26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #8639 nos, eddig csak a német gamestar csinált asszem, úgy lehetett megszerezni a thor's thurbojet, rocket trooper outfiteket. -
#8638 Azért remélem csinálnak hasonló promót másokok is majd. -
tomonor #8637 A méirteket már megmagyaráztam. A mostani exploitot meg azért nem mondtam el, mert aki nekem elárulta, az a lelkemre kötötte, hogy ha elárulom, akkor ördög és pokol várható.
Ez volt az utolsó dr pepper promóció amúgy. -
Cat 02 #8636 Nem, csak jól tolja -
#8635 Aimbot? -
Cat 02 #8634 Nem rossz. Még szerencse, hogy velem volt :D -
#8633 amúgy még várható poromóció vagy már nem? -
Cat 02 #8632 Mai jeep: random benyomtam egy BS-t, erre valakire rálökött egyet és meglett :Dd -
#8631 Mekkora csíter vagy Tomonor XD (Ezt a pici kis huncutságot megoszthattad volna velünk is XD) -
Cat 02 #8630 Köszi! (mondjuk sors fintora, hogy én már azt is elhasználtam, szal kellett megint egy fake account :D). Remélem nem lesz ban. -
#8629 Csinálsz uj accot, ennyi :) -
tomonor #8628 na igen, egészpontosan innen vannak a kódjaim.
ÖÖÖ, miután a claim now-t megnyomtad, és kiválasztottad a játékot, utánna nem lehet kódot újraváltoztatni. Előtte lehet. -
#8627 INGYEN RUHÁK ÉS AKÁRHÁNYSZOR BEVÁLTHATÓ!!! 100% WORKING
NÉZZÉTEK :D -
Cat 02 #8626 Te. És ki az aki hülyeségre váltotta be a kódokat ? :)
Igazából mind1, jó lett volna ruha, de annyira nem izgat, 1 éve el vagyok alapruhával.
Egyébként ha van valakinek feles kódja, szerintem simán lehetne fórumon belül nyereményjáték, összedobok valami sorsolásos izét, joebacsi meg berakja. -
#8625 arról tudsz valamit egyébként, hogy ha most van aktív kódom, amit nem váltottam be ajándékra, egy esetleges következő akció ruháit [ vagy mást ] kiválthatom vele? -
zetor proxima #8624 Azt akarom kérdezni tőletek hogy tegnap feltettek a játékot elkezdett b@szakodni az uninstallal nem mentem semmire letöröltem ujra fel akartam dobni, a bővítmény után ez az üzenet várt An error occurred: Failed to write registry value: Installation Dir
Ha valaki tud segíteni hogy mit tegyek megkszönném. -
#8623 ne durcizz, te vagy a fő hírforrás, kódot meg lehet szerezni a neten :D
szuszá -
tomonor #8622 na de várjunk csak... ki az aki mindig értesít titeket a legfrissebb dolgokról? ki az aki szólt nektek az előző dr pepper exploitról? ki az aki mindig segít?
Ha ennyire hálátlanok vagytok akkor szóljatok, és itt se vagyok, de akkor nem is láttok többé. Kódot meg azért nem adok senkinek, mert az előző dr pepper promóciónál tele lettem pm-spammelve valaki által... -
#8621 asztapicsa :DDD -
tomonor #8620 lol hát kétlem :D -
#8619 hát most felröhögtem :D
Megválasztunk a fórum jót tevőjének :D -
Cat 02 #8618 Most valamiért felmerült bennem a kérdés, hogy vajon jár-e ban azért, mert valaki kiszivárogtat képeket, amelyekhez csak kulccsal lehet hozzáférni... -
tomonor #8617 gondoltam én :P Ott van a kép, használjátok egészséggel, az se volt ám ingyen. -
Cat 02 #8616 Hát örülünk, hogy gondoltál ránk. -
tomonor #8615 gondolom hogy nem nekem szólt
Mindenesetre nekem olyan sok kód gyűlt össze, hogy már nem volt mire költeni, csak háttérképekre xD -
#8614 Nem neked szólt Tomonor.
group-ban is benyalta ma valaki. -
#8613 Ezt a háttérkép választást hányan szopjátok még be? :D
hihetetlen -
Cat 02 #8612 Kiváltottad ? -
tomonor #8611 nekem már az összes háttérkép megvan :P Tessék, itt van egy nektek ingyén.
http://ll.assets.ea.com/nawp/na/u/f/GPO/corporate/drpepper/titles/bfh/wallpaper/DrPepper_BFH_Wallpaper_Set_1_January_Flag_01_1920x1200.jpg -
#8610 neeeeee :S -
Cat 02 #8609 Hm, azt hiszem megvan, sikerült egy háttérképet kiválasztani :D -
Cat 02 #8608 Kaptam kódot, de EA accountra nem engedett fel, gyors regiztem egy fake-t, erre kiírja, hogy nincs BFH karim :o -
#8607 na igazolom, hogy működik, regelés után 1 órával az e-mail címemen volt a kód, és helyes volt, nem fake.
ugye későbbi pepper akcióknál is felhasználhatom, nem kell most? -
#8606 lattátok #65 videot ?
komoly:)
de a zene jó szar :) -
#8605 az utolso pllanatot nem javasolnam, ne menj le 30mp ala mert szarul frissul és kiirja ,h lecsusztal az arveresrol (ami nagy hiba ,de igaz). -
CAC #8604 Igen.
Azért egy komolyabb helyen, ahol wpa pass, port-forwardok, mac alapú szűrés, sávszélesség szabályozás, content filtering, stb van beállítva a routeren...na ott ne resetelj! XD -
Cat 02 #8603 Megeshet, bár szerintem mind2 miatt új IP címet ad, szal lényegtelen :) -
CAC #8602 Szerintem csak restartoltad. A reset mást jelent. :) -
Cat 02 #8601 Én utolsó pillanatban tervezem rányomni egyikre a 200amat. -
#8600 Ja és ami nagyon fontos !
olyan kódokra licitáljatok amik Magyar időszámítás szerint hajnalban járnak le, ez azért jó mert nagyobb az esély a nyerésre mivel a kódokra leginkább Europaiak licitálnak és hajnalban nem túl sok európai van ébren :)(USA-ban meg napközben van ,de őket nyilvánvaló okoból nem érdekli a kódra való licitelés :) )
És ha pl estefelé kinéztek egy licitet ami kb hajnali 5kor jár le és még csak kb40kreditnél tart akkor nyugodtan nyomjatok rá vagy 150-200kreditet és reggelre kiderül ,h nyertetek e.