Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hedgehog
Tegnap annyit emelkedtem, hogy jóval a felhõszint fölé kerültem (BB-n asszem), és a gép elkezdett körbe-körbe pörögni 😊 aztán amikor kellõen leesett, újra irányíthatóvá vált.
Próbálkoztam a trooptrap bombinggal, meg az itt olvasottakkal, de még sok gyakorolnivalóm van 😊

(plz dice nerf snipas against planez!)

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Snexi
jah,sniperrel én is kiszoktam szedni a full hp-s repcsiket
piercing shotal 30-35-öt sebez,tehát 6-7 golyótól felrobban
bár az utóbbi 2 hétben nem is játszottam pedig 17-es vagyok
majd lehet újrakezdem ha berakják végre a mapot

sniperel? 😄 az vicces. 😛

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
ja, kb. abból a magasságból lehet sebezni, ami a képen is van

repkedtem ma este egy kicsit, végre jó a dogfight (1 jó rácsapás is elég, és pusztul az ellen gép), viszont földrõl rohadt könnyû sebezni a repcsiket szinte akármivel (kicsit elszomorított, hogy egyik körben 3ból 3szor sniper lõtte le a repcsit, néha meg valamelyik sniperpuskából elég 3 lövés a repülõnek...ez már tényleg túlzás egy kicsit)

vicces az is, hogy a repülõ géppuskája gyengébb gyalogos ellen, mint a gunner darálója repülõ ellen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Alien69
Ez igaz, kérdés, Neked számol-e valamit, mert én ilyenkor csak hallom, mintha eltaláltam volna, de számolni nem számol semmit se. <#nemtudom> Olyan, mintha bizonyos magasság alatt, ill. távolságból lehetne lövöldözni sikeresen. <#conf><#alien2>

joebacsi
légvédelem ellen (bizonyos szög fölé itt se tud lõni):

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Alien69
Lapos szög azért neccesebb (szerintem), mert manõverezni sokkal nehezebb, hiszen hirtelen eléd ugorhat egy fa, vagy egy kandeláber (oszlop). <#alien2> Mondjuk, gyalogos gázolásra meg ez talán jobb, de ez más kérdés. Ezen felül, ha jó magasra mész, tágabb teret látsz be, és mondjuk a repcsiket is jobban fel tudod mérni, esetleg azokra rá repülni, kihasználva a helyzeti elõnyt. Sokszor kezdõ pilótákat is meg lehet lepni, hogy a forgolódásban felfele "menekülsz". Érdemes használni az "F" gombot (külsõ nézet szerû, hátra felé). Persze, a tapasztaltabb pilóták már más tészta, de akkor is, annak van nagyobb elõnye, aki "látja" a másikat. Lapos szögnek ott van jelentõssége, ahol lentrõl komoly támadást kap az ember. Ilyenkor tilos felfele menekülni, az a tuti halál (vagy kiugrani, de figyelni kell az ejtõernyõ nyitásra). Ha ismered a pályát, akkor a fakorona szint alá bemenni. <#alien> Ebben a játékban is, szintén felesleges "megmutatni", ki a Jani, és mondjuk a híd alatt megpróbálni át repülni. Nem légibemutatót kell tartani. A BF2142-ben is, sok ámátõr próbálkozott sok-sok hülyeséggel, de ezek az ál manõverek max arra voltak jók, hogy pár másodperccel késõbb nyekkenjen meg. Ráadásul, a snipák is inkább vízszintesen nézelõdnek, de a fejük fölé már nem annyira. <#nevetes1>

Hedgehog
nekem=én

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Hedgehog
nekem köszönöm a tippeket, pl. sose volt türelmem eléggé felmenni, másrészt valamiért azt hittem, hogy a lapos szöget jobban kedvelik a jó pilóták, ezért úgy próbálkoztam... este kipróbálom szemléletváltva 😊

Alien69
A tutit nem tudom leírni, nem vagyok pro repcsis. Egér+billel nyomom. Annyi plusz, hogy a beállításoknál a repülõ résznél az egér dolgait fentebb állítom (ha jól emlxem 3 csúszka). Ez annyit takar, hogy egy kicsit jobban fordul pl. meg hasonlóak. Igaz, talán emberre nehezebb célozni, de megoldható, másrészt, tanknál van benne még tartalék. <#alien2> Ha elég magasról jövök, és nem lapos szögben, akkor a tankok kb 80%-ban megnyekkennek. Ha csak simán alacsonyan szállok, nem sok esély van rendes irtásra. Néha-néha felmegyek a látóhatár fölé is, onnan ereszkedek szinte függõlegesen, és amikor betájoltam a helyzetemet, leveszem a sebességet, majd amikor már jobban szét lehet választani a célpontokat, arra fordulok, és kezdek sebességbe kapcsolni, hogy az irányítás finomodhasson, illetve, fel lehessen húzni a gépet. <#alien2> De ez általános az összes BF-nél. <#alien2>

Alien69
Ez a kép még az elõzõ verzióban készült, sorry. Nem tudom, hogy a mostaniban mi a helyzet, mert nem szoktam nézni. Megyek, és lövök vele. <#alien> A BF2142-ben is, sokat loholtam a plecsnikért, és sokszor akkor jött össze, amikor éppen nem is gondoltam volna, me csak örömbõl játszottam. <#ravasz1> Amikor az ember nagyon-nagyon akarja, akkor nem bizti, hogy össze jön (inkább nem). Persze, azért figyelek fél szemmel erre is, hátha mégis össze jön, de inkább csak próbálom élvezni. Meg, olyan küldiket próbálok választani, melyek nem egy kör alatt teljesítendõek. Igaz, ezek lassan teljesen elfogynak. Sajna, nekem a közelharc nem annyira jön be. Néha azért össze jön, de az inkább a másik fél bénasága, nem az én profizmusom. <#awink> A tank, és repcsi az más. Azokat szeretem. Szinte mindegy, melyik oldalon, tehát benne ülök, vagy engem kergetnek vele. Igaz, meg is van véve a páncélököl, meg hordót is dobok alá. Csak, van amikor kiszáll az utas, és ugye, ha õ nagyon egészséges, akkor hamar végem lehet, kivéve, ha be tudok szálni a helyére, és nem lõnek azonnal szét. <#zavart1>

Hedgehog
Alien69, kérlek írd le a tutit... tényleg érdekelne neked mi vált be irányításra.

Smithwarden
Ugyanez a bajom nekem is.
Van jo joyom, de nem szeretek vele repulni illetve celozni.
Egerrel jol meg a repules, siman elcsapok barkit, de ahogy irtam lentebb sajnos azt mar nem szamolja semminek.
Legjobb az lenne ha eger/billel is lehetne fixen sebesseget tartani. <#worship>
Probaltam mar ugy, hogy joyra raktam a gazkart es egerrel repultem, de persze kisse szenvedos volt ugy is. <#whatever> <#smile>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Hedgehog
Használja, bár nekem kicsit túl érzékeny... vagy a joystickem szar (nem profi, ez tény). Egérrel kínszenvedés, de joyyal meg nemtudok célozni... vegyesen kéne 😄

moonster
joy-jal lehet lassan is repulni? Hasznalja throttle kart, ha van?
Me0w
Miert maradna ugy? Hasznalj joystickot.

Together we'll fly someday...

moonster
az a gaz a repcsiben, h nem marad kitérésben a csûrõ v az oldalkormány, hanem alapból visszaáll, így folyton görgetni kell egeret.
Vagy ez csak beállítás kérdése?

jackcsabi
Ilyet énis csináltam már, a levegöben jött szembe a másik repcsi és szárnnyal kicsaptam a pilótát. Amúgy szerintem nem nehéz irányítani a repülöt, nekem nagyon megy, legjobb dolog a játékban...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Hedgehog
Mi a jó irány? az öböl másik oldala, a hegyek felõl közelítesz? vagy pont keresztbe?

Hedgehog
Hm, akkor ezek szerint az utasokat infantry killnek számolja? Akkor mégis van esélyem a küldire, mert egyébként borzalmasan nemmegy a célzás... ok, sose voltam profi (mármint a BF sorozat többi tagjában se), de azért itt tényleg nagyon kicsi a találati felület, szerintem...

Alien69
Ja, megent rosszul linkeltem a képet, sorry:

Alien69
Jaja, már kezdetek óta. <#vigyor1>
Amúgy, jelenleg éppen javítottak a dolgokon, azaz egy snipa nem 2 lövés, amíg leszed a levegõbõl, bár, vannak érdekes esetek is, amikor mégis. <#falbav>
Nekem ez a legjobb repcsis "eseményem":
http://s1.images.www.tvn.hu/2009/03/16/19/40/www.tvn.hu_f42879ca8ae56dd4f69bd244fb784522.jpg
Igaz, ez sima repülõ lelövése két utassal. <#alien2>

Smithwarden
Nem raktak be a Coastal Clash mapot meg sajnos.
Nem tudom miert tokolnek azzal is, kb 1 hete kesz van, 6 napja megvan a vegleges neve is, berakahtnak siman mostmar.
Ugy tippelem amugy hogy kb napokon belul, jovo heten biztos kiadjak.

ToCsEk
új map bent van már egyáltalán? valaki játszott már rajta? mert én nem találkoztam vele, pedig körbe ért a map kör. (3x mindegyik map)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Hát mostanában a repair nagyrésze nekem is repcsire megy =\
4/5 kill megvan már, de wingclip nélkül tényleg szinte lehetetlen megcsinálni :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

joebacsi
harmadik map-on, a hajóroncs melletti rész qvajó ehhez, ott sokan szaladgálnak, és jó nyílt 😊
nekem is volt, hogy 4 fennakadt egyszerre 😊

joebacsi
hmm, tetszik amit írsz, majd ránézek a repcsikre én is mostanában 😊

talán ezután a dogfightnak is lesz értelme (kijavított sebzõdéssel, eddig csak úgy tudtad sebezni a másik repcsit, ha beültél mögé, ebbõl meg könnyen kifordul mindenki, aki nem 1 perce repül csak)

Smithwarden
Repulo nem egyszeru eset.
Nekem sztem nincs gondom a repulessel, de a kuldiket nem tudom vagy csak nagyon nehezen megcsinalni.
Regebben elozo patchekben konnyebb volt sokkal, mert ha elutottel valakit akkor killnek szamolta, de az uj verziokban mar nem. <#bee1>
Emellett regen azt vettem eszre hogy a repulot nem lehetett oldalrol eltalalni, tehat csak ha szembe vagy hattal repult akkor lehetett ugy loni hogy dmgnek szamolja, ezt "kijavitottak".
Viszont igy eleg gyorsan szetlovik a repcsit...1-2 rarepules utan egy jobb kommandos vagy soldier siman szetlovi.

Mondjuk nem csak a repulos missziokat nehez megcsinalni, hanem vannak mas irrealisan nehez missziok, meg nagyon jo jatekosoknak is kemeny dio, kb dupla hosszusagu mapokon lehetne normalisan megcsinalni ezeket 50 pont helyett pl ha 100-rol indulna a map. <#zavart2>

Arnoux
sztem eddig is lehetett. annyi, hogy leereszkedünk a repcsivel a földre és a szárnnyal elkapjuk a 2 royalost😊

Viktor99
Lol már ilyet is lehet? 😄
Arnoux
grr mostmár jó lesz

Arnoux
Képpel valamit elrontottam mert nem rakta be:S Na még egy próba:

Arnoux
Pár napja próbálgatok repülni. Eddig a legjobb eredményem az, hogy egy másik repülõbe belesebeztem egy 40-est. Örülök, h nem csapódok neki minden egyes fának. 😄 Még senkit sem öltem meg repülõvel, de ma nyomtam egy dupla wingclipet 😊 Ott van jobb oldalt a repülõs misszióm. Már kb 10-es szint óta bent van az aktív missziók között és még mindig nincs kész😄

oké, majd valahogy megoldom :] Repcsi megy neked? Én ultrabéna vagyok vele...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Smithwarden
...Ja te soldier vagy.
Annak nem jo a pisztoly, gepfegyverek jobbak sokkal.
Pisztoly misszional nem tudsz mit tenni, vegig kell szenvedni valahogy.
Talan eloszor lesebzed geppityuval vagy granattal messzirol es utana a leglassabb pisztollyal fejezed be (kb 50-60 dmget tuti loni tudsz tavolrol is bele).
Vagy kicsit parazita modjara figyeled hogy a tarsaid mikor kerulnek harcba ellenseggel es a vegen te potyogod le a csokat es igy te kapod a killt. <#vigyor1> <#whatever>

Smithwarden
Sajat velemeny:
Gyors pisztoly csak kb 1-2 meterrol jo, belenyomva az ellenfel agyaba vagy gyomraba sztem.
Kest nem nagyon szeretem, en a leglassabb pisztolyt hasznalom, 10-20 kozott van a sebzese eleg messzire is, akar meg repuloket is el lehet talalni kozeptavon vele.
Keses kommandos ellen is eleg jo, ha van sprint es foleg ha futas kozben lerakunk troop trapet is.

A második pisztolyos missönhöz 30 gyilokra lenne szükség pisztollyal...
eddig 14/30-nál tartok... soha nem lesz meg ez a missön, meg a repülõs sem... Nem tudom rendesen irányítani a repcsit. Mi kell ehez Joy?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A soldszörnek nincsen kése... csak a kommandónak sajnos. Én pedig szoldzsör vagyok.

jackcsabi
Ugyanez van nekem is, potyára vettem meg öket...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Snexi
inkább késezz

A pisztolyok miért ennyire gyengék? Egyszerûen nem lehet vele ölni mert annyira kicsit sebez... már megvettem a gyorstüzelõt ami közelre való meg a közepeset ami lassabban tüzel de egyik sem ér egy rakás sz@rt sem. A lassan tüzelõ amelyik távolra való az mennyire sebzi az ellent? Érdemes azt megvenni?

AnonyMusHun007
"ImagesHack"-nek nem tetszik a rendszer... <#banplz>
De feltöltöttem máshova.

Reméljük mûködik. <#vigyor2>

Snexi
sikerült neki,csak az imageshack egy fos
nyisd meg külön lapon a képeken,majd f5

Viktor99
A második az még jó!
Alien69
Csak a képeket nem sikerült linkelni. :-D

AnonyMusHun007
Tegnap rám jött a 10 perc, így átrajzoltam a játékban található reklámfelületek egy részét:

Akinek kedve van ilyeneket csinálgatni annak elmondom, hogy ezeket a képeket a Battlefield Heroes\mods\bfheroes\Menu\External\FlashMenu\images\staticAds\ mappában találhatjátok meg.

UI.: "Ötvencent" nem a kedvenc elõadóm, sõt... Csak akartam valami beteget alkotni. 😊

nagyon szépen köszönöm a gyors választ
Snexi
1.a fórumba tudsz írni,azt már csak megtalálod
2.nincs szerencsé(tek)d
3.nem tudom
4.ha majd mûködni fog a bookmark akkor arra,de már most is tudsz baráthoz csatalkozni
5.elvileg igen

Sziasztok!
Új vagyok a játékban tegnap este kezdtem.Eddig level 7-ig sikerült eljutnom, és lenne néhány észrevételem/kérdésem.
1.Nekem mint bétatesztelõnek hova lehet írni meglátásaimat a fejlesztõk felé?
2.Szinte mindig kikap a National army(kék).Ez miért lehet?
3.Nekem sem mükszik a Server Bookmark.
4.Mindig csak arra a szeróra mehetek amit dob?
5.A mostani karim a teljesben is használható lesz?

Ui:bétakulcsot elfogadnék(havernak)

nationalos karim:Hungamer
royal:Royalflush

elõre is köszike mindent
Carloska
látom nem érted a poént de mindegy akkor <#hehe>