Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nemrég kaptam bétakulcsot, gyorsan ki is próbáltam, végigvittem a tutorialt de utánna amikor rendesen próbálok játszani akkor azt írja hogy nem talált szervert, próbáljam meg késöbb. Valaki tud segíteni?
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Egy kérdés regisztráltam, meg minden,de mikor rámegyek a play gombra bejön a bf heroes ablak elkezd tölteni,betölt és eltûnik az ablak és nem indul el semmi😄 na ez mitõl lehet szerintetek?
citromailben h tudom elérni h rendesen mutassa a levelet? a többinél sikerült betenni outlookba de itt nem...
nickname: doki09
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
nickname: doki09
Together we'll fly someday...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Keeping in mind that dates can change depending on several different factors (Beta announcement anyone?), we are planning to have PunkBuster in place within the next couple of weeks.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Together we'll fly someday...
bfh nevem: HerHero
Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper
ti betudtok lépni?
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Hat igen...
Ez sztem kb a vege elotti hajra, egy utolso teszt hogy birjak-e a szerverek a kb 100000-es terhelest...
Most hogy ennyi uj jatekost beengedtek, tenyleg kurva gyorsan kijavithatnak a legnagyobb bugokat (szerver disconnect, stb)...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ennyi az egész e-mail, és itt sehol sem lehet semmit lenyitni. Vagy lehet, hogy én nem vettem észre, hogy hol kell lenyitni? <#conf>#conf>
Ja, és mindjárt megy hozzád akkor egy PÜ <#nyes>#nyes>
Ám most nézem, nekem is itt a 4. 😄
Pedig már úgy mennék osztani az ólmot az ellenfélbe <#circling>#circling>