26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    :D spóroltam picit

• Zero07
    vki de vicces kedvében van :D ha jól tom LOL-hangos artikulálatlan nevetés
    aki kar lépjen be a HUNGÁRIA groupba!inaktív emberek nem kellenk :P
  • Lupous
    LOL
  • CAC
    Akkor nem te öltél meg egyszer tegnap. :)
  • Vaxi
    ha megnézed bármelyik karakterének az adatlapját, ki van írva a player name.. hűűű
  • Zero07
    és ugye az acc neved Michael Jackson?hogy honnan tudom az nem számít
  • tomonor
    Tomonor, Terminatonor, Sniponor meg Royalf4g
  • CAC
    Nincs neked véletlenül valami Soldanator vagy hasonló nevű karaktered?
  • tomonor
    talán meg kéne tanulnod olvasni a changelog-ot.
  • Lupous
    :)...Mi újítás van a PTE ben?...játszottam vele most (Valamiért a régi accomat nem engedte használni...viszont tudtam regelni ugyan arra az emailcímre :)...így most ugyan az az embereim neve ...meg a profilomé mint a rendes gammában :))...nah szóval játszottam vele és semmit nem láttam:(...talán annyit hogy néha ha öltem kiírt valamit pl blid kill vagy ilyesmi (amikor sikerült egy láthatatlan commandót elcsípni)...) ez egész jópofa de azért elég random volt :)...ja meg volt valami auto admin féle dolog de az is elég gyéren...kiírta hogy ki csiálta first killt meg a lastot (Középre írta ki ahol szokott visszaszámolni.)
  • CAC
    Én remélem sosem fogok "rácsatlakozni" egyik barátomra sem! XD
    Bocsi, magas labda volt, és túl fresh még a homár téma. :)
  • Zero07
    mia?már barátra se bírok csatlakozni...besz@rok
  • Zero07
    erre van a klánfórum ;) és pls válaszolj a pm-eimre pmben
  • Lupous
    Szerintem is mivel csak közelharcban veszem hasznát.
  • tomonor
    én meg az alappal veszítem el mindig a kombinációt. Szerintem a gyors a legjobb.
  • Cat 02 #8824
    Ez a Short, Very Fast shotgun eléggé tré :s Alap is jobb kb.
  • tomonor
    nos, ez nem újdonság. Csak annyit nem bírnak felfogni, hogy ki lehet szűrni a hamis fotókat a punkbuster segítségével (saját kódja van minden képnek)
  • Narxis
    LOL, ez durva:

Hello Heroes!

It has come to our attention that Punkbuster screenshots are being modified to hurt the reputation of innocent players for reasons unknown to us.

This is why we can't and won't accept Punkbuster screenshots as valid evidence, due to their easy alterable state.

If any of these fake screenshots are found on the forums then the member posting them will have action taken against their forum accounts for intentionally and falsely accusing innocent players, which can be seen as harassing a player and thus a breach in our Terms of Service and Rules of Conduct, both can always be found at the bottom of the website
  • Lupous
    Akkor ez nem csak nálam probléma...elvileg lett volna ma warunk de így senkivel nem tudok beszélni :(
  • Zero07
    mi lett a weboldallal?nem tudja valaki?nem bírom megnézni a toplistát stb eltűnt az összes üzenet a Groupwallról...
  • tomonor
    csak egy opciót mondtam ^_^
  • Narxis
    LOL
  • tomonor
    commandóknak igen. Számolj. Elixir pajzsa + 90 HP + stealth lvl 5 + über/super knife + tonic + fireproof pants = Martial tank
  • Zero07
    szerintetek hasznos ez a Sarga's Stamina Boost?sztem nem nagyon
  • tomonor
    a forma 1 az bivalyos
  • Lupous
    Nahh én pl azt is szeretem :) ...má'mint a F1-et :), az emo... van pár banda akik tök jók (Nem az ilyen nothx meg tokio hotelekre gondolok mert azoktól idegropit tudok kapni...de pl a MCR vagy a FOB egész tűrhető muzsikát játszik. Az emo pedig mint olyan nem éppen japán eredetű vagy legalábbis amiket itt európában látunk azok főleg a német és holland popkultúra torzszülöttei...akik a japán visual kei stílus külsőségeit másolták át (Nahh persze a visual kei bandáknak se kell homárságért a szomszédba menni :)... de az ottani kultúra amúgyis rendkívül különbözik a mienktől)
    Ja és hétvégén megint lesz futam :) alig várom!!!
  • Vaxi
    én leszarom az animét, szerintem egy kalap tevefos többet ér, mint bármelyik, de hogy emiatt szóljak meg valakit? az lol :D
    más meg a forma1-et nem szereti, és elképzelni nem tudja, hogy én hogy tudom 1,5 órán keresztül nézni :)
    ez ilyen, nem vagyunk egyformák.
  • CAC
    Az anime nagymértékben elősegítette az emo, mint olyan elterjedését. Ez leginkább a nemi jellegek összemosásának tudható fel. Gondolok itt a nőies arcú, alakú, hajú, stb férfiakra, bár inkább fiúkra.
    Természetesen nem lesz senki csak azért homár, mert animét néz, és én is egy szmájli kíséretében vontam csak összefüggést.
    Ettől függetlenül szvsz nem alaptalan a dolog. Ha készülne statisztika a melegek, emósok, anime nézők különböző viszonyairól, arányairól, biztos fel lehetne valami összefüggést fedezni.
  • Lupous
    OFF:
    Pifff...mi meleg van az animében, mag a hasonló dolgokban (pl. manga)...mondjátok má meg !!!
    Vannak kifejezetten a homokos állatoknak készült mangák meg animék is...ugyanúgy ahogy "rendes" filmek is vannak a buziknak (Vagy a buzipártiknak :))
    Kicsit talán azt a benyomást kelti hogy dedós dolog...hát jó akkor ez van (Ez is csak a pokémon, meg társai miatt van), vannak kifejezetten felnőtteknek készült szerzemények is szóval semmi homogén nincs ebben (Van aki szereti a művészetet :)...mert remélem nem kell mondanom hogy ez az!!!!) :)
    OFF vége :)
    A rajzolt BFH figura tényleg homogén testhelyzetben van :)...de szargyuk leee'! :)
  • tomonor
    na és akkor mi van?
  • Viktor99
    Nem... Igazad van és Tomo meleg
    (bocs :P)
  • CAC
    Szerintem ez az egész anime-style dolog kissé homogén. :)
    Ízlések és pofonok persze.
  • tomonor
    nah akkor ez is kész van ^_^

• Lupous

Ez az én szigim..egy ideje, de lassan elavul, úgyhogy kell csinálnom egy újat :)
    Jahh ez meg a klánom jelenlegi egyik logója :):
  • Lupous
    Hmm...nekem ez jobban bejön :) annyira az az animációs mozgós 8képváltós) téma nem jön be ...szeretem az egyszerű dolgokat :)
  • tomonor
    jahh, meg egy idejüleg elkezdtem csinálni a régi alapján is egyet, de ez még nincs kész teljesen:
  • tomonor
    nem-nem, a rajzot egy híres bfh player csinálta, Goingloco.
  • Lupous
    Ügyi lett a signature-od :)
    Te nagy anime FUN lehetsz ha még ebbe is belesuvasztod :)...A rajzot te csináltad? (Nem lett rossz ...csak kicsit meleg a testhelyzete :))
  • Viktor99
    Ha illegális, ha nem... Bírom a srácot mert system van a vidi alatt
  • tomonor
    jahh, új szigi

Picit még pixeles illetve túl gyors. Majd még dolgozok rajta...