26731
Battlefield Heroes
-
#8399 beírtam a fórumra, de sanszos, kb le fogják fosni az én pici problémámat :( -
#8398 elméletileg azt kellett hogy kapjak.
semmi error nem volt sehol, és a srác sok embernek adott már kódot, senki nem panaszkodott.
meg ez milyen, hogy pepper site-on validálja a választásomat, bfh-n meg más van :D -
tomonor #8397 ott valami bibi lesz... biztos hogy nem unique kódot kaptál? o.O -
#8396 természetesen pepper oldalon még ez van:
Congratulations, you now have:
Prize: National Outfit - Ace's Set
Title: Battlefield Heroes
Platform: PC
You must finalize your redemption here. -
#8395 na bazdmeg szereztem nagy nehezen kódot, beváltottam az ace szettre és az accountomban ez jelenik meg:
Claimable?
Item
Claim now!
Dr. Pepper - Cliffhanger's Set
royalos karim meg nincsen... kurvajó -
#8394 Na gyerekek...nekem mostmár 3 kód van tartalékban XD...+ egyet küldött egy Amcsi span ...és azt postoltam a klánom groupwallján...szóva ilyen előnyei is vannak a group rendszernek XD.
Aki csatlakozni szeretne (esetleg) az megteheti ha gondolja (De persze ilyen kódpostolós akcióm nem sűrűn van...)
Ja a group neve : Silver Fist Clan
És természetesen csak olyanokat veszek be akik megfelelnek a tagfelvételben előírtaknak XD
(De szívesen látunk minden jelentkezőt XD)
-
tomonor #8393 mondom hogy van egy pár kinti ismerősőm -
sorthair #8392 Eszembe sem jutott, hogy csaljak!
Meg tudnad mondani, hogy melyik a legujabb verzioja? -
#8391 frissítsd a Punkbustert és ne cheatelj hackelj! -
sorthair #8390 Sziasztok!
Most kezdtem el jatszogatni, de van egy olyan problemam, hogy kidob allandoan a Punkbuster :(
Ez valyon miert lehet?
Valaszotok elore is koszonom !! -
#8389 o_O hát öregem te nagy mázlista vagy nem úgy mint én.de honnan szereztél kódot? -
#8388 ja, csodálkoztam is... ...BB-n találkoztunk. -
tomonor #8387 nah, kis késéssel nekem is megvan az első ace szettem.
Kis gunneremet update-eltem vele :p
:D -
tomonor #8386 hívd ahogy akarod. Mindenesetre csak dr peppernek van egyedül promóciója BFH-hoz, régebben meg egy német és nagy britanniai pc magazinnak volt. -
#8385 fórumon láttam valami Coca Cola kódot.ennek van köze a Battlefund Heroeshoz?(én már csak így hívom ennek a nyomoronc EA-nek a játékát ;)) -
tomonor #8384 az ace szett az -
#8383 azt szeretném tudni hogy Tomonor azt mondta korábban május körül megint lesz Dr.Pepper promó.hogy most itt az ász szettre gondolt vagy ennek a Dr.Pepperes hisztériának még mindig lesz folytatása? -
#8382 azt én is gondoltam :) -
tomonor #8381 magyarországon hiába találsz, csak amerikai dr peppereken van rajta a kód amúgy is -
#8380 ez fájt. most komolyan gondolj bele Magyarországon alig egy-két helyen kapni Dr.Peppert!szerinted honnan van neki? -
kriszesz #8379 neten találtad a kodot amugy? -
#8378 Hát nekem van már új cumóm 3 emberemen is (Only national XD) + van még 2 be nem váltott ilyen pontom vagy mim (Vagyis a kódot már beváltottam és nem took adni senkinek...) szóval a következő cuccból is szerezni fogok ha tetszik XD
Amúgy ez a kamu felhasználós beváltás simán működik...nemtoom honnan vettétek ezt hogy nem.... -
#8377 A bolt csak nekik statisztika.
De én az űrtartalomra mindig 20oz-t nyomok mert az a normál műanyag flakonos ital ,és mindig a sima drpeppert jelölöm(de az is mind1). -
#8376 a Dr.Pepper a kódotmár csak úgy fogadja el ha azt a boltot adjuk meg ahol vettük és azt az űrtartalmat amennyi volt?magyarán a hukmuk nem jó?(bolt,űrtartalom) -
#8375 közületek valakinek már megvan az ász szett? -
#8374 Ti most PTE-n tudtok játszani? Mert nekem amikor a play now ot megnyomom,(a játékbeli play now-ot) kb. 10 mp ig keres, és ott van a banánon elcsúszott soldier.
Mi lehet a baj? -
tomonor #8373 majd jönnek az új daily missionok amiket most tesztelünk PTE-n és 75 VP lesz a jutalmuk, viszont egy nap csak egyszer lehetlesz őket megnyerni. -
tomonor #8372 azt hogy új autóadmin funkciók vannak rajtuk.
Amúgy valamit félreértettél. A játék nem ingyenes. Mikrotranzakció alapú. Az azt jelenti, hogy ha valamivel ki akarsz tűnni, akkor bizony fizetni kell. -
#8371 várjunk csak Infantry Focus IV-ért 30 vp a jutalmam?!ne már!én szégyellem magam -
#8370 te ezért fizetni akarsz?te jó ég! én egy ingyenes játékban egy pont ingyen megszerezhető cuccért biztos nem fizetnék.csak annyira bírom hogy az osztálytársamnak ugye mondtam hogy majd akk szerezzen(tegnap beszéltem vele)és azóta se híre se hamva.érdekes módon nem elérhető Skype-on. na de majd elkapom a piszkot :D
amúgy mit reklámozzák U238 és a többi fejes szerverét? -
kriszesz #8369 Üdv.
Tegnap felmentem ebayra talaltam 2 dollárért 2 db pepper codot regelnék paypalra, ekkor beüt nem dombornyomozott a kártyám... ilyennincs egyszer tudnék szerezni kodot, és asse megy XD -
tomonor #8368 fórumon -
kriszesz #8367 tomonor, azt nemtudod példaul hol vehetek részt versenyen vagy ez vmi pvt szeron megy? bocs h ilyet kérdezek de csak többet tudsz az egészröl mintén -
tomonor #8366 az úgy nem számít barátnak. Ha spammelsz akkor jelenthet. Vagy ismerős által szerzed meg, vagy a versenyeken veszel részt, vagy nem szerzel. Ennyi. -
#8365 egyre többen rohangálnak új pepper cuccban.
Amerikai pokerbuddy semmit nem reagált a levelemre :( -
kriszesz #8364 namind1 ha találok még vmi csavonak irok pv-t vmi forumot talaltam ha kuld par kodot linkelek ide is 1-2-ot vagy pvpben kuldok -
kriszesz #8363 jo neked tesóm svájcban él kár h ott nincs pepper XD -
#8362 hát én lehet tudok majd szerezni kódot mert osztálytársam rokona Amerikába él és így ő tud szerezni.csak egy a baj:határidő:márc.31. -
kriszesz #8361 nemtom, de bejelolt barátnak... mind1 majd vhogy szerzek kodot kimmek amerikábaX -
tomonor #8360 ám, abban az esetben ha tényleg barát, akkor nézzél körül itt a fórumon, pár hsz-el arrébb írtam hogy kell.