26731
Battlefield Heroes
-
#8519 végre!tegnap ittam egy Dr.Peppert!persze ez nem kódos de nagy élméy volt.habár rendesen égett a belem tőle és még ma is volt utóhatás :DD -
CAC #8518 Semmi gond! Én azért nyomtam. Visszatértem a soldier-hez, kissé halandó a gunner után. :)
Találkoztam egy roahadt idegesítő kis pöccsel. Only VV szerveren wallhackerkedett. Szemtől szembe egy nagy nulla volt, s végig arra verte magát, hogy egyszer 6:1 lett s statja a wall bug miatt.
Hétfőn focizok, de a hét többi napján jó délután/este. -
#8517 Bocsi ez a Vasárnap mégis kimaradt mert nem vagyok otthon.
De minden hétköznap délután jó (ha megeszéljük)
-
Cat 02 #8516 Legalább univerzális, igazából bárhova kirakhatod :DD -
tomonor #8515 mindenkitől különbözni kell, hogy egyéniség legyél. És mivel a bfh fórumon mindenki a hőseit mutogatja, azt én unalmasnak találom :D -
#8514 Nemrossz...de nem sok köze van a BFH hoz XD (I LOVE ANIME/MANGA/JAPAN...) -
#8513 -
tomonor #8512 csináltam új sziggit
-
Cat 02 #8511 -
#8510 WTF! 12 POST! LIKVIDÁLNI! -
#8509 istenem... :DDD -
#8508 (Csak kicsit vagyok beteg ) -
#8507 Jahh bocs a Flood-ért -
#8506 És akkor végül de nem utolsó sorban a 10. hozzászólás....kíváncsi vagyok mi lesz ebből XDXD -
#8505 ...végül a 9es... -
#8504 Akkor még itt a 8 as is.... -
#8503 7. -
#8502 Jöjjön a 6-os versenyző XD -
#8501 Itt ficeg az 5. is XD -
#8500 Nahh akkor talán a 4. is itt lesz XD -
#8499 Most jön a 3. -
#8498 Ez már 2 -
#8497 Hmmm.... kíváncsi vagyok erre szal:1. -
#8496 flood :DDDD
itt még az sem lenne az, ha 10-et írnál egymás után. :) -
CAC #8495 Na végre összekapartam pár sebzést jeepre...azért továbbra is tartom, hogy valami nem okés itt.
Bocsi a floodért! -
CAC #8494 Srácok továbbra is tartom, hogy a jeep hunter bugos. A plane és a tank normálisan számolja a sebzéseket, de a dzsipeket hiába lövöm. Kicsi az esélye, hogy akkora mesterlövész legyek, hogy mindig a drivert találom el. :) -
CAC #8493 Bocsi, ezt nem vetem észre.
Ma 5-től nekem is jó. Nézegettem a karijaidat. Mivel jönnél? A gunnered mellé lenne egy hasonló szintű soldierem. -
#8492 Én azt használtam amit az az fx_smoker12 küldött! :)
Ezt a topikot nézegessétek és ha jó sokszor frissititek az oldalt kaptok ti is :P -
#8491 VIII.ker-Népszínház utca elején a villamos megállónál.
De nem kódos ha azért érdekel... -
tomonor #8490 gratt :P -
#8489 nem te voltál az egyik a 10 közül akinek todd barátunk küldött ? :D -
#8488 EZAAAAAAAAAAZ!!! AZ EGYIK TOPIKBÓL BEHUZTAM EGY DR.PEPPER KÓDOT! :D
Van aviator settem! Juhiiii :P -
tomonor #8487 azért PTE, hogy teszteld, és jelentsd a hibákat. -
tomonor #8486 mondom hogy túlzol. Nem. Most az első hetet megcsinálod (ha már kihagytál egyet, akkor nem tudod) és kapsz 2000 VP-t. Ennyi. Utánna már csak a daily-ket tudod csinálni, ám úgy hallottam hogy az se lesz örökké. -
Attiska #8485 Van tippetek arra, hogy miért írja ki indításkor a játék, hogy "An error occured: failed to download config file"? A bfh fórumán utánaolvasgatva azt mondták, hogy telepítsem újra a Mozilla BFH update addonját. Megtettem, de nincs hatása. :( Egyéb ötlet? -
#8484 Hol vetted? :o -
#8483 Én síeléskor ittam, nem rossz szerintem. Viszont mostanában a ritka energia italokat próbálom beszerezni, mint a Rock Energy. (elvileg csak Ausztráliában kapható). -
#8482 Fura íze van ennek a dr.peppernek.
Megláttam egy boltban és gondoltam megkóstolom.
Kicsit marcipán szerű.
Amúgy a (PTE)ruin map-on van egy kőfal ami durván bug-os simán bele lehet állni, át lehet rajta sétálni -szóval mintha ott sem lenne(többször elbújtam benne). -
#8481 tisztázzuk már:most ha egy héten kész minden küldetés akkor kapok 2000VP-t?ugye?és ez minden héten így van nem? -
Cat 02 #8480 Úgy talán kijönne minden napra egy Über ^^