Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek hol lehet snipert szerezni?<#banplz><#vigyor2>

amúgy bírom amikor a noob soldierek mindig megkérdezik hogy hol lehet snipert szerezni...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Snexi
4 pálya van jelenleg,kése pedig csak a commandonak van

Prince of Máté
Tegnap én is elkezdtem játszani, csak ez az egy pálya van?
Kést hogy lehet szerezni?

0Fritz0
Az EA (ismét) jól megoldotta a képességek szerinti összeválogatást. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

havercsotány
Vény , Heg, stb

Vki csak tudja h melyik a legtáposabb klán? nem? 😄😄
ez egy érdekes kérdés

Melyik a legjobb magyar klán??
kakasdaparhant
Ahham értem kösz mindenkinek 😄

mibõl gondolod hogy csítel? max campel, amúgy pb kiszûri a dolgokat.

Nos a kölyök Gunner, szal gondolom jól használja a supreme bandage-t.

Ennek ellenére már nekem is volt ilyen kd-m, tehát semmi irigylésre méltó nincs a képeiben.

Hát nem nagyon segitett ez a net framework 3.5 ötös<#schmoll2>.Valmi más progi kell talán ?
Délután legyél fent, megkereslek oszt annyi a jó statodnak... <#hehe><#violent> A katonád nevét már tudom! 1 jó tanács: nézz a hátad mögé gyakran! <#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ráadásul még kempel is egyfolytában... gút núb...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hádde csíter wazzeee... grat noob ch snipe <#duhos2>

kakasdaparhant : Ez a baja: Unable to open PDO connection [wrapped: SQLSTATE <1040> Too many connections] Túl sokan nyomják....

de tényleg, most ettõl hovaszarjunk? xD Nem kell megmutatni hogy milyen pro vagy mert senki nem kiváncsi rá

nah belépett 😄

Smithwarden
Koszonjuk ezt az ujabb gecifontos informaciot, helokittys baratunk ..mostmar tenyleg leulhetsz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Túl sokan akarnak gamelni ha jól látom <#nemtudom>

nekem is ez van :/

kakasdaparhant
Mi a francért lehet ??..........bebaszik ha ujra kelll regisztráljak és elvesznek a karaktereim!!

kakasdaparhant
Valaki segítene mikor be akkarok jelentkezni ezt irja ki! :

*
Internal Server Error
The server returned a 500 response.

Unable to open PDO connection [wrapped: SQLSTATE <1040> Too many connections]

MI a baja ?? ......

miért? Opciókba beállíthatod hogy Infantry/Vehicle/mindkettõ szervert keressen, és a Matchmaking végül berak egy szerverre. Tulajdonképpen semmi értelmét nem látnám a szerverek választását ebben a játékban (meg amúgy sincs túl sok)

Hát nem nagyon segitett.<#schmoll2>
God mod off! <#duhos2><#levele>

Izé...
Server list vagy valami az luxusnak számít ennél a játéknál?
Így elég nehéz lesz játszani.<#hehe>

Még mindig nekem vna a legnagyobb prémszöröm😄DDD mar mint k/d 😄
ENNNNYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIII
talán segítene...
hát ha nincs fent, akkor valószínûleg az a gond <#idiota>

Hogy érted hogy nincs nekem ? De nagyon sokan irják ezt a net framework 3.5 ötöst.Ez talán segitene ?
hmm nekem ezt akkor írja ki ha a szerver lefagy, de akkor senkinek nincs tovább játék. Tûzfal, hülye vírusírtó vagy valami nincs neked?

Ezt irja ki-----------Error: Connection to server was lost. (3) mindig amikor kidob. Próbáltam már ujrarakni .
mit ír ki? vagy csak úgy ledob? Újrarakni próbáltad már?

De minden szervernél.
imádkozni hogy legközelebb ne dobjon ki

Lécci segitsen valaki egy 6-percet játcok és utána mindig kidob a szerveröl mit tudnák csinálni ? Elõre is köszönöm
davis98
köszönöm !!!! <#worship>

nickname: doki09

Snexi
ide akartam én is csatlakozni de egyenlõre nem vettek be,én 19-es vagyok de minjárt luppolok 😄

Hát, legmagasabb magyar 18as ^^
Akkor még van egy kis elõnyöm 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha szünet van a szerveren akkor is fel lehet menni csak erre a címre menjetek: https://www.battlefieldheroes.com/playnow
nekem mûködött!!😄😄
Snexi
nálam is elöjöhetne<#idiota>

ez egy bug.

Snexi
rakja föl a net framework 3.5öt

Sziasztok mindenki kapott 2 heroes pontot csak úgy mert nemrég valamiért kaptam 2-õt pedig azért 4 szint lépés lett volna.

Sziasztok!

Bocs, hogy megint zavarok 😊 A tesómnak feltettem a játékot, de sajnos mikor feljön a retrieving version informations... ablak, és azután eljut odáig, hogy logging to account... és ekkor hirtelen kilép. Mintha nem is futott volna semmi addig. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha tudtok adjatok vmi tippet, hogyan tudnánk elindítani a játékot!

A gép:
ASUS P4-es alaplap
ATi 9600 videókari
512 MB Ram

Elõre is köszönöm!
davis98
Hogyan lehet az egyik magyar klánba csatlakozni ?

Várom válaszotokat !

nickname: doki09

errõl se tudtam :|
RAZOR27
lol nekem már az is új, hogy vannak klánok xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

0Fritz0
Mi a tökömnek ennyi magyar klán?
Maximum négyet tudnának rendesen megtölteni a hazai játékosok.