26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Köszi!

És azt honnét lehet tudni, hogy épp jelen van az admin? Az idegesítő admin log-okról a képernyő bal oldalán, vagy más színű a nickje a chatboxnál?
  • Tababo
    Server adminok tudják megcsinálni kérésre ha jól tudom.
    Legalábbis mi szoktunk kérni 999/999 meccseket...ha van admin.
    Volt már rá példa hogy belőtték.
    Hogy ez most szabad vagy sem, illetve pontosan hogy működik, vagy van e erre külön szeró azt nem tudom.
    Legyen mindig kirakva hátha belecsöppensz ilyen mega csatába.
  • CAC
    Szerintem itt nézz körül.

Esetleg valakinek tud olyan szerverről, ahol nem 50-es a kill limit? Van pár III-as, IV-es mission, amit nemigen tudok megcsinálni másképp.
  • Viktor99
    Elméletileg lehet. Sőt. De azt hogy hogyan hajtható mindez végre azt nem tudom.
  • bosco05 #7995
    Valaki meg tudná mondani, hogy lehet-e ebbe a játékba privát szervert létrehozni? Ha lehet, akkor, hogy tudnék ip alapján csatlakozni rá? Ha nem lehet, akkor nyílván tárgytalan :D
  • bosco05 #7994
    Okés, akkor nincs is probléma :) . Köszönöm a segítséget!
  • Smithwarden
    Itt nem szamit a multireg.
  • bosco05 #7992
    Értem, köszönöm. És multiregért van valami kitiltás, vagy ilyesmi?
  • El Deloro
    Ahol a + slotokért pénzt kérnek ott sajnos nem lehet karaktert törölni ... =(
  • bosco05 #7990
    Üdv mindenkinek! Ebben a játékban lehet karaktert törölni, vagy az örökre ottmaraD?
  • Madmano
    Ezzel ment nálam,de a punkbusterrel nem tudok zöld ágra vergődni.Főlrakom,hozzáadom a játékot,frissít a pb.A meccsek közben mégis a pingem miatt fenyegetőzik.....
  • CAC
    Bocsi a duplázásért...miért nem lehet itt szerkeszteni? :(
    Szóval most nézem csak a lonkedet. Az IE tabot ismerem régről a css szopások véget. Eszembe sem jutott az erre való alkalmazása. :)
  • CAC
    Köszi, kipróbálom!
    Nekem mondjuk 3.57-es a FF. Továbbá szerintem más a gond, mert először pár perc után kidob 1 vagy 2x a 6-os hibakóddal, onnét kezdve órákat játszhatok.
  • Madmano
    A 3.6-os Firefox-problémára jó megoldás ez?
  • CAC
    Sajnos korai volt az örömöm. A hiba továbbra is fennáll. Esetleg valakinek van valami ötlete rá?
    Ja, megvan az új csengőhangom. :D
  • tomonor
    már kérvényeztük a hosszabb pajzs időt.
  • El Deloro
    Nem tudom, hogy milyen spawn proetection van itt, hogy minden játék úgy kezdődik, hogy betölt, letesz, még össze-vissza akadozik közben 3 mp alatt halott vagyok pedig meg sem mozdultam még és innentől lehet játszani...
  • Tababo
    ÁLLAT!!!
  • tomonor
  • Tababo
    Az egész játék nem életszerű.
    Miért pont az állatok lennének azok.
  • El Deloro
    Nekem azért nem tetszenek az állatok, mert olyanok mintha ki lennének tömve (javítsatok ki ha nem ), valami alap animáció lehetne rajta...
  • Tababo
    NA,még csak most teszteltem ezeket az éjszakai pályákat.
    Nekem nagyon tetszik, hangulatosak. Tehetnének bele sokkal több ilyen hangulati elemet.
    A national vampire ruhája viszont nem tetszik. Werewolf sokkal ütősebb.
    Illetve mától végre kis gatyába ölöm a royalosokat.
    Már csak a papagájra fáj a fogam.
  • tomonor
    én is most hétvége körül leszek lvl 26, ám van még ezenkívül 2db lvl 24-es karim.
  • CAC
    Akkor kissé más ligában játszunk, én csak most leszek lvl 16. :)
  • Pra
    Én sajnos eleinte többször elkövettem azt az orbitális hibát ,h nem léptem ki a játékból hanem simán otthagytam a karakterem 1órára,naná ,h szétmészároltak, akkor még a játék sem ment jól Lvl5-6 voltam mire felfogtam,h hogy érdemes játszani... ...letoltam vagy másfél hetet mikor kiderült számomra ,h mit lehet kezdeni az ABIKkal.
    És most valamelyik nap is csörgött a telefonom ,felálltam a géptől és 1 óra múlva jutott eszembe amikor már rég tévéztem ,h a pályán hagytam magam.
    Ezeket nehéz feljavítani.

(ja ma Lvl26 leszek végre :) )
  • CAC
    Semmiképp sem rossz.
    Nekem elég rossz arányaim vannak, mert az elején nagyon kis benga voltam. Most már aprítok rendesen, de még kell pár lvl mire normális statjaim lesznek.
    Bár ez nálam tulajdonképpen tök másodlagos. A lényeg, hogy fun legyen! :)
  • Pra
    és vajon az 1.3 elo minek számít ? közepes, rossz, jó?
  • Pra
    :)

Rákerestem és a topic címét nem is néztem csak olvastam, és hüledeztem :)

Kár ,örülnék ha hirtelen nagyobb változás következne be a játékban,
    bár most megteszi az éjszaka is.
    csak a kedvenc szerokra nem tudok feljutni.
  • CAC
    Én úgy tudom, hogy kill esetén a rendszer veszi a 2 résztvevő elo pontját, és összehasonlítja. Az arány függvényében meghatározható egy érték. Ha egy alacsony szintű öl le magas szintűt (ez ugyebár nehezebb), akkor nagy lesz a különbség. Ennyivel növekszik az alacsony szintű elo pontja, és ennyivel csökken a magas szintű elo pontja.
    Fordított esetben, ha egy magas szintű öl le egy alacsony szintűt, az nem nagy kihívás, ezért alig kap valamit, viszont, mivel egy alacsony szintű karakternek nem gáz kikapni egy tapasztalttól, ezért tőle is csak kevés vonódik le.
  • tomonor
    ja a lényeget lehagytam, a widgetet Claw attacknek hívják. Ne keressétek a store-ban, mert mint mondtam, csak a bundle-höz jár.
  • tomonor
    úristen... Ekkora baromságot honnan szerzel? A suggestions fórumból, mi?
    Na, hogy eloszlassam a kétejeket, nincs itt szó új abilityről, pra információi pedig totál fake-ek.

Az ability egy rossz kódolás eredménye, amely amúgy egy widget, és a vámpír/farkas sethez jár, amely 1800 BF-be kerül. A widget a késhez hasonlítható, és 15 sebzést okoz maximum.

És igen, csak BF-be kerül, és csak az 1800-as bundle-el lehet megszerezni.

És Pra: suggestions fórumba semmi sem hivatalos, csak fan fikciók, mint a nevében is benne van.

Ami neked kell az az Alerts fórum.
  • CAC
    Nice!
    Érdekes egyébként...elveszik a gunnertől az olcsó bazookát, és kap helyette egy tank piercinget. :)
  • Pra
    NA ezt véletlenül copyztam be ide :)
  • Pra

Snipers have had their close range damage reduced and their ranges increased. All snipers now deal a max of 7 damage at under 30m, however at longer ranges the damage is the same as it was before. So sniper rifles are now completely useless at close range and must now get to a range of 50m to reach their maximum potential (used to be 40).
  • Pra
    Nem ...most olvastam ,h
    a Commando: Trowing: kést kap (ez dobni lehet)ami akár 50et is sebez és mérgzni is lehet mint a sima kést (nice)

Solider: Baricade-et: kap amivel homokzsákokat építhet fedezéknek.Meg valami jármű védelmet.

Gunner: Tank piercing:- ezt nem kell magyaráznom .és kap még valami földrengés csinálót ,h szépen fejezzemki magam :)

De ezek nem 100%-os infók

• Cat 02 #7964
    Remélem nem BF-ért lesz vehető :D
  • Pra
    Srácok.
    Most vettem észere a profiloldalamon az abilities-nél ,h van egy új képesség , egy kézzel van jelölve.

http://kep.ivpicture.hu/290938.jpg

My stuff-ban mégsem találom. Mi ez???

• tomonor
    hmmm, én úgy hallottam, hogy minden ölési reakció bele van vonva az ELO rendszerébe eme játékban. Ám bisztoss :P
  • CAC
    "ha alacsonyab szintüeket ölsz, vagy afk-kat, akkor csökken"
    Szerintem, ha leölöd őket, akkor nem csökken, csak ha téged ölnek meg.
  • tomonor
    jah, photoshop cs4

ELO: minden játékos 1000-el kezd, ha alacsonyab szintüeket ölsz, vagy afk-kat, akkor csökken, ha nagyon jó játékosokat, vagy magas szintüeket, akkor nő. Eddig asszem 1500 az ELO rekord.