Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
Ennyi! :)
nektek se megy ugye?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Már csak az kéne, hogy a wingclipet elismerjék plane2infantry killnek, és akkor nem lennék a plane2 missionban leragadva... pedig már csak 3 inf kill kellene és kész 😊
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
* Hi, we are currently testing some potential improvements to the website performance. Hang in there & thanks for playing the closed beta!
about 2 hours ago
* there are known login issues folks. hold tight.
about 6 hours ago
* really appreciate your patience. we've enforced a login cap on the site until we resolve the site issues. stay tuned.
about 9 hours ago
A halál csupán a kezdet...
Aki akar extrát fizessen, de ne menjen a balance-ra.
Érdekes, h mennyire egyensúlyban van a játék, csak a repülõk irányítását tehették volna kicsit jobbra, folyton tekerni kell egeret 😊
TF2 a másik olyan játék, ahol a kasztok rendkívüli egyensúlyban vannak. Állati jó az a játék!!!
Vagyis itt a fizetõs tartalom pusztán a játék ára. Ha pedig nem akarsz érte fizetni, nem kell.
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
Nekem a missionokkal az a tapasztalatom, hogy ha direkt ráfekszem valamelyikre, sose sikerül. Ellenben ha csak játszom a játék élvezetéért, akkor idõként mégis összejön.
Szóval játszunk, ne versenyezzünk 😊
Btw, nem faszlámaság emotot nyomni a kill után, miért is lenne az? Ja, hogy téged bosszant ha lelõnek? Ez egy játék, pont illik hozzá ez a froclizás 😊
Mondjuk az EA-tól nem vártam mást minthogy valamilyen fizetõs tartalom legyen a játékban.
Persze, érthetõ. Ha megfelelõ arányura raknák a "gépeket" senki se akarna gyalogolni. A tankkal is legalább 2-3 lövés egy gyalogos, ha nem találod pont telibe.
Viszont, megvan az Inflanty Hunter IV!!! YEA! <#taps>#taps> Igaz, mázli kellett hozzá, meg egy kis turpisság. VV pályán szinte csak annyit tettem, hogy autókáztam, és fel lehet menni az ellenfélhez a másik oldlról is. Onnan viszont halálra lehet gázolni a sok lámát, aki természetesen az út közepén korzózik lefele. <#alien>#alien> Persze, volt, amikor fent kiszálltam, és lelövöldöztem azokat, akik igaziból nem játszottak (egy ember volt, de azt 3x sikerûlt megnyekkenteni).
Kb masfel eve huzzak es tokolnek a betaval.
Es mintha egyre csak lassulnanank, kezd a faxom tele lenni veluk, foleg ugy hogy mar elkezdtek penzt is kihozni a dologbol..
Tok jo otletnek indult, felig kesz is van, de leszarom hogy kevesen dolgoznak rajta, mar kezd nevetseges lenni amit szenvednek az egesszel.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
...és lenne itt még egy dolog: Aki jól nyomja az englist és szokott értekezni velük a hivatalos bfhero forumokon igazán megmondhatná nekik hogy ha lehetséges akkor emeljék fel a körök hosszát 50 / 50 -rõl 100 / 100 -ra mert a negyedik osztályos missziók ilyen rövid körök alatt már nem teljesíthetõk sajnos ( gondolom van köztetek olyan aki hasonló cipõben jár. vagy csak én vagyok ilyen béna?) Egyedül az SMG IV. missiont sikerült kipipálnom Victory Village-n (15 gyilok smg-vel egy kör alatt) de a körök rövidsége miatt ez is épphogy csak sikerült (iszonyat agyatlan kamikazee hentelésnek köszönhetõen). De például a pisztolyos mission számomra lehetetlennek látszik (1500 pont pisztollyal egy kör alatt!!! Hát LoooooL Biztos lehetséges...)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
nekem is digi van, és ma este kidobott a játék.. Meg is lepõdtem, eddig ilyen sohasem volt.
haze81: windows 7 új, lehet bugos meg minden, de szerintem a neteddel van gond
GET OVER HERE!
readme
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ugyan az a win van fenn és eddig feltudtam rakni.
GET OVER HERE!
alapbol Q val lehet emotionoket nyomni. btw szerintem faszlámaságra vall ha valaki ilyennel szorakozik.
Trolling is a art.
A pályákon vannak olyan helyek, ahol ilyen kis világító, forgó pontok vannak, az mi? Hogy lehet életerõt feltölteni, ha nem a soldierrel vagyok, és nincs ilyen ability-m?
Ja, még valami, amikor kinyírnak, az ellenség néha fütyül és hülye mozdulatokat tesz. Ha én lövök le valakit, ilyet hogy lehet neki csinálni?
GET OVER HERE!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\