26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    nos annyit mondhatok, hogy nem hivatalos forrásból származnak általában a híreim.
  • tomonor
    én gunnerként 3 fegyót használok: short MG, long MG, RPG

és következő abilityket: lvl 5 FF, lvl 2 HS, lvl 5 Leg-it, lvl 1 keg, lvl 1 IEG. További fejlődésben már csak a HS-re megyek.
  • Pra
    Gunnerek kéne egy kis help tapasztalatok alapján...
    ...a kérdésem az lenne ,h a Bernie's Super Bone Chewer a legjobb fegyo?
    mármint vv-rr-cc mapokon is jól műxik közelharcban ? nem túl lassú?
  • Viktor99
    Hun van ilyen irva? Azt is bebuggoltatom és meglesz mind a 2 HÁHÁ
  • Lupous
    Hehe az jó lenne XD...ezt hol hallottad? én is szeretnék ilyen informátort XD...
    De persze az is jó ha tőled took meg mindent XD
  • Lupous
    Megvan a bétás medál kód??? Ha neked nem kell akkor légyszi add nekem :)...
    Már kb 4 hónapja vadászok rá...de eddig semmi.:((sajna csak nyáron jöttem rá hogy milyen jó játék is ez XD)
    e-mail: [email protected]
    (Bár gondolom nem fogod a 2 szép szememért nekem adni XD ...de próbálkozni lehet XD)
    Am Tomonor hallod te aztán "beteg" vagy én biztos félnék hogy összedől XD...meg hát a takarítás XD
  • tomonor
    hmmm, úgy néz ki, mégiscsak lesz megint 4 új dr pepper ruha set :D
  • tomonor
    az van, de VAC bannolt, szal mindegy xD
  • Viktor99
    A BF2142 tetején mibe fogadok hogy az Orangebox van... :/

Ha nem az, akkor holnap szépen megveszed >:P
  • Cat 02 #8750
    Ja, az még nekem is megvan :D Spúr vagyok.
  • barmi
    Az előzőt Neked szántam! #8748 ! ;O

tomonor (#8747) : takarításkor nem irigyellek :D

ám a kód 6 nincs meg ???
  • barmi
    Talán még a béta időszakban kaptam 200 BF-et csak úgy az EA-tól + egy kitüntetés kódot amit elvileg minden bétás kapott annó. Kár hogy a 200
    -ból már csak 45 maradt mert elqrtam mindenféle ökörségre

• tomonor
    jah, 245 doboz van kirakva, ám van még 200 a spájzban... sajna azokat már nincs hova rakni :( Amúgy itt a teljes torony:
  • Solid Snake
    Coca-Cola fan-e vagy?
  • tomonor
    jah, és tessék, bizonyíték a BF fanságomról :P

• tomonor
    Gratz... Mostmár nekem is megvan amúgy xD

Ez jó ötlet volt az EA felől.
  • Zero07
    olyat nem lehet Bad Company 2-őn hogy kijelentkezel az EA accodból?
  • Cat 02 #8742
    Nekem el se kezd telepíteni =|
  • Lupous
    nos nekem nem (Volt olyan hogy egy fél nap volt mire lejött...meg van olyan is (pár napja ez volt) hogy nem telepít hanem kiír valami hibát)
  • Cat 02 #8740
    PTE telepítés nektek ment gond nélkül ?
  • Cat 02 #8739
    Én is gondolkoztam rajta, de arra jutottam, hogy hátha lesz kiadva új, aztán nem ér semmit, de nem úgy tűnik.
  • Lupous
    Köszi a választ tomonor! (Asszem majd akkor egy jó tire2 sniper puskát vagy kést veszek XD)
  • Cat 02 #8737
    Szerintem igen. 740 talán a sima, de lesd meg. 45 BF honnan volt ám ? :D
  • barmi
    Akkor már 745 BF-em van :D Ebből tudok venni valami értelmes állandó fegyvert ?
  • barmi

• tomonor
    mostani besorolás szerint az újak megegyeznek az überekkel statisztikailag. Éppen ezért stylish überek.
  • Lupous
    Ezek az új fegyók pl ak47...ezek ugye csak a külsőben változtak...vagyis ha veszek egy tire 2es fegyót az ugyanolyan jól lő mint a stylish változata ugye? (Mert akkor nem igazán ér meg több bft az új fegyó)
  • CAC
    Ezek a cúúúnagonosz IÉJ-es bácik mindenre gondolnak. :)
  • tomonor
    igen ám, csak a promóció aprilis 19-ig tart xD
  • CAC
    Akkor lesz ez faja, amikor 1-2 év múlva lemegy a BC2 ára a negyedére. :)
  • tomonor
    pontosan. Legalitás előnyben.

Apropó, holnap veszem meg a BC2-t, betaval játszottam... igazság szerint annyira nem tetszett, de ez a 700 BF akció megéri a pénzét.
  • CAC
    BFH-n ezt azért teheted meg, mert nem kell hozzá serial. BFBC2-n viszont egy acc-hoz egy serial dukál.
  • Zero07
    de most olyat nem lehet mint BFH-n hogy többször regel?teszem azt van neki abból kilép aztán regel újat az én emailemen?
  • CAC
    Akko' megyek a TCC-be mocskos natosokat lődözni. :P XD
  • CAC
    Pedig a zárt mappokon lehet jól késelni, trappolni. :)
  • Lupous
    Na aki tagja a SFC klánnak (Ide is kiírom) lenne egy war a TCC ellen valamikor a jövő héten...írjátok meg a groupwallon hogy ki akar jönni :)...
    Aki esetleg szeretne csatlakozni még a klánhoz az megtehetiitt
    (A minimum feltétel hogy legyen egy nat +20as karid...mivel főleg nat klán és a waron is ezt az oldalt képviseljük majd.)
    Amúgy a TCC klán nagyon jó magyar játékosokból áll de azért jó móka lesz!
  • Pra
    remélem a gunner gyorsabban fejlődik. A commandoval lvl28ig feltornázni magamat nem volt egyszerű ,bár hozzáteszem a zárt gyors MAPokon nem is nagyon játszottam ezért időben jól el is csúsztam (only BB-SS-SS2 :) )
  • CAC
    Én lv20 gunnerről váltottam vissza lv10 soldierre pár napja (most 17), és az is nagyon jó. Érdekes, mert anno erről a 10-es soldierről álltam át a gunnerre. Nekem ebből az jön le, hogy a változatosság tényleg gyönyörködtet, és ezek a karik tényleg ugyanolyan jók. :)

Lupous:
    Az tuti! Btw van szintmaximum?
  • Cat 02 #8721
    Oooo, az lehet nekem is megvan még :D

Ám Pra: én is mostanában váltottam Commandoról és tényleg tök jó ^^
  • Lupous
    Szerintem ha nem tervezed bf vételezését akkor inkább hagyd meg a xp boostot a 28-29. szint környékéig aztán akkor told be 30ra átfejlődni egy örökkévalóság XD