26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    Hát ööö, a gond az, hogy a store időkorlátos és nem mennyiség alapján fogynak el a cuccok. :p
  • Pano
    és? nem ürül ki a store :D
  • Narxis
    Nem kösz. :D Tényleg nem tetszik. Reaper's Skeletal Set vagy Ichabod's Twisted Set-en gondolkodom. Tegnap ládából megkaptam Ichabod's Twisted Rotten Head-et szal lehet utóbbi lesz, royal karimnak amúgy sincs ruhája még.
  • tomonor
    Hihi... Siess, mert hamarosan vége a halloween idénynek.
  • Pano
    Persze, hogy több, mint a semmi, csak én kiestem a dologból :D
    Mondjuk épp most készülök fizukor venni egy kis foundot, már 1 éve nem "költöttem", kell fegyó frissítés :)
  • tomonor
    Nem tudom... Engem nem zavar - ígyis több mint semmi. Ráadásul mind a 3 royalomnak van így 3 ingyen szettje :D
  • Pano
    Én kértem magamnak egy kódot, hogy azért magyar kézbe kerüljön. De sajna nincs royalos karakterem.
    Így, aki kapja marja, övé:

H8AR-WQ4E-VRMV-KURX

Kár, hogy natoknak nincs ilyen akció.
  • tomonor
    Akkor gondolom te nem akarsz legalább egyet ingyen.

:P
  • Vaxi
  • Narxis
    Nagyon gyenge szettek, no meg aki munkanélküli annak könnyű éjszakázni...
  • bali24
    dejó
  • tomonor
    Éééés el is fogytak a kódok :P
  • tomonor
    Van most egy elérhető ingyen szett limitált kiadásban (500 darab)

http://www.mmobomb.com/giveaway/battlefield-heroes-halloween-items

Regisztráljatok ott és kód Get your code. Csak addig műkszik amíg van kód, szerintem 1 órán belül kifogynak :P

Nos hát, ezért is éri meg hajnalig fennmaradni.
  • Pano
    Nekem meg pont az ellenkezője van.
    Ha a clawba vagy a chestbe a mandóra kérek/nyitok mindig kapom a last foreveres cuccokat az elmúlt hetekben (2 ilyen kis szarv, nyakkendő, pipa, kesztyű), ma pl 1 hónapra kaptam SVD-t.
    Soldieremre meg sose ad semmit, csak sebkötözőt vagy jármű javítást. Előbbi felesleges amikor ott a fullra húzott medicine (csak néha), tankozni meg nem igen szoktam. Már mindegyikből van kb 500-600 db.
  • tomonor
  • Pat10
    én már 2 ládát nyitottam ki de egyiknél sem kaptam örökbe semmit... csak ilyen 1 napos cuccot.
  • MATYUSA
    *örökre
  • MATYUSA
    ki, mit kapott a kulcsból? elvileg csak öröre apunk mindent
  • tomonor
    Biztos, hogy működik.
  • vakarcs15
    de jó lehetne ha biztosra tudhatnánk :D
  • Narxis
    Sose biztos de pár hete még működött. :P
  • vakarcs15
    a boku sms müködik?
  • tomonor
    ...Mindenesetre megkérdezem VB-t róla.
  • tomonor
    Azt, hogyha a sponsorpay rájön és jelent, megy az EA ban.
  • Pat10
    a játszott időt nézzétek már meg link
  • Pat10
    ez miez?:D mit lehet vele szerezni?
  • Narxis
    Így lehet sok BF-et szerezni? Link

Mit szólsz hozzá tom?
  • Pra
    A képességeidet úgy tudod fejleszteni ,h minden második lvl-nél (2,4,6...30.) kapsz egy abiliti pontot, amit olyan képességre raksz amire csak akarsz, aztán ha változtatni akarod, akkor megnyomod a refund gombot és kiosztod máshogy.
    Fontos ,h amire raktál azt be is kell húznod az equipmentbar-ra hogy játék közben aktiválni tudd.
  • Pra
    Gunner életvezetés

soldier életvezetés
  • Pra
    Leírás kezdőknek
  • basefront
    köszi :D és ilyen skilleket hol vehetek, hogy meggyullad tőle az ellenfelem?
  • harduplanfor
    Hmm...regen irtam a forumba, mert jegeltem a jatekot a gyakori laggok es hibak miatt. Annyit mondhatok, hogy neha fogsz nehany "erdekes" ellenfellel talalkozni ahogy haladsz elore az idoben. Sajnos elofordul kis szamban nehany majdnem kinyirhatatlan katona. Ma taliztam egy ilyen gyerekkel. 9-es szintu gunner volt. Elottem 3-an lottek kozvetlenul mellettem, de nem jott nekik ossze...termeszetesen nem lepodtem meg rajta, hogy nekem sem sikerult az akcio. Direkt figyeltem a manust. Tonic, bandage hasznalatat nem lehetett latni rajta. Szoval az ilyenek maradnak orok rejtelyek, az olyan soldieres esetekkel egyutt, amely karakterek gunnerek gyorsitasa nelkul mindig olyan gyorsan tudnak jobbra, balra mozogni, mintha commandosok lennenek. En is ruhellem az idiota match makinget. Ma a hetes emberem tette a 24-es,30-as ok ellen. A laggoktol eltekinve a jatek elvezetes,sok sikert kivanok hozza! (gyakran panaszkodnak a jatekosok a laggok miatt jetek kozben a chaten..egy ideje mintha megnovekedett volna a laggok szama)
  • basefront
    amm egyszer bedobott kb level 20 asokhoz 6 oson és akárhogy is lőttem őket írta a sebzést is de a végén fullon volt kb a hp-ja.. ezeket valami skillekel csinálták vagy tárgyakkal? vagy nem vágom :/
  • basefront
    szevasztok :D ma kezdtem el már 7 es szintü vagyok :D ha felakarsz venni barátnak sandman989898 a nevem
  • Pat10
    a kincsesládák mit érnek?
  • Pat10
    jaa értem köszi ;)
  • Narxis
    Megveszed 1 napra, csinálsz 300 killt és tied örökbe.
  • Pat10
    hogy tudom a rewards-ot 'megszerezni'? mert nem tudom az aknavetőt berakni..?
  • Narxis
    Nem szabad ennyit ilyenre költeni, ez tiszta zsákbamacska. :D
  • tevel
    Nem érzem magam szerencsésnek, inkább feldühített a nyeremény.

Hogy miért?

Múlt héten, amikor kijött az Undrworld Portal supply nagyon megtetszett az a nationalos vörös ördögke. Gondoltam leszarom, megér néhány próbát, meg egy kis zsozsót. Volt kb. 1000 funds-om vettem még hozzá 8500-at (2540Ft).

Nekiláttam a szerencsém kovácsolásának (mérgemben vettem még 2x762Ft-ért Funds-ot):

A tonic: 235 db/találat
    A VP boost: 2 nap/találat

Szóval kb. 14500 funds-ért szereztem tehénlábat, csuklószorítót (ami nem is látszik) és a hátamra valami rózsaszínű amőbaszerű kinövést.

Mondanom sem kell, azonnal letöröltem a játékot.

Erre ma felnézek és nyerek egy tülköt (csak royalra)