Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaptam egy béta kulcsot, aktiváltam, letöltöttem a cuccot, majd csináltam magamnak két katonát a játékon belül. Igenám, de utólag kiderült, hogy ezen a gépen a videokártya miatt nem is fog menni a cucc.

Van arra mód, hogy egy másik gépen, amint biztosan megy a játék, valahogy feltelepíteni a cuccot a régi kóddal, és tudjak játszani a két katonámmal, vagy buktam az egészet, új kód, új karakterek?

jackcsabi
Aki kapja marja:
RFAA7-0A5L2-4E723-T332R

AF5TB-A5THE-73A6E-851B5

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Snexi

hello !bocs de kéne még1 bétakulcs nem nekem havernak légyszi adjatok 1 darabot köszi!
moonster
a palyat automatikusan adja a szerver, a hero pontok meg szint fuggo.
magasabb szinten is ez a 3 palya van(nemsokára 4), csak éppen táposabb arcokkal.

jackcsabi
na nekem is ez volt a reakcióm kb.
Amúgy amit mondasz cucmurgány az hülyeség, nincsenek összefüggésben...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Snexi
?

Sziasztok Még elég kezdõ vagyok és azt szeretném kérdezni hogy ahoz hogy egy ujjabb pályára menjek akkor meg kell tartani a hero pontokat?
Snexi
nincs,sm2 kell hozzá

Sziasztok,

Ha jól sejtem, akkor a cucc ATI 9200 nem fut. Esetleg valami megoldás rá videokártyacserén kívül?

ToCsEk
aki esetleg nem tudná 😊
Level #: Hero Points

* Level 1: 0
* Level 2: 1
* Level 3: 1
* Level 4: 2
* Level 5: 2
* Level 6: 3
* Level 7: 3
* Level 8: 4
* Level 9: 4
* Level 10: 5
* Level 11: 5
* Level 12: 6
* Level 13: 6
* Level 14: 7
* Level 15: 7
* Level 16: 8
* Level 17: 8
* Level 18: 9
* Level 19: 9
* Level 20: 10
* Level 21: 10
* Level 22: 11
* Level 23: 11
* Level 24: 12
* Level 25: 12
* Level 26: 13
* Level 27: 13
* Level 28: 14
* Level 29: 14
* Level 30: 15

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Smithwarden
Bocs "lamma"..de pontosan valaszt irtam meg neked.
Hivatalos oldalon lehet varnod kell csomot, bizonyos oldalakon ahol eppen osztogatnak meg gyorsabban kapsz.
<#lama>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bocs fõnök, de nem azt kérdeztem hol kell kulcsot kérni, hanem azt mikor érkezik meg. Azt a kurva nagy piros linket elég könnyen megtaláltam 😊
Mellesleg az EA honlapon is lehet kulcsot kérni - akkor az most fake?

Smithwarden
Ott irtak eppen elotted hogy hol osztanak most kulcsot... (#4897)
curse.com - bfh beta kulcsok
Ennyire nehez kicsit beleolvasni egy forumba?
<#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Én 1 évet vártam rá, neked biztos nem kell annyit... Ám valakinek van itt a fórumon 70 kulcsa... tõle kérj 😄

Zickler: hát, rossz a mail szolgáltatód, ez ilyen titkosított levél féleség, h klikkre jeleníti meg a tartalmát, gmail csont nélkül kezeli

Skacok, EA-s accountommal jelentkeztem a bétára tegnap/tegnapelõtt a bannerben lévõ linken. Milyen gyorsan érkezik meg az a kulcs? Mert még mindig semmi...

Zickler
Mit csináljak?

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Hi all!
Tegnap elõtt megkaptam én is a beta keyt, de amikor megnyitom az E-mailt akkor egy darab betût nem találok benne.

Battletag: Muhee#2716

Legyek kedves igen, a cursecom -on még van vagy 40 ezere kulcs.

Te mirõl beszélsz ? Play Now-ra kell kattolni.

liquivent
abban tud nekem valaki segíteni, hogy miért nem jelenik meg egyetlen szerver sem, amire tudnék csatlakozni?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Alien69
Válassz más karaktert, és tapasztald ki. Sokan leragadnak a commando-nál. Igaz, jelenleg nincsen olyan karakterem (már commando), de a másik kettõ se rossz. Most pl a gránát dobálóssal elég jól el tudok hentelgetni. Egyetlen "hibája", hogy lassú a másik kettõhöz képest, nem tud futni. <#alien>

Snexi
megvárom azu új mapot,utána talán folytatom

Alien69
Mivan, senki se játszik? Vagy, éppen azé nem ír senkise? <#violent>
Amúgy, ma lecsítereztek, de vissza anyáztam. <#alien2>

Elüldözték a lowok xP

Alien69
Jaja, sok a csíter, és fõleg láma commandósok. <#mf1> (a többinél lehet, nehezebb észre venni) Múltkor is, hasonló helyzet. Buccaneer pálya, a csávó a saját alapbázisához közeli dombról lelõt a hajó másik oldalán, ahogy jöttem felfele, az én bázisom felé. Nem mondom, hogy lehetetlen, csak gyanús volt. Érdekes , mert más is szóvá tette, beírt valamit, hogy "én dehogy" (vagy valami ilyesmit), én meg beírtam, hogy 1000m kill, és érdekes, nagyon hamar el is tûnt. Meg se várta a kör zárását. <#nevetes2>

Gz!!! 😄

AnonyMusHun007
Bug:
Sniperrel, Buccaneer Bay-n ha a hajó tetején állsz, majd belövöd az elixírt... Futás közben leesel a fedélzetrõl, így a 3 méteres eséstõl (full HP-vel) szörnyethalsz. Kipróbáltam háromszor. Bejött. 😄

Gerbill
Köszönöm a segítséget.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ZsZso
Aki akar(t) béta kulcsot az tudott szerezni egyébként. Ha még mindig nincs valakinek de szeretne egyet, az próbálja meg ezen a linken:
http://www.battlefield-heroes.com/news/giving-away-even-more-beta-keys

Én is az egyik oldalról kaparintottam meg a saját kulcsom. Sok Sikert! (ha volt már róla szó, akkor bocsi)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Itt is kitombolom magam:
Rohadjon meg az összes cheater vadbarom. Sznájper fél map távolságból lekapott többször is, attól független, hogy rejtett üzemmódban voltam (arról nem is beszélve, hogy teljesen mind1 volt honnan bujtam ki, 1 mp alatt már sebzett). Nem értem, hogy a mentális problémákkal küzdõ egyének mért itt próbálják kompenzálni a problémájuk :S. Grrrrrr.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

moonster
http://play.battlefield-heroes.com

a belepeshez kell az EA accod
Gerbill
A FAQ azt írja, hogy tudok játszani a régi kulcsommal. Csak az a gond, hogy nem tudom hogy tudom letölteni a játékot. Régeben volt a qaboss.com, ahol le volt írva, de most nem találok sehol segítséget. Aki játszik leírja, hogy hol tudnám a kulcsomat használni?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Viktor99
Lehet hogy megint BFH-znom kéne? 😄 Még mindig 10-es vagyok asszem 😄
Hedgehog
akkor kénytelen leszek telefonálgatni 😄

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Nekem semmi gond nem volt vele, pedig elég sokat voltam fent.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én voltam tegnap délután olyan két órát csúcsidõben és nem volt lagg nálam. (csak nagyon-nagyon ritkán egy picike de az elenyészõ)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hedgehog
Nektek is laghegyek voltak tegnap, vagy csak engem viccelt meg a szolgáltatóm?

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

jackcsabi
2 kulcs gazdára vár!

http://play.battlefield-heroes.com ide lépsz be ?

Sziasztok.

Következõ a gondom.

Nemrég vettem észre, hogy számomra is küldtek BETA kulcsot a játékhoz. Ki is próbáltam és nagyon tetszett de nem ez a probléma.

Operációs rendszert frissítettem (nem lényeg miért) és azóta egyszerûen nem tudok belépni. Csak az EA accountom mûködik de az szart sem ér ... nem adja be a Play NOW gombot. És gõzöm sincs, hogyan tudnék újra játszani.

Segítsetek Heroes guruk!!!

Arnoux
hmm ezt kipróbálom

moonster
vagy egy heccsátszkript!
Hedgehog
Az lenne az igazán jó, ha lehetne másodlagos irányítást is megadni, mint egyes játékokban. Rákanyarodnék a célra joy-jal, és befinomítanám egérrel 😊

jackcsabi
Én nagy érzékenységre szoktam tenni, sokkal könnyebbek így a fordulások, ha meg löni akarok akkor visszanyomom normálba...

Arnoux
már kezd menni csak célozni nem tudok még. repülni kicsi vagy nagy egér érzékenységgel kell? pld ha akarok egy kört fordulni fent akkor kis érzékenységgel folyamatosan emelgetni kell az egeret.. viszont nagy érzékenységgel meg valahogy nehéz célozni pedig sima fps-ben megy a célzás

trident
Nem is az a baj, hogy nem olyan egyszerû repülni, még az sem vész, hogy nem sebez sokat, de az valóban, hogy könnyen le lehet puttyogtatni csipával meg kézi fegyverrel.

Én is szeretek repkedni, de jelenleg a légitaxizáson kívül még nincs nagy stratégiai elõnye a repülõnek.
(igen, tessenek csökkenteni a gépre vonatkozó sebzést)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ToCsEk
nehéz? szeritmm egyáltalán nem, lehúzod az egeret és már repülsz is 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Arnoux
A BF2-ben is ilyen nehéz repülni?