26731
Battlefield Heroes
-
CAC #8159 Az aimbot gondolom, amikor nem kell a pointerrel célozni, hanem automatikusan talál.
A wallhack mi? Átlát a falon? -
El Deloro #8158 Az alap az a wallhack+aimbot kombó. (legkönnyebben onnan, hogy commandoként stealthelve lelőnek a pálya másik végéből, vagy legalábbis messziről...) -
CAC #8157 Azt esetleg le tudnád írni, hogy milyen fajta cheat-ek vannak, és honnét lehet felismerni, ha használják őket? -
#8156 Jófej lehet. -
tomonor #8155 úgy látom megint feléledt az egyik legnagyobb csíter, sybasesql11... -
#8154 hú engem az előbb nagyon felbaszott az egyik.
lövöm egy órája, de megfordul és kb azonnal lelő.
éledek, már ott is volt, megint die... ahhh -
tomonor #8153 rengeteg ilyen páros, sőt cheater klán is van, mi több, szerverük is van.
Egyszerüen ha látsz egy csalót, el kell hagyni a szervert. Vége. -
CAC #8152 Ismeri valaki az Iloveboogie, Ilikeboogie párost?
Erős cheater szagú banda. Specilalist II körül mozogtak, és a Sergeant V-es mindjárt lvl20-as gunnerem sosem állt meg velük szemtől szembe 1v1-ben.
Miután elküldtem őket a vérbe távoztak... :S -
#8151 köszi, közben találtam rá választ :)
ha valakinek ilyen gondja lenne még
+ram megoldja a gondot :) -
tomonor #8150 egészpontosan milyen színmódot, hogyan, stb... Magyarázatot pl0x -
tomonor #8149 még az se biztos hogy lesz, az se biztos hogy megint full set jár-e majd érte vagy stylish fegyver, vagy csak egy zokni, az se hogy pont májusba lesz, stb.
Tulajdonképpen az egész dolog csak egy spekuláción alapszik. -
#8148 a hülye win7-em mindig átvált valami színmódot amikor belépek egy játékba, ami rohadt idegesítő!
hogy lehet ezt megakadályozni? -
#8147 akkor csak 1.van valami infó a neten erről a májusi promócióról? -
tomonor #8146 mer mennyi kéne? :D -
#8145 az alpesi szettből csak egy fajta van? -
tomonor #8144 addig amíg nem cheatelsz, addig biztonságban vagy, akárhányszor is jelentsenek téged :P -
#8143 Engem mindig cheatereznek...Viszont legalább a szókincsem bővül (egyre ügyesebb beszólásaim vannak az ilyenekhez XD)
...De bannt hál' istennek nem kaptam eddig soha.
(Természetesen utálom a cheatereket én is mint mindenki XD) -
tomonor #8142 Perma. xD
Esetleg keresd fel a klánt akié volt, és próbáld megbeszélni velük, ha nem akkor nem. Van ez így :D -
#8141 Nem hiszem el ...BAN-t kaptam ma egy kedvenc szerveren az admintol Cheat-elésért, ami persze nem igaz, csak jól játszottam.
Ez nagyon idegesítő.
És ráadásul ez a Ban minden karakteremre vonatkozik.
Vissza akartam menni egy másik karival anyázni de nem lehetett.
Meddig tarthat egy ilyen ban?
-
El Deloro #8140 Igen. -
#8139 azt gondoltam hogy egyszerhasználatos de aki nem használta? az használhatja nem? -
tomonor #8138 az 1000 VP kód, melyet karácsonykor adtak csak egyszer használatos, szal aki már egyszer redeemelte, annak annyi.
Vannak exploit hackek, úgy lehet hozzájutni az ilyen cuccokhoz, ám az csak neked fog látszani, illetve a punkbuster is bekavarhat. -
#8137 ja amúgy akit érdekel van egy HUNGÁRIA nevezetű groupom(remélem jól írtam) aki magyarnak érzi magát azt várom.na meg ha valakinek kell 100 vp írja be a redeemet amit nem rég postoltam -
#8136 ja akkor nem tom mibe léptem be.
ja és még valami.nem rég láttam egy BFH filmet amibe a gyereknek vmi hóember képe volt.ilyet lehetett venni BF-ért vagy mi?és a zombi vs csontvázról hogy nincs EA videó? -
tomonor #8135 nem klán csak group.
A klánom neve Desu Paireetsu. -
#8134 ja Tomonor azt hiszem neked van ez a klánod hogy Alpiners igaz?mert beléptem és anti-arabian néven megtalálsz -
tevel #8133 Ti is csak az EA accountotokkal tudtok belépni, a BFH-val meg már nem? Vagy nézzek körül a saját házam táján? -
tomonor #8132 bug -
#8131 Reggeltem a PTE-be csináltam egy hőst : Royal Gunnert! erre nézem a profilt és ott van egy National Commando. (?) ezmiez? -
#8130 kell valakinek redeem kód?mert nekem volna egy: CGU2-FMAN-EFJ8-WCKD
én máma próbáltam ki és működött :) sok sikert ;) -
tomonor #8129 a pályákat nem szezonálisan készítik, hanem folyamatosan. Viszont csak egyetlen ember csinálja, és legutóbbi munkája, az esti mapok süllyesztőbe kerülnek hamarosan. Azt hogy mikor lesz új pálya nem lehet megmondani előre, csak amikor már PTE-ben benne van.
A kocsiba pont az ülésre kell ugrani, ahol mélyedés van és gugolj ha lehet. -
#8128 nekem lenne egy kérdésem:mégpedig,hogy múltkor mikor kocsikáztunk tele voltunk és még két ürge beugrott de nem estek ki.ez hogy lehet?mert amikor én próbáltam ezt nem sikerült
na és várható valamikor a közeljövőben új pálya.mert úgy tudom ss2 december elején került be rr meg valamikor ősszel -
tomonor #8127 apropó, latumah-t bannolták. Úgy néz ki, mégiscsak igazam volt azzal kapcsolatban hogy hackelt :P -
tomonor #8126 új update! Csak a valentin cuccok kerültek be, az új über cuccokat még ne keressétek. -
sabzi #8125 Elvileg minden ölésnél annyi vonódik le az ellen tickjéből ahány zászlótok van. Persze nem teljesen, mert mikor nincs bázis akkor is megy le ellentől ölésnél. Mindenesetre valami ilyesmi. -
#8124 ahh köszönöm -
CAC #8123 Igen, 50 kill-t kell összegyűjteni. A zászlók alatt látod, hogy hány db respawn helyet foglalt el a csapatod. Ha ez 0, akkor csak a HQ-n születhettek újra.
ELO pontrendszer...hozzátenném magyar találmány, illene ismerni. -
#8122 illetőleg mi az az ELO és hol látom az össz. sebzésem, ami alapján a rangot kapom?:DDDD -
#8121 egyébként hogy megy a pontozás?
elején 50 50-nel indul mind2 csapat, aki előbb megcsinálja az 50 kill-t az nyer?
+ mik azok a szorzók ? :D 2x 3x a zászlók alatt?:D -
tevel #8120 Azt hiszem az ellentétnek nem a freeplayer és a payplayer között kellene lennie.
Sokkal idegesítőbbek számomra a Hack, Wallhack, CFG, AIMBOT használói. Ők már tényleg óriási előnyt élveznek, amit nem tudsz kiegyenlíteni jó taktikával, helyezkedéssel vagy szerencsével.
Headshot, ennyi!
Te meg bíztál a Punkbusterben. :-)