26731
Battlefield Heroes
  • sabzi
    Bizony a játékiparban van ekkora pénz. De nézd azt is, hogy mennyi ideig írták a fűtött irodákban a csöppet sem rosszul kereső programozók. És a szerverek sem ingyen mennek. Persze a profit is hatalmas. Nyugodtan lehet saját játékot írni, ha gondolod.
  • Pra
    Play4free =AE= Pay4free
    :)
  • Pra
    Nálam akkor jött el az a pont ,h fizetnem kell érte amikor azt vettem észre kniferként ,h az ellen knifer a superknife segedelmével egy szúrással hazavág... tűrtem-tűrtem ,de elérkezett az a pont ,h már az egeret csapkodtam az asztalhoz... ...és 5euro még mindig kevesebb mit egy új egér XD.

Számoltam...
    (brutális)
    ha a játékosok 20%-a fizet a játékért ,átlag 8Eurot/6hónap
    az az EA-nek 9.600.000Euro/Év bevétel, az forintban 2,5Milliárd /Év

De ha csak a játékosok 10%-ár néznénk akkor is 1,25Milliárd/Év

Márpedig nyugatabbra 5Euro simán napi zsebpénz :/
    és ha játék közben körülnézek a játékosok 15%-a biztos ,h fizet és nem csak VP-zik

Légyszi valaki cáfolja meg ,vagy legalább mondja azt ,h nem jól számolok
  • CAC
    Én nem úgy közelítem meg, hogy megéri, hanem úgy, hogy respektálandó a készítők hozzáállása a dologhoz. Így egy 5 euros donate simán belefér, ha kapok érte extra cumót pláne jó.
    Tulajdonképpen teljesen ingyenes a játék, és mindemellett roppant szórakoztató. Tudom, hogy ez is üzlet, és nem szívjóságból csinálta az EA, de a tényen nem változtat, hogy free a stuff.
    Eddig még nem fizettem érte, de lehet, hogy egyszer fogok. Továbbá azokat sem ítélem el, akik pénzért tápolják fel magukat. A legtöbb ilyennél még az alap fegyókkal is jobb vagyok. :)
  • Pra
    tevel...

Megéri szerintem a játék azt az 5Eurot egyszer

Én pl akcióban vettem meg a kést 360Bf-ért, vettem mellé egy longrange puskát 145Bf-ért és még maradt Bf egy fehér pólóra (ami nagyon jól megy a pepper cucchoz mivel nem használom a kabátot.)

Viszont kicsit át is ba@#tak mert a kártyámról levontak először 1Eurot kártyareggelésnél tehát 5Euro(náluk)= 6Euro.
  • CAC
    Ez az odamondások titanici jéghegye. :D
  • sabzi
    Kocka fejet lehet sokba kerül visszacsináltatni rendes fej formára, szóval nem tudom hogy jössz ki jobban ...
  • tomonor
    az EA az EA. Mindig is pénzéhes volt, ezen kár vitatkozni. Nos személyszerint azt mondom, akinek van pénze, az szórja. nekem nincs, ám ebben a játékban nekem nem is kell előnyt vennem pénzért :p
  • sabzi
    http://lmgtfy.com/?q=5+eur+to+huf
  • tevel
    OK 1375 Ft
  • Smithwarden
    5 euro az nehezen 3750ft.
  • tevel
    Az EA azt azért nagyon ügyesen kiszámolta, hogy ha az 560 Bf-es über fegyód mellé akarsz venni valami távollátó pisztolyt 145 Bf-ért, mert úgy kerek, akkor összesen már 705 Bf kell, tehát befektethetsz megint 5 EURO-t.
  • tevel
    Akkora gáz azért nincs, a játékosok nagy része azért használja a mikrotranzakciót mert levitték az árát, az über soldier SMG unlimited is csak 560 Bf-be kerül, amivel meg már felveszed a harcot a gunnerekkel, ha okosan használod az abilitiket is hozzá.
    5 EURO-ért kapsz 700 harci tőkét, az kb. 3750 Ft, és még marad elég Bf, amiből csini kis kupakot vehetsz a fejedre. :-)
    Most már csak azt kell kiszámolni, hogy hány nap is van még a szülinapodig? :-D
    (Ja meg kell még egy jólelkű nagymama is)
  • tomonor
    ez van, törődj bele vagy hagyd abba a játékot.
  • Zero07
    de most komolyan mire jó ez hogy Gunnernek királyinál 110-es golyószóró nemzetinél meg 110-es könnyűgéppuska 150 hp meg még rakhat pjazsot is és még rakétavetőt is vehet(!) ?! azért ez csúnya balansz pl egy nemfizetős átlag emberkével szemben aki alapfegyverekkel nyomja mert ugye örökre nem is lehet bérelni a dolgokat mert vp.habár azért milyen átverés volt ez az elején?a fizetősök nincsenek előnybe!kivétel xp vp boost.akkor mi ez a szuper über arzenál.ez a piszkos marketing már rosszabb a hackerreknél habár a hack is meg az überszuper cuccok is csak a nooboknak kell de azért...
  • Lupous
    ...ez van :)....majd meglássuk :)
  • tomonor
    attól függ mire veszed.

Ezek a dolgok amik pár hónaponta megjelennek, az exkluzív dolgok, régebben ugyan értelmesebb volt az egész... mindegy.

Az sg group leaderje inaktív szerintem, ám lehet próbálkozni.
  • Zero07
    ja kuzinom kipróbálta a gunnert és azt mondtam 2-es szinten 15 kill összeszedett én meg 13-as Soldierrel máskor csak egyszer jutottam 15-ig de csak úgy hogy az egyik kisgyerek meg se moccant :D
  • Zero07
    az lenne a kérdésem,hogy ez a Valnetin napos cuccok ezeket bérelni lehet majd vagy csak 1hónap vagy örökre?
  • CAC
    Én is belefutottam win7 32 bittel, mozilla 3.5.7-tel. Xp-vel sosem.
    Nem jött még rá megoldás.
  • Zero07
    amúgy télen voltak téli pályák?csak azért kérdezem mert dec.23-án regeltem.és a zombik és csontvázaknak vagy milyen hűbelebanc volt Halloweenkor azt is bf-ért lehetett venni csak hogy van ez a vámpírosdi?
  • Lupous
    Hát vicces lenne hogy a sok kamucímes nem amerikait aki regelt rá elkezdenék "meglátogatni" :)...
    Amúgy jelentkeztem a grouba ha már itt vagyok (Hasznosnak és jónak találom ezt a fórumot szóval rendszeresen fogok ide látogatni :)....)
  • Zero07
    annak azért örülök(nem tudom itt milyen szigorúak a moderátorok) hogy ezen a fórumon nem lámáznak le hanem segítenek.De a 6-os hiba tehát a kliensnek érvénytelenek az adatai ez mit jelent (The client contains invalid data)?
  • sabzi
    Alapból nem tudsz beírni magyarországot asszem. Szerintem kár aggódnod miatta. Még ha be is írod a rendes címedet soha az életben nem fogsz tőlük semmit kapni. És még annyira sem mennek el hozzád, lol ...
  • Zero07
    hát ez mi a fene? :S
    Error
    The client contains invalid data (6)
  • Zero07
    hello!sztem (én soldier vagyok) ha veszek is géppisztolyt a 40-es tárút mert azzal kicsit spórolok és csak 5 golyó.amúgy szerintem csak küldetéshez érdemes megvenni.
    amúgy lenne egy kérdésem:regisztráltam erre a Dr.Pepperre és a címhez beírtam valami hukmukot.nos az szeretném tudni légyszíves hogy mi történik ha megnézik ezt a címet vagy meg se nézik?(mármint hogy konkrétan elmennek oda)
  • SaphireDraco
    ebbe a sg grupba hogy lehet bekerülnI? :)
  • tomonor
    szuperkés nemcsak nagyobbat sebez, de nagyobb a távolsága is [reach] illetve amit a simakés a fejre ad, azt ez az egész testre [crit]

Új update valentin nap körül...
  • Pra
    Egy biztos
    a commando superkése lényegesen jobb mint a sima, rohadt nagyot sebez.

egyébb fegyverekkel nincs még sok tapasztalatom.
    ...azaz sniper rifle-oknál több a skúló.
  • tevel
    Gurulj lejjebb, Tomonor már megírta.
    :-)
  • CAC
    Miben másak ezek a szupercumók? Úgy emlékszem kinézet, nagyobb esély a kritikusra, illetve lőfegyverek esetében 1-2 skulóval nagyobb tár.
    Ezért érdemes megvenni őket? Mondjuk én csak VP-ből költenék rá, de nem tudom, hogy megéri e.
  • bosco05 #8088
    ez az átkódolás kb mikorra várható?
  • Pra
    Én a commandohoz megvettem a superkést és egy (nem super)puskát is.
    Mert ezek nélkül nem igazán volt értelme...

A superkéssel simán rá lehet rontani 2gunnerre(hátuk mögül) is ha már sebződtek, illetve soldierekre is csak meg kell várni amig kitapsolták magukat.
  • CAC
    :))
  • tevel
    A fegyverek átkódolásával remélem már megszűnik az az idegesítő tény, hogy egy tankkal minden ellenbe 5-ször bele kell lőni, hogy megpusztuljon. Commandóval és Soldierrel meg alap felállásban, überfegyverek nélkül, már csak mártírkodni lehet a gunnerek mészárszékében. Reméljük lesz megoldás, különben lemegyünk az egykori Serious Sam szinvonalára.
  • Vaxi
    nekem is bejön a gunner :D
  • Pra
    Ma nagyon felba@#ott 2 undorító-pofátlan-büszke-cheater soldier(ráadásul haverok) egy kedvenc szerveremen ahol nem volt divat a csalás, és mint az nyilvánvaló a commando szív a legnagyobbat ha 'csítelnek'.
    Beizzitottam a frps-t és kaptak egy szép reportot.
    Majd visszamentem a gunner karimmal ami lvl 3 volt és simán lemészároltam a kis csírákat ...csak rájuk vadásztam .

De a lényeg amit nekik köszönhetek X) ,h totál rákattantam a gunner-re.
    Rohadt keményen lehet vele játszani.
    V/pontokért vettem Tbustert próbának.
    Még nem igazán tudok együtt mozogni a többiekkel mert megszoktam a commando magányos farkas szerpét.

Megfogadtam ,h kniferemet feltolom lvl30ig mielőtt másik karit elkezdenék használni ,de nem bírom ki :)

• Vaxi
    jelentkeztem :D
  • CAC
    Pontosan: jelentkezzen be az sg-be.
    Egyszer csak sikerül már egy hibátlan postot produkálnom, ezzel a kikapcsolhatatlan tapipadú, össze-vissza ugráló pointerű laptoppal. :)
  • CAC
    Valahol van a friendjeim között egy -azt hiszem- lvl30-as gunner. Szólok neki, hogy ne jelentkezzen az sg-be, hogy ne légy olyan hepppi. :)
    Tudom-tudom....mire nem jók a barátok. XD