Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Más: közben sikerült összehoznom az infantry hunter IV és inf.focus IV missönt is 😊 Akkora zúzás volt hogy az valami elképesztõ xD Jó a hangulat <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
valamit találjatok ki, mert nekem nincs ötletem h mi alapján döntsek
Infantry Hunter IV. mission ( 5 élettel 2000 pont hentelés soldier karakterrel (infantry). Meg ezek a Vehicle Hunter III. meg Vehicle focus III mission is igazán ... Túl rövid a meccs ezekhez a küldetésekhez szeréntem. Remélem lesz oylan szerver is ahol hosszabb meccsek lesznek.
Viszont nem tudom ki vette eszre, de mukodik most mar a Server Bookmark! <#kacsint>#kacsint>
Shift + F5 es utana megtalaljuk a szervert az Options -> Connect to Server -nel.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mindket oldalon vannak karaktereim, de kb fele-fele a nyeres es vesztes, aktualis csapattol fugg.
Alien69 - Ja hat egyre tobb kulcsot osztanak ki, jon a sok "kis" szintu aki nem ismeri jol a jatekot.
(Eleg durva "tomeghenteket" lehet rendezni lvl15-20as karikkal..)
Ha majd megoldjak hogy mukodjon a szint szerinti beosztas hogy hova dobjon a szerver, akkor talan jobb lesz ez is.
Vass17 - Tok egyszeru a lenyeg: a halalok szamitnak. Amelyik csapatban tobbet halnak, azok vesztenek.
Kicsit furcsa, en is eloszor azt hittem a zaszlok szamitanak.
46:0
Szinte fullos szerveren (8:7 arányban voltunk). Nagyon hígul a "tábor". <#nemtudom>#nemtudom><#zavart2>#zavart2>
Viszont egy dolgot nem értek: ma victory villageben szinte minden zászlót elfoglaltunk, és nagyjából az egész meccsen tartani is tudtunk 3-at legalább, az egyéni pontszámokban is látványosan jobban álltunk, akkor mégis miért az ellenfél (nationals) nyert? Mi alapján számol vissza a rendszer 50-tõl??
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Most, h áll a szeró, összedobhatnátok egyet.
Hálás lenne a scene, tuti!
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
kis update: még 45 fölös kulcsom van, azonban kis megszorítás hogy mostmár 1 embernek 1 db jár (tudom, havernak is kéne, stb.. de akkor is, ugyanis nekem is vannak haverjaim és azoknak is osztogatom menet közben)
Ja meg nem tudom kinek mi a véleménye errõl, de akinek adtam kulcsot és menetközben megjön neki a sajátja, az küldje már el a már számára fölös kulcsot nekem és belerakom a többi közé, így nem kell vadásznia a kulcskeresõknek, csak nekem dob egy privátot és kész.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Coastal Clash
Nekem talan jobban tetszett volna a "Windmill Hill". <#vigyor0>#vigyor0>
A kovetkezo automatikus frissitesben megkapjuk.
(Napokon belul elvileg.)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék holtbiztosak mindenben, az okosak pedig tele vannak kételyekkel"
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én kettõ jelentkezést töltöttem, küldtem be, s egy kulcsot sem kaptam.
/2xfail/ 😄
Jut eszembe a screenshotok merre leledzenek? Nem találtam meg õket, bár néhány wingclipet lefényképeztem, jól jön az unokáknak!😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Köszönöm.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
de a gond az hogy elég szar ügybe vok..
azért mert regisztráltam minden megvolt és akkor elinditom play now és mikor bejönne a game akkor kiírja hiba (hibajelentés küldés) (hibakeresés)és ezek közül lehet választani de akármelyikre megyek nemjavítja ki valaki plspl segítsen :S
Asszem. De ha nem akkor majd a tapasztaltabbak megmondják... 😊
email : [email protected]