26731
Battlefield Heroes
  • Lupous
    Ja meg ...hát azért itt is látszik hogy a national ruhák 1000 szer ászabbak mint a royal XD
  • Lupous
    Ez az új cucc sajna tuti fizetős lesz (DE ez a DC 2 promótáló cumó várható volt)...jó lenne ha ez lenne a dr pepper kóokért (Álmodozni szabad XD)...akkor törne ki a hisztéria azoknál akik nem tudnak hozzájutni XD
  • CAC
    Köszi a választ!
    Én az egér érzékenységet nyomtam fel, de lehet, hogy jobban járok, ha inkább ezekkel kísérletezek.
  • Pra
    a vertikális és horizontális mozgás sebességét-erejét tudod változtatni (asszem)

Én azt csináltam ,h kimaxoltam az egyik lehetőséget kipróbáltam és éreztem a különbséget ,mejd beállítottam megfelelőre.
    Ugyan ezt megcsináltam a másiknál.

Érdemes próbálgatni.
    Ha lassabban fordulsz mint egy másik repgép aki üldöz akkor véged.
  • CAC
    Ó, bazz, akkor tényleg kimaradt egy. :(
    Nézd...én nem az angol szavak magyar jelentésére vagyok kíváncsi, hanem, hogy a megváltoztatásuk mit eredményez a játékban. A kitérés tényező pl mi a frászkarika, vagy épp a dőlés faktor?
  • kriszesz
    montam en h modernkori fegyok lesznek, ezek utan meg jönneka lézerfegyok 100% végén star warst csinalnak a játékbol xDDDD
  • tomonor
    új fícsűrök: PTE Ready.
  • tomonor
    -google translator a barátod
    -pregamebe semmi nem számít, ha észreveszed a bandage/wrench/tonic szám is kifogyhatatlan = nem él a kapcsolat a master server fele
    -a 2000 VP-t már mindenkinek kiküldték. Ha te a legelső hétből akár egyet is kihagytál, már ne számíts a 2000 VP-re.
  • Lupous
    Nemtoom...ZERO erre a zenére sokkal jobb videót is össze lehetett volna vágni..rakat jó szöveg van amiko' mondja hogy hands up ...meg move fast ...meg .... csomó integetés meg autózás repizés , tankozás kellett volna bele (Jól időzítve)
    (Más muzsikával szerintem jobb lenne (Ez a zene túl jó XD) de ha hangot nem nézem ügyes vagy)
  • CAC
    No lenne itt pár kérdés.
    - a controlon belül (repcsi/tank) mit állít a yaw és a pitch factor
    - már kérdeztem régebben de nem kaptam választ arra, hogy pre-game alatt szerzett k/d beleszámít e a statisztikába (a pontok tudom, hogy nem)
    - a napi küldetéseknél kapok valami értesítést, ha megvolt zsinórban a 7? kihagytam volna egyet, mert már meg kéne lennie :S

Köszi előre is!
  • Cat 02 #8669
    Tudom, de ez van. Hátha mellélő, esetleg én critelek véletlen többet. Mondjuk überrel csomószor volt 30as crit.
  • Zero07

no kérem a minőség nem a legjobb mert a Fraps bekavart
  • tomonor
    jah, nem azzal van a gond hogy nem lehet jó lenni a simával. A gond azzal van hogy az überrel könnyebb. Például, tegyük fel hogy neked simád van, az ellenségnek superje, mindketten 22-es szinten vagytok ugyanazokkal az abilitikkel, widgetekkel, stb. Na most, mindketten soldierek vagytok, alacsony a HP-tek, viszont te megpróbálsz bebújni egy falhoz... és éppenhogy sikerülne bebújnod, meghalsz, mert az ellenségnek nagyobb crittet adott.

Erről van szó.
  • Cat 02 #8666
    Jobbak persze ^^ Mondjuk most vettem 150-ért simát, el vagyok azzal is.
  • Lupous
    De azzal hogy kétszer írtad a crittet azzal nagyobb nyomatékot kapott a mondat...így egyértelművé téve azt hogy a super/über fegyók igenis jobbak mint az alap (Persze alappal is lehet alázni ...az számít hogy ügyesebb legyél XD)
  • tomonor
    a crittet kétszer írtam, upsz :X
  • tomonor
    nos, több bennük a töltény, gyakrabban nagyobb crittet adnak, kevésbé szórják szét a golyót, és nagyobb crittet adnak = erősebbek.
  • tomonor
    igen, elég nagy hülyeséget mondtál.

Most eddig ugyebár vannak a Tier 1-esek, a Tier 1 Stylishok, a Tier 1 super/uberek, és most jönnek a BFBC2-es Tier 1 uber stylishok.

Aztán meg majd a tier 2-esek jönnek, amit mindenki tier 3-masnak hív félreérthető okok miatt.

A youtube-nak fel kell dolgozni a vididet azért megy a process, ha örökké tölt akkor a video nem youtube kompatibilis.
  • Lupous
    E'stenem...mennyi bajod van XD...ahogy látod itt az emberek nem a videókkal foglalkoznak főleg XD (De persze lehet hogy tud valaki segíteni)
    Szerintem ha biztos választ akarsz akkor keress egy videós topikot...(Én sajna nem took megoldást a problémádra...nem értek hozzá picit sem XD)
  • Zero07
    EDIT:már megoldottam
    de mi ez YouTube-on?This video is not yet processed?
  • Zero07
    nem igaz!most az új filmnél is kicseszett velem.már eljutok odáig hogy mentse de ezt írja ki:
    V4 ERROR:Could not allocate memory for Fraps codec
    Width:800 Height:600
    AllocSize:1750176
    aztán ezt ha leokézom akkor meg csak a becsült idő nől a végtelenségig.mit tegyek?
  • kriszesz
    hat szerintem huhuuu hulyeséget mondok, de lehet lézerfegyverek lesznek:D vagy modern fegyverekjo kérdés:P
  • Cat 02 #8657
    Egyébként nem tudod néztétek-e, de über fegyók elvileg nem erősebbek a simánál. Csak több töltény és crit :)

Ill tomonor, az új fegyverek milyenek lesznek ? Mert először volt a 2+ überje, a mostani új über, meg az alap fegyveré.
  • Zero07
    jaj bocs ez nem a film linkje :D
    http://www.youtube.com/XDomg13 szal itt nézzétek meg
  • Zero07
    Fraps.de már mindegy kezdtem egy új filmet
    addig is itt a kuzinom filmje

itt nézzétek mert itt van hang
  • tomonor
    ha xfire-vel vetted fel akkor baszhatod.
  • Zero07
    pls segítsetek!fölvettem egy videót minden jól ment de amikor elakartam menteni eltűntek a részei
  • kriszesz
    nem tudjáto az miért van h a lövéseim nem sebzik eggyik kasztotsem, se commando se soldier a 30 golyobol ha 3 sebzést ir..XD
  • tomonor
    ez egy valódi gémboj
  • Vaxi
    nem, ez egy gém :DDDDD
    "imádom ezt a gémet!"
    :DDD
    csak kötekedtem picit :DD
  • kriszesz
    Ez én vok,,,???XD
  • Vaxi
  • kriszesz
    A repülö iranyitasaba meg könnyű belejöni olyan jol kezelem, h egy pályán egészvégig repóltem, és szereztem 10-killt is 0 halállal.:) imádom ezt a gémet!
  • kriszesz
    Mia fene, Soldieremmel jobban zuzok, mint gunneral szepen legyengitették a gunnert... amugy egész könnyu a játék sose rossz a statom általában 15 kill és 4 halál:D
  • Cat 02 #8645
    Lesz 2 téli, meg 2 nyári :D
  • tomonor
    onnan hogy a promóció elején az EA kijelentette hogy 2x2 féle szett lesz.
  • Keszike222
    Nem szóltam, gond megoldódott ^^'
  • Keszike222
    Hát, kipróbáltam ezt a csalóst módszert és nekem, csak Mass Effect 2 jutalmat akar adni :S
  • Lupous
    Tomonor, honnan veszed hogy ez volt az utolsó dr pepper promó? Nem találtam semmit ami erre utalna....
    (Legalábbis remélem mert már 3 kód van elraktározva...meg van ez a csalós módszer is...szóval jöhetne még XD (Akár fegyók is lehetnének XD)
  • Vaxi
    ejhh akkor fölöslegesen maradt ott az 1 kódom :D nembaj hátha később lesz, akkorra jó lesz :D max nem.