26731
Battlefield Heroes
  • s9ns
    Ehhez ami igazán érdekes és jobban érezhető az amit Pano is jelez, az a Vásárlóerő.
    Erről meg itt olvashattok: (igaz, az adatok 2005-ösök, 1 euró 250 forintos árfolyammal számolva, szóval nem lett jobb a helyzet)
    http://www.info-media.hu/print.phtml?cid=26284
  • s9ns
    magyarul
  • tomonor
    De, meg fogja venni, mert ezzel:
    1. Kifejezi a háláját a játék készítőinek
    2. Ez egy extra drága item. Ha valaki látsz valakit aki viseli, szinte biztos lehetsz abban, hogy egy elég dedikált játékossal játszol. Valóban, nem gazdag, csak támogatja azt, amit szeret.

Csak hogy alátámasszam amit beszélek...
  • tomonor
    Hát ha gazdag lennék, biztos megvenném :D
  • tevel
    Kezd gyanús lenni, hogy sunyiban vett egyet...:)
  • Pano
    Na de egy "kalapért". Most ez olyan, hogy hiába keres mondjuk valamelyikőnk 100.000 Ft-os havonta, nem fog egy csomag gyufát megvenni 1.000 Ft-ért.
    Mert ez kb ilyen.. ahhoz képest mégis zsebpénz.
  • tomonor
    Hát ööö. Megint csak ott vagyunk, hogy ez a pénz csak magyar szemléletben sok. Ez a magasabb rendű országokban egyszerű zsebpénz.
  • Narxis
    :D
  • Vaxi
    remélem sok fogyatékos megveszi :D
  • bali24
    Nekem sztem ennyi Funds az egész játékban se lesz soha. :D
  • Pano
    Azt még tegyük hozzá, hogy minden csak nem előnyös.. és még csúnya, igénytelen + előnytelen is (sztem)
  • Pano
    Muhahaha. Aki megveszi meg is érdemli. Még az is hülye, akinek sok pénze van és kiad ezért ennyit.
  • bali24
    79999 Funds-ért van dinó fej limitált ideig,ha valaki esetleg meg szeretné venni.
  • tevel
    Na, hát ez nem rossz.
  • T4l8lLET
    alkottam 1 ilyet..

• Narxis
    :DDDD
  • Pano
    Nem keresünk, én legalábbis tuti nem :) Nem azzal van a probléma, hogy a match making nagy difivel is egymásnak ereszt játékosokat, hanem hogy azok a játékosok miként viselkednek. Pedig pont nekik nem kéne ennyire szánalmas magatartást tanúsítani.
    De hát ugye van az a kép.. megkeresem várjatok..
    Ez pont illik ehhez a témához:

• Gyuszopapa
    Na én pont ezért fejeztem be a játékot,csak ritkán játszom vele.
    Pedig éreztem benne potenciált és még valami pénzmagot is akartam beleőlni.
    De a hulladék match making tett róla hogy elmenjen a kedvem,pedig a zárt béta alatt szívesen játszottam vele.
  • tevel
    Az autoadmin nem minden szerveren fut.
    Nem kell összeesküvés elméletet keresni ezen a téren, a match making (play now) használatakor a 30-as játékos ugyanúgy mint más játékos, kiválasztja a pályát: pl. buccaneer bay-t, és ha éppen 3 szerveren fut bb egy időben, akkor csak 3 szerveren nézi a lvl szinteket, a legmagasabbra rakja be a 30-ast, ha éppen lvl 10 a legmagasabb átlag, akkor oda.
  • Pano
    Na igen..de szerintem ők úgy vannak vele, hogy ott az autoadmin lvl protection része. A 30 körüli soldierek meg mandok nem zavarnak, a gunnerek viszont annál inkább. Alacsonyabb karival szinte lehetetlenség kinyírni, csak rohadt sunyi és alattomos módon, de az meg az én játékélményemet ugyanúgy rombolja.
  • Pra
    Én is ma kezdtem egy zsír új karit lvl 3 voltam amikor az egyik szerón hirtelen megjelent pár lvl30as, egyértelműen haverok is voltak.
    Velem mondjuk nem jártak jól, mert csak repültem, aztán aprítottam őket szépen sorjában. A kis kezdők viszont összerogytak mint a rohadt nád.
    Persze ,én voltam a csíter mert lvl 3-as karival 10-0ra végeztem.

Amúgy azt csinálják ,h az egyik keres egy n00b szervert valami lvl1-es karival, elment a szerveret ,aztán jönnek vissza a spanokkal abálni.
    Az EA helyében elgondolkodnék ,h mennyi új játékos kedvét veszik el az ilyen kis csírák, és így mennyi potenciális nyereségtől esik el a cég.

• Pano
    Komolyan kezdek öregedni

Ugye kezdtem most egy új karit royal oldalon és most járok vele 12-nél, aztán úgy néz ki most az lett a marha nagy divat, hogy a 9-12 levelesekhez bejönnek a 30-asok meg a közeliek és ott élik ki magukat, meg nuboznak össze vissza.
  • Pat10
    ezzel hogy lehet szerezni? ha letöltöm mit kell csinálni?
  • Pat10
    szerintetek vegyem meg a most féláron megszerezhető gunnerhez a fegyvert 2000f-ért vagy várjak majd egy olyanra amibe több fegyver lesz majd leárazva és úgy vegyem?
  • tevel
  • tomonor
    Ezen mit nem lehetett érteni...?
  • Pano
    bővebben?
    Legyél kedves, más is had éljen vele, ha már van :)
  • tomonor
    hmm valóban. Lassan Magyarország is teljesen bekapcsolják a sponsorpay támogatásába.
  • tomonor
    Fórum, twitter, stb.
  • Specnalz
    Amúgy ilyen fund szerzős kódokat honnan szerzel? Meg a múltkor is volt ilyen arab lehetőség...Ilyenekről honnan hallotok?
  • Gyuszopapa
    Nem baj a claw vigasztalt egy free PKM-el.
  • bali24
    Sponsorpay-en van új Funds szerzési lehetőség.
  • tomonor

:D
  • tomonor
    Igen, úgy kábé 19:30 fele deaktiválták.
  • Pat10
    nekem még pont jó volt,meg is kaptam megnéztem
  • Gyuszopapa
    A kód már lejárt.
  • z0l1ka
    most aktiváltad ? csak mert nekem azt írta ,hogy a kód lejárt pedig 19:40 fele próbálkoztam .. :/ érdekes,pont kinéztem valamit 3999 fouds-ért ..azért sem költök rá most xD
  • Pat10
    örök hála :) ugye ezt akkor használom fel amikor akarom?:D jo tudom hülye kérdés csak ugye nem fog elveszni ha majd később használom fel?:)
  • Pano
    Isten, sikerült is beváltani. Ezer hála!
  • tevel
    Köszi!
    Király vagy.