Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
na azt a smileyt hanyagolhattad volna...<#ejnye1>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Carloska
kösz<#law>

Carloska
nem tud mert lejártak neki egy kulcsot léygszives valaki

jackcsabi
Nekem is van egy kulcsom, ha kell akkor privi...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Mióta az új pecs felmászott azóta egész jó lett és jóval ritkábban diszkonnektál. Le is kopogom....kopp...kopp <#violent>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

#4793 õ talán tud adni az egyikõjüknek.

Más: közben sikerült összehoznom az infantry hunter IV és inf.focus IV missönt is 😊 Akkora zúzás volt hogy az valami elképesztõ xD Jó a hangulat <#eljen><#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Huh... 2 jelentkezõ van a kulcsra :\
valamit találjatok ki, mert nekem nincs ötletem h mi alapján döntsek

moonster
Nekemmeg soxor DC-zik a szerver.
Nektek is?
Nem tudom mit csinálok rosszul de nálam nem jelenik meg a Bookmarks-ban egyetlen szerver sem 😞

Carloska

kaptam még 1 keyt

Nahh, eljutottam egy olyan missönhöz ami igazán feladja a leckét...
Infantry Hunter IV. mission ( 5 élettel 2000 pont hentelés soldier karakterrel (infantry). Meg ezek a Vehicle Hunter III. meg Vehicle focus III mission is igazán ... Túl rövid a meccs ezekhez a küldetésekhez szeréntem. Remélem lesz oylan szerver is ahol hosszabb meccsek lesznek.

Smithwarden
Azt hittem mar a tegnapelotti patch-el jon az uj map, de nem raktak be basszus... <#gonosz3>
Viszont nem tudom ki vette eszre, de mukodik most mar a Server Bookmark! <#kacsint>

Shift + F5 es utana megtalaljuk a szervert az Options -> Connect to Server -nel.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Arnoux - Ahogy Vass17 is irta, sztem is valtozo melyik oldal nyer.
Mindket oldalon vannak karaktereim, de kb fele-fele a nyeres es vesztes, aktualis csapattol fugg.

Alien69 - Ja hat egyre tobb kulcsot osztanak ki, jon a sok "kis" szintu aki nem ismeri jol a jatekot.
(Eleg durva "tomeghenteket" lehet rendezni lvl15-20as karikkal..)
Ha majd megoldjak hogy mukodjon a szint szerinti beosztas hogy hova dobjon a szerver, akkor talan jobb lesz ez is.

Vass17 - Tok egyszeru a lenyeg: a halalok szamitnak. Amelyik csapatban tobbet halnak, azok vesztenek.
Kicsit furcsa, en is eloszor azt hittem a zaszlok szamitanak.

Alien69
Ma volt egy ilyen arányu "játék":
46:0
Szinte fullos szerveren (8:7 arányban voltunk). Nagyon hígul a "tábor". <#nemtudom><#zavart2>

Azért ez így nem igaz, nagyon változó, ugyanúgy a royal is tud baromi nagy különbséggel nyerni, legalábbis az én tapasztalataim szerint.

Viszont egy dolgot nem értek: ma victory villageben szinte minden zászlót elfoglaltunk, és nagyjából az egész meccsen tartani is tudtunk 3-at legalább, az egyéni pontszámokban is látványosan jobban álltunk, akkor mégis miért az ellenfél (nationals) nyert? Mi alapján számol vissza a rendszer 50-tõl??

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Carloska
ha van még valakinek érvényes kulcsa küldjön köszike! egyet szeretnék

Arnoux
Durva milyen gyenge a royal. Ma játszottam egy párat és sok menetbõl asszem egyszer nyert a royal. Átnéztem a royalos sniperemhez és simán voltam összpontszámban 1. vagy 2., szal nem túl nehéz megölni a nationolosak se csak épp royalban sokan lõni se tudnak.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

moonster
Nem tudtok egy BF:H info oldalt, ahol rendesen le vannak írva a kasztok meg skillek?
Most, h áll a szeró, összedobhatnátok egyet.
Hálás lenne a scene, tuti!
Arnoux
Ami az aláírásodban van, én se tudtam mi az a DOS 😄 most már tudom, mert megnéztem wikin 😄

Morpheus
Megkaptam a kulcsot, erre leáll az oldal.<#vigyor>

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Arnoux
Megjelent a patch erre megint leállt a weboldal. Remélem most hamarabb mint egy hét alatt megoldják <#vigyor>

stevenson1988
és már meg is kapta 😊
kis update: még 45 fölös kulcsom van, azonban kis megszorítás hogy mostmár 1 embernek 1 db jár (tudom, havernak is kéne, stb.. de akkor is, ugyanis nekem is vannak haverjaim és azoknak is osztogatom menet közben)

Ja meg nem tudom kinek mi a véleménye errõl, de akinek adtam kulcsot és menetközben megjön neki a sajátja, az küldje már el a már számára fölös kulcsot nekem és belerakom a többi közé, így nem kell vadásznia a kulcskeresõknek, csak nekem dob egy privátot és kész.

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Smithwarden
Kesz van teljesen az uj szelmalmos 4. map, es kivalasztottak a nevet a sok forumbeirasbol is.
Coastal Clash
Nekem talan jobban tetszett volna a "Windmill Hill". <#vigyor0>
A kovetkezo automatikus frissitesben megkapjuk.
(Napokon belul elvileg.)

Annyian hirdetik itt, ajánlom figyelmedbe: #4689

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

RedDevilsza
Thx, én a sima battlefield heroes oldalt néztem azért nem találtam <#vigyor2>

üdv! én már tavaly szeptember óta várok...komolyan😄 és egyszerûen nem kaptam...van valakinek felesleges kulcsa?Elõre is kössz

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék holtbiztosak mindenben, az okosak pedig tele vannak kételyekkel"
Viktor99
Snexi
mondjuk a play now gomb?

RedDevilsza
Sziasztok! Kaptam kulcsot aktiváltam, hozzáfûztem az EA-accountomhoz, minden zsír csak azt nem látom a klienst honnan tölthetném le <#nemtudom> Tudtok segíteni?

jackcsabi
Nekem nem... ha belémlönek miközbe megy a bandage akkor az effect továbbra is ottlesz de nem gyógyít..

Hedgehog
Hali, a myinternetservices.com-on osztanak kulcsot, ha valakinek még kellene 😊

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Dokumentumok/Battlefield Heroes.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

trident
Tõle kaptam a sajátomat, gondoltam most mást zavarok vele.
Én kettõ jelentkezést töltöttem, küldtem be, s egy kulcsot sem kaptam.
/2xfail/ 😄

Jut eszembe a screenshotok merre leledzenek? Nem találtam meg õket, bár néhány wingclipet lefényképeztem, jól jön az unokáknak!😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Valakinek volt itt vagy 70, kérj tõle 😄

már elküldtem valakinek
trident
Egy darab kulcsot, ha elküldesz, azt megköszönöm jóbarátom nevében is, aki nincs fenn az sg-n, neki csak beszámoltam a játékról, érdekli.😊
Köszönöm.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

megint van 2 fölös beta kulcsom😄 kell valakinek?
kicsit visszafogtam magam ezzel az 1-2hónappal nem 1-2hónapja hanem majdnem 8hónapja!(mert amikro mondta krisstóf hogy ezzel akarja zúzni akkor már énis akartam!csak még nemadták ki bétába se de nyolc ,valaki írjon pls mert hibát ír ki mikor play now ra rámeek bejön az ablak de kíírja hibajelentés küldése :S

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

Snexi
1-2 hónapja várod?
jájj de vicces vagy xD

Hi midnnekinek nagyon köszönöm a beta kulcsot amit kaptam 😊
de a gond az hogy elég szar ügybe vok..
azért mert regisztráltam minden megvolt és akkor elinditom play now és mikor bejönne a game akkor kiírja hiba (hibajelentés küldés) (hibakeresés)és ezek közül lehet választani de akármelyikre megyek nemjavítja ki valaki plspl segítsen :S

Viktor99
Elvileg nem marad abba csak lemegy... Mert az egy ideig folyamatosan gyógyít. Szóval van 90hp-d és levesz 30-at, de közben te lelövöd és még maradt a gyógyításból 1-2 másodperc akkor még tovább gyógyít.
Asszem. De ha nem akkor majd a tapasztaltabbak megmondják... 😊
Ellöki az embereket és a tankokat a közeledbõl, ha pl commando meg akar késelni hasznos tud lenni, vagy tank baxogat.

A blasting strike ability miben nyilvánul meg? Mire használható? Érdemes a HP-mat erre költenem? Köszi

ja és még van 1 fölös kulcsom
már küldöm is 😄
Arnoux
Ha éppen használom a bandaget vagy a wrenchet és meglõnek akkor csak abbamarad a gyógyítás/javítás vagy amit eddig gyógyultam az is lemegy? Az a baj ezt nehéz letesztelni.

Sziasztok valakinek nincs véletlenól fölös béta kulcsa mert már 1-2hónapja arra várok ésminden haverom kapott csak én nem :S
email : [email protected]

köszi a kulcsot viktor!