26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #8919 le lehet venni a grafikát az opciókban. -
#8918 ennyit a játékról...5éves gépem nem bírja :| -
tomonor #8917 hmmm, Hans csinált magának új sziggit
...kezd forrósodni a hangulat... -
tomonor #8916 145 -
#8915 lol ma elindítom a gamet-> launchernél ellenőrzi updateket meg minden utána kilép.... -
#8914 Hát ez van...amúgy lassan én is a 29 felé cammogok csak 270 ezer kell a fejlődéshez és elég lassan akar összejönni (Már a fele kb megvan :))
Azt hogy lemaradtál a dr pepper ruhákról hát sajnálhatod is :s de elvileg lesz még ilyen vagy ehhez hasonló akció.
És szerintem is érdemes mindhárom karakterből készíteni 1et 1et. (nekem már van egy LVL 30 soldierem meg most ez a gunner is lassan eljut a csúcsra (LOL) aztán a commandom is már lassan 16 ...szóval naon fasza :)
Amúgy davis98 hogy a picsába van neked béta medálod???!!! (Rohadtul irigyellek :))
(Jahh és a battlefield.hu - n már van BFH fórum + a klánokat ott is be lehet regisztrálni.)
-
Cat 02 #8913 170 BF_ért lehet venni sima fegyót is. -
#8912 hát most gunner mellet döntöttem(rakéta miatt :D) csak unalmas mindig ugyanabban a ruhában lenni (sajnos lemaradtam dr.pepper cuccokról) és default fegyoval rohangálok -.-"
elég szemét dolog,hogy 2700ft az unlimited mg -
tomonor #8911 Legyél minden! Mint én. Mindegyik osztálynak megvan a maga előnye és hátránya, és másféleképpen is élvezhető -
tomonor #8910 félúton járok a 29-es szinthez. -
#8909 enyém még csak 6-os,de csak azért,mert már 8. 5-6os karakteremet csinálom -.- (sokáig tartott eldönteni,hogy mi legyek) -
#8908 A Herom ! Már 17 es -
#8907 mikor karaktert váltok akkor kikapcsolja a PnkBstrB.exe-t szval,ha másik karakteremmel akarok lenni akkor újra kell indítanom a gamet vagy mi :D de lényeg,hogy jó :D -
#8906 ügyes vagy...de nemtoom mi lehet a problémád...:s (Te ilyen egyedi eset lehetsz :)) -
#8905 áhh megoldottam ^^
játék előtt vezérlőpultban a szolgáltatásokban bekapcsolom a PnkBstrB.exe-t és jó :) ha véletlen megint kidobnak tálcára van rakva és go vissza :DDD -
#8904 Hát szerintem...ha újrateszed és nem megy akkor valami a te gépeddel van...nem a játékkal. valami tűzfal vagy vírusírtó...vagy vírus...vagy a fasztudja... az is lehet hogy egy egyszerű töredezettségmentesítéssel orvosolni tood a problémát...az a mappaátküldéses baromság szerintem nem működne. -
#8903 tegnap futott a játék...ma meg 2és fél óra próbálkozás után se tudtam játszani 1percig sem :(
Valaki msn-en megdobna 1 pb mappával/meg ami kell? aki odaadná adjon 1 msn címet privátban :| :'( thanxpuszbai -
CAC #8902 Ja,nem...hülye vagyok. Az is szülinap volt. :D -
CAC #8901 :)
Heppi börzdéj! Mi tegnap névnapoztunk, az sem volt gyenge. :) -
tomonor #8900 áááh... nem, olyan funkciója nincs a PB-nek. Arra van a matchmaking. -
#8899 probléma solved -
#8898 hát szerintem csak az van hogy gecire kezdő vagy és nem enged be ...ha megasabb szintű leszel akkor szerintem már jó lesz(nekem a kedvenc játékom...) amúgy most full részer vagyok szal ez vaolt az eddigo legjobb ületésnapom (20.) -
#8897 jaja újraraktam utána 1órági jó volt :) -
tomonor #8896 játékot reinstalláltad már? -
#8895 frissítettem,de mégis kidob :(
valami egyéb ötlet/megoldás? -
#8894 idegbajt kapok ettől a játéktól :(
-1óráig rendesen ment
-csináltam 1 gunnert-beléptem és megint elkezdte pb 22 errort
-most updatelem pb-t rem jó lesz :D -
#8893 avastom van,ha érdekelne :D
ám most rákattintottam uninstall-ra és ott is hibát ír ki....
EA megint alkotott? :( -
tomonor #8892 ööö, rakd újra a játékot, talán az segít. Illetve vírusírtó is bekavarhat ha jól tudom. -
#8891 wáh,mindig is utáltam a punkbustert -.-" cod2-nél is mindig baszakodott :| -
CAC #8890 Itt 2 oldal van, a royals és a nationals. Az előbbi a 2. vhb-s usa-ra, míg az utóbbi a németekre hajaz. Ettől függetlenül ne keverd bele a történelmet, politikát, nacionalizmust.
Magyarok tudtommal mindkét oldalt ugyanannyira kedvelik. Pl Tomonor nationalos, én meg royalos vagyok. :)
Van direkt magyar klánszerver, ott nagyobb eséllyel találkozol honfitársakkal. -
#8889 Ám melyik frakcióban van sok magyar? amcsi vagy magyar? (bocs 1órája kezdtem) :D -
#8888 már 30x frissítettem,de egyre rosszabb :(( -
tomonor #8887 frissítsd a pb-t.
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php -
#8886 Hello all
Van 1 gondom: Punkbuster 22 error ez a sneci mindig kidob 22-es hibával :((((
valaki dobjon meg 1 megoldással :DDD thanxbai -
#8885 Tomonor régóta ilyen, nem tudom, hogy WoWozik-e de hozzá hasonló mentalitású játékosokat blackravens blogon láttam. Illetve olvastam a hozzászólásaikat. :) Érdekes.
Am. én is csak szórakozni járok BF Heroesba, van, hogy csak repülővel megyek és mindig belerepülök az ellenséges tankba, vagy dzsippekkel versenyautósat játszok. :D -
tomonor #8884 nos, ahogy gondolod. -
CAC #8883 Csatlakozom. Sok sikert az oldalhoz. -
#8882 Igen...nem lett rossz...és ez csak jobb lesz XD...Szerintem remek munkát végeztetek -
#8881 Üdv Harcosok!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy a battlefield.hu oldal több éves kihagyás után újraindult...
Csekkoljátok, használjátok, jelezzetek vissza róla... http://www.battlefield.hu -
#8880 Hát nem mondom...jól bírjátok ezt az eszmecserét :s