Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért nálatok war-on valaki csak közel megy az ellenséghez és harcol néha, vagy csak lövöldöztök a homokzsákok mögül? ;-)
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ha az elsõ sorban harcolok soldierrel (márpedig ugye általában ott harcol az emberfia a társait segítve), a házak közt bizony sokszor elõfordul, hogy egy gunner arra sétafikál kifogyott leg it-el, talán kicsit bicegve, ilyenkor nincsenek távolságok, de azért egy jól irányzott blasttal, gránáttal és AK-val el tudom intézni, nem simán, de azért meg szoktam oldani.
Ilyen helyzetben két pisztollyal...ESC + click a halálfejre...vagy mit csinálsz?
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ettõl függetlenül én is csak messzirõl, gerillaharcolva mennék neki egy azonos szintû gunnernek.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Inkább örülj neki, hogy kapsz valamit ingyen. Szerintem az EA a BFH esetén egyáltalán nem marasztalható el a promós cumók tekintetében.
Van tûzállógatyája, IEG, Keg, amivel belassít, Leg it, amitõl õ lesz gyorsabb 😄, Frenzy Fire, amivel healeli magát, és RPG, ami olyan mint egy blast 😛 Ja, és 40HP elõny. Szamárság szemtõl-szembe 1v1-ezni soldierrel gunner ellen.
Dual pisztollyal meglepõen jól lehet játszani.
nickname: doki09
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
I hope this answers most of your questions and believe me when I say that it was not our intention to stir up emotions or make anyone feel included or excluded. We just wanted to do something nice for our players and reward you guys as we think you are great! Heart
A végén kiakadtam. Megajándékoznak minket?! Kiszúrják a szemünket egy 3 napos kóddal, amit szintén csak nagy nehezen tettek közé, és még van pofájuk azt mondani, hogy bíztak benne, hogy mindenki örül majd az ingyenes cuccnak? Szánalmasak. Mert ha még csak egy kitûzõt adtak volna örökbe, akkor még szerintem meg is úszták volna ezt, de így jól pofára estek. Még, hogy örüljünk annak, hogy lemaradtunk egy egész szettrõl, amit majd valószínûleg késõbb jó borsos áron meglehet venni.
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Innét kezdve szimpátia kérdése a dolog. Én párszor már nekimentem a 64 bites rendszernek, de mindig volt valami, amibõl nem volt megfelelõ szoftver.
Szerintem már kiforrott a 64 bit, de számodra tökéletes a 32 is.
4Gb méretû a ram és semmi olyan extra programot nem használok tudtaommal h így utána kéne járnia... csupán mezei géphasználó vagyok (net/játék/chat)
akkor valszeg a 64bit mellett teszem le a voksom
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Egyszer nyertem fileplaneten egy szettet, kb ennyi. Sztem semmi extra nincs az accomon, szoval passzolok mi alapjan kuldtek orok kodokat.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Royal:AL7V-3TVW-TTA4-NWHN
National:5GDD-XL6A-ZGCU-J5CJ
a következõben kérném a segítséget hozzáértõktõl:
Windows7 Ultimate -ben gondolkodom és azon belül is jelenleg melyiket érdemesebb telepíteni? a 32bit-est v a 64-est?
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
KAptatok ti is BFH-s levelet? volt benne 2 ruha sett kód(driveres) +egy NFS worldös SUV kód.
Nemtoom mindenkinek ugyan az e vagy különbözõ ha valakinek nem kell a SUV kód pmbe kérem szépen küldje el nekem itt 😊
SUV kódom :8N2S-EYN4-ARGV-8JH9 (Értelemszerûen oylan küldjön pmet akinek ettõl eltérõ kód van ott 😊 és nem használta fel.) ezer köszi 😊
Nat gönc:84KB-QG93-XPXS-GLZV
Royal gönc:86PZ-766P-3JTS-MNY8 (Ezt nem váltottam be ha kell valakinek viheti ha még aktív illetve csak egyszer használatos, bár nemtom)
Egesz turhetoen nez ki ez a szett, foleg a national.
Mondjuk kicsit felek belegondolni milyen "kriteriukoknak" feleltem meg amit nem arulnak el. <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.