26731
Battlefield Heroes
-
#25091 Az mindenhol megvan. Ez engem mondjuk nem túlzottan szokott frusztrálni, de az már igen, hogy ha neten bármilyen szolgáltatást nézek magyar emberként rohadt csóró vagyok a többiekhez képest.
Magyar viszonylatban nem lehet panaszom, mert nem minimál meg 100 alatt keresek, de európai viszonylatban... amíg nekem komoly pénz, máshol az én kiadásom nekik annyi megterhelés, mint nekem egy szelet csoki. -
#25090 Na, csináltam magamnak egy royal hőst, az még nem voltam :) Egy kis változatosság, ha már újabb pénz rááldozás, legyen benne több újdonság.
Egyelőre ennyire futotta, de amikor ezt a hockey maszkot megláttam, beleszerettem :D Megfogadtam, hogy egyszer veszek egyet.
-
tevel #25089 Azt gondolod, hogy a bfh virtuális világában nincsenek gazdagok meg szegények? Itt még nincs is akkora különbség. De lesz... -
tomonor #25088 Nem egészen értem, hogy hogy jön a hősre költött pénzhez az online barátság, de mindegy végülis. -
#25087 mindig lesz, aki elkölti anyuci pénzét ilyen szarokra, hogy neki legyen a hű de legegyedibb karaktere. végül is, ha a valóéletben semmire nem vitte, legalább az online barátai nézzenek fel rá -
#25086 Bár, lehet, hogy csak magyar szemmel durva az ára... ezt is bevallom. -
#25085 Ezt az érvet értem, de ettől függetlenül is irreális a dolog. Egy komplett játékért nem kérnek sokszor ennyi pénzt a megjelenése napján. -
#25084 Az a sznobok iteme volt, mindenhol van ilyen. Android appok között van egy olyan ami semmire se jó de 70000Ft, valami olyasmi a neve, hogy gazdag vagyok. :D
Szóval szerintem is egyre több a drágább cucc ami nem ér annyit, már eleve a supply drop egy óriási lehúzás, olyan mint a kaparós sorsjegy. -
tomonor #25083 Lényegében 2 dolog miatt kerül ennyibe:
1. A szettek csakis ritkaságokat tartalmaznak, melyeket a supply droppokból tudtál csak megszerezni
2. A szettek tartalmaznak 2 db itemet, mely eddig még nem volt kapható.
Hogy drága vagy nem, az relatív. Ám csak szólok, hogy a Páva az 48.000 Fundba került, és az csak EGYETLEN EGY item volt. -
#25082 Vannak új ruha szettek 50.000 foundsért...(kb 15.000 Ft).
Aki ennyit kiad érte, meg is érdemli. Kezdenek kicsit átesni az EA-s srácok a ló túloldalára, sokszor hajmeresztő árakkal tudnak előállni olyan dolgokért, hogy hihetetlen -
tomonor #25081 Erősödött a Forint talán. -
#25080 Az hogy lehet hogy a BokuSMS-nél a 762Ft helyett csak 500Ft 2500Funds vásárlás -
z0l1ka #25079 huh , hát akkor még szerencséd volt , nem tudom mi van ,de nagyon elszaporodtak mostanság a karakter lopások :// -
tomonor #25078 Igazság szerint, valaki nekem is megváltoztatta a jelszavam a minap, de egyszerűen visszaszereztem a fiókom.
Email változtatás nem történt. -
z0l1ka #25077 igen ,lehetséges sajnos ! Én is így jártam... -
#25076 Ajaj....akkor én inkább letörlök mindenkit friends-ről. -
tevel #25075 Ilyen már történt sajnos velem, nem is olyan rég. Én sem adtam ki a felhasználói nevem és jelszavam senkinek. Mondjuk ilyen friends-es dologra én nem figyeltem fel, köze lehet hozzá?
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=24340]#24340[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=24341]#24341[/URL] -
z0l1ka #25074 nem hiszem,hogy tudták volna, ráadásul nem is Magyar volt ,életembe nem találkoztam még vele semmilyen játékba, pw-t meg csak úgy kitalálni ,hát...mikor nem volt egyszerű a password... nem év szám meg születési év stb..tehát azt se mondhatom ,h egyszerű volt a pw,kis és nagy betű is volt benne + szám is :) tehát nekem is leesett az állam ... -
tomonor #25073 Szép. Igen, ez egy érdekes eset. Nem lehet, hogy az email címedről tudtak, a pw-t meg kitalálták? -
Gyuszopapa #25072 Ugyanez van a NFS world-ben is.De én sem értem hogy attól hogy felveszed barátnak hogy kerül hozzá az account.A játék nem hiszem hogy elküldi neki az adataid de lehet hogy épp a játékon keresztül lopja el.Márpedig akkor valami biztonsági rés van a játékban. -
#25071 Tatyi megint hozta a formát. :DD -
#25070 -
z0l1ka #25069 igen,elég elkeserítő ,hogy vannak ilyenek-.- és van aki bedől ennek :/
Én kb fél éve ,jártam úgy ,hogy játszottam és volt egy srác aki hacket használt, majd írtam neki angolul ,hogy levideóztam és ,hogy felteszem supportra...valami xTerminatorx volt neve, ő csak annyit írt vissza ,hogy "ne tegyem" ..kiléptem és láttam ,hogy felvett egy lvl 1-es karival barátnak valószínűleg ő volt xterminator123x névvel .. na itt kezdődött a baj ,amikor felvettem ,másnapra már nem tudtam belépni a karimra,aztán beléptem az e-mail címemre ,sajnálatos módon kaptam is egy mailt ,hogy megváltozott az EA-s accountom jelszava -email címem is..wtf ? semmi nem volt írva ,h mire változtatták ... hozzáteszem ,nem adtam meg senkinek az adatokat,nem vagyok kezdő ,költöttem is a game-re volt egy lvl 24-es mandom..ekkor sejtettem már ,h ellopták az egész EA accountom és azt is tudom hogy ez a terminator nevezetű heroes-os srác lehett , csináltam egy másik accountot heroes-on ,majd láttam ,hogy volt fent a karimmal ,szinte minden nap :/ aztán nem hagytam annyiba a dolgot , megkerestem a Magyar EA supportot ,és felhívtam őket,felvette egy Balázs nevezetű srác,és kérdezte h miben segíthet ..elmondtam neki a problémám és ő egyből mondta ,hogy "igen 2 nappal ezelőtt megváltoztatták az e-mail címem " :S aztán mondtam neki ,hogy vissza szeretném kapni az EA accountomat ,nagyon nagy szerencsém volt , hogy volt 2db eredeti játékom ,Battlefield 2142 meg a Battlefield bad company 2 is..ő a biztonság kedvéért , kérte elkérte a játéknak a sorozatszámát:) amit megadtam és innentől kezdve a "kezembe" volt az ügy :) visszaállítottak az e-mail címem ,meg a jelszót is :) és csináltunk közesen ,aztán csináltunk egy új mail címet új jelszót stb , plusz egy biztonsági kérdést is..:) és végül meglett a heroes-os karim :) semmilyen infot nem adhatott ki nekem ,hogy ki volt az ,de azt mondta megkapja a "büntetést " ezt bizzam rá :) foggalmam sincs hogy történhett ez az egész ,és hogy hogyan vitte el az egész EA accountom ..mai napig nem jöttem rá ,milyen hackel lopkodja az accountokat ilyen egyszerűen,vírusirtóm is volt ...szóval ezzel csak azt akarom nektek mondani ,hogy SENKIT ne vegyetek fel barátlistára a heroes-ba akit nem ismertek!! mert valószínű én ott hibáztam ,h felvettem a lvl 1-es kariát és ő úgy gondolta ,h ellopja az én karimat ,mivel mondtam neki ,h felteszem supporta amiért csalt :@ ..szóval SENKIT NE VEGYETEK FEL!!! -
T4l8lLET #25068 nem ritka az ilyen... 15.000funds-os ajánlatával kezdődött és egy igazi "jó fej"
-
vakarcs15 #25067 na végre most már vip-ért is lehet újra tekerni -
#25066 Hösök -
#25065 mandonál nagyon gondolkozom az SV-98-on, egyszer kaptam clawba és egész jól bejött. Anno vettem stefant, csak valamiért annyira a lövés után nagyot "kilengő" fegyók nem jönnek be. -
#25064 mandó: snipe, inkább.
gunner: inkább hentelő
soldier: fogalmam sincs :D ennél nem igen alakult ki nálam. Soldiert azt feszkó levezetésre szoktam elővenni. Menni, lőni, ide-oda csapkodni mindent. -
tevel #25063 Nagyon sok variáció van.
Ha leírod, hogy melyik kasztal milyen taktikát tervezel alkalmazni (pl.: soldier: hentelő-kempelő, gunner: hentelő-kempelő, mandó: késes-pisztolyos-csipás), akkor kapsz majd értelmes tanácsot. -
#25062 ja igen és gunner esetében is érdekelne -
#25061 Na, megjött a fizum :D
Milyen fegyót érdemes most venni mandóra és soldierre? -
Pat10 #25060 köszi a válaszokat,sajnos a videóval már elkéstem de mindegy máskor tudni fogom.:) -
#25059 [URL=http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=383791]Eg magyar "büszkeség"[/URL] -
#25058 Annyiszor megfenyegettek, hogy vesznek és jelentenek, de nem találom magam itt :(
:D:D:D:D -
tevel #25057 "AdolfBalint" -
Specnalz #25056 úú, köszi a válaszokat!
Kipróbáltam és működött. -
#25055 Az ilyeneket le kéne nyomozni és meglátogatni. -
tomonor #25054 Videót kell róla készíteni, ide kell topikot nyitni neki.
Csakis megfelelő videót fogadnak el. -
tevel #25053 Ja,ha mar itt vagyunk!
Figyeljetek, mert megint van egy magyar gyerek az éterben aki az accountokra megy, tegnap engem győzködött.
"alfonzbalint" asszem a nickneve, direktbe árul fundsgeneratort játék közben, csak az Email címed és a jelszavad kéri cserébe skype-on.
Nem bedőlni... -
Pat10 #25052 Ha tudok egy hackert azzal mit lehet csinálni? A nevét is tudom,és ő is mondta hogy az...?