26731
Battlefield Heroes
-
#8439 CAC,
Én ma 16:30-tól úgy 20:30-ig tolom.
Aztán vasárnap 17:00 és 23:00 között
-
#8438 faq-ból:
"Mi ez a játék?
Ez egy rajzfilmszerű TPS (~ nézd a hátam) lövöldőzős játék. Két frakció van, a National és a Royal, akik egy sportjáték alatt összekaptak egymással és most egymás ellen harcolnak."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sportjáték :DDDDDDD -
#8437 Jaja nagyon szellemes nekem is tetszik :). -
#8436 ennek a groupnak van külön BFH-s csapata? [ szal ami bfh oldalon be van regelve ] -
#8435 na majd jelentkezek :D -
#8434 helyes :)
egyébként én külön szeretem a játékban azt, hogy vicces, és poénon alapul az egész story :D -
#8433 Persze ,h játék.
Ha háborúskodásról, hadseregről beszélünk ott mind van árnyoldal, ezért mondom ,h nem csinálok belőle elvi kérdést. -
#8432 tényleg nem akarok belemenni, de ha itt tartunk, nézzük már meg, hogy a nagy fene amerika hány ártatlan ember haláláért felelős?
ez egy játék, ne keverjük bele ezt. -
#8431 Akkor megfordítom kicsit a mondanivalómat..
Persze ,h sok játékban felmerül a téma, leginkább negatív oldalról.
Ezért szeretek én inkább Royal lenni mert ellenérzésem van nácizmussal szemben.
Ettől függetlenül majd a Nat karival is sokat fogok játszani mert érdekel ,h milyen a "túloldalról" indulni.
Szóval nem csinálok belőle elvi kérdést ,csak inkább a Royal egy ideig.
Ja és Ulvar:
Én a náci Németország zászlajára gondoltam 1935–1945-ig
(mint piros-fehér-fekete a szélétől befelé haladva ,bár igaz hogy Németország első zászlaja is ilyen színekkel bírt)
Mert nekem a Németekkel az égvilágon semmi bajom SŐT!
-
Cat 02 #8430 Itt vagyogatunk. Én pl Natos vagyok :D -
tomonor #8429 nos, az hogy csapat talán túlzás de nézz rigetx meg h_rowley körül, ők magyarok és egész jó arcok (najó, rigetx egy faszfej de ez van :D) -
#8428 én meg felhúztam 8-ra az új karim :D
van egyébként valami magyar natos csapat? -
tomonor #8427 na és ezen pillanattól fogva megint megszereztem mind a 4 karimhoz a dr pepper kódokat :> -
kriszesz #8426 A kockaság nem ismer határokat:D amugy most rendeltem meg a cs 1.6-ot és red orchestrat gondolo mre orchestrat ismeritek:) picit hanyagolom most bf heroest de jo zuzást és ircsatok a hackereket:D -
#8425 Az amiről te beszélsz az teljesen más ...
Az a császári német zászló volt 1871-1918-ig... -
tomonor #8424 ha nincs horogkereszt, akkor már nincs probléma, amúgy meg az összes call of duty meg hasonló játékokba ott van a téma, szal nem értelek.
Royal meg Nat között pedig igenis van különbség, elsősorban az, hogy aki született nat az soha nem lesz royal.
Viszont sok német klán van aki royalt nyomja, szal... -
CAC #8423 Énköszi!
Briliáns ötlet! Szinte egész hétvégén ráérek. 2 hete vég nélkül gályázom, rám fér már egy kis pihi. :) -
#8422 Bár így sok német gyerek jól beleéli magát :D -
#8421 Én kb annyi különbséget érzek a két fél között ,h máshonnan indulnak.
Bár szerintem jobb lett volna ,ha a nácizmusra emlékeztető dolgokat inkább hanyagolják a fejlesztők, és nem a piros-fehér-fekete színeket használták volna, de legalábbis a piros helyett zöldet vagy akármit.
Amúgy nekem is van nat karakterem.
-
#8420 dehh, nat inkább :D -
#8419 Oh, köszi.
Fel is vettelek.
Valamelyik Du-este lehetne játszani egy közös gámét.
Meg majd ha bővül a csapat, akár ventrilozni is.
H.H.H. -
CAC #8418 Royal 4ever! Jelentkeztem cac666 acc-cal. :) -
#8417 nem azt a régi kódot.
amit nemrég írtam, hogy szereztem kódot, beváltottam, és ace set helyett royalos régi szettet írt jóvá az accomon, a drpepper oldalon meg nem véglegesítette a kódot, meg errort írt.
tegnap meg már kijavították az errorokat, és így be tudtam váltani újra a kódot [ igaz, csak egy másik accountra ] -
#8416 melyik régi kódot??? -
#8415 Nah szóval ez kész.
MEGINT BE TUDTAM VÁLTANI A RÉGI KÓDOT!!!
csak más accountra.... ott pedig megkaptam az ace settet.
szal most kezdek egy új commando-t... igaz 11-es volt a másik accon levő, dehát ez van :) -
Richardix #8414 detto.. nemtudok jáccódniiiii :( -
#8413 Error 1002
Error 1009
Csak ezeket dobálja :/ -
tomonor #8412 mit beszélsz? -
#8411 amúgy a daily missionel szerzett VP számít a rangoknál? -
#8410 na végrre daily missions!na végre mostmár balanszolja a magas vp árakat.ha jól számoltam így 2 naponta kilehet bérelni egy fegyvert illetve 2 mutogatást minden nap.a kritérium pedig csinálj meg egy über könnyű küldetést
ma például:szerezz tankkal 75 pontot és húzz föl EGY zászlót. grat EA talán így nem veszted el a megmaradt játékosok 75%-át habár ezt már rég kellet volna -
kriszesz #8409 most neztem ma hajnali 3-kor linkelgettek forumon kodokat csavo kar h nem voltam fenn 3-kor x -
tomonor #8408 royal?
akkor inkább nem :D -
#8407 Csináltam egy Group-ot
Egyelőre "miért ne" alapon...
...,de várok mindenkit sok szeretettel ,főleg a Royal team-ből.
Hungarian Hardcore Hunting -
#8406 Hááát...volt egy amcsi haver ő adott egyett amit a groupwllra raktam ki...aztán a többit azt úgy hogy a fórumon nézelődtem és jókor voltam jó helyen (Kb fél óra alatt lett 5 kódom)...szóval ennyi...nem nagy tudás kellett hozzá...maximum gyorsaság... -
kriszesz #8405 Lupous h szereztél ennyi kodot? tudom nem kötnéd az orromra de ennyi kodot h birtal összekaparni? én hiaba bujom googlet semmi XD adhatnal tanácsot; -
tomonor #8404 hmm, nem tudom mitől lehet...
esetleg kérd meg a gyereket aki adta neked, mond hogy rossz volt és másikra tartasz igényt. -
Cat 02 #8403 Apply-oltam, remélem velem kivételt tesztek (pisis vagyok) -
#8402 lol, nekem olyan, mintha most aktiváltam volna egy kódot, szal feljön a pick a game stb.
aztán ha kiválasztok valamit, errort ír, hogy próbáljam később.
egyre érdekesebb lesz.. -
tomonor #8401 mindig amit választottam... ace esetében az ace képe, alpiner esetében alpiner infók. -
#8400 ha belépsz a drpepper oldalra, és ott rányomsz a code historyra, ott a claim mellet a more info-ra, neked mi jön be?:D