26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Persze, csak egy példát mondtam.
  • Cat 02 #8878
    Az megint más kérdés, hogy azért ez anyád!-ot leírni, eléggé bunkóság, még smiley-val is, de hát ízlések és pofonok.
  • CAC
    Hozzátenném eddig mindig tény és szakszerű infókat kaptam tőled, nem tudom miért most bújt belőled elő a piszkálhatnék.
  • CAC
    Értem. Akkor közlöm, hogy szánalmasan kevés a VP-d. (nincs szmájli)
    Másrészről, hogy a viharba ne lennének a szmájlik (lefordítom a kedvedért: hangulat jelek) meghatározóak egy olyan kommunikációs formában, ahol nincs meg a non verbális komponens. Hangsúly, hanglejtés, mimika, gesztus, stb.
    Ha azt mondom:
    anyád!
    vagy azt
    anyád :)
    lényegesen mást jelent.
    Persze szíved joga ezt ignorálni, de akkor ne lepődj meg a fenenagy tényközlés közepette, hogy néha kapsz vissza pár kedves szót.
    Azt hiszem ezt lezárhatjuk.
  • tomonor
    A szmájlik nem határozók. Ennek ellenére én senkit nem veszek komolyan, csak tényeket közlök.
  • kriszesz
    Én a k/d jo ötletnwk tartom, attol hogy tobb a kiled mint, halál nem vok jobb cseppetsem csak jo látni, hogy milyen sok killt összeszedtem és milyen kevés a halálom:)
  • CAC
    Lehet, majd kiderül, ha válaszol. Sajna szmájlik nélkül nehéz ezt megmondani. Én ha poénkodni akarok mindig figyelek az ilyenre, nehogy megbántsak valakit.
  • Lupous
  • Pra
    Egyébként hozzá teszem ,h szerintem (de legalább is remélem) Tomonor poénnak szánta csak a smile hiányzik a végéről.
  • CAC
    A kicsinyes gémsznobkocka jobban illene ide, de igen, köszönöm a segítséget! :)
    "Szar a KD-d, szoba se állok veled"...obazzeg.
  • Pra
    Akarod mondani kocka :D
  • CAC
    He?
  • concrete
    Hm, akkor rasszita leszek:

Akinek nincs sárga szám a Score után, az nem eléggé noob ...
  • CAC
    Te atyaúristen Tomonor!
    Egy poénra (ugye tudod mit jelent a netes kommunikációban a szmájli?), ilyen ciki kihaénnem faszsággal reagálsz? Most az zavar, hogy valakinek valamilyen értéke nagyobb a tiédnél, és gyorsan le kellett húzni valahogy, vagy mi?

Kismillió D-m származik az értelmetlen repkedésből, a belépve maradásból, tovább nekem ez volt az első karim is egyben. A gunnerem táposabb. Extra fegyókat pedig csak ritkán veszek, mert unom, hogy naponta be kell menni értük a store-ba, inkább nyomom alappal. Bár nem értem minek magyarázkodok neked.

Tudod vannak, akik szórakozásból játszák ezt a játékot, nem pedig görcsösen k/d statisztikáknak megfelelve, mint te. A játék van értem, nem én holmi számokért.
    Cat02 tökéletesen megmondta a lényeget.
  • Pra
    Van ott erős Nati is Bőven :)
    Szerintem el lehet kapni a pörgést a 30asok között is.
  • Cat 02 #8864
    TCC-re én a lvl miatt nem járok :D Sok Royalos, mind 30 körül, nekem sok az még
  • Pra
    Én már pár hete a TCC-vel megyek az új gunneremmel, és velük nagyon elkaptam a játékot(jófej brigád). Igaz ,h náluk csak a középmezőnyben tudok végezni (egyelőre) ,de ha átmegyek olyan szeróra ahol velem azonos-hasonló szintü hősök vannak,ott bizony keményen aprítok :D (még csak lvl.17 vagyok)
  • Cat 02 #8862
    És az ki a faszt érdekel ? Már bocsánat, de tényleg, válaszolj már :)
  • Lupous
    Hát igen (Vagyis nem) még az én soldieremnek is jobb a z aránya pedig az nagy szó :)
  • tomonor
    ám úgy látom kdr-ben nem vagy épp topon, szal nem is értem mért vesztegem itt az időmet...

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/211801170
  • tomonor
    jah, nem neked kellett 4 hónapon keresztül minden nap megvenni a rakétavetőt, és úgy megkeresni azt a 10 ezret ^_^
  • CAC
    Ó hát elég ciki ez a rongyos 10k. :P
    Még egy földönfutó lvl17-es soldier is többel gurigázik. XD
  • Lupous
    Ó...hát én Tökre nyugodt vagyok.
  • tomonor
    nyugi, jön majd egy új szeptemberben elvileg
  • tomonor
    én is épp erre gondoltam amikor megláttam, na nem mintha bevettem volna :D
  • Lupous
    Ja amúgy most a Dr.Pepper honlapján kiírták hogy az akciónak vége...és a beváltott két tartalék pontomat se nagyon látom :s
  • Lupous
    Hát én is simán kinézem belőlük :)...
    Ez a kódot pénzért dolog szerintem szánalmas próbálkozás.
    (Szerintem aki ezt kitalálta abban van némi zsidó vérvonal...bár elég elcseszett üzleti érzéke lehet az illetőnek...pfújj pajeszos söpredék )
  • Cat 02 #8852
    HAPPY APRIL'S FOOL DAY!

You didn't really think we would sell you paper bags for 7000 Battlefunds did you? :-)

All the best!

igazából kinézem belőlük :D
  • Vaxi
    a dr.pepper bugról nem is beszélve, amivel korlátlan karakternek tudsz cuccot adni.
    a listia oldalon én is kaptam egy kódot, beregeltem, most ott figyel az accon és várja az őszi kollekciót :DDD
  • CAC
    Én sem akarok reklámozni, de az ilyen pénzért adni ingyen dolgoktól hányingert kapok.
    A listia.com-on ingyen és bérmentve lehet dr pepper kódokat szerezni. Nekem 6 hősöm kapot szerkót, van aki 2 szetből is,és még maradt az őszi kollekcióra is tartalék kód, amellett, hogy ajándékoztam is párat.
  • tomonor
    rowley-kat nem tudjátok megverni ám xD Tudom, mert én is harcoltam velük és ellenük.
  • Solid Snake
  • Rincewind
    Hali, nem nagyon akarok reklamozni illetve flood-olni, csak gondolom sokakat erdekelhet ez a lehetoseg...

Dr. Pepper / EA DLC kodok:
    Mass Effect 2,
    Battlefield Heroes,
    Spore,
    Sims, etc...

Bovebb informacio itt: http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=20707
  • Lupous
    Hááát...azt nem volt nehéz feldolgozni...elég gyorsan történt :P.
    Meg a csapat se állt össze...de amúgy mög ez van :)
    Húsvétra az "édes" kis öcsém BF-et kért (mindenhonnan:))...úgyhogy ma már sikerült beszereznem az AK-47 est.
    (Öcsém is az én/mosmá "mi"...mentésemmel tolja :)...mert ugye jó fej vagyok és megengedem neki :))
  • Cat 02 #8845
    Elvileg igen. Nem voltam ott, csak pubolásra értem oda =|
  • tomonor
    jah... Rowley-éktól? xD
  • Cat 02 #8843
    Épp dolgozza fel, hogy kikaptak waron :D
  • tomonor
    te veled amúgy mostanság mivan? xD ilyen randomszerüségeket szpemmelsz itten :P
  • Lupous
    So ******* what?!
    /Metallica/
    \m/
  • Pra
    Nálam vp10150, Bf20 és a lvl29-hez is közelebb állok egy picit :P