26731
Battlefield Heroes
-
CAC #8719 Nekem még megvan az EA-tól Karácsonyra kapott zombi és csontvázfej, meg az xp boost reedem kód. :P
Ínséges időkre tartogattam. :)
Szerintem ha 22. lesz a gunnerem, akkor bevetem, és gyorsan fellépek 24.-re. Ez a terv, aztán meglátjuk hogy sikerül. -
#8718 Unokaöcsém megveszi remélem,
vele le tudom zsírozni a dolgot ,neki nem jön be a heroes.
más..
Meguntam a Commandot (és valamiért bénázok is vele mostanság)... ... elkezdtem gunnert játszani hihetetlen jó ez az aprítgatás :D
Egészen elkaptam pár óra után a fonalat ,csak sokszor nyomtam ösztönösen bizonyos gombokat, és néha elfelejtettem ,h most látnak az ellenek :D
Lehet ,h befizetek egy kis xpbustra jövőhónapban mert türelmetlen vagyok.
-
CAC #8717 Igen, érthető.
Mondjuk idegen emberrel ez necces az tény. -
Cat 02 #8716 Ugyebár neked már van EA accountod, azzal játszol, na most neki a te accountodra kéne regisztrálni a frissen vásárolt játékot... -
CAC #8715 Persze, érthető az acc-serial összerendelés, de miért lenne hülye más acc-ára regelni? Ha a 2 különböző játék futhat egy időben ugyanazzal az acc-cal, akkor semmi gond. Ha nem, akkor tényleg nincs értelme. -
#8714 Jaja Cat 02 jól írja, én Steamen vettem, de gondolom dobozosnál is úgy van, hogy elindítod a játékot és EA accal belépsz aztán be kell pötyögni a kulcsot és utána hozzá van rendelve. -
Cat 02 #8713 Akkor onnantól elkezdve csak a te accoddal tud belépni, de hülye az aki más accountjára aktiválja a játékot. -
CAC #8712 Má'mé'nem működik, ha valaki az én acc-ommal lép be a BFBC2-be? Megkapom a bf-eket, nem? -
#8711 :DD ja ez mondjuk igaz, elhülyéskedtem a járművekkel. Elég pörgős játék, én CS-hez vagyok szokva, így abszolút noob vagyok most multiban, remélem idővel belejövök. -
tomonor #8710 én annó 2142-vel kezdtem 4 éve, aztán 1942, bf2, majd heroes, és most bc2. Ám eddig a Heroes a kedvencem, és meg is mondom miért: mert nem kell skill ahhoz hogy játszhasd élvezettel. Ahhoz hogy killt is szerezz, ahhoz már kell. -
#8709 BFBC2 topikban már páran kunyeráltak, hogy az ő EA accukkal lépjenek be. :D
Persze ez nem így működik... de én is megvettem ma, nagyon tetszik, eddig teljesen kimaradt az életemből a battlefield, kár, mert tényleg jó. Kamikázéztam a helikopterekkel mint BF Heroesban szoktam a repülőkkel. :D -
#8708 No és ezt mégis hogyan tervezed?...ha nem veszel se BC2-t se BF-et??? XD -
#8707 eszem ágába sincs egyiket se!megszerzem a 700BF-et és slussz-passz -
#8706 akkor ne a játékot vedd meg, hanem vegyél BF-et... :D -
#8705 a szettnek jobban örülnék :D -
tomonor #8704 nem elég az? -
#8703 amúgy ezzel a BFBC2-vel csak szimplán 700bf-et kapunk? -
tomonor #8702 tm mint Trademark -
#8701 tm mint tomorrow? -
tomonor #8700 soon(tm) -
#8699 Az új mapok meg hasonlók kb mikorra várhatóak? (Már nagyon be vagyok sózva XD) -
#8698 Értem (Azért sejtettem ám XD) -
tomonor #8697 hát először is azért, mert eddig az 1943 kivételével az egész PC Battlefield kollekció meg van nekem :p -
#8696 kétlem mivel ennyi pénzért már jó sok bf-et kapna
szerintem csak játékélmény -
#8695 http://cdgalaxis.hu/PC/17445/battlefield-bad-company-2.html?gclid=CI62jZPWtaACFQi7ZwodFnuqTA -
#8694 Most a cd galaxis ba levan árazva ( 33% ) 7990 ft !!! MÁRCIUS 26. IG. -
#8693 te szerintem kicsit gyogyós vagy XD 9900 FT csak azért mert van hozzá 700 bf?! LOL
(Persze ha alapból szeretnéd magadévá tenni a BC2-t az más XD) -
tomonor #8692 mi? -
#8691 mennyibe kerül?(tomonor de biztos tudod) -
tomonor #8690 bétában nekem is döcögősen ment, de így voltam a 2142-vel is... Szar gépem volt, rossz statom volt, lett egy új gépem, jó statom lett.
Legalább a 700 BF-ért megéri. 9990 Ft az 576k gamesbe -
#8689 Hát én nem veszem meg mivel nincs gépem hozzá XD -
tomonor #8688 1. megveszed a BFBC-2-őt
2. felrakod, login azzal az accountal amit BFH-hoz is használsz
3. játszasz egy szerón
4. felmész BFH főoldalra és megvan a 700 BF.
Én a héten veszem meg a bfbc2-t :P -
Cat 02 #8687 700BF-es cucc akkor nem is kódot ad, hanem instant BF-et nem ? -
#8686 bocs még kezdő filmes vagyok.de azért kösz xD -
tomonor #8685 fájlokat kell módosítgatni. Kezdőknek nem ajánlott, csak nekünk moddereknek. -
Cat 02 #8684 Alt-ra rakd be, nekem az pl kézre áll. -
CAC #8683 Igen, ezt már írtátok korábban. Egyszer kipróbáltam, de a tüzelést nem állítottam be, így meg elég nehéz volt. :)
Kb 1 órája nem ment a játék. Most megpróbálok belépni, és letesztelem. -
#8682 Tomonor, lenne egy picinyke kérdésem XD:
-Hogyan tudom kipróbálni/felvenni... az új cuccot...hol találom őket mert most felraktam a PTE-t ismét a gépemre (Pár napja formáztam...) és nincs a játékban se a store-ban se máshol XD( -
#8681 Asszem ez az új BC2-es cucc a vámpíros témát fogja váltani XD -
Cat 02 #8680 Nyilakkal sokkal jobb.