Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Én erre gondoltam 😊 Mivel terveztem azt is megvenni, mert elvileg még tart az akcijjó. Csak hát nem tudom hogy amire belejönnék addigra hány játékos maradna... 😄 Mert a bf2-ben is olyannyira rossz vagyok hogy az fáj.
Ott is anyáztam, volt miért...<#rinya>#rinya> Bár igaziból az EA tehet róla, me elég bénán írták meg a játékokat, meg a peccseket. <#falbav>#falbav><#alien2>#alien2>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Vki megmondaná mért van az hogy megkaptam a bétát,regisztráltam, megcsináltam a heromat.De amikor bejelentkeznék az oldalon azt írja hogy BÉta kulcs szükséges<#falbav>#falbav><#ijedt>#ijedt>
Választ elõre is köszi
Pár napja játszom, de nagyon szimpatikus a játék (thx to stevenson1988), amitõl kissé félek, az a pb. Pontosabban nem én félek tõle, hanem attól, hogy eddig is lyukas szita volt, kiöregedett, x éves motorral.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mark-al ha valakit megjelolsz akkor a minden csapattarsad is latja azt az ellenfelet, plussz kapod a pontokat te is, ha lovik.
A barátomnak szeretnék kérni egy fölös kulcsot ha lenne valakinek.
Más:Commandoval az elején melyik abilityt érdemes kifejleszteni?Mark for deathnek csak commando ellen van értelme vagy mást is mutat?
(de akar a #4739-re is vonazkothana)
<#kacsint>#kacsint>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ám engem jobban zavar a HP bug =\
Ezen meg ugye nem lehet utólag változtatni...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Together we'll fly someday...
Me0w: oo, hát igen. Nyugodt legyél mint nyúl a hurokban 😛
Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper
Mert mit irtal vagy csinaltal pontosan?
(Ha nem tudsz angolul az sajna akkor mar a te gondod.)
Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
<#falbav>#falbav><#taps>#taps><#kuss>#kuss>
webfordítás rulez D:
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/