Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://efrud.com/?v=bfh.jpg
Már elõre látom h mindig leesek majd a hídról, és mászhatok vissza =[
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Remelem infantry-s lesz az uj palya es akkor 2 jarmuves es 2 gyalogsagi map lesz vegul.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nagyon bejön a játék, lvl7 National Armys Commando vagyok.
Játékbeli név: Heffi2, ha gondoljátok vegyetek fel, jólenne magyarokkal játszani 😄
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Utana mikor ezzel beleptel kell beirni fent az ea-s email cimet es annak a jelszavat.
Ha mas a gond akkor nem tudom, probald meg explorerrel is...
felmegyek az oldalra beírom email címem, jelszavam entert nyomok.. tölt egy kicsit és kijön egy fehér képernyõ és alul a firefox kiírja hogy kész
Nem tudjátok mi a baj?
Megjegyezném 2 béta kulcsom volt és egyiket öcsémnek adtam.. lehet az a baj hogy egy ip-rõl regisztráltam?
http://aatt.mybrute.com
Nem is ugy kell nezni mint egy uj resz, hanem mint egy kulon (ingyenes-rajzfilmes-fun) jatek. <#bohoc>#bohoc>
Ja amugy siman kezdj masik karaktert, commando gyors es sprintje is van + tud markolni is ha ez hianyzik. <#kacsint>#kacsint>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ez akkor idegesito, ha nincs jeep vagy tank es 3 mezon keresztul kell szenvedni gyalog.
Legalabb az autok spawnolhatnanak ggyorsabban vagy lehetne beloluk tobb.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ilyen nincs hogy infantry. <#bee1>#bee1>
Soldier vagy gunner vagy?
Gunnernek es a kommandosnak van sprintje, soldiernek nincs, viszont neki ott a heal. <#kacsint>#kacsint>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1 kérdés: Melyik karakternek van olyan 3 idõzített robbanó töltetet köpködõ fegyvere?
1 kérdés: futást hogy lehet applikálni mert már a tököm kivan a cammogással... náci infantry vagyok lvl 9.

és én tudom használni a fegyvereimet...
Together we'll fly someday...
nektek csinál olyat h mikor a játékból, vissza a fõmenübe, hibaüzenetet ad be és bezárja?
valamint a játék közbe kb negyed óránként kivág de elötte "there is a problem with your connection"
a tankokon gondolom nemfognak a golyók.. de a gránátok igen?
1. rovid tavu, sok loszer, gyors tuzeles (kozelre nagyon jo)
2. mindenben kozepes, atlagos fegyver
3. hosszu tavra is jol sebez, kevesebb loszer, lassu tuzeles (sniperek / repulok ellen jobb mint az elso ketto fegyver)
Altalaban a kozepes van meg alapbol a karakternek ingyen orokre, a masik kettot 1 hetre vagy 1 honapra lehet venni.
még vmi... a szintem miatt vagy télleg csak 2 fegyver van a boltban típusonként?
mikor kapok VP-t? mer körvégén látom h 7 vp hol 21 vp stb, de sose tudomh mi alapján kapom... help?
Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper