26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    le lehet venni a grafikát az opciókban.
  • byzhouse
    ennyit a játékról...5éves gépem nem bírja :|
  • tomonor
    hmmm, Hans csinált magának új sziggit

...kezd forrósodni a hangulat...
  • tomonor
    145
  • byzhouse
    lol ma elindítom a gamet-> launchernél ellenőrzi updateket meg minden utána kilép....
  • Lupous
    Hát ez van...amúgy lassan én is a 29 felé cammogok csak 270 ezer kell a fejlődéshez és elég lassan akar összejönni (Már a fele kb megvan :))
    Azt hogy lemaradtál a dr pepper ruhákról hát sajnálhatod is :s de elvileg lesz még ilyen vagy ehhez hasonló akció.
    És szerintem is érdemes mindhárom karakterből készíteni 1et 1et. (nekem már van egy LVL 30 soldierem meg most ez a gunner is lassan eljut a csúcsra (LOL) aztán a commandom is már lassan 16 ...szóval naon fasza :)
    Amúgy davis98 hogy a picsába van neked béta medálod???!!! (Rohadtul irigyellek :))
    (Jahh és a battlefield.hu - n már van BFH fórum + a klánokat ott is be lehet regisztrálni.)
  • Cat 02 #8913
    170 BF_ért lehet venni sima fegyót is.
  • byzhouse
    hát most gunner mellet döntöttem(rakéta miatt :D) csak unalmas mindig ugyanabban a ruhában lenni (sajnos lemaradtam dr.pepper cuccokról) és default fegyoval rohangálok -.-"

elég szemét dolog,hogy 2700ft az unlimited mg
  • tomonor
    Legyél minden! Mint én. Mindegyik osztálynak megvan a maga előnye és hátránya, és másféleképpen is élvezhető
  • tomonor
    félúton járok a 29-es szinthez.
  • byzhouse
    enyém még csak 6-os,de csak azért,mert már 8. 5-6os karakteremet csinálom -.- (sokáig tartott eldönteni,hogy mi legyek)
  • davis98
    A Herom ! Már 17 es
  • byzhouse
    mikor karaktert váltok akkor kikapcsolja a PnkBstrB.exe-t szval,ha másik karakteremmel akarok lenni akkor újra kell indítanom a gamet vagy mi :D de lényeg,hogy jó :D
  • Lupous
    ügyes vagy...de nemtoom mi lehet a problémád...:s (Te ilyen egyedi eset lehetsz :))
  • byzhouse
    áhh megoldottam ^^
    játék előtt vezérlőpultban a szolgáltatásokban bekapcsolom a PnkBstrB.exe-t és jó :) ha véletlen megint kidobnak tálcára van rakva és go vissza :DDD
  • Lupous
    Hát szerintem...ha újrateszed és nem megy akkor valami a te gépeddel van...nem a játékkal. valami tűzfal vagy vírusírtó...vagy vírus...vagy a fasztudja... az is lehet hogy egy egyszerű töredezettségmentesítéssel orvosolni tood a problémát...az a mappaátküldéses baromság szerintem nem működne.
  • byzhouse
    tegnap futott a játék...ma meg 2és fél óra próbálkozás után se tudtam játszani 1percig sem :(
    Valaki msn-en megdobna 1 pb mappával/meg ami kell? aki odaadná adjon 1 msn címet privátban :| :'( thanxpuszbai
  • CAC
    Ja,nem...hülye vagyok. Az is szülinap volt. :D
  • CAC
    :)
    Heppi börzdéj! Mi tegnap névnapoztunk, az sem volt gyenge. :)
  • tomonor
    áááh... nem, olyan funkciója nincs a PB-nek. Arra van a matchmaking.
  • byzhouse
    probléma solved
  • Lupous
    hát szerintem csak az van hogy gecire kezdő vagy és nem enged be ...ha megasabb szintű leszel akkor szerintem már jó lesz(nekem a kedvenc játékom...) amúgy most full részer vagyok szal ez vaolt az eddigo legjobb ületésnapom (20.)
  • byzhouse
    jaja újraraktam utána 1órági jó volt :)
  • tomonor
    játékot reinstalláltad már?
  • byzhouse
    frissítettem,de mégis kidob :(
    valami egyéb ötlet/megoldás?
  • byzhouse
    idegbajt kapok ettől a játéktól :(
    -1óráig rendesen ment
    -csináltam 1 gunnert-beléptem és megint elkezdte pb 22 errort
    -most updatelem pb-t rem jó lesz :D
  • byzhouse
    avastom van,ha érdekelne :D

ám most rákattintottam uninstall-ra és ott is hibát ír ki....
    EA megint alkotott? :(
  • tomonor
    ööö, rakd újra a játékot, talán az segít. Illetve vírusírtó is bekavarhat ha jól tudom.
  • byzhouse
    wáh,mindig is utáltam a punkbustert -.-" cod2-nél is mindig baszakodott :|
  • CAC
    Itt 2 oldal van, a royals és a nationals. Az előbbi a 2. vhb-s usa-ra, míg az utóbbi a németekre hajaz. Ettől függetlenül ne keverd bele a történelmet, politikát, nacionalizmust.

Magyarok tudtommal mindkét oldalt ugyanannyira kedvelik. Pl Tomonor nationalos, én meg royalos vagyok. :)
    Van direkt magyar klánszerver, ott nagyobb eséllyel találkozol honfitársakkal.
  • byzhouse
    Ám melyik frakcióban van sok magyar? amcsi vagy magyar? (bocs 1órája kezdtem) :D
  • byzhouse
    már 30x frissítettem,de egyre rosszabb :((
  • tomonor
    frissítsd a pb-t.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
  • byzhouse
    Hello all
    Van 1 gondom: Punkbuster 22 error ez a sneci mindig kidob 22-es hibával :((((
    valaki dobjon meg 1 megoldással :DDD thanxbai
  • Narxis
    Tomonor régóta ilyen, nem tudom, hogy WoWozik-e de hozzá hasonló mentalitású játékosokat blackravens blogon láttam. Illetve olvastam a hozzászólásaikat. :) Érdekes.

Am. én is csak szórakozni járok BF Heroesba, van, hogy csak repülővel megyek és mindig belerepülök az ellenséges tankba, vagy dzsippekkel versenyautósat játszok. :D
  • tomonor
    nos, ahogy gondolod.
  • CAC
    Csatlakozom. Sok sikert az oldalhoz.
  • Lupous
    Igen...nem lett rossz...és ez csak jobb lesz XD...Szerintem remek munkát végeztetek
  • Drang
    Üdv Harcosok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy a battlefield.hu oldal több éves kihagyás után újraindult...
    Csekkoljátok, használjátok, jelezzetek vissza róla... http://www.battlefield.hu
  • Lupous
    Hát nem mondom...jól bírjátok ezt az eszmecserét :s