Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még nem próbáltam ki. Azt hittem valami pisztolyszerûség.
Akkor ezek szerint AT fegyver...

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Engem kinyirtak Lil Boomer-el, miközben tankkal harcoltam.
Nem lehet látni, hogy mikor használják olyan pici, meg nem húz csíkot a lövedék (a bazooka jól látszik messzirõl), így nem tudtam kiugrani az utolsó pillanatban. 😞

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

bali24
Hát ez az új Gunner fegyver nem nagy szám,de köszi a kódokat.<#smile>

Az RL pisztolyos soldier, mando erõsebb, mint egy sniper. Az egyik legOPabb fegyvercsoport jelenleg.
Sniperrel csak úgy nyerhetsz ellenük, hogy stealth-ból PS-sel leadsz 2 gyors lövést lehetõleg fejre. Utána elixirrel spuri, mert ha túlélte, biztos visszalõ az LR pisztollyal, és innét kezdve szopóágon vagy.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Kipróbálhatók az új energia pisztolyok:
Lil Boomer (Royals)DDAW-3WWS-Z736-HDBZ
Micro Blaster (Nationals) 9B79-QA5N-TQZA-BSXD

Továbbá ha te nem láttad távcsövön keresztül, akkor több mint valószínû, hogy õ sem látott téged, csak a névtagodat. Az alapján könnyû bemérni a honléted.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Minden fegyvernek megvan a távolsági variánsa. A pisztolyok hosszú távon jól teljesítenek, de semmikép sem gyõzik le a mesterlövész puskákat, legalábbis azonos jártassági szinten nem - nem két golyóval.

Olyan éleszerû ez a játék.. 😊 A pálya másik végébõl super hand cannon meg hasonló pisztolyokkal simán kiszed.. mikor én távcsõvel alig látok el odáig.. 😄 Vicces játék.. 😄

Köszi! 😄

Az enyémen is van macro manager:

De nem vettem a fáradtságot, hogy behatóbban tanulmányozzam. Azt tudom, hogy még BFH dual lr sg macrót is le lehet hozzá tölteni a netrõl, és még az alap egérinstallációban is van 12 féle CS macro.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Mûködni mûködik, de inkább csak tutorialban próbáld ki. Meg lehet különböztatni a játékban a makró használóit.

Pra
egyszer magamhoz állítottam egy profilt, azóta azt használom. Olyanokkal nem is próbálkoztam ,h egy gombon több dolog legyen. Játék közben így is kihasználom az m2 -m2 m3 m4 gombokat. Viszont bfh-ban a duálozás miatt lehet ,h majd megnézem ,h hogyan kell.

Hasznos + kényelmes!

Noha õszintén, a régi egerem egy picit kényelmesebb volt, de kevésbé hasznos. Valamit valamiért.

Pra
hasznos ha jó 😉

Hát ööö... Ez egér. Ilyenekre általában nem szoktuk mondani hogy jó-e vagy rossz... Sokkal inkább azt, hogy 'hasznos'.

Pra
jó mi?

Nem, tönkrement a régim és ez volt akciós 😄

Pra
Megirigyelted az egeremet teeee? 😄

Programm/egérfüggõ. Az enyém ilyen:

Az egér:

Lényegében egy beállított gombot benyomsz az egeren (amely teljesen független a játéktól/windows-tól), és az egér elkezdi lejátszani a rögzített scriptet automatikusan (az egérbe van memória és egy alaplap-szerû chip beépítve), így olyasmit is véghez lehet vinni észrevétlenül, mint a dual lr shotgun exploit, automatikus lövés... Lényegében bármit be lehet állítani.

Nos, ez annyit jelent, hogy meg van a lehetõséged a macro használatra. De ez nem azt jelenti, hogy ettõl még használhatod a macrót legálisan, fõleg nem BFH-ban. Éppen ezért nekem a makróra csak egy spambot van állítva, ami annyit csinál, hogy entert nyom, beírja hogy "Desu", és megint nyom két entert.

Narxis
vááááááááááá grat 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

😄

Akkor jól tippeltem.
Milyen a makró felépítése Tom? Ott is úgy van, hogy egy gombra több funkciót állítasz, nem?

HunTatyi
az m2 nálam a görgõvel végezendõ funkciókat jelöli...
görgõt benyomva (m2) bandage
görgõt fölfelé tekerve scope sinpánál (+m2)
görgõt lefelé görgetve pedig rpg-re vált (-m2)
csak játékban ezt nem jelzi, csupán azt, h az m2-es gombbal vagyis a görgõvel végzem el ezeket

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Az "M2"-es az egér "M2"-es gombját jelöli. A makrók felépítése más.

Sok értelme nincs az interneten.

Asszem nekem is az van, van rajta pár gomb itt-ott. 😛

Sok mindent lehet állítani a gombokra, de egy gombra nem állítottam még két funkciót. Ezért kérdezem, hogy mire jó?
Talán makrót használ, azzal automatikusan vált az egyik funkcióról a másikra, miközben egy gombot nyom?

Narxis
<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vaxi
Jó modorról hallottál már?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Gaming egerekrõl hallottál már?

Az m2-re hogy van 2 lehetõséged? Az az elõre hátra görgetés?

Én most leszek lv27 commandoval. Sajna nem lesz elég az xp boost a 28-hoz szerintem. Addig nem is játszok vele, amíg claw nem dob ilyet ismét. De meglesz hamarosan a 3. lv30-am (minden kasztból egy).

HunTatyi
lehet nemsokára lesz egy 30-as royal gunám is?! <#email><#buck>

jövõre esetleg 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Nem emlékeztek, MGL DotD van?

Hát én már nem emlékszem, hogy mi volt a pontos neve a küldinek. Szerintem simán Rifle IV, és 15 kill kellett egy körben, és sajnos nem számolta a PS-es lövést.

Most jobban belegondolva SRifle I, II követte (tehát bejött az S elõtag), így mégsem kezdõdött újra, csak valami tökhasonló követi.

Egyébként van valaki, aki ezt a 40.000 sebzésdarabkás mission-t megcsinálta már? Az a baj, hogy nincs már értelme nekimenni, mert a lényeg (a sok xp) már nem számít lv30 felett.

Én mindig piercing shot-al lövök, a sniper IV-et is azzal csináltam.
A csipa küldetések nem kezdõdnek újból, a folytatás a rifle mastery, ott más feladatok vannak, a rifle mastery IV-nél egy kör alatt kell 500-at sebezned sodier, gunner és mandó ellen. Na az már nehéz...kevés olyan kör van, ahol mandó ellen 500-at sebezhetsz, mivel mindenhonnan ki vannak tiltva. Persze a statpaddernek ez ugyanolyan egyszerû mint a többi.

Megcsináltam a sniper IV küldetést. Némileg bugos. Csak akkor számolja a kill-t, ha piercing shot nélkül öltél, ami némileg nehézzé teszi az egy forduló alatti 15 kill-t.

Nem is tudtam, hogy ha megcsinálja az ember valamelyik fegyvernembõl mind a 4 szintet, akkor újrakezdõdik az egész.

Zero07
*a TKH is sokat warozik.
Kínos, hogy csak most vettem észre. 😄

Zero07
Inkább idén indult be a warozgatás magyar színekben. a TKH is sokat warozok, és most nyár óta már mi is heti rendszerességgel.

Az M249-et még ma érdemes megvenni, a Tier 1 Elite M249-el együtt kapod féláron a Deal of the Day-ben.

Azt nem ismerem. SVD, M95 -os ment nalam. A kis sebzesu, de gyors puskakat nem szeretem. Mostansag neha tolom mandoval, mert gyakran problemas jatszani veluk a szervereken, es amugy egy undorito sunyi kaszt.
Köszönöm szépen!

Még annyit, hogy van egy az M95-össel megegyezõ sebzésû fegyver, Badboy vagy valami ilyesmi...😊 De annak 1 töltény a tárazása azt hiszem. Szóval az rosszabb jóval?
Az M95-os jo fegyver, es az M249 szinten. Erdemes megvenni szerintem.
Még annyit, hogy a Sniper-nek az M95-öst néztem ki!
Vélemény?

Köszi még egyszer!😊
Sziasztok!

Új vagyok itt.
Pár éve már regeltem BFH-ra, de nem igazán olvastam utána semminek, kis unalomûzõként toltam a fõsulis idõkben hétvégén.
Egy jó pár hete azonban rákaptam az ízére és morfondírozok Found-s vásárlásán.
A SNIPER-emnek mindenképp szeretnék egy fegyvert, kérdésem lenne, hogy melyik az egy lövésre legnagyobb sebzésû sniper rifle royal-nál?!
Magyarul melyik a legjobb sniper rifle...😊

És a gunner-nek is kellene egy gyors és erõs fegyver!😊
Ha minden igaz, a "sorsoláson" ezt a típust kaptam egyszer vagy egy napra: Tier 1 Elite M249 és nagyon pöpec volt, sokkalta eredményesebben lehetett vele játszani...

Segítségeteket elõre is Köszönöm!
De mostanában már ti sem nagyon warozgattok, nem? Mármint komolyabban, nem funolva. Valahogy leült ez az egész, NC sem volt már idén...talán kezd régi lenni a játék.

Abbol mar kinottem igy 40 fele😊😊😊 Folyt a szesz, fustolt a gyarkemeny ifju titan koromban, de mostanra sokat valtoztam.
A lablogatas belassithatott😊 Es a nezetet, hogyan lehet valtoztatni?
Zero07
Nem lehet, hogy inkább te téptél? 😄D

Eh? Semmit sem gyorsult a játék, inkább te vagy nagyon belassulva.

Visszaterve egy hosszu nyaralasbol erdekes valtozasok fogadtak a gameban. Mitol gyorsult fel igy a jatek? Az elobb mentem egy tankkal es ugy tepett, mintha turbot kapott volna. Ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne lassam a karakterem jatek kozben???