26731
Battlefield Heroes
  • bali24
    Sziasztok!
    Van még esetleg valakinek kódja az ingyenes halloween set-hez?
  • tomonor
    Ez nem így működik. A zárt béta csak egy időszak volt, mint bármely más időszak a játék életében. Amit keresel az 2009-ben átváltozott azzá amit most látsz.
  • Pano
    Szerintetek én, ezzel a géppel merjem maxra állítani a grafikai részletességet?

(csak vicceltem)
  • Pra
    jaaa ,h íííígy :)

Mindenkinek ugyan olyan a játék , nincs különbség!
    Valóban csak annyi a dolgod ,h játékon belül az options-ban a video quality-t medium-ra vagy high-ra állítod.
  • Gabor113
    A heroes béta már rég végetért. Amiről te beszélsz az benne van a játékban, csak a grafika beállításokon kell változtatnod a menüben. Azt hiszem "very low" az alap beállítás, ezt feljebb véve megjelennek az említett elemek.
  • Pra
    Esküszöm nem értem mit szeretnél te most kérni :)
  • Specnalz
    Sziasztok!
    Tudom, hogy elég kihalt lett ez a topik, de lenne 1 kérésem.
    Ha valakinek van 1 fölös béta kulcsa, az legyen szíves elküldeni nekem e-mailben. Privátban leírom az e-mailem, aki jelentkezne. Tudom, hogy kicsit furcsa kérés ez, de nekem nagyon tetszik a closed béta extrái (rakéta utáni csík, kondenzcsík, falombja, szentjánosbogarak, búzamező, kémény füst, stb...)
    Köszönettel: Spets
  • Zero07
    Csak higgyjétek el! :D
  • Zero07
  • Zero07

We love claw!
  • Zero07
    Néhány szerveren a /c paranccsal eltüntetheted, de ez nincs sok helyen.
  • Pano
    Még mindig nincs lehetőség az "info" felület kikapcsolására valahogy a játékon belül?
    Nem tudom egyszerűen megszokni, hogy a sok kickelés meg egyéb marhaság folyamatos kiírása megeszi a képernyő bal szélének a 2/3-át.
  • tomonor
    Jah
  • Pano
    Kár, hogy nem lehet cserélni. Nekem marhára nem illik a mandóm cuccaihoz a satyi.
  • tomonor
    Áhh, az nem számít, mindig is olyan volt xD

Csak az a fránya sisak, azt azért se adja be D:
  • byzhouse
    Lion's Knight Heavy Plate
    Lasts forever :o
  • davis98
    A kis szemét mennyi widgetet dobált neked ://
  • tomonor
    A francba, még így sem sikerült xD

• Pano
    Ez a battlerifle túlságosan overpowered.
  • Pano
    Nekem múlthéten a mandómra dobott egyet örökbe.
  • tomonor
    Aham. Neonáci kollekcióm utolsó darabja lenne.

Legalábbis jobban illik hozzá, mint a Roger Jolly.
  • Pra
    Ezt szeretnéd?
  • tomonor
    hopsz, bocsi; rossz kép. Nem működik rendesen ma a vágólapom.

• tomonor
    az a gond, hogy én nekem speckó az a sapka kell, ami csak a claw-ba van.

Imperator's cap

Meg amúgy sem költöm semmire a VP-met, szóval szerintem a claw-ra inkább megéri mint bármi másra :P
  • Narxis
    muhahahahahha
  • tomonor
    Jéé, VP claw :O

Viszlát, 110 000 VP :(
  • Pra
    Clawolni nem szabad se pénzért se vp-ért, meg kulcsra sem érdemes költeni!
    Egy fontos dolog van viszont!
    Mindig amikor kijön egy új supply drop, tökmind1 milyen, a lényeg ,h első nap lehet belőle könnyen jó cuccokat szerezni.
    Olyankor szerintem nagyobb esélyszorzót raknak az értékes holmikra ,hogy a többi játékos lássa milyen jó cuccokat lehet szerezni, ezáltal ösztönözve legyenek a vásárlásra...
    ...aztán másnap már több a felesleges cucc benne, többet is költenek akik supplys item-re vágynak.
    Majd ,ha jön új szett, még aznap vegyetek supplyt.. ha akartok!

• Pra
    nem szabaaad! :D
  • Narxis
    loooool
  • Gabor113
    Claw-on most szórtam el 34k vp-t és semmit sem kaptam örökbe...
  • davis98
    Nem hagyom, 6k tényleg nem kevés.. :((
  • z0l1ka
    Hát ez elég gáz,sajnálom ://mindenesetre ne hagyd annyiba a dolgot..meg kell ,hogy kapd a foudsot , azért ott már nem kevés pénzről van szó ..
  • z0l1ka
    köszi szépen :) valóban úgy volt , megkaptam :)
  • Pra
    Néz minél több elérhetőséget hozzájuk , és baszogasd őket, követelőzz.
    Írj szerintem K. Krisztián-nak is levelet facebook-on, ő a magyar EA képviselet, hátha tud mondani valamit az ügyre.
    Privátban elküldöm az elérhetőségét (de nem tőlem tudod )
    Vissza kell ,h kapd azt a lóvét, fundsban.
  • davis98
    Én az előbb vettem 2500 fundsot telóval, és rendben megérkezett. Nekem hálaisten még nem volt ilyen. De már vagy 3 hónapja várom azt a fundsot, amit vettem bankkártyával, és méghozzá 2x vonta le a kis szemét(2x 12.000Funds) . Vártam 2 hetet kb., hátha megjön, de semmi. Akkor írtam az EAnak, vissza is írtak, hogy küldjem el a bankkártyám utolsó 4 számjegyét, e-mailem címét. Elküldtem....ez volt másfél hónapja...azóta várom a választ, és nem csak egyszer küldtem már el azóta azt a rohadt levelet. Szóval rohadtul megérte 6k a semmiért...köszönöm EA. Ilyenkor szerintetek mit lehet csinálni ?
  • Narxis
    Utána még1et kell küldened egy másik számra, az 500Ft-ot fog levonni. Még sztem visszamehetsz és akkor megkérdezi, hogy folytatod-e a tranzakciót.
  • z0l1ka
    sziasztok, kb 3 órája vettem 8500 founds-ot sms-el,de nem kaptam meg ,jött egy sms " BOKU Ez az üzenet része a fizetés Ar :HUF 2,032.00 Help? boku.com " viszont persze ,a pénzt azt egyből levette :@ -.- valaki járt már így és később megkapta ?
  • tomonor
    Már volt. #24999

Apropó, a halloween promóciónak vége. Már ne várj semmit idén.
  • Dragonian
    Hali. szerintetek lesz valami ajándék halloween alkalmából..esetleg közzétesznek reedem code-ot vagy ilyesmi?
  • Pano
    Amit szeretnék az minden van már régóta, jövőhét elejéig csak nem szüntetik meg:) Ilyen halloween-es cuccok nem kellenek.