26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    nos, eddig csak a német gamestar csinált asszem, úgy lehetett megszerezni a thor's thurbojet, rocket trooper outfiteket.
  • Pra
    Azért remélem csinálnak hasonló promót másokok is majd.
  • tomonor
    A méirteket már megmagyaráztam. A mostani exploitot meg azért nem mondtam el, mert aki nekem elárulta, az a lelkemre kötötte, hogy ha elárulom, akkor ördög és pokol várható.

Ez volt az utolsó dr pepper promóció amúgy.
  • Cat 02 #8636
    Nem, csak jól tolja
  • Pra
    Aimbot?
  • Cat 02 #8634
    Nem rossz. Még szerencse, hogy velem volt :D
  • Zero07
    amúgy még várható poromóció vagy már nem?
  • Cat 02 #8632
    Mai jeep: random benyomtam egy BS-t, erre valakire rálökött egyet és meglett :Dd
  • Lupous
    Mekkora csíter vagy Tomonor XD (Ezt a pici kis huncutságot megoszthattad volna velünk is XD)
  • Cat 02 #8630
    Köszi! (mondjuk sors fintora, hogy én már azt is elhasználtam, szal kellett megint egy fake account :D). Remélem nem lesz ban.
  • Viktor99
    Csinálsz uj accot, ennyi :)
  • tomonor
    na igen, egészpontosan innen vannak a kódjaim.

ÖÖÖ, miután a claim now-t megnyomtad, és kiválasztottad a játékot, utánna nem lehet kódot újraváltoztatni. Előtte lehet.
  • Viktor99
    INGYEN RUHÁK ÉS AKÁRHÁNYSZOR BEVÁLTHATÓ!!! 100% WORKING

NÉZZÉTEK :D
  • Cat 02 #8626
    Te. És ki az aki hülyeségre váltotta be a kódokat ? :)
    Igazából mind1, jó lett volna ruha, de annyira nem izgat, 1 éve el vagyok alapruhával.

Egyébként ha van valakinek feles kódja, szerintem simán lehetne fórumon belül nyereményjáték, összedobok valami sorsolásos izét, joebacsi meg berakja.
  • Vaxi
    arról tudsz valamit egyébként, hogy ha most van aktív kódom, amit nem váltottam be ajándékra, egy esetleges következő akció ruháit [ vagy mást ] kiválthatom vele?
  • zetor proxima
    Azt akarom kérdezni tőletek hogy tegnap feltettek a játékot elkezdett b@szakodni az uninstallal nem mentem semmire letöröltem ujra fel akartam dobni, a bővítmény után ez az üzenet várt An error occurred: Failed to write registry value: Installation Dir

Ha valaki tud segíteni hogy mit tegyek megkszönném.
  • Vaxi
    ne durcizz, te vagy a fő hírforrás, kódot meg lehet szerezni a neten :D
    szuszá
  • tomonor
    na de várjunk csak... ki az aki mindig értesít titeket a legfrissebb dolgokról? ki az aki szólt nektek az előző dr pepper exploitról? ki az aki mindig segít?

Ha ennyire hálátlanok vagytok akkor szóljatok, és itt se vagyok, de akkor nem is láttok többé. Kódot meg azért nem adok senkinek, mert az előző dr pepper promóciónál tele lettem pm-spammelve valaki által...
  • Vaxi
    asztapicsa :DDD
  • tomonor
    lol hát kétlem :D
  • Pra
    hát most felröhögtem :D

Megválasztunk a fórum jót tevőjének :D
  • Cat 02 #8618
    Most valamiért felmerült bennem a kérdés, hogy vajon jár-e ban azért, mert valaki kiszivárogtat képeket, amelyekhez csak kulccsal lehet hozzáférni...
  • tomonor
    gondoltam én :P Ott van a kép, használjátok egészséggel, az se volt ám ingyen.
  • Cat 02 #8616
    Hát örülünk, hogy gondoltál ránk.
  • tomonor
    gondolom hogy nem nekem szólt

Mindenesetre nekem olyan sok kód gyűlt össze, hogy már nem volt mire költeni, csak háttérképekre xD
  • Pra
    Nem neked szólt Tomonor.
    group-ban is benyalta ma valaki.
  • Pra
    Ezt a háttérkép választást hányan szopjátok még be? :D

hihetetlen
  • Cat 02 #8612
    Kiváltottad ?
  • tomonor
    nekem már az összes háttérkép megvan :P Tessék, itt van egy nektek ingyén.

http://ll.assets.ea.com/nawp/na/u/f/GPO/corporate/drpepper/titles/bfh/wallpaper/DrPepper_BFH_Wallpaper_Set_1_January_Flag_01_1920x1200.jpg
  • Vaxi
    neeeeee :S
  • Cat 02 #8609
    Hm, azt hiszem megvan, sikerült egy háttérképet kiválasztani :D
  • Cat 02 #8608
    Kaptam kódot, de EA accountra nem engedett fel, gyors regiztem egy fake-t, erre kiírja, hogy nincs BFH karim :o
  • Vaxi
    na igazolom, hogy működik, regelés után 1 órával az e-mail címemen volt a kód, és helyes volt, nem fake.
    ugye későbbi pepper akcióknál is felhasználhatom, nem kell most?
  • Pra
    lattátok #65 videot ?

komoly:)

de a zene jó szar :)
  • Pra
    az utolso pllanatot nem javasolnam, ne menj le 30mp ala mert szarul frissul és kiirja ,h lecsusztal az arveresrol (ami nagy hiba ,de igaz).
  • CAC
    Igen.
    Azért egy komolyabb helyen, ahol wpa pass, port-forwardok, mac alapú szűrés, sávszélesség szabályozás, content filtering, stb van beállítva a routeren...na ott ne resetelj! XD
  • Cat 02 #8603
    Megeshet, bár szerintem mind2 miatt új IP címet ad, szal lényegtelen :)
  • CAC
    Szerintem csak restartoltad. A reset mást jelent. :)
  • Cat 02 #8601
    Én utolsó pillanatban tervezem rányomni egyikre a 200amat.
  • Pra
    Ja és ami nagyon fontos !
    olyan kódokra licitáljatok amik Magyar időszámítás szerint hajnalban járnak le, ez azért jó mert nagyobb az esély a nyerésre mivel a kódokra leginkább Europaiak licitálnak és hajnalban nem túl sok európai van ébren :)(USA-ban meg napközben van ,de őket nyilvánvaló okoból nem érdekli a kódra való licitelés :) )
    És ha pl estefelé kinéztek egy licitet ami kb hajnali 5kor jár le és még csak kb40kreditnél tart akkor nyugodtan nyomjatok rá vagy 150-200kreditet és reggelre kiderül ,h nyertetek e.