26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #8359 a kéregetés a fórumon tilos és hidd el, senki se fog önszántából neked kódot küldeni. Ha mégis úgy döntesz hogy kéregetsz, akkor csak az accountodat veszélyezteted vele (láttam már olyat hogy gyerek 3-szor kéregetett, és törölték az accját [igen, BF-es karija is volt])
Ha meg PV-t írsz akkor meg ő egyenesen jelenthet téged zaklatásért. Az is ban. -
kriszesz #8358 UDV!!!
IRNI akarok bfh oldalán baratnak levelet, ha tud kuldjon pepper codot, full ujj settje van.... erre enmtalalom hol tudok neki pv-t irni eza bfh kicsit kezd idegesiteni ezzel a nehézkes kezelésselmááá!!:(:) valaki segithetne:) köszi:P -
CAC #8357 Remélem igazad lesz!
Kissé csalódott voltam tegnap, hogy kb másfél hét után végre jutott 2-3 órám játszani, az űj patch ballance-t csekkolni, erre csak 1 map van. :S -
#8356 Meg a regi os-betaban volt ilyen gond.
1-2 nap alatt megjavult. -
CAC #8355 Persze...ebben igazad is van, de eddig nem volt gond, most meg hirtelen összecsinálta magát a rendszer. -
#8354 Vannak barátok,elmentett szerók.
Azért szoktam használni a matchmakinget mert sokszor tele vannak a szerverek amin játszom, ahol vip vagyok az most infantry maps-os.
és ilyenkor a matchmakingel keresgélek új helyeket. -
tomonor #8353 ne a matchmakinget használjátok, mondtam már. Szerezzetek barátokat, és rájuk csatlakozzatok. -
#8352 Én is tapasztalatam tegnap ,h VV-re dobna legszívesebben pedig nálam be van állítva a vehicle preferáció ,de a kedvenc szerókkal nem volt gond. -
CAC #8351 Mi a fene történt?! Egész nap a victory villaget adta a szerver. Többször kiléptem, töröltem a kedvenc szervereimet, de semmi. Több óra játékról van szó zsinórban.
Átállítottam vehicle preferált térképre, erre csak Riverside Rush jön..értitek?!! Egy árva jeep nincs benne, de azért CSAK azt adja jármű orientált térképnél. Lemaradtam valamiről?
-
#8350 Holnap éjszaka már látni fogom a nevem :
itt -
#8349 LOL Ez hülye! :DDD
(Ott a pont) -
#8348 mindenesetre a lényegen nem változtat sajnos :S -
tomonor #8347 egészpontosan battlefund -
#8346 super/uber pack?na ne
ez már nem Battlefield Heroes hanem Battlefound Heroes -
vzajcev #8345 N1nCsp3pp3rc0d -
#8344 valakinek pls van egy Dr.Pepper kódja?csak egy -
tomonor #8343 fut a kliense -
tevel #8342 Azt tudja valaki, hogy a friends manager-ben pontosan mit jelent, ha a barát mellett sárga pötty van? Pályán nincs az biztos. -
tomonor #8341 hopp, belépett... na mindegy. -
tomonor #8340 ugye ti se tudtok belépni az accotokra az oldalon... -
tomonor #8339 az igazán elite az 1500-as, ám az változó, attól is függ hogy ki kerül eléd. Én speciel nem fogom külön megkérdezni egy royaltól, hogy hanyas szintü vagy, mer akkor nem rontom az ELO-m...? stb stb. -
#8338 Most 16-os vagyok CM:5 BB:3 GS:1
mit javasoltok 18-ason mire nyomjak? amúgy a 200bf kód még működik? -
tevel #8337 Akkörül van neked, de az már az elite kategória, igaz nem láttam még hogyan csinálod.
Tényleg, ELO Leaderborards nincs? Vagy csak én nem látok?
A legtöbb pontot gyűjtők úgy átlagban inkább igencsak szorgalmasnak tűnnek. Vagy nem járnak suliba, vagy munkanélküliek? -
#8336 egy kérdés ha van VP-m azt majd mire használjam föl és olyan 3500 vpből mit lehet kihozni?
(és igen én a majomfejemmel itt próbálgatom a szmájlikat remélem nem zavaró 8-D) -
#8335 Hát nekem nincs...nem is valószínű hogy lesz...
+ ne lejmolj ...bár lehet hogy valakinek van..nemtoom...nemhiszem...
\m/ -
#8334 valahogy még belehet szerezni ezt a Rippin' Rocketet?vagy valakiek van még kódja ehhez? -
tomonor #8333 1300, és google a barátod -
#8332 na végre megvan!ezerköszönet! na végre tudok levelezni ez nagy előny
de azt még megkérdezném mi is az az ELO és ott mi számít jónak? -
tomonor #8331 úgy érted pm funkció? Már van.
http://www.battlefieldheroes.com/forum/private.php?action=send -
#8330 és valamikor nem akarnak levelezést bevezetni mert így elég gáz.
amúgy hamarosan 18-as leszek és most Combat Medicine:5 Burning Bullets:3 Grenade Spam:1 mire nyomjak majd? -
tomonor #8329 állítólag bugos lett az egész és most egy teljesen új rendszert vezetnek be. Állítólag. -
#8328 nekem is ezt írja kb 3 napja -
Madmano #8327 Már tegnap este is úgy voltam,hogy mikor az oldalán a játéknak meg akartam nézni a karaktereimet,azt kapom:This hero profile is being updated, please wait!Ugyanez ma is.Mit szuttyognak ezek?????De nem csak az én karakteremnél írja ezt.Haverénél szintén.... -
#8326 akkor sokan fogják abbahagyni, ha fizetős lesz. -
#8325 ja igen cliffhanger nem alpiner.
"Pay2Play": remélem nem drágábban mint eddig ,és elég ha majd az ember megvesz egy fegyvert a szokásos áron örökre, és nem találnak ki további okosságot ,h havonta 5-10Eurot költsön az ember.
-
tomonor #8324 bejelentették az új tier 2-es fegyvereket, hogy készítik, és az új widgeteket.
Úgy néz ki mégis az lesz amitől féltünk, és a játék átalakul Pay2Play-é. -
tomonor #8323 na várjál már, valamit keversz. Az alpiner az egy nattos szett, a royalos a fehér cliffhanger.
Aztán most az Ace szett a natosoké, a sárga kalapos meg mellényes Aviator a royalnak jut. -
#8322 Mivel én fehér pólót hordok az alpiner gatyával és pár alpiner kiegészítővel ,nekem nagyon kéne a sárga mellény,mert az úgy szerintem zsíros lenne.
Amúgy mi az első réteg ruha a royal cuccoknál?... ...valami fehér garbó?
A natt kabát nagyon zorall. -
tomonor #8321 a royalos cucc lehet hogy nem olyan jó, ám a nattos lélegeztetőmaszk, meg a cipő nagyon ott van. -
#8320 Fíííí....hogy rá van izgulva mindenki erre a kád témára...szerintem ez az új ruha nem olyan jó mint a hegymászós...kevesebb cumó van benne.
Am jelentkeztem pár napja egy "Contest"-re...hát jól bebuktam XD megkellett tippelni hogy hogyan fog alakulni az olimpián az Amcsi - Kanada hoki rangadó...hát én írtam egy barátságos 2-3-at (Kanadai győzelem ugye...) hát mit ne mondjak...jol elkenték a száját a juharos csapatnak...de azé' a döntőben lehet remélem másképp lesz!