26731
Battlefield Heroes
-
#25051 Sziasztok!
Van még esetleg valakinek kódja az ingyenes halloween set-hez? -
tomonor #25050 Ez nem így működik. A zárt béta csak egy időszak volt, mint bármely más időszak a játék életében. Amit keresel az 2009-ben átváltozott azzá amit most látsz. -
#25049 Szerintetek én, ezzel a géppel merjem maxra állítani a grafikai részletességet?
(csak vicceltem) -
#25048 jaaa ,h íííígy :)
Mindenkinek ugyan olyan a játék , nincs különbség!
Valóban csak annyi a dolgod ,h játékon belül az options-ban a video quality-t medium-ra vagy high-ra állítod.
-
Gabor113 #25047 A heroes béta már rég végetért. Amiről te beszélsz az benne van a játékban, csak a grafika beállításokon kell változtatnod a menüben. Azt hiszem "very low" az alap beállítás, ezt feljebb véve megjelennek az említett elemek. -
#25046 Esküszöm nem értem mit szeretnél te most kérni :) -
Specnalz #25045 Sziasztok!
Tudom, hogy elég kihalt lett ez a topik, de lenne 1 kérésem.
Ha valakinek van 1 fölös béta kulcsa, az legyen szíves elküldeni nekem e-mailben. Privátban leírom az e-mailem, aki jelentkezne. Tudom, hogy kicsit furcsa kérés ez, de nekem nagyon tetszik a closed béta extrái (rakéta utáni csík, kondenzcsík, falombja, szentjánosbogarak, búzamező, kémény füst, stb...)
Köszönettel: Spets -
#25044 Csak higgyjétek el! :D -
#25043 -
We love claw! -
#25041 Néhány szerveren a /c paranccsal eltüntetheted, de ez nincs sok helyen. -
#25040 Még mindig nincs lehetőség az "info" felület kikapcsolására valahogy a játékon belül?
Nem tudom egyszerűen megszokni, hogy a sok kickelés meg egyéb marhaság folyamatos kiírása megeszi a képernyő bal szélének a 2/3-át. -
tomonor #25039 Jah -
#25038 Kár, hogy nem lehet cserélni. Nekem marhára nem illik a mandóm cuccaihoz a satyi. -
tomonor #25037 Áhh, az nem számít, mindig is olyan volt xD
Csak az a fránya sisak, azt azért se adja be D: -
#25036 Lion's Knight Heavy Plate
Lasts forever :o -
#25035 A kis szemét mennyi widgetet dobált neked :// -
tomonor #25034 A francba, még így sem sikerült xD
-
#25033 Ez a battlerifle túlságosan overpowered. -
#25032 Nekem múlthéten a mandómra dobott egyet örökbe. -
tomonor #25031 Aham. Neonáci kollekcióm utolsó darabja lenne.
Legalábbis jobban illik hozzá, mint a Roger Jolly. -
#25030 Ezt szeretnéd? -
tomonor #25029 hopsz, bocsi; rossz kép. Nem működik rendesen ma a vágólapom.
-
tomonor #25028 az a gond, hogy én nekem speckó az a sapka kell, ami csak a claw-ba van.
Imperator's cap
Meg amúgy sem költöm semmire a VP-met, szóval szerintem a claw-ra inkább megéri mint bármi másra :P -
#25027 muhahahahahha -
tomonor #25026 Jéé, VP claw :O
Viszlát, 110 000 VP :( -
#25025 Clawolni nem szabad se pénzért se vp-ért, meg kulcsra sem érdemes költeni!
Egy fontos dolog van viszont!
Mindig amikor kijön egy új supply drop, tökmind1 milyen, a lényeg ,h első nap lehet belőle könnyen jó cuccokat szerezni.
Olyankor szerintem nagyobb esélyszorzót raknak az értékes holmikra ,hogy a többi játékos lássa milyen jó cuccokat lehet szerezni, ezáltal ösztönözve legyenek a vásárlásra...
...aztán másnap már több a felesleges cucc benne, többet is költenek akik supplys item-re vágynak.
Majd ,ha jön új szett, még aznap vegyetek supplyt.. ha akartok!
-
#25024 nem szabaaad! :D
-
#25023 loooool -
Gabor113 #25022 Claw-on most szórtam el 34k vp-t és semmit sem kaptam örökbe... -
#25021 Nem hagyom, 6k tényleg nem kevés.. :(( -
z0l1ka #25020 Hát ez elég gáz,sajnálom ://mindenesetre ne hagyd annyiba a dolgot..meg kell ,hogy kapd a foudsot , azért ott már nem kevés pénzről van szó .. -
z0l1ka #25019 köszi szépen :) valóban úgy volt , megkaptam :) -
#25018 Néz minél több elérhetőséget hozzájuk , és baszogasd őket, követelőzz.
Írj szerintem K. Krisztián-nak is levelet facebook-on, ő a magyar EA képviselet, hátha tud mondani valamit az ügyre.
Privátban elküldöm az elérhetőségét (de nem tőlem tudod )
Vissza kell ,h kapd azt a lóvét, fundsban. -
#25017 Én az előbb vettem 2500 fundsot telóval, és rendben megérkezett. Nekem hálaisten még nem volt ilyen. De már vagy 3 hónapja várom azt a fundsot, amit vettem bankkártyával, és méghozzá 2x vonta le a kis szemét(2x 12.000Funds) . Vártam 2 hetet kb., hátha megjön, de semmi. Akkor írtam az EAnak, vissza is írtak, hogy küldjem el a bankkártyám utolsó 4 számjegyét, e-mailem címét. Elküldtem....ez volt másfél hónapja...azóta várom a választ, és nem csak egyszer küldtem már el azóta azt a rohadt levelet. Szóval rohadtul megérte 6k a semmiért...köszönöm EA. Ilyenkor szerintetek mit lehet csinálni ? -
#25016 Utána még1et kell küldened egy másik számra, az 500Ft-ot fog levonni. Még sztem visszamehetsz és akkor megkérdezi, hogy folytatod-e a tranzakciót. -
z0l1ka #25015 sziasztok, kb 3 órája vettem 8500 founds-ot sms-el,de nem kaptam meg ,jött egy sms " BOKU Ez az üzenet része a fizetés Ar :HUF 2,032.00 Help? boku.com " viszont persze ,a pénzt azt egyből levette :@ -.- valaki járt már így és később megkapta ? -
tomonor #25014 Már volt. #24999
Apropó, a halloween promóciónak vége. Már ne várj semmit idén. -
Dragonian #25013 Hali. szerintetek lesz valami ajándék halloween alkalmából..esetleg közzétesznek reedem code-ot vagy ilyesmi? -
#25012 Amit szeretnék az minden van már régóta, jövőhét elejéig csak nem szüntetik meg:) Ilyen halloween-es cuccok nem kellenek.