Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ezek szerint AT fegyver...
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem lehet látni, hogy mikor használják olyan pici, meg nem húz csíkot a lövedék (a bazooka jól látszik messzirõl), így nem tudtam kiugrani az utolsó pillanatban. 😞
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Sniperrel csak úgy nyerhetsz ellenük, hogy stealth-ból PS-sel leadsz 2 gyors lövést lehetõleg fejre. Utána elixirrel spuri, mert ha túlélte, biztos visszalõ az LR pisztollyal, és innét kezdve szopóágon vagy.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Lil Boomer (Royals)DDAW-3WWS-Z736-HDBZ
Micro Blaster (Nationals) 9B79-QA5N-TQZA-BSXD
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
De nem vettem a fáradtságot, hogy behatóbban tanulmányozzam. Azt tudom, hogy még BFH dual lr sg macrót is le lehet hozzá tölteni a netrõl, és még az alap egérinstallációban is van 12 féle CS macro.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Noha õszintén, a régi egerem egy picit kényelmesebb volt, de kevésbé hasznos. Valamit valamiért.
Az egér:
Lényegében egy beállított gombot benyomsz az egeren (amely teljesen független a játéktól/windows-tól), és az egér elkezdi lejátszani a rögzített scriptet automatikusan (az egérbe van memória és egy alaplap-szerû chip beépítve), így olyasmit is véghez lehet vinni észrevétlenül, mint a dual lr shotgun exploit, automatikus lövés... Lényegében bármit be lehet állítani.
Nos, ez annyit jelent, hogy meg van a lehetõséged a macro használatra. De ez nem azt jelenti, hogy ettõl még használhatod a macrót legálisan, fõleg nem BFH-ban. Éppen ezért nekem a makróra csak egy spambot van állítva, ami annyit csinál, hogy entert nyom, beírja hogy "Desu", és megint nyom két entert.
😄
Milyen a makró felépítése Tom? Ott is úgy van, hogy egy gombra több funkciót állítasz, nem?
görgõt benyomva (m2) bandage
görgõt fölfelé tekerve scope sinpánál (+m2)
görgõt lefelé görgetve pedig rpg-re vált (-m2)
csak játékban ezt nem jelzi, csupán azt, h az m2-es gombbal vagyis a görgõvel végzem el ezeket
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Sok mindent lehet állítani a gombokra, de egy gombra nem állítottam még két funkciót. Ezért kérdezem, hogy mire jó?
Talán makrót használ, azzal automatikusan vált az egyik funkcióról a másikra, miközben egy gombot nyom?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
jövõre esetleg 😄
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Most jobban belegondolva SRifle I, II követte (tehát bejött az S elõtag), így mégsem kezdõdött újra, csak valami tökhasonló követi.
Egyébként van valaki, aki ezt a 40.000 sebzésdarabkás mission-t megcsinálta már? Az a baj, hogy nincs már értelme nekimenni, mert a lényeg (a sok xp) már nem számít lv30 felett.
A csipa küldetések nem kezdõdnek újból, a folytatás a rifle mastery, ott más feladatok vannak, a rifle mastery IV-nél egy kör alatt kell 500-at sebezned sodier, gunner és mandó ellen. Na az már nehéz...kevés olyan kör van, ahol mandó ellen 500-at sebezhetsz, mivel mindenhonnan ki vannak tiltva. Persze a statpaddernek ez ugyanolyan egyszerû mint a többi.
Nem is tudtam, hogy ha megcsinálja az ember valamelyik fegyvernembõl mind a 4 szintet, akkor újrakezdõdik az egész.
Még annyit, hogy van egy az M95-össel megegyezõ sebzésû fegyver, Badboy vagy valami ilyesmi...😊 De annak 1 töltény a tárazása azt hiszem. Szóval az rosszabb jóval?
Vélemény?
Köszi még egyszer!😊
Új vagyok itt.
Pár éve már regeltem BFH-ra, de nem igazán olvastam utána semminek, kis unalomûzõként toltam a fõsulis idõkben hétvégén.
Egy jó pár hete azonban rákaptam az ízére és morfondírozok Found-s vásárlásán.
A SNIPER-emnek mindenképp szeretnék egy fegyvert, kérdésem lenne, hogy melyik az egy lövésre legnagyobb sebzésû sniper rifle royal-nál?!
Magyarul melyik a legjobb sniper rifle...😊
És a gunner-nek is kellene egy gyors és erõs fegyver!😊
Ha minden igaz, a "sorsoláson" ezt a típust kaptam egyszer vagy egy napra: Tier 1 Elite M249 és nagyon pöpec volt, sokkalta eredményesebben lehetett vele játszani...
Segítségeteket elõre is Köszönöm!