper kód, egy ember csak egyszer használhatja fel.

CBEEAAAFQG9J
  • El Deloro
    Igen, viszont lehet hogy egy ilyen level restricted channel dologgal jobban jártunk volna. Tagolva lenne hogy 0-x ig aztán x-y-ig stb. Azon belül pedig lehetne csemegézni.
  • tomonor
    nos ez a probléma. Broken Matchmaking.
  • CAC
    Ezzel csak az a baj, hogy miután kiemelik, hogy a skill-emnek megfelelő szervert keresnek nekem, belecsöppenek egy olyan játékba, ahol lvl4től 20ig van mindenki. :)
  • tomonor
    koncepció. Azt akarták hogy gyorsan találjon nekünk megfelelő szerót.
  • Lupous
    Ez egy igen....kérdés mivel nemtoom miért gondolod hogy mi tudjuk hogy miért ilyen a játék szervermentős dolga XD...de elég érdekes...bár nekem eddig semmi bajom nem volt vele XD
    ...amúgy én kb 2 hónapja játszottam rendszeresen olyan szerveren ahol 500/500-as meccsek meg 999/99 meg...nagyon flash volt...sikerült is megcsinálnom jó pár küldetést amit amúgy igencsak nehéz lett volna XD...azóta a szerver eltűnt XD gondolom azért mert nem igazán szabályos dolgot csinált az admin ezzel a nagy ticket beállítással....De most hogy gunnerrel tolom a játékot nem igazán számít a limit mivel így is nagyon gyorsan fejlődök és élvezhető a játék....csak sokat tölt a pályák között...
    Am az accom neve Lupous[HUN]....lessétek meg ha érdekel XD
  • El Deloro
    Amúgy azt nem tudja valaki miért kellett a szerverkeresőt ilyenre csinálniuk ? (lehetne rendesen böngészősen csinálni, az meg a másik, hogy valahova nem akar bemenni az ember (kitiltani nem tudja persze a szervert), de a Play Now-ra kattintva folyton az jön fel.)
    (Nem halok bele csak írok valamit, hadd menjen a fórum.)
  • bosco05 #8001
    Köszi a segítséget! A funolás lett volna a lényeg, de így nemhiszem, hogy összejön :S
  • tomonor
    privát szerver, illegális, nagyobb flag rate ugyancsak illegális.

Viszont azt hallottam, hogy már nem lehetséges a nagyobb flag limit az új patch óta.

Mindenesetre, ha sikerül is privát szervert készítened, akkor se fog tudni felcsatlakozni a master serverre, magyarán mások nem tudnak majd rácsatlakozni, és unranked lesz.