Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Az EA megint elmehet a pibe. :-( Az új pályán is van olyan hely, ahova normál ember nem tud felmenni, csak a nyomi kommandós. <#duhos2> Azt hiszik, ha ilyen helyekrõl lövöldöznek, má milyen frankók. Azt nem értem, hogy a "mi" kommandósaink miért nem vadászták le. <#falbav> El is jöttem, mert csak felhúzom magam ilyen hülyeségeken. Mi a francnak kell nekem ezzel a sz*rral játszanom?!<#wilting>

én is hamar leregéltem mégse kaptam..1 haverom késõbb sokkal és õ meg igen <#mf1>
Viktor99
Ha nem kell... (és ne kelljen 😄DD)
Viktor99
NEKEM légyszíves 😊
DarkHorSe
jajdejo, en kettot is kaptam ! <#mf2>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tatyla
mert kell 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

havercsotány
mi a francnak ?

Tatyla
xp boost kódot nekem küldjétek <#banplz>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

havercsotány
irodai játéknak jó<#hehe>

Fujiryu
Másodikra is az lesz 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

havercsotány
nah kipróbáltam (szar elsõre)

V43 1105
Milene , ha befognád a pofid ? :o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

milenne ha az ilyen kunyerálók büntetõpontot kapnának?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hedgehog
Ha valaki kap xpboost redeem kódot, és esetleg nem kell neki 😉 plxplxplx 😄

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Hivatalos honlap Store/Redeem Code

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

havercsotány
nekem jött egy mailem küldtek serial kulcsot, meg ilyesmi mit kel vele cseszni?

tgabort
Ugyanígy vagyok vele én is...Commandoval kezdtem de nagyon rosszul ment, úgyhogy átváltottam Soldierre...Sokkal jobb...legalábbis számomra <#vigyor3>

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Thomeee
Akkor a kommandóhoz értesz..
Én a Commandoval szörnyû eredményeket értem el, Soldierrel viszont 14-es szinten 3.1 a kill/death rátám. Embere válogatja, hogy mi megy neki...

Gunnerrõl valami vélemény? :-D

én arról beszélek, hogy mióta kommandóval nyomom, azóta nagyon irreális eredményeket érek el.

Viktor99
Én ezzel nem értek egyet... Ha pl egy commando közel kerül akkor általában leteritik. Nem arra a "hátbaszúrós stealthbó kijövõs" dologra gondolok hanem amikor... Na értitek. Aki ért ahhoz amivel tolja akkor ki tudja szedni. Ha nem ért hozzá akkor így is, úgy is megdöglik...
0Fritz0
Igen, így a legtöbb esetben én választhatom meg, hogy mikor, hol és hogyan támadok.
Ez elég jelentõs elõny. (szerencsére <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem gondolok nagy dologra, csak valami olyasmire hogy a Stealth nem örökké marad meg, hanem mondjuk egy percig

Igen, sajnos ez így van.... Ezért utálom is az összes csipát de nagyon...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

vistán ha nem akarsz a jogokon állítani, akkor telepítsd explorerbõl
na ezúttal már van egy lvl 20-as soldierem, illetve egy lvl 7-es commandom, és azt kell mondjam hogy nagyon könnyû a dolgom a kommandóval :| Erre a kasztra jobban oda kellett volna figyelni a készítõknek. Túl sokat tud túl könnyen.

Sziasztok! Az a problémám, hogy ahogy telepíteném a játékot, rányomok ugye firefox-on belül az engedélyezésre, végig megy a Battlefield Heroes Updater, majd kiírja a következõt: a Firefox nem tudja telepítenia fájlt a következõ helyrõl:
https://www.battlefieldheroes.com/static/updater/BFHUpdater_4.0.21.0.xpi
mert: Váratlan telepítési hiba
A részleteket tekintse meg a Hibakonzolon.
-203
Nah ez most azért van mert valami nincs beállítva a Firefox-ban, vagy azért mer a Vista letilt valamit, vagy esetleg valami egyéb? Aki tud megoldást legyen szíves segítsen! Köszönöm

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

0Fritz0
Másra igazán nem lehet költeni a pontokat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Viktor99
Ja télleg elég... Hiszen ki nem szeret a soldierek után futkosni fél órán keresztül amig véletlenül észre vesz téged is...
DarkHorSe
Soldiernek ott a heal, boven eleg az.

Pedig musthave.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DarkHorSe
utalom az ilyen healelos/repairos embereket 😄

en sose veszek ilyet

Viktor99
Ejj a kopasz 😄
0Fritz0
Elég két Troop Trap, hogy szárnyra kapjunk.

Viktor99
Most ezt nem értem... A noided videónál ott lent a kommenteknél, arra kattintok, hogy Statics, akkor ott van a www.sg.hu... Most akkor én vagyok hülye vagy most mi van?
Az egész írásod csak annyiban hibázik, hogy írtóra benézted az egészet, ugyanis ez a játék egy TPS.

Viktor99
Úgyértem ÚJRA megjött a kedvem. Már van egy 12-es Commandom, mert régebben meguntam. De most Gunnerezek.
Sziasztok
Én gunner vagyok és azzal is vagyok a legjobb a többi nem elég izmos nekem 😊
Csak egy kérdés, hog ylehet ekkora külömbség a vélemények között lévén az utolsó 2 post azt írta hogy a gunner a legrosszab mikor 1v1 be a tûzerõmiatt nem túl sok esélye van a többi karakternek még több v1 be is problémát okozok nekik 😊
Ez nem önéltetés volt csak egy megállapítás...(mondjuk nem most kezdtem az fps eket)

Ezután egy elég bugyuta kérdés mondjuk nem is játszok olyan rengeteget csak 9 es vagyok de a side pontok mikor változnak? Ha megölnek valakit 1 et megy le vagy ez hog yis van? 😊

Elõre is közsi a választ

DarkHorSe
soldier a legjobb 😄

Snexi
gunner az egy fos,bár ha valaki megtanul vele játszani...én a soldiert és a commandot ajánlom,jómagam commando vagyok

Viktor99
Tudjátok mi a vicces? Az hogy megnéztem EZT és megjött a kedvem BFH-zni. 😛
Tegnap gunnerrel bénáztam... (Nem sok sikerrel)
na akkor mi lenne ha csak hallgatnád?

Üdv!

Ha a bookmarks-ba betettem egy szervert, akkor utána miért nem lehet rá csatlakozni?

Snexi
régi

Aki esetleg még nem látta volna, ez a negyedik, utoljára kiadott trailer.

Fodek
ok kösz

You cannot change your fate... ...No man can

1. lépés: fogod a bankártyádat, és veszel BattleFunds-ot
2. lépés: bemész a Store menübe, és ráköltöd a BF-eidet a meztelen test skinre
3. lépés: ha nem unlimitedre veszed, akkor újra megvásárlod 1 hónap után.

Fodek
öö ezt hogy érted? (ja az alap felsõre gondolok)

Snexi
a ruhára gondolsz?venni lehet csak sajnos a "pucérságot"

Fodek
sziasztok. hogy kell levetni az alap jacket-et?

Snexi
fú nem tudom,kerestem a store-ba de nem találtam 😞(