26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #8799 illegális, szal ne várd hogy elmondjam. -
#8798 és mit kell módosítani? -
tomonor #8797 hopp, nem pregame, hanem tutorial. -
tomonor #8796 van hozzá hack, ám csak pregame-be használható.
Vagy egyszerű config fájl módosítással is elérhetőek. -
na ez hogy??? -
CAC #8794 Említettem, hogy van egy drPepper kódom elfekvőben. Többen ne írjanak már érte, Sir Lajhar volt a leggyorsabb, végül is neki adományoztam. -
#8793 de am mire jó ez a Jepp Bonus? -
CAC #8792 Jaja. :) -
#8791 LOL ez már lassan olyan lesz mint a WoW...ott csináltunk ilyet, hogy képesek voltunk hajnali valahánykor kelni egy feladatért. -
#8790 Igen feltünteti...megnéztem...egyszer játszottam úgy hogy megnéztem a statom utána toltam egy kőrt és összehasonlítottam a változást...és minden killt hozzáadott. -
tomonor #8789 heroes of the fall update óta. Ne kérdezzétek hogy a profilotokon is fel tünteti-e az assist killeket a killekben, mert még azóta sem tisztázott. -
#8788 én is meglepődtem de nem zavar :D -
CAC #8787 Btw mióta számolja az assistokat? A múltkor tökre meglepődtem amikor mondta haver. -
#8786 nekem ma jópár assist nem lett felírva :( -
#8785 Miért?én 15-ön megcsináltam Soldierrel Infantry Hunter IV-et 17-en Infantry Focus IV és 18-on Vehicle Focus IV?50-50-en -
#8784 Nekem az annó a soldierrel egy nagy ticketes szerveren (pl300vs.300)jött össze XD akkor szintem minden küldit meg lehetett csinálni (Nincs is már sok:))
-
CAC #8783 Egyrészt igen.
Másrészt ez emberhiányból adódó mák volt. Nevezetesen hajnalban sikerült bekerülnöm egy 2v2-be. Nem is nyomtam végig. Amint meglett minden kritérium köszöntem és léptem. :)
Szerintem a vehicle focus miatt is beállítom az ébresztőt hajnal 2-re, aztán nyomom 4-5ig. :) -
Cat 02 #8782 Bugos ^^ Wingclipet se mindig számolja :s
Mondjuk nekem daily jeep kell úgy lett meg, hogy BS-el rálöktem egy Jeep-et valakire :D -
#8781 ma elkezdtem a Jeep Bonust(18-ason) de elütök egyet megkapom a roadkillt.aztán ma csak ezt az egyet adta meg a másik kettőt nem.miért? -
Cat 02 #8780 Hát nagyon változó, hogy milyen csapattal dob össze. -
CAC #8779 Pedig már azt gondoltam, hogy bedobom a közösbe a +1 drPepper kódomat, hisz már mindenkinek van mindene...de akkor nem. XD -
CAC #8778 Pedig a wrench alap. Nálam mindig van, ha tankos küldetésre indulok.
Btw múlt héten megcsináltam a lvl16 soldierrel az inf focus IV és mg IV mission-öket, miközben az lvl20 gunnerrel még nem. Jó vicc! :) -
#8777 Eszasssz! -
Cat 02 #8776 Pcsába. -
tomonor #8775 igen, a Viktor nevezetű egyének permabannolódnak a dr pepper promóciós oldalról. -
#8774 Tud már róla valamit? -
tomonor #8773 bazz, nem kell állandóan kérdezgetni, majd ha megtudok valamit szólok. Amúgy szeptemberre várható, szal nyugi. -
#8772 Tomonor tudsz már valamit az új DR.Pepper szettről? -
Cat 02 #8771 Mikor olcsóért volt alap :D -
tomonor #8770 annó nagy sláger volt a wrench, most mindenki megszokta hogy olyat nem kell használni. -
Cat 02 #8769 Tonik meg Wrench ? Pff. Én kb még sose láttam volna olyat aki használja, mondjuk most 17-esen más körökbe tolom. Bár az is hozzátartozik, hogy Soldier vagyok + tankot utálom, max repülő. -
tomonor #8768 hehe, gonosz vagy -
#8767 Hát nem gondolom...nem használok semmiféle tonikot anélkül is elvagyok :) -
#8766 /OFF
hehe, nekem is volt ilyen haverom aki gyűjtötte ezeket, azzal szórakoztam, hogy "véletlen" meglököm... :D -
tomonor #8765 nem gondolod hogy az hosszú távon nem éri meg? Inkább tonikokra meg wrenchekre költsd a VP-d, ha olyan sok van. Nekem most van speckó 8000 + a 700 BF-nek köszönhetően nem kell többé rakétavetőt vennem... szóval Asszem megvárom a 10 000-et aztán veszek tonikokat :D -
#8764 Hát eddig az alappal toltam és ment vele rendesen ...pár napja váltottam a tir2 re és azzal is megy talán 2-3al több kill meg 2-3 százzal több xp...szóval aki fejlődni akar meg jobb arányt annak érdemes megvenni (én vp ből veszem meg mindig 1 napra XD) -
#8763 várható mugshot? -
barmi #8762 Jelenleg így állok a Battlefield sorozattal :
Az 1942-t már 3 hete nem tudom beregisztrálni :( Viszont a kiegészítőjét minden gond nélül elfogadta...
Hülye ez a veteran fószar -
tomonor #8761 Véleményem szerint aki tier 2-t használ, az nem tud a játékkal eleve játszani. -
#8760 Aha XD
Amúgy szerintem a Gunnernek a legjobb a közepes fegyó de abból a tire 2...meg a sima puska meg a tire 2 rakétavető... a pajzsot , utána meg a FF..aztán végül a legIt...utána meg valami amit akarsz (az első három a legjobb /legfontosabb)