Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
Az ilyen ökörségeket muszáj itt megosztani?

bejelölsz ?
matyusa1
Narxis
Nem tom én nem használom, majd bejelöllek skype-on.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

vagy bejelölsz skypen ?
hogy kell itt a chat-ot használni ?

Narxis
CS-zek néha de egyre ritkábban. xD

ja cs-zel mert én igen csak destroyt kaptam xD
Narxis
Ez jó! 😄DD

SZAR AZ EGÉSZ <#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#ticking><#falbav>
Narxis
Nálam mûködik. :S

am nekem most az a baj hogy bemegyek bfh ra és betölt a játék de mielött betöltene megál...
de én már sehova se tudok bemenni <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#boxer>
igen nekem is szarakodik
Narxis
Mizu Matyi?

Am. titeket is kidobál pályáról 1001-es connection error hibával? Néha a barátokhoz se tudok csatlakozni bár kétségtelenül jobb lett mint a frissítés napján amikor a kliens se jött be...

.
Nagyon bejön ez a Whisperer VK-22. Lehet vele aratni rendesen.
Tökéletes a lopakodó, hátulról fejbe sorozó harcmodorhoz. A legnagyobb elõnye, hogy a fülest fel lehet hangosítani, minden távoli neszt meg lehet hallani, nem dörren a füledbe, mint az M21 vagy az M95.
Meg kéne venni...majd egyszer occsón.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Oflájn a híróz. 😞

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

hát ööö... köszi.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

OK!
Overburner
Köszi jófej vagy! Ha van kérdésem felteszem egyenlõre felfedezgetek. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Hi!Ha tudok szivesen segitek. Kb. 8 honapja jatszom, de meg mindig fedezek fel uj dolgokat. Dont worry be happy😊
Overburner
Sziasztok! Új vagyok itt eléggé összevisszakuszaság a játék még számomra 😄 de belejövök,rem xD majd lehet kérdezek ha bajom van ha nem probléma😄 . Ez a tricikli tiszta Jigsaw triciklija a Saw-bol.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Ez a video nagy funsag!😊 Elismeresem!
Lvl.15-20 kozotti kozelharcokrol beszelunk. E folott ritkan jatszom, mert nagyon belassulok. (neha beesik par high lvl. jatekos) Olyan strategiara lenne szukseg, ami megkonnyitene az olyan gunnerekkel szembeni kozelharcot, akik nagyon pontosan tudjak hasznalni a raketat. Szitu legyen a vv-ben. National bazis mellett a hegy tetejere eloszeretettel "agyazzak" be magukat az ellenseges gunnerek. A soldiernak az ut hegynek felfele vezet. Rogton az ukozet elejen bedobom a granatot, es kapok csereben keget, vagy egy lovest a shotibol, v.piratebol. Rogton a levegobe repulok es addog o jelentos elonybe kerul, es tud sorozni. A bs-t meg nem is tudtam hasznalni. Amugy 15 lvl-nel az egyeb kepessegek hasznalata mellett kb. 2-3 -as erossegu bst tudok bevetni, ami nem mindig tartja elegge tavol a gunnert, hogy osszekapjam magam. Azokkal a gunnerekkel akik kevesbe pontosak a raketeval nincs semmi bajom, mert az esetek zomeben elintezem oket. A fenti eset olyan helyzeteknel jellemzo amikor sok a commando a csapatban, es senkitol nem szamithatok tamogatasra. Valakinek azert csak ki kene fustolni a gunnert a gerincrol......😊
Gratulálok a #179 VoTW gyõztes videó készítõinek és szereplõinek. Nagy ötlet volt, nagyon buli. 😄

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Smithwarden
Ja hogy kozelharc...hat abba nem szabad belemenni gunnerek ellen ez egyertelmu. El kell tapsolni oket minel messzebbre. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A jovoben jobban fogok figyelni az oldalazasra.(csak nehogy leoldalazzak a terkeprol😊😊😊 Messzire nincs gond a gunnerekkel, mert altalaban ok szoktak visszavonulni. A kozelharc okoz inkabb problemat. Altalaban ott sem jellemzoen veszes a helyzet, mert megfektetem oket,de van egy par nagyon jol celzo raketas/piratos vagy shotis emberke akikkel nem birok. Neha besegit az is, h mondjuk a csapatomban 1 soldier harcol rajtam kivul+5 mando......Az ellenfelnek meg 3-4 gunnere tizedeli a nepet....
Smithwarden
Tavolsag fuggo. - Jol begyakorolva a raketa ivet, eleg pontosan lehet celozni, de nagyon messzirol azert eleg nehez eltalalni valakit es persze eleg lassu is ez a fegyver. Ugyhogy oldalazz sokat rocket ellen. 😄
Messzire soldierrel gunner ellen csak a pisztoly es esetleg a BB jo tavolsagi gepfegyoval sztem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Szerintetek van olyan gunner amelyik mindig 100%-ban pontosan eltalal egy soldiert raketaval? Ma talalkoztam egy ilyen fickoval. Probaltam ugralni minden iranyban, fedezekbe huzodni, de akkor utanam vagta a keget. A granatjaimba siman belement, de mindig legyozott. Pirat pistolt hasznalt masodlagosnak. Kivancsi lennek mit tenne egy profi soldier ebben a szituban. Nyilt terepre sajnos nem birtam kicsalni a vv-ben.
Valoban hianyzik valamilyen piac feleseg a jatekbol. El lehetne passzolni a sok felesleges kutyut.
davis98
*bankkártyával <#circling>

nickname: doki09

davis98
Napokban vásárolt valaki fundsot bakkártyával ?

Ilyet biztos nem fognak csinálni. Ellenben, hogy egy profilon belül a különbözõ karakterek között lehessen pakolgatni szabadon, azt megoldhatnák.

No meg én továbbra is a pet emote-ra vagyok rápörögve.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

davis98
Pedig jó lenne egy ilyen 'adok-veszek' opció 😊

Ha nem tetszik, nem kell viselni. Nekem is rengeteg feles cuccom van, amire lényegében nincs is szükségem. Sajnos item ajándékozás nem, és nem is lesz lehetséges.

Most nyertem egy elcseszett, zold csokornyakkedot. Gyakori kerdesek: Mit csinaljak vele? Oda kossem a himbilimbimre?😊 Nem passzol a national polohoz. Ha Aigner Szilard lennek, tuti abban loknem a sodert a tornadokrol az idjarasjelentesben, de igy....AAA
Baratsagert barkinek segitek feltolteni, csak kisse rogos lesz az ut odaig. 😊Magyar szamlara utalas a napi Nok kozeparfolyam vetelin. Majd egy jelszo az akutalis accounthoz😊 Nalunk mindig azonnal mukodik a feltoltes 100%-ban. A net sebessege mar nem ennyire rozsas....
Vaxi
elnézést

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Narxis
lol

Vaxi
barátokat

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Szopopropeller😞 Mit vasarol /vasarolna egy profi a 8000 Funds-bol?😊
hát ööö, 8000 Funds-ot egyszer már belebuktam, többet nem nagyon akarok kockáztatni.

Narxis
Sztem nyugodtan vehetsz, úgyis protekciós vagy ha nem sikerül gyorsan visszaadják gondolom.

Sokak panaszkodnak a fórumon hogy megint nem mûkszik, de eddig csak törökök meg indiaiak. Én meg mostanában akarok venni (véletlenül 7000 forint került a kártyámra)

Narxis
Én múlt hét elején vettem. Mé?

Valaki vett mostanában Funds-ot SMS-el?

Kiprobaltam az uj fegyvert, de nekem nem jott be. Szomoruan vettem tudomasul, hogy a gyors kabelnetet csak "hivatalok" igenyelhetik a kornyekunkon.😞 Igy marad a lassu net. Mertem jatek kozben az fps-t. 98 es 104 kozott valtakozik. Gondolkodom, h ujrahuzom a win7-et, hatha javulas varhato tole. Az utobbi idoben a lassabnal is lassabb lett a netem. Amikor kozel jon az ellenseg vagy hordok, tankcsapdak mellett probalok elhaladni,(probalnek..mert a karim sokszor beakad es nem megy tovabb, vagy lassitott felvetelszeruen araszol) extrem laggok zavarjak a jatekot. Egyszeruen nem ertem miert lassulok ennyire, hiszen a 100 koruli fps, nem rossz.
HunTatyi
én csak azt mondom róla h próbáljátok ki de semmiképpen se vegyétek meg!
Annyit amennyit kérnek érte, annyiért nagyon nem éri meg

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]