26731
Battlefield Heroes
-
#8679 Ja meg ...hát azért itt is látszik hogy a national ruhák 1000 szer ászabbak mint a royal XD -
#8678 Ez az új cucc sajna tuti fizetős lesz (DE ez a DC 2 promótáló cumó várható volt)...jó lenne ha ez lenne a dr pepper kóokért (Álmodozni szabad XD)...akkor törne ki a hisztéria azoknál akik nem tudnak hozzájutni XD -
CAC #8677 Köszi a választ!
Én az egér érzékenységet nyomtam fel, de lehet, hogy jobban járok, ha inkább ezekkel kísérletezek. -
#8676 a vertikális és horizontális mozgás sebességét-erejét tudod változtatni (asszem)
Én azt csináltam ,h kimaxoltam az egyik lehetőséget kipróbáltam és éreztem a különbséget ,mejd beállítottam megfelelőre.
Ugyan ezt megcsináltam a másiknál.
Érdemes próbálgatni.
Ha lassabban fordulsz mint egy másik repgép aki üldöz akkor véged.
-
CAC #8675 Ó, bazz, akkor tényleg kimaradt egy. :(
Nézd...én nem az angol szavak magyar jelentésére vagyok kíváncsi, hanem, hogy a megváltoztatásuk mit eredményez a játékban. A kitérés tényező pl mi a frászkarika, vagy épp a dőlés faktor? -
kriszesz #8674 montam en h modernkori fegyok lesznek, ezek utan meg jönneka lézerfegyok 100% végén star warst csinalnak a játékbol xDDDD -
tomonor #8673 új fícsűrök: PTE Ready.
-
tomonor #8672 -google translator a barátod
-pregamebe semmi nem számít, ha észreveszed a bandage/wrench/tonic szám is kifogyhatatlan = nem él a kapcsolat a master server fele
-a 2000 VP-t már mindenkinek kiküldték. Ha te a legelső hétből akár egyet is kihagytál, már ne számíts a 2000 VP-re. -
#8671 Nemtoom...ZERO erre a zenére sokkal jobb videót is össze lehetett volna vágni..rakat jó szöveg van amiko' mondja hogy hands up ...meg move fast ...meg .... csomó integetés meg autózás repizés , tankozás kellett volna bele (Jól időzítve)
(Más muzsikával szerintem jobb lenne (Ez a zene túl jó XD) de ha hangot nem nézem ügyes vagy) -
CAC #8670 No lenne itt pár kérdés.
- a controlon belül (repcsi/tank) mit állít a yaw és a pitch factor
- már kérdeztem régebben de nem kaptam választ arra, hogy pre-game alatt szerzett k/d beleszámít e a statisztikába (a pontok tudom, hogy nem)
- a napi küldetéseknél kapok valami értesítést, ha megvolt zsinórban a 7? kihagytam volna egyet, mert már meg kéne lennie :S
Köszi előre is! -
Cat 02 #8669 Tudom, de ez van. Hátha mellélő, esetleg én critelek véletlen többet. Mondjuk überrel csomószor volt 30as crit. -
no kérem a minőség nem a legjobb mert a Fraps bekavart -
tomonor #8667 jah, nem azzal van a gond hogy nem lehet jó lenni a simával. A gond azzal van hogy az überrel könnyebb. Például, tegyük fel hogy neked simád van, az ellenségnek superje, mindketten 22-es szinten vagytok ugyanazokkal az abilitikkel, widgetekkel, stb. Na most, mindketten soldierek vagytok, alacsony a HP-tek, viszont te megpróbálsz bebújni egy falhoz... és éppenhogy sikerülne bebújnod, meghalsz, mert az ellenségnek nagyobb crittet adott.
Erről van szó. -
Cat 02 #8666 Jobbak persze ^^ Mondjuk most vettem 150-ért simát, el vagyok azzal is. -
#8665 De azzal hogy kétszer írtad a crittet azzal nagyobb nyomatékot kapott a mondat...így egyértelművé téve azt hogy a super/über fegyók igenis jobbak mint az alap (Persze alappal is lehet alázni ...az számít hogy ügyesebb legyél XD) -
tomonor #8664 a crittet kétszer írtam, upsz :X -
tomonor #8663 nos, több bennük a töltény, gyakrabban nagyobb crittet adnak, kevésbé szórják szét a golyót, és nagyobb crittet adnak = erősebbek. -
tomonor #8662 igen, elég nagy hülyeséget mondtál.
Most eddig ugyebár vannak a Tier 1-esek, a Tier 1 Stylishok, a Tier 1 super/uberek, és most jönnek a BFBC2-es Tier 1 uber stylishok.
Aztán meg majd a tier 2-esek jönnek, amit mindenki tier 3-masnak hív félreérthető okok miatt.
A youtube-nak fel kell dolgozni a vididet azért megy a process, ha örökké tölt akkor a video nem youtube kompatibilis. -
#8661 E'stenem...mennyi bajod van XD...ahogy látod itt az emberek nem a videókkal foglalkoznak főleg XD (De persze lehet hogy tud valaki segíteni)
Szerintem ha biztos választ akarsz akkor keress egy videós topikot...(Én sajna nem took megoldást a problémádra...nem értek hozzá picit sem XD) -
#8660 EDIT:már megoldottam
de mi ez YouTube-on?This video is not yet processed? -
#8659 nem igaz!most az új filmnél is kicseszett velem.már eljutok odáig hogy mentse de ezt írja ki:
V4 ERROR:Could not allocate memory for Fraps codec
Width:800 Height:600
AllocSize:1750176
aztán ezt ha leokézom akkor meg csak a becsült idő nől a végtelenségig.mit tegyek? -
kriszesz #8658 hat szerintem huhuuu hulyeséget mondok, de lehet lézerfegyverek lesznek:D vagy modern fegyverekjo kérdés:P -
Cat 02 #8657 Egyébként nem tudod néztétek-e, de über fegyók elvileg nem erősebbek a simánál. Csak több töltény és crit :)
Ill tomonor, az új fegyverek milyenek lesznek ? Mert először volt a 2+ überje, a mostani új über, meg az alap fegyveré. -
#8656 jaj bocs ez nem a film linkje :D
http://www.youtube.com/XDomg13 szal itt nézzétek meg -
#8655 Fraps.de már mindegy kezdtem egy új filmet
addig is itt a kuzinom filmje
itt nézzétek mert itt van hang -
tomonor #8654 ha xfire-vel vetted fel akkor baszhatod. -
#8653 pls segítsetek!fölvettem egy videót minden jól ment de amikor elakartam menteni eltűntek a részei -
kriszesz #8652 nem tudjáto az miért van h a lövéseim nem sebzik eggyik kasztotsem, se commando se soldier a 30 golyobol ha 3 sebzést ir..XD -
tomonor #8651 ez egy valódi gémboj -
#8650 nem, ez egy gém :DDDDD
"imádom ezt a gémet!"
:DDD
csak kötekedtem picit :DD -
kriszesz #8649 Ez én vok,,,???XD -
#8648 -
kriszesz #8647 A repülö iranyitasaba meg könnyű belejöni olyan jol kezelem, h egy pályán egészvégig repóltem, és szereztem 10-killt is 0 halállal.:) imádom ezt a gémet! -
kriszesz #8646 Mia fene, Soldieremmel jobban zuzok, mint gunneral szepen legyengitették a gunnert... amugy egész könnyu a játék sose rossz a statom általában 15 kill és 4 halál:D -
Cat 02 #8645 Lesz 2 téli, meg 2 nyári :D -
tomonor #8644 onnan hogy a promóció elején az EA kijelentette hogy 2x2 féle szett lesz. -
Keszike222 #8643 Nem szóltam, gond megoldódott ^^' -
Keszike222 #8642 Hát, kipróbáltam ezt a csalóst módszert és nekem, csak Mass Effect 2 jutalmat akar adni :S -
#8641 Tomonor, honnan veszed hogy ez volt az utolsó dr pepper promó? Nem találtam semmit ami erre utalna....
(Legalábbis remélem mert már 3 kód van elraktározva...meg van ez a csalós módszer is...szóval jöhetne még XD (Akár fegyók is lehetnének XD) -
#8640 ejhh akkor fölöslegesen maradt ott az 1 kódom :D nembaj hátha később lesz, akkorra jó lesz :D max nem.