26731
Battlefield Heroes
-
#9039 ezek szerint az ELO-tól függ hova kerülsz?ez érdekes.habár egy gyereknek (aki tagja is a groupomnak) a 22-es gunnerének 15143 az ELOja ;)amúgy én meg ss2-n szedtem le egy balféket -
tomonor #9038 Friends menü? -
Cat 02 #9037 Rohadt ELO elkezdett emelkedni, már félek, hogy hova dob majd be :D
Ám reggel BB-n, national kezdő hídról sikerült lelőni az ellenséges repülőt :D picit meglepődtem -
donoki #9036 hogyan látod, hogy ki hol játszik?:o szerintem amúgy jobb lett volna úgy megcsinálniuk, hogy mi választhatjuk ki, hogy melyik szerverre akarunk menni, vagy vmi ilyesmi.. -
tomonor #9035 és igen, vannak fent, jelenleg is 40 barátom játszik online szerveren. -
tomonor #9034 de, de előbb neked kell megjelölni a kívánt szervereket a tab+F5 kombóval -
donoki #9033 most nincs senki fent? felmentem egy szerverre még voltak fent, aztán lementek, most meg akárhányszor újra connectolok, mindig ugyanarra a szerverre rak fel.. nem lehet valahogy szervert keresni? -
#9032 HUNGÁRIA (saját)
Hungarian Hardcore Hunting
(ezek amik magyarok nekem) -
donoki #9031 ti melyik grúpba vagytok? -
#9030 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na mivel már annyit kérdezzük már lassan jobb lesz ha így írom.milenyek lesznek az új pályák?várhatóan.. -
#9029 Communicate-re rámész és ott lesz hogy Groups onnan meg már úgyis tudod ;) -
tomonor #9028 semennyibe, ugyanis árváltozás előtt nem voltak überek. -
donoki #9027 hova írjam be hogy HUN?:D
régen játszottam a játékkal, és most újra elkezdtem, ma játszottam vele kb 1órát azt annyi, még azt se tudom mi hol van.. -
#9026 régen mennyibe kerültek az uber fegyok? :) -
#9025 amúgy az összes (nagy többségben BFH-s) videóim megtalálhatók itt ha érdekel vkit egyáltalán Többségben Battllefield Heroes-os videóim -
#9024 nem azt mondom hogy fizetős noob hanem úgy értettem fizetősök se..ük mögött noobok akik csak nagy csapatok közepén mernek menni.igen tudom milyen ez dehát a fegyvere akkor is ad +sebzést.amúgy meg az olyan aki már teljes csicsásan van tele aggatva minden ökörséggel nem hiszem hogy béreli a fegyvert ;) -
#9023 ma találkoztam 1 m16-os gyerekkel hát mit ne mondjak...még jó fegyoval is béna :| -
Cat 02 #9022 Nem értem miért noob egyből aki fizetős + nem is tudhatod, lehet VP-ből vette meg 1 napra. -
#9021 kinevetett :D öcsém de nagy gondjaid vannak...hát ez jó...
ami az aktivitást illeti:szinte holtpont a groupoknál tisztelet a kivételnek.ám játékközben mostanában sok magyarral találkozok
amúgy nem a kommandósok itt a baj hanem a sok fizetős aki (nat vagyok) M16-al meg szuper fegyverekkel bedarál hiába vagy tök jó aztán meg a képed röhög különösen jó esetben még te vagy a noob is.ez szerintem nagyobb baj mint a commandok(hisz mindenki maga dönti el milyen kasztban akar lenni)
szóval eddig nem fizetősök kontra noobok és fizetősök 0-1 (mivel ha M16-al fedezik a se..ed és vagy 5-en nincs sok esély rá hogy meghalsz akár milyen béna is vagy)
megoldhatatlan helyzet (jelen állás illetve állításom szerint) na erre varrjon vki gombot (de ne azt hogy hé te buglis mé nem veszel akkor te is bf-et?) -
#9020 hmmm low lvl-en qva sok commando van :| ma 3commando vs én(gunner -.-) 2láma meghalt másik megölt és ráadásul kinevetett :| -
Cat 02 #9019 Kérdés, hogy mennyi aktív :D -
tomonor #9018 igen, megvagyunk egy páron, ám köszönjük szépen az érdeklődést. -
#9017 szét kéne nézned hogy mennyi magyar group van édes egy Atyám!
hallottál már a groupsról?na írd be hogy HUN már kidob több oldalt -
donoki #9016 de a magyarokra értettem, hogy játszik e még valami, azt gondoltam, hogy játszanak vele :)) -
tomonor #9015
Csak pár ezren. -
#9014 én játszanék,ha nem dobna ki percenként :| így csak ruhákat kérem le :DDD -
#9013 elég sokan, ami azt illeti :) -
donoki #9012 Szokott még ezzel játszani valaki?:) -
Remélem tűrhető lett és eléri az 5/2-őt :) -
#9010 EDIT:BF és mostmár ráhagyom a floodot -
#9009 ja bocs most látom hogy írtad fért nem szóltam -
#9008 hát ha megnézzük rRippin mennyire hasonlít a filmbelihez és Thor Darth Vaderhez tényleg nagyon elcseszett.
De majd ki lehet bérelni? -
tomonor #9007 igen, de BF-ért. Amúgy a TT elég elcseszett. -
#9006 De szetteknél Thor's Turbojet és Rippin's Rocket(őt valami rakétás filmről formázták a Thort meg Darth Vaderről)
Amúgy igen még a Troop Trappet és a Riverside Rusht is szokták így hívni, csak ha megnézed eddigi üzenetváltásaim Tomonorral egyértelművé válik, hogy ruhákról van szó és így ez a párosítás ide most értelmetlen, mert semmi köze hozzá. -
#9005 azaz megint meglehet szerezni őket majd? -
Cat 02 #9004 Troop Trap és Riverside Rush xP -
#9003 TT, RR? az mi? -
tomonor #9002 igen, a TT és RR ruhák. De nem a máriós. -
#9001 jól van de a modik is írták hogy outfitek hamarosan :P -
tomonor #9000 nem. Mindent elhiszel amit a fórumon látsz? Ha valamit nem a modik mondanak, akkor annak nem sok alapja van.