Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Am. titeket is kidobál pályáról 1001-es connection error hibával? Néha a barátokhoz se tudok csatlakozni bár kétségtelenül jobb lett mint a frissítés napján amikor a kliens se jött be...
Tökéletes a lopakodó, hátulról fejbe sorozó harcmodorhoz. A legnagyobb elõnye, hogy a fülest fel lehet hangosítani, minden távoli neszt meg lehet hallani, nem dörren a füledbe, mint az M21 vagy az M95.
Meg kéne venni...majd egyszer occsón.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Messzire soldierrel gunner ellen csak a pisztoly es esetleg a BB jo tavolsagi gepfegyoval sztem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
No meg én továbbra is a pet emote-ra vagyok rápörögve.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700