26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #8759 nos annyit mondhatok, hogy nem hivatalos forrásból származnak általában a híreim. -
tomonor #8758 én gunnerként 3 fegyót használok: short MG, long MG, RPG
és következő abilityket: lvl 5 FF, lvl 2 HS, lvl 5 Leg-it, lvl 1 keg, lvl 1 IEG. További fejlődésben már csak a HS-re megyek. -
#8757 Gunnerek kéne egy kis help tapasztalatok alapján...
...a kérdésem az lenne ,h a Bernie's Super Bone Chewer a legjobb fegyo?
mármint vv-rr-cc mapokon is jól műxik közelharcban ? nem túl lassú? -
#8756 Hun van ilyen irva? Azt is bebuggoltatom és meglesz mind a 2 HÁHÁ -
#8755 Hehe az jó lenne XD...ezt hol hallottad? én is szeretnék ilyen informátort XD...
De persze az is jó ha tőled took meg mindent XD -
#8754 Megvan a bétás medál kód??? Ha neked nem kell akkor légyszi add nekem :)...
Már kb 4 hónapja vadászok rá...de eddig semmi.:((sajna csak nyáron jöttem rá hogy milyen jó játék is ez XD)
e-mail: [email protected]
(Bár gondolom nem fogod a 2 szép szememért nekem adni XD ...de próbálkozni lehet XD)
Am Tomonor hallod te aztán "beteg" vagy én biztos félnék hogy összedől XD...meg hát a takarítás XD -
tomonor #8753 hmmm, úgy néz ki, mégiscsak lesz megint 4 új dr pepper ruha set :D -
tomonor #8752 az van, de VAC bannolt, szal mindegy xD -
#8751 A BF2142 tetején mibe fogadok hogy az Orangebox van... :/
Ha nem az, akkor holnap szépen megveszed >:P -
Cat 02 #8750 Ja, az még nekem is megvan :D Spúr vagyok. -
barmi #8749 Az előzőt Neked szántam! #8748 ! ;O
tomonor (#8747) : takarításkor nem irigyellek :D
ám a kód 6 nincs meg ??? -
barmi #8748 Talán még a béta időszakban kaptam 200 BF-et csak úgy az EA-tól + egy kitüntetés kódot amit elvileg minden bétás kapott annó. Kár hogy a 200
-ból már csak 45 maradt mert elqrtam mindenféle ökörségre
-
tomonor #8747 jah, 245 doboz van kirakva, ám van még 200 a spájzban... sajna azokat már nincs hova rakni :( Amúgy itt a teljes torony:
-
#8746 Coca-Cola fan-e vagy? -
tomonor #8745 jah, és tessék, bizonyíték a BF fanságomról :P
-
tomonor #8744 Gratz... Mostmár nekem is megvan amúgy xD
Ez jó ötlet volt az EA felől. -
#8743 olyat nem lehet Bad Company 2-őn hogy kijelentkezel az EA accodból? -
Cat 02 #8742 Nekem el se kezd telepíteni =| -
#8741 nos nekem nem (Volt olyan hogy egy fél nap volt mire lejött...meg van olyan is (pár napja ez volt) hogy nem telepít hanem kiír valami hibát) -
Cat 02 #8740 PTE telepítés nektek ment gond nélkül ? -
Cat 02 #8739 Én is gondolkoztam rajta, de arra jutottam, hogy hátha lesz kiadva új, aztán nem ér semmit, de nem úgy tűnik. -
#8738 Köszi a választ tomonor! (Asszem majd akkor egy jó tire2 sniper puskát vagy kést veszek XD) -
Cat 02 #8737 Szerintem igen. 740 talán a sima, de lesd meg. 45 BF honnan volt ám ? :D -
barmi #8736 Akkor már 745 BF-em van :D Ebből tudok venni valami értelmes állandó fegyvert ? -
barmi #8735
-
tomonor #8734 mostani besorolás szerint az újak megegyeznek az überekkel statisztikailag. Éppen ezért stylish überek. -
#8733 Ezek az új fegyók pl ak47...ezek ugye csak a külsőben változtak...vagyis ha veszek egy tire 2es fegyót az ugyanolyan jól lő mint a stylish változata ugye? (Mert akkor nem igazán ér meg több bft az új fegyó) -
CAC #8732 Ezek a cúúúnagonosz IÉJ-es bácik mindenre gondolnak. :) -
tomonor #8731 igen ám, csak a promóció aprilis 19-ig tart xD -
CAC #8730 Akkor lesz ez faja, amikor 1-2 év múlva lemegy a BC2 ára a negyedére. :) -
tomonor #8729 pontosan. Legalitás előnyben.
Apropó, holnap veszem meg a BC2-t, betaval játszottam... igazság szerint annyira nem tetszett, de ez a 700 BF akció megéri a pénzét. -
CAC #8728 BFH-n ezt azért teheted meg, mert nem kell hozzá serial. BFBC2-n viszont egy acc-hoz egy serial dukál. -
#8727 de most olyat nem lehet mint BFH-n hogy többször regel?teszem azt van neki abból kilép aztán regel újat az én emailemen? -
CAC #8726 Akko' megyek a TCC-be mocskos natosokat lődözni. :P XD -
CAC #8725 Pedig a zárt mappokon lehet jól késelni, trappolni. :) -
#8724 Na aki tagja a SFC klánnak (Ide is kiírom) lenne egy war a TCC ellen valamikor a jövő héten...írjátok meg a groupwallon hogy ki akar jönni :)...
Aki esetleg szeretne csatlakozni még a klánhoz az megtehetiitt
(A minimum feltétel hogy legyen egy nat +20as karid...mivel főleg nat klán és a waron is ezt az oldalt képviseljük majd.)
Amúgy a TCC klán nagyon jó magyar játékosokból áll de azért jó móka lesz! -
#8723 remélem a gunner gyorsabban fejlődik. A commandoval lvl28ig feltornázni magamat nem volt egyszerű ,bár hozzáteszem a zárt gyors MAPokon nem is nagyon játszottam ezért időben jól el is csúsztam (only BB-SS-SS2 :) ) -
CAC #8722 Én lv20 gunnerről váltottam vissza lv10 soldierre pár napja (most 17), és az is nagyon jó. Érdekes, mert anno erről a 10-es soldierről álltam át a gunnerre. Nekem ebből az jön le, hogy a változatosság tényleg gyönyörködtet, és ezek a karik tényleg ugyanolyan jók. :)
Lupous:
Az tuti! Btw van szintmaximum? -
Cat 02 #8721 Oooo, az lehet nekem is megvan még :D
Ám Pra: én is mostanában váltottam Commandoról és tényleg tök jó ^^ -
#8720 Szerintem ha nem tervezed bf vételezését akkor inkább hagyd meg a xp boostot a 28-29. szint környékéig aztán akkor told be 30ra átfejlődni egy örökkévalóság XD