26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    Pontosan, most mondta az egyik dev hogy totál illegális volt az egész, és amint tudták törölték az összeset.

Apropó, mostantól lvl 26-os gunneremmel hivatalosan is az SG group elsőhelyezetje vagyok :P
    http://www.battlefieldheroes.com/groups/10490
  • bosco05 #8078
    egyik sem megy már
  • tevel
    Próbálkozz ezekkel:
    Here are some reusable codes:

CBEEAAA41NWH

CBEEAAAE4L9N

CBEEAAAFQG9J

CBEEAAAE98ZV

You can use them multiple times, But it has to be on different accounts!

De talán már ezek sem működnek.
  • El Deloro
    Nem tudom mikor próbálkoztál, de szerintem már nem működik mint Tomonor is mondta, nem tart örökké. (bár hozzáteszem én nem próbáltam csak egyszer még idejében, de valószínűnek tartom, hogy már észrevették és kijavították a dolgot)
  • SaphireDraco
    Ujra reggeltem alapból meg minden ezt értem de igy sem mükszik Keszike: tomonor kodját min 200 ember szerintem már felhasználta akkor miért pont a 201 iknél válna felhasználtá?
  • Pra
    új reggelés, új e-mail cimmel a pepperen, és már használhatod is ugyanazt a kódot.
  • Keszike222
    Hogy, ha ugyanazt a kódot akarod a tesvéredéhez is hozzá adni akkor az nem fog menni, mert 1 kódot, csak 1-szer lehet használni, amit már megtettél a te accountoddal.
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Tudnátoks egíteni ezzel akódos dologgal?
    AZ van hogy én már a saját accountomnak megcsináltam de a bátyáméra nem engedni valamiért ugy gondolja hogy én már felhasználtam...
    külön gépről 2 külön ip címről se engdete.. mi a tehetndő?
    ELre is köszi
  • sabzi
    Teljesen mindegy, te linkjeidet előbb úgyis megnézem/zük :D:D.(hogy mit is tartalmaz)
  • tomonor
    öö hopp, akkor igy:

https://voxli.com/
  • tomonor
    www.voxli.com
  • Madmano
    Hahó.Van valami ts vagy ventri szerver,ahol a hősök összejöhetnek?
  • tomonor
    az egész fegyver rendszer teljes átkódolást kap, most hallottam.

Hogy ez mennyire lesz jó azt még ne kérdezzétek.
  • sabzi
    pontosan
  • Lupous
    nerf?...ez nemtoom mit jelent...de sztem azt hogy gyengítik ugye?!
  • tomonor
    nem, de a gunnereket állítólag nerfelik
  • El Deloro
    Hova akarják nerfelni? :D
    Gondolom, oda hogy csak az utolsó néhány szinten legyen élvezhető...

Mind1
  • Cat 02 #8062
    Csaknem sniper nerf ? xp
  • tomonor
    ja mégvalami, az esti mapok nem tartanak örökké, állítólag 2 hónap múlva kiveszik őket a játékból.
  • tomonor
    1 hétig a megjelenés előtt általában, ám változó. Most ez valentin napon lesz elérhető, és a következő változások lesznek:
    -mindegy fegyver megkapja az über változatát, kivétel gránát és TNT
    -új alsónacik
    -rózsa a szájba
    -új fegyverbalansz.
  • El Deloro
    Köszi, ezt örömmel hallom, amúgy általában milyen gyakran van PTE ? (és meddig tart körülbelül egy ilyen nyitott időszak)
  • CAC
    Nekem egyetlen bajom van a royalos szettel: remek céltáblát csinál az emberemből. A zöld cumójában sokkal nehezebb volt kiszúrni.
    Ebből a tekintetből jobb a nationalos megfelelője.
  • Pra
    Nagyon bejön ez a pepper szett ,főleg ,h alapból volt egy sima fehér pólóm, ezáltal nem kell eröltetni a nagy téli kabátot (ami nekem túl vaskosnak tűnik a commandora).
    És azt a fej-bebugyolálós izét sem használom csak a szemüveget.

Természetesen az összes karit felöltöztettem.

köszi a kódot Tomonor
  • CAC
    Pontosabban nem gyakran. :)
  • CAC
    Hm...kössz, ujj, infot, it, forumon.
    Én sem vagyok egy helyesírás zseni, de egy sorban ennyi hibát nem ritkán látni. :)
  • kriszesz
    tomonor, kössz az infókat a settekröl stb:) ha vmi ujj infot tudsz sett stb kérlek it a forumon tájékoztass:)
  • kriszesz
    érdekes én alap fegyverrel 20 kill/10 halallal vegeztem amcsi soldieremel uber smg-s soldierek ellen:) továbá imádom a gunnert..:D
  • tomonor
    nincs wipe, a test phase-t arra értik, hogy kb 3 nap múlva offline a PTE. Ám karaktertörlés sose volt.
  • El Deloro
    Nope. Your Hero will only live as long as the test phase lasts. It will be a short, but glorious life.
  • El Deloro
    Mármint PTE-ben. Elvileg vannak tesztidőszakok utánna viszont új PTE kliens van és teljes wipe.
  • tomonor
    nem tudom hol élsz, mert sosem törlődik a kari.
  • Pra
    jah pár órája próbáltam már a kódot is ,de akkor semmi nem történt.
    szerintem azért nem kért most sehol kódot.
  • Pra
    Én bejelentkeztem a drpepper-re és bfh-ra
    Majd click ide : http://www.battlefieldheroes.com/drpepper
    kódot nem is kért sehol semmi ...csak hőst kellett választanom és kaptam a ruhákat.
    mindezt 10 perce
  • El Deloro
    Te szereted a PTE-t?

Csak mert múltkor is töltöttél fel videót, meg gondolom ezt is ott láttad.
    Biztos érdekes, de nem rossz, hogy mindig törlődik a kari ?
  • tomonor
    apropó, új über/super fegyók jönnek. Mostmár minden fegyvernek meglesz a tier2-es megfelelője, kivétel TNT, gránát.
  • CAC
    Igen, én is erre gyanakodtam.
  • tomonor
    az a gond, hogy a promóciót a dr pepper csinálta, és ez főként az ő oldaluknak hoz hasznot, azért se rögtön bfh redeem kódok voltak a kupakokon. A másik meg hogy ez nem csak bfh-s termékekre vonatkozik.
    Harmadik meg az, hogy egy sima bfh redeem kód 1 féle cuccot tesz elérhetővé. Itt meg 2 volt + a wallpaperek.
  • CAC
    Nekem az első profilom sikerült normálisan. A második a
    "-megvárjátok, míg betölt a flash, kiválasztjátok a kívánt játékot, cuccot
    -beloggoltok az EA accountotokba"
    rész között error-t adott. Nem írt semm okot, hibakódot, csak hogy error. Fasza.
    Másnap egy másik méllel sikerült megcsinálni.

Az lehet, hogy "Aki ennyit nem tud megcsinálni..." az ..., de az meg biztos, hogy sokkal egyszerűbb lett volna, ha simán be kell írni a reedem kódot, és kész. ;)
  • tomonor
    nekem mind a négyszer simán ment. Nem értem ti mit nem tudtok rajta:
    -Regisztráltok a dr pepper oldalon hamis lakcímmel
    -login
    -beírjátok a kódot
    -megvárjátok, míg betölt a flash, kiválasztjátok a kívánt játékot, cuccot
    -beloggoltok az EA accountotokba
    -majd beloggoltok a bfh accountotokba
    -kiválasztjátok a kívánt hőst akihez majd a cucc megy, megint beírjátok a bfh login pw-teket
    -és kész.

Aki ennyit nem tud megcsinálni...
  • CAC
    Egyébként nagyon bugos volt ez az egész. Nekem pl a 2. karimmal nem sikerült a royalos cucc megszerzése. Kb fél órát görcsöltem vele. Aztán ma egy másik email címmel összejött.
    De ez az ide-oda átlinkelés, nem következetes oldalfelépítés a dr pepper site-on kiborító.