Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello! plz ha valakinek van fölös bétakulcsa plz küldj-e el nekem [email protected]
ne bugyborékolj b34 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Viktor99
"Sajnos, a BF2142 kivételével az egész BF egy fos..."
Én erre gondoltam 😊 Mivel terveztem azt is megvenni, mert elvileg még tart az akcijjó. Csak hát nem tudom hogy amire belejönnék addigra hány játékos maradna... 😄 Mert a bf2-ben is olyannyira rossz vagyok hogy az fáj.
Me0w
Egyebkent kozben rajottem, valoszinu lejartak a fegyvereid 😉

Together we'll fly someday...

Sziasztok én is igényeltem még régen kulcsot de nem kaptam. Esetleg ha vkinek van felesleges el tudná küldeni? Elõre is THX
Alien69
Ma ismét volt 3 remek köröm, két 10:1-s tanksmash-os köröm volt, és egy 9:0-s... <#alien2> Nem értem, miért rohangálnak egyesek fejjel a tanknak. <#eplus2>

Alien69
Ezt nem értem. :-) A BF2-t megjelenésekor megvettem, ~10E felett, 576-ba a plusz fejhallgató miatt. <#alien> A 2142-t meg nem a BF2 helyett vettem meg (természetesen azt is az elsõk közt), sokáig párhuzamosan játszottam mindkettõvel. <#vigyor1>
Ott is anyáztam, volt miért...<#rinya> Bár igaziból az EA tehet róla, me elég bénán írták meg a játékokat, meg a peccseket. <#falbav><#alien2>

Köszi az infot,hát én troop trapre meg piercing shotra raktam futásra még nem ,de majd rakok meg akkor a többit stealthre fogom pakolni
Viktor99
Akkor nagy hülyeség volt multkor megvenni a bf2-t a 2142 helyett? 😛 2k volt összesen 😊
leamortizál értelmetlen

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Alien69
Me jól esik. :-D Vannak, akik megérdemlik. Például azok, akik elõszeretettel kempelnek. Sajnos, a BF2142 kivételével az egész BF egy fos olyan szempontból, hogy a feléledõket túl könnyû leamortizálni, és van, aki erre büszke, és dicséri ügyességét, henceg, és erre azé hagy irogassak csúnya dolgokat. <#alien2> Ok, semmi értelme, de nehogymá belém szoruljon, ha kikivánkozik. Nem azoknak írom, akik sokkal jobbak nálam (ami mellékessen nem meglepõ). A bf2142 más rendszerû (már a Titán mód), és ott végre relative, de jól meg van oldva, sokkal nehezebb kempelni. Ott más gondok vannak. <#nevetes2>

Viktor99
Kinek?
Thomeee
Van 1 kulcsom, kõ' vkinek?

Rage47
Múltkor ismerõsnek adtam kulcsot, feltelepítette, azóta nem játszik vele. Inkább adom olyannak, akit érdekel is 😊
Rage47
A kulcsot elküldtem.
Smithwarden
Nincs kulso szerverkereso hozza es valoszinu ehhez a jatekhoz nem is lesz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Viktor99
Szerintem hagyjuk ezt a "aki elõbb kér" szerû sorsolást mert már az a sok szerencsés mindenkienk küldött min. 1 kulcsot. Nekem még van fölösen 2... Szóval össz vissz van most itt a topikosoknak 5-6 kulcsa
Hello!

Vki megmondaná mért van az hogy megkaptam a bétát,regisztráltam, megcsináltam a heromat.De amikor bejelentkeznék az oldalon azt írja hogy BÉta kulcs szükséges<#falbav><#ijedt>

Választ elõre is köszi
trident
Van olyan "külsõ" szerverkeresõ, amit lehet bfh alatt használni?

Pár napja játszom, de nagyon szimpatikus a játék (thx to stevenson1988), amitõl kissé félek, az a pb. Pontosabban nem én félek tõle, hanem attól, hogy eddig is lyukas szita volt, kiöregedett, x éves motorral.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Játszhatatlanul laggol minden szerver jelenleg. Oltári a lagggggg

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Rage47
Kaptam még1 bétakulcsot. Aki elõbb ír nekem privit, annak válaszként küldöm a kulcsot.
Smithwarden
*stealth

Smithwarden
Commandoval 1 sprint, utana 5/5 stealht, utana ami szimpatikus. (sztem)
Mark-al ha valakit megjelolsz akkor a minden csapattarsad is latja azt az ellenfelet, plussz kapod a pontokat te is, ha lovik.

A kulcs már nem esedékes,mert találtam közben egyet.Sry a dupla postért.
Hello
A barátomnak szeretnék kérni egy fölös kulcsot ha lenne valakinek.

Más:Commandoval az elején melyik abilityt érdemes kifejleszteni?Mark for deathnek csak commando ellen van értelme vagy mást is mutat?
Smithwarden
*vonatkozhatna

Smithwarden
#4730, de oda is linkelte neked.
(de akar a #4739-re is vonazkothana)
<#kacsint>

wtf? Milyen stílusról bugyborékolsz? 😛 <#conf>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Viktor99
😄
Töröltesd le ^^
Ám engem jobban zavar a HP bug =\

joebacsi
Lassan jövök én is lõni egy kicsit, csak túl gyorsan csináltam most az új béta elején karaktert, nem figyeltem, és 'joebacsi' nigger lett 😞
Ezen meg ugye nem lehet utólag változtatni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ha valaki csíterez téged, azt vedd dícséretnek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
stílus bazdmeg

Alakul a dolog 😛 Bár az a 3 kill is véletlen volt.

Me0w
En is kapom neha a kommentart, foleg mikor egy snipert meglovok bazookaval es mig a levegoben van megsorozom MG-al. Mire leer altalaban halott, erre a reakcio altalaban 'fucking aimbotter'. Egyebkent tegnap en is talalkoztam egy aimos sniperrel, a gepemet a map szelen lotte modszeresen darabokra sniperrel, minden lovese talalt, hiaba forogtam-porogtem. Majd kiugrottam a gepbol, es zuhanas kozben megolt. A neve azt hiszem Morrisson volt.

Hja, engem is szoktak cheaterezni, írják h nincs olyan h minden lövésem talál, nem kicsit lol =\

Ezt a bftalis bannert kivághatná már valaki a pic*ába mert már rég nem aktuális. Vagy most szombaton is lesz ugyanott???

Me0w: oo, hát igen. Nyugodt legyél mint nyúl a hurokban 😛

Me0w
Azt aruljatok mar el, hogy miert kell masoknak beszolni, meg fuck you? Jatszani kell, szepen, nyugodtan.

Alien69
Noobolni én is szoktam, meg hasonló nyalánkságok. Még fukjumotert is szoktam "alkalmazni", ergo, nem ez az oka. Lehet, hogy egyszerûen rasszista a fejed. <#beka3> Rosszul áll még a szemed is, vagy mittomén, rossz nevet választottál, és kellett a szerver üzemeltetõjének. Illetve, az is lehet, hogy pb fekete képernyõt mentett el neked, ezt küldte el, és ez csalás jele. Hasonló volt asszem BF2142-ben talán. Menni kell EA felé reklamálni, van magyarszkíj is, azoknak is nyugodtan lehet írni, és utánna néznek, válaszolnak. <#alien2>

moonster
mi az a statpad? Én sem tudom.
Lehet, h az EA accod bannolták és vele együtt a karijaid.
Viktor99
Nincs mit...
davis98
Köszönöm Viktor99 !!!!!!

nickname: doki09

azt sem tudom mi az a statpadd vagy mi soha nem csaltam semmilyen módon ilyeneket csináltam kizárolag az elsö esetben ,hogy pl az ellenség tagjainak irtam ha beszoltak nem tul durván shut up noob meg hasonlok

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

Smithwarden
Ja most olvasom "az elsö esetben elképzelhetö"...
Mert mit irtal vagy csinaltal pontosan?

Me0w
Azert, mivel masokat nem raktak ki, csak elhallgatsz valamit, mondjuk statpaddoltal, vagy egyeb nyalanksagok.

Smithwarden
A megoldas az hogy irsz nekik a hivatalos forumba a problemaddal...
(Ha nem tudsz angolul az sajna akkor mar a te gondod.)

de igen az elsö esetben elképzelhetö <#eplus2> de a másik karival meg sem nyikantam rengeteg idö volt felhuzni az elsöt 17 re a másikat 13 ra ha nem lesz valami megoldás akkor befejeztem a BFH-t<#szomoru2>

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

RAZOR27
nem ferdülhet elõ, hogy illetlenül viselkedtél?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

jackcsabi
"megrugott téged a szerver"
<#falbav><#taps><#kuss>

webfordítás rulez D:

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Smithwarden
Nekem nem sikerult hiaba masoltam at masik gepre a konyvtarat, de hat semeddig nem tart lehuzni akarmilyen nettel azt a kb 2-300 mb-ot. <#hawaii>