26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    nem túlzol picit?
  • Zero07
    de most akkor csak egyszer kapjuk meg a 2000VP-t?nem úgy hogy ha mind a 7 kész kapod?ó öregem
  • El Deloro
    Ja és már valamivel több xpjük, van.
  • El Deloro
    Már régóta fontolgatom, de most megpróbálom itt értékesíteni, jóval áron alul venni account-ot amin nincsenek nagy karakterek, de van némi bf beleölve. (Én leggtöbbször felhúzom magam játék közben, pedig pont az ellenkezője lenne a célom.)
    Irányár egy olyan 5500FT lenne kb. Utánna lehet számolni, több van benne :).
    Akkor lássuk mink van :
    MINDEN UNLIMITED

MrKaff (12) royal soldier (52K/52,8K)

Cliffhanger's Set:

Cliffhanger's Head Wrap
    Cliffhanger's Googles
    Cliffhanger's Coat
    Cliffhanger's Gloves
    Cliffhanger's Pants
    Cliffhanger's Boots
    Cliffhanger's Bag
    Cliffhanger's Ice Pick

Honor Guard's Jacket
    Honor Guard's Pants

Tommy's Typewriter
    Tommy's Super Typewriter
    Stewart's Shotty
    Harry's Hand Cannon
    Bill's Bomb

JackJagger (11) national commando (12k/41,3K)

Alpiner's Set :

Alpiner's Helmet
    Alpiner's Mask
    Alpiner's Jacket
    Alpiner's Gloves
    Alpiner's Pants
    Alpiner's Boots
    Alpiner's Bedroil
    Alpiner's Hook

Edgar's Elite Jacket
    National Heroic Beta Medals

Konrad's Uber Knife
    Konrad's Stylish Knife
    Stephan's Uber Sharpshooter

SirJackJagger (10) national gunner (17,7K/31,3K)

Alpiner's Set:

Alpiner's Helmet
    Alpiner's Mask
    Alpiner's Jacket
    Alpiner's Gloves
    Alpiner's Pants
    Alpiner's Boots
    Alpiner's Bedroil
    Alpiner's Hook

The Back Scratcher

+ egy 4-es national soldier :)
    (az felhasználó Closed Beta-s Open Beta-s kis jellel rendelkezik fórumon.)
    Igen ezt már másodszorra tettem be,de legalább 1 hónap eltelt azóta.
  • CAC
    Igen, mondjuk ezt is tapasztaltam. Ha lagzik a gém, hiába lövöm az ellent nem sebződik.
    De gondolom a jeep hunter missionnél nem ez volt a baj.
  • tomonor
    nem a patch hibája, az csak szerver lag.
  • tomonor
    igen de csak egyszer. Mármint most megcsinálod 7-szer, megkapod a 2k-át és szervusz.

Mindenesetre ez a daily missions dolog remélem maradandó, mert nagyon jóféle... :P
  • CAC
    Valami nem okés szerintem ezzel a peccsel. Az IEG nem működik normálisan, 2 bazooka találatot is bekapott az a tank, aminek a tornyában ültem. A jeep hunter küldetés bugos, nem számolja a jeepre sebzett pontokat. Ha shield lejárata előtt ismét megnyomom a hozzárendelt gombot, akkor ismét aktiválódik a képesség. Nem tudom, hogy ez a határidőt is kitolja, vagy csak az effekt jelenítődik meg újra, ezt még tesztelem.
    Valakinek van hasonló tapasztalata?
  • Cat 02 #8471
    Haverom is mondja, hogy nácik nem voltak jó, de gecc, legalább stílusos volt a ruhájuk, nem úgy mint a zamcsiknak. Ám sose értem h jön ide náci, mikor a játékban egy szó sincs róla xP Ám néztétek, hogy ha 7x daily megvan folyamatosan akkor elvileg 2k VP ? Így már jóféle a játék.
  • Vaxi
    11 :D
    azért is kezdtem újat, mert a régi accomon az első karinak az volt a neve, hogy baszomanyad...
    ugyanis amikor regeltem, rohadtul nem vágtam hogy hova milyen nevet kell írni, és minden név foglalt volt, mondom akkor ez... :D azt hittem lehet törölni :(
    és így azért ez kellemetlen + tükrözi az idiótaságomat.
    ezért döntöttem az új acc mellett :)
  • Lupous
    Képes voltál csak azért ú mentést kezdeni a dr pepper miatt?!...te nem vagy 100-as...XD hanyas voltál?
  • tomonor
    hehe, hát az EA az EA :) Így legalább többeknek ismerős lesz a dolog.
  • Vaxi
    az még eltart egy darabig :D
    a drpepper miatt új karit kellett kezdenem, aki most 8as :DD
  • Lupous
    Ez marhára nem politika (A politika nem ebből áll hogy vannak "nácik"....meg a khm..."jófiúk"...vagy a faszomtudja mik...)csak egyszerű eszmék...melyek érvényesülése érdekében mindenki minden eszközt felhasznál(így a játékipar is....és gondolhatod hogy melyik csapathoz tartozik az amerikai játékipar nagy többsége XD)Szegény németek a sok nácizás miatt már azt se tudják hogyan szégyelljék magukat...
    A Klánba pedig akkor várlak XD
  • Viktor99
    Hát no comment... A lényeg itt is, ott is hogy van egy pont oszt' aki tovább tartja meg az nyer. Mondjuk legalább a nevét kicsit megváltoztathatták volna :/
    TF2-ben ez úgy jött ki hogy: King of the Hill

És egy vidi
  • Vaxi
    arra értem, hogy nem illendő dolog politikát keverni a játékba, a politikai nézetek megvitatására megvannak a megfelelő médiumok.
    egyébként én jobban szeretem a nationalt :)
    sajna nincs még 20as karim, de ha felhúztam akkor jelentkezek :D
  • Narxis
    Megváltoztatunk.
  • tomonor
    ilyen vagyok
  • Pra
    Azt nem értettem ,h miért nem számít a halál... ...azt értem ,h mi számít csak így nem lehet K/D ratiot számolni.(?)
    Mert most max K/Rocket ratiot lehet.

De neked miért kell ilyen hangvétellel, es a szó rosszabbik értelmében egyszerű hozzászólást válaszolnod?

Mind1 is... hagyjuk
    csak "hangosan" gondolkodom :)

• tomonor
    bazz, visszaolvasni tudsz? 2 Hozzászólással arrébb írtam le a lényegét. Amúgy meg aki ennyit nem fejt meg magától... hagyjuk.
  • Lupous
    Nekem egyenlőre még csak szedi le.....(egy bő órája...hogy baszná meg XD)
    Am... azt a kódot én is úgy kaptam...de sorry ha nem jó :(
  • Pra
    Én is kipróbáltam.
    Furcsa, és nem értem igazán ,h mi a lényege annak ,h csak azt látom ,h hányszor öltem és a halálaim helyét a rakéta jelöli.
    3mondatban összefoglalnád?

Ja és jelenleg nekem csak a ruin-t adja
  • tomonor
    tessék :P

• tomonor
    ja és 3 új pálya a játékmódhoz: Ruin, Fork és Lowlands, egyenlőre ezek csak kódnevek.
  • tomonor
    infó: két csapat (royals és nationals) egy zászlóért küzd, egészpontosan egy nukleáris rakétáért. A rakéta a pálya közepén van elhelyezve, és zászló szerűen működik. A két csapatnak egy bizonyos ideig kell elfoglalnia a rakétát, amely visszaszámol ha a ti birtokotokba van. Ha lejár az idő a ti csapatotoknak, akkor nyertetek.

Hamarosan töltök fel vidit.
  • Pra
    Sajnos a kód valami régi focis promóbol származik :(

De azért jó arc vagy ,h megosztottad.
  • tomonor
    új játék mód kerül a heroesba:

Hero of the hill. Egyelőre PTE-n fogjuk tesztelni, még semmilyen infóm nincs róla.
  • Lupous
    Lol ez a sporttéma XD...talán ez áll a legtávolabb az egész játéktól...(Bár az autóverseny is sport...meg a futás is XD....lehet hogy nem is akkora baromság XDXD)
    Amúgy Vaxi...a mindenkinek megvan a maga helye alatt mit értesz? Mert most egészen más történik mint amit ez a mondat jelent (persze most nem a játékról beszélek)
    Az meg hogy a "Náci" Németországot a játékokban általában negatív oldalnak mutatják be....egy kicsit negatívdiszkrimináció...(Ha már az általánosításnál tartunk ugye....)
    Az pedig hogy Náci mint jelző csak azokra nézve sértő (Itthon) akik...nos a Magyarok ellen vannak (Ugyanis a Magyar és hangsúlyozom,! A MAGYAR embereknek semmi félnivalójuk nem volt a német ideológia árnyékában...annak akkori stádiumában...)
    Ezeket figyelembe véve én se igazán szeretem ha nácinak hívnak a balfasz noob kis buzik(A sztereotípiák miatt XD)...de ez van...(Ugyanis frankón magyar vagyok XD)
    Amúgy national group:Silver Fist Clan - (SFC)
    Ja és hogy senki ne haragudjon meg nagyon...:bb6v6ba49d97
  • tomonor
    vannak fan fikciók a war stories fórumban...
  • Vaxi
    tudtam én, hogy a natosok jó bringások :DDDDDD
    egyébként a storyról van valahol konkrét leírás?:D
  • tomonor
    egészpontosan a nyári olimpia bicikli számában vádolták meg a royalosok a national föderációt csalással.
  • Pra
    Engem már ban-oltak hasonló szituációért.
    Gyerek többször cheaternek kiabált,anyázott és jött a sárga Kick "cheat" jeligével :)

• CAC
    pláne! no komment :)
  • Vaxi
    van szerkesztés, vipeknek .. :/
  • CAC
    Egyébként oltári hiány ez a szerkesztés gomb nemléte. Sokszor csak elküldés után veszek észre valami orbitális helyesírási hibát, szóismétlést, vagy épp jövök rá, hogy hülyeséget írtam. :)
    Nem értem miért nem upgrade-del az SG.
  • Cat 02 #8444
    Tényleg ez a story, ne röhögj :D
  • Pra
    Ja az eszmefuttatásomnál véletlenül nyomtam rád a választ :)(és sajnos itt nincs szerk. gomb)

• Vaxi
    az utolsó mondatoddal meg 100%-ig egyetértek, mindennek megvan a maga helye :)
  • Vaxi
    sajnos rengeteg a fogyatékos ember, otthon ül 12 évesen, mert "beteg", anyuci megírja neki az igazolást, és játszik.
    megölöm, azonnal jön, hogy hacker cheater noob nazi stb...
    akkor szoktam csak és kizárólag őket ölni :D
    elképzelem magamban, hogy tombol otthon a kis gyökért :DDD
  • CAC
    Ezt biztos nekem akartad küldeni? :)
    Egyébként egyetértek. Nekem is full mindegy, hogy melyik oldalon játszom. Royallal kezdtem, és csak a beleölt idő miatt nem fogom sutba dobni az lvl 20, 12, 10-es karakterem, csak hogy másképp nézzek ki...pedig szerintem a natos setek sokkal pengébbek. :)

Sajna sok pöcs jön a nazzi-s beírásokkal (sokszor az én natos oldalamról is), ezeket rendszerint elküldöm a vérbe. Nincs szükség mindenhol a politikára.