26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Nekem még megvan az EA-tól Karácsonyra kapott zombi és csontvázfej, meg az xp boost reedem kód. :P
    Ínséges időkre tartogattam. :)
    Szerintem ha 22. lesz a gunnerem, akkor bevetem, és gyorsan fellépek 24.-re. Ez a terv, aztán meglátjuk hogy sikerül.
  • Pra
    Unokaöcsém megveszi remélem,
    vele le tudom zsírozni a dolgot ,neki nem jön be a heroes.

más..
    Meguntam a Commandot (és valamiért bénázok is vele mostanság)... ... elkezdtem gunnert játszani hihetetlen jó ez az aprítgatás :D
    Egészen elkaptam pár óra után a fonalat ,csak sokszor nyomtam ösztönösen bizonyos gombokat, és néha elfelejtettem ,h most látnak az ellenek :D
    Lehet ,h befizetek egy kis xpbustra jövőhónapban mert türelmetlen vagyok.
  • CAC
    Igen, érthető.
    Mondjuk idegen emberrel ez necces az tény.
  • Cat 02 #8716
    Ugyebár neked már van EA accountod, azzal játszol, na most neki a te accountodra kéne regisztrálni a frissen vásárolt játékot...
  • CAC
    Persze, érthető az acc-serial összerendelés, de miért lenne hülye más acc-ára regelni? Ha a 2 különböző játék futhat egy időben ugyanazzal az acc-cal, akkor semmi gond. Ha nem, akkor tényleg nincs értelme.
  • Narxis
    Jaja Cat 02 jól írja, én Steamen vettem, de gondolom dobozosnál is úgy van, hogy elindítod a játékot és EA accal belépsz aztán be kell pötyögni a kulcsot és utána hozzá van rendelve.
  • Cat 02 #8713
    Akkor onnantól elkezdve csak a te accoddal tud belépni, de hülye az aki más accountjára aktiválja a játékot.
  • CAC
    Má'mé'nem működik, ha valaki az én acc-ommal lép be a BFBC2-be? Megkapom a bf-eket, nem?
  • Narxis
    :DD ja ez mondjuk igaz, elhülyéskedtem a járművekkel. Elég pörgős játék, én CS-hez vagyok szokva, így abszolút noob vagyok most multiban, remélem idővel belejövök.
  • tomonor
    én annó 2142-vel kezdtem 4 éve, aztán 1942, bf2, majd heroes, és most bc2. Ám eddig a Heroes a kedvencem, és meg is mondom miért: mert nem kell skill ahhoz hogy játszhasd élvezettel. Ahhoz hogy killt is szerezz, ahhoz már kell.
  • Narxis
    BFBC2 topikban már páran kunyeráltak, hogy az ő EA accukkal lépjenek be. :D

Persze ez nem így működik... de én is megvettem ma, nagyon tetszik, eddig teljesen kimaradt az életemből a battlefield, kár, mert tényleg jó. Kamikázéztam a helikopterekkel mint BF Heroesban szoktam a repülőkkel. :D
  • Lupous
    No és ezt mégis hogyan tervezed?...ha nem veszel se BC2-t se BF-et??? XD
  • Zero07
    eszem ágába sincs egyiket se!megszerzem a 700BF-et és slussz-passz
  • Vaxi
    akkor ne a játékot vedd meg, hanem vegyél BF-et... :D
  • Zero07
    a szettnek jobban örülnék :D
  • tomonor
    nem elég az?
  • Zero07
    amúgy ezzel a BFBC2-vel csak szimplán 700bf-et kapunk?
  • tomonor
    tm mint Trademark
  • Zero07
    tm mint tomorrow?
  • tomonor
    soon(tm)
  • Lupous
    Az új mapok meg hasonlók kb mikorra várhatóak? (Már nagyon be vagyok sózva XD)
  • Lupous
    Értem (Azért sejtettem ám XD)
  • tomonor
    hát először is azért, mert eddig az 1943 kivételével az egész PC Battlefield kollekció meg van nekem :p
  • Zero07
    kétlem mivel ennyi pénzért már jó sok bf-et kapna
    szerintem csak játékélmény
  • davis98
    http://cdgalaxis.hu/PC/17445/battlefield-bad-company-2.html?gclid=CI62jZPWtaACFQi7ZwodFnuqTA
  • davis98
    Most a cd galaxis ba levan árazva ( 33% ) 7990 ft !!! MÁRCIUS 26. IG.
  • Lupous
    te szerintem kicsit gyogyós vagy XD 9900 FT csak azért mert van hozzá 700 bf?! LOL
    (Persze ha alapból szeretnéd magadévá tenni a BC2-t az más XD)
  • tomonor
    mi?
  • Zero07
    mennyibe kerül?(tomonor de biztos tudod)
  • tomonor
    bétában nekem is döcögősen ment, de így voltam a 2142-vel is... Szar gépem volt, rossz statom volt, lett egy új gépem, jó statom lett.

Legalább a 700 BF-ért megéri. 9990 Ft az 576k gamesbe
  • Lupous
    Hát én nem veszem meg mivel nincs gépem hozzá XD
  • tomonor
    1. megveszed a BFBC-2-őt
    2. felrakod, login azzal az accountal amit BFH-hoz is használsz
    3. játszasz egy szerón
    4. felmész BFH főoldalra és megvan a 700 BF.

Én a héten veszem meg a bfbc2-t :P
  • Cat 02 #8687
    700BF-es cucc akkor nem is kódot ad, hanem instant BF-et nem ?
  • Zero07
    bocs még kezdő filmes vagyok.de azért kösz xD
  • tomonor
    fájlokat kell módosítgatni. Kezdőknek nem ajánlott, csak nekünk moddereknek.
  • Cat 02 #8684
    Alt-ra rakd be, nekem az pl kézre áll.
  • CAC
    Igen, ezt már írtátok korábban. Egyszer kipróbáltam, de a tüzelést nem állítottam be, így meg elég nehéz volt. :)
    Kb 1 órája nem ment a játék. Most megpróbálok belépni, és letesztelem.
  • Lupous
    Tomonor, lenne egy picinyke kérdésem XD:
    -Hogyan tudom kipróbálni/felvenni... az új cuccot...hol találom őket mert most felraktam a PTE-t ismét a gépemre (Pár napja formáztam...) és nincs a játékban se a store-ban se máshol XD(
  • Lupous
    Asszem ez az új BC2-es cucc a vámpíros témát fogja váltani XD
  • Cat 02 #8680
    Nyilakkal sokkal jobb.