Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(priviben is lehet)
2-3 napja még sírtam, hogy gyenge...hát 😄
Lvl 7 vagyok, stealth majdnem maxon, és kb úgy lövök 13-15öt menetenként, hogy azt se tudják honnan lõtték ki õket. Hedsatok orrba-szájba, nagyon megy a dolog. Még a tömött, kicsi városos pályán is tudtam érvényesülni...a nyílt terepeken meg ajaj 😄
Szinte mindig élen vagyok gyilokból. Imádom 😛
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(Hozza kell tenni, hogy nem fullos szerveren azert konnyebb fragelni...)
Remelem most mar egy ideig nem lesznek "kiakiraly" kepek linkelve. <#lama>#lama>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Amikor benne voltam top 1000-ben, akkor még volt értelme játszani, de mostmár unalmas egy picit, de azért majd tologatom.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://tr.im/rwGJ
KB 2-3 óra
Ma kezdtem el a játékot, eddig nagyon bejött <#nyes>#nyes> Azt hogyan tudnánk megoldani tesóval, hogy (természetesen külön gépen) egy szerverre kerüljünk mindig?
Ja és ez a leállás kb meddig marad szerintetek? Már aki jártasabb a dologban 😊
az a gond ahogy nézem a videokat teljesen más a kidolgozzotsága a köveknek meg a seaside pályán a búza is életübb mint amit az én játékom közben látok!!
ez mért van és mitcsináljak h jobb legyen???
Amugy itt ezen a címen nekem elindult a karbantartás ellenére is:
http://www.battlefieldheroes.com/forum/index.php
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De ez ennek a játéknak a fõ elõnye, hogy nemcsak überprofik játszanak rajta, ezért a bénábbaknak (=nekem) is jut babér 😊
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight