Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tasakos
Sziasztok! Most szeretnék megismerkedni ezzel a játékkal, de hiába regeltem nem kaptam béta kulcsot, ha valaki tudna nekem küldei egyet, azt nagyon megköszönném!

[email protected]

Ennyi! :)

mikor lesz kész a szeró?
nektek se megy ugye?
kösz any
Ami kint van fõhírnek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fenrir
Milyen új update-ek?

A halál csupán a kezdet...

Hm, új updatek bent vannak már, vagy csak tervezik ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

AnonyMusHun007
PM-ben ment.

szasztok
bétakulcsot tudna valaki kü[email protected]
nagyon megköszönném .
Hedgehog
Repülõt szerintem joystickkel a legjobb irányítani. Ráadásul mióta megcseréltem a steert a rollal (joy jobbraballra=steer, A-D=roll), azóta pontosabban is célzok 😊

Már csak az kéne, hogy a wingclipet elismerjék plane2infantry killnek, és akkor nem lennék a plane2 missionban leragadva... pedig már csak 3 inf kill kellene és kész 😊

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Fenrir
Igen, pontosan 😊

...ha jól értem arról van szó hogy tudnak a bejelentkezési problémákról vagy valami ilyesmi... 😛

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

micsoda? Magyar vagyok nem turista....

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fenrir
Ezek történtek az elmúlt 9 órában:

* Hi, we are currently testing some potential improvements to the website performance. Hang in there & thanks for playing the closed beta!
about 2 hours ago
* there are known login issues folks. hold tight.
about 6 hours ago
* really appreciate your patience. we've enforced a login cap on the site until we resolve the site issues. stay tuned.
about 9 hours ago

AnonyMusHun007
Csak nekem van hihetetlenül belassulva a www.battlefieldheroes.com, vagy túlterhelt lett a rendszer? Mert a honlap a következõ üzenetet vágta hozzám 10 perc aktív refresh, kattintgatás, és egy tucat sikertelen bejelentkezés után: "Logins are currently over limit. Please try again later", erre én az egeret vágtam hozzá... 1:1 <#vigyor1>

Rakd át billre 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

moonster
Nincs ezzel semmi gond!

Aki akar extrát fizessen, de ne menjen a balance-ra.
Érdekes, h mennyire egyensúlyban van a játék, csak a repülõk irányítását tehették volna kicsit jobbra, folyton tekerni kell egeret 😊

TF2 a másik olyan játék, ahol a kasztok rendkívüli egyensúlyban vannak. Állati jó az a játék!!!

Fenrir
Végül is igaz.

Hedgehog
Dehát a TF2 alapból pénzbe kerül... ez meg nem.

Vagyis itt a fizetõs tartalom pusztán a játék ára. Ha pedig nem akarsz érte fizetni, nem kell.

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Fenrir
Pl a TF2-ben nincs fizetõs tartalom (még), mondjuk azt nem is az EA barkácsolja hanem a Valve 😊

Hedgehog
Egyébként az új verzió nagyon bejön, nemcsak az új pálya meg az apróbb változtatások miatt, hanem a website rewamp miatt is (statisztika freak vagyok 😊 ).

Nekem a missionokkal az a tapasztalatom, hogy ha direkt ráfekszem valamelyikre, sose sikerül. Ellenben ha csak játszom a játék élvezetéért, akkor idõként mégis összejön.

Szóval játszunk, ne versenyezzünk 😊

Hedgehog
Persze hogy van fizetõs tartalom, semmi sincs ingyen. De szerencsére nem megy a balance rovására.

Btw, nem faszlámaság emotot nyomni a kill után, miért is lenne az? Ja, hogy téged bosszant ha lelõnek? Ez egy játék, pont illik hozzá ez a froclizás 😊

Fenrir
Nos kaptam én is slotot, nem is rossz a játék, simán el lehet vele ökörködni 😊

Mondjuk az EA-tól nem vártam mást minthogy valamilyen fizetõs tartalom legyen a játékban.

Alien69
Sok minden nem szééép dolog. Nem spawnkillt alkalmaztam, megvártam, míg rám támadnak. :-) Illetve, mint írtam, a bázison csak át autókáztam nagy részt. Illetve, akik nem játszanak, azokat csak megölöm má. <#alien> Másrészt, nem vagyunk egyformák. Illetve, vannak dolgok, amiért eszelõssen hajtasz, de nem fog össze jönni, és amikor csak úgy, mert jól esik játszani, lazán össze jön. Mint ahogyan már vagy 2 napja hajtok arra a buzi 1 killre repcsivel. Szana-széjjel lövöldöztem már nem 1 emberkét, még se nyekkennek meg. Ilyen tré ez a játék. Bezzeg a buzikocsog snipák 2-3 lövésbõl megnyekkentenek, fordítva meg nem elég 6 tonna ólom se, na ez a baj. <#falbav> Volt egy emberke, relative magasról kezdtem el sorozni. Írta is a mínusz 2-3 pontokat (pörgött lefele rendessen). Bele is fúródtam a földbe, a csávóka meg minimum élettel megkapta a semmire a killemet. <#nemtudom> Tiszta idióta találati rendszer(telensegg).<#csodalk><#rinya>
Persze, érthetõ. Ha megfelelõ arányura raknák a "gépeket" senki se akarna gyalogolni. A tankkal is legalább 2-3 lövés egy gyalogos, ha nem találod pont telibe.

Nem szép dolog a spawnkilling meg a basecamp sem... <#ejnye1> Az infantry-val (szoldzsörrrel) kapcsolatos missziók már nekem is megvannak hálisten és basecamp meg spawnkill nélkül sikerült kipipálnom mindegyiket (Infantry Hunter IV, Infantry Focus IV és SMG IV is készen van) viszont a repülõvel még nem nagyon foglalkoztam.

Alien69
Már a kettes Plane-vel is szenvedek. Egy darab rohadt inflanty kill kellene, de ugye a gázolást NEM fogadják el!!!<#falbav><#mf2> Meg dögölhetnének...
Viszont, megvan az Inflanty Hunter IV!!! YEA! <#taps> Igaz, mázli kellett hozzá, meg egy kis turpisság. VV pályán szinte csak annyit tettem, hogy autókáztam, és fel lehet menni az ellenfélhez a másik oldlról is. Onnan viszont halálra lehet gázolni a sok lámát, aki természetesen az út közepén korzózik lefele. <#alien> Persze, volt, amikor fent kiszálltam, és lelövöldöztem azokat, akik igaziból nem játszottak (egy ember volt, de azt 3x sikerûlt megnyekkenteni).

...én is ezt mondom. IV. szintû missönök egyszerûen agyatlanok ilyen rövid körök alatt...

daemonervosa
plane III IV , nah az a lehetetlen. 😄

Trolling is a art.

Smithwarden
Nekem tetszik a jatek meg mindig, de tulzas amit muvelnek a fejlesztok.
Kb masfel eve huzzak es tokolnek a betaval.
Es mintha egyre csak lassulnanank, kezd a faxom tele lenni veluk, foleg ugy hogy mar elkezdtek penzt is kihozni a dologbol..
Tok jo otletnek indult, felig kesz is van, de leszarom hogy kevesen dolgoznak rajta, mar kezd nevetseges lenni amit szenvednek az egesszel.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Mikor jön már az új pálya mert ezeket már qrvára unom. Még legalább 4-5 pálya kellene hogy megjöjjön a katonák kedve ismét a játékhoz... dehát ezzel az 1 koszos pályával is már 2-3 hónapja sz@rakodnak...
...és lenne itt még egy dolog: Aki jól nyomja az englist és szokott értekezni velük a hivatalos bfhero forumokon igazán megmondhatná nekik hogy ha lehetséges akkor emeljék fel a körök hosszát 50 / 50 -rõl 100 / 100 -ra mert a negyedik osztályos missziók ilyen rövid körök alatt már nem teljesíthetõk sajnos ( gondolom van köztetek olyan aki hasonló cipõben jár. vagy csak én vagyok ilyen béna?) Egyedül az SMG IV. missiont sikerült kipipálnom Victory Village-n (15 gyilok smg-vel egy kör alatt) de a körök rövidsége miatt ez is épphogy csak sikerült (iszonyat agyatlan kamikazee hentelésnek köszönhetõen). De például a pisztolyos mission számomra lehetetlennek látszik (1500 pont pisztollyal egy kör alatt!!! Hát LoooooL Biztos lehetséges...)

jackcsabi
Már 1esen is eléhetöek... Missions fül ha jól emlékszem.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Olvasom, hogy vannak missziók a játékon belül. Én nem találom õket, lehet hogy csak bizonyos szint fölött elérhetõek?

hát nekem rendszeresen szar a digi, már nagyon elegem van belõlük, egy hónapban kb ötször telefonálok, lassan telefonszámlára is dupla annyit költök miattuk. most egy pár percet tudtam játszani
haze81,

nekem is digi van, és ma este kidobott a játék.. Meg is lepõdtem, eddig ilyen sohasem volt.

Rowlend
automatikus Frissítés?? mer az be van kapcsolva és SP2 van, de erre is feltudtam rakni eddig.

haze81: windows 7 új, lehet bugos meg minden, de szerintem a neteddel van gond

GET OVER HERE!

windows 7-em van, nem tudok játszani, mert mindig megszakad a kapcsolat, az internetem szakadozik, egyébként én a digire gyanakszom, mert korábban vistan és xp-n is problémás volt. Valakinek van tapasztalata win7-el?
trident
ha nincs, akkor telepítsd a service pack 3-at illetve ha nincs, akkor szintén engedélyezd az operációs rendszerednek a frissítést.
readme

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

VP-ért lehet venni ilyen emotionokat. Így tényleg faszság. 😊

Rowlend
újra dobtam a windowst és nem tudom felrakni a Framework 3.5-t , Azt írja hogy:
ugyan az a win van fenn és eddig feltudtam rakni.

GET OVER HERE!

daemonervosa
lehet venni tapaszokat vp-bõl, eleg sok hpt töltenek,csak nem instant.

alapbol Q val lehet emotionoket nyomni. btw szerintem faszlámaságra vall ha valaki ilyennel szorakozik.

Trolling is a art.

Jó lenne, ha lehetne akasztani a 109-esre egy kis bombát. 😊 Remélem, hogy késõbb lesz rá majd lehetõség.

A pályákon vannak olyan helyek, ahol ilyen kis világító, forgó pontok vannak, az mi? Hogy lehet életerõt feltölteni, ha nem a soldierrel vagyok, és nincs ilyen ability-m?

Ja, még valami, amikor kinyírnak, az ellenség néha fütyül és hülye mozdulatokat tesz. Ha én lövök le valakit, ilyet hogy lehet neki csinálni?

Ez volt nálam is a gond az egyik gépemen, ha nincs 2.0 shader, nincs játék, nem lehet vele mit tenni.

Rowlend
Az mér van hogy elindítom a játékot bejön az ablak és aztán BFheroes.exe error? Gépigény megfelel csak egy dolog nem a vidikari, sajna nem támogatja a 2.0 shadert :/ próbáltam olvasgatni a bfheroes fórumon de nem tudok annyira jól angolul. esetleg valami ötlet? :S

GET OVER HERE!

köszi
Snexi
net framework 3.5-öt rakd föl

ha pedig könyvtárból indítom, akkor alkalmazáshiba
miért van az, hogy elindítom a játékot, végigmegy a retrieving version information utána meg kilép. valaki valami? már másodszor raktam fel. dokumentumok/sadi könyvtáramba meg nem rak semmit, pedig múltkor rakott
RAZOR27
Gf Tornáádóó! 5500-asomon lazán ment, szóval osztom

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Nekem laptopon integrált X3100-al elfut, szóval no para😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Köszi. 😊 Mondjuk a másik gép sem túl erõs a mai szemmel, de egy 128 Megás 6600GT-n már csak elfut. Vagy ne is próbáljam?

http://play.battlefield-heroes.com/ és play now gomb. Telepíti majd oda is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;