Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy boku fizetési tranzakció addig tart, amíg a böngészõd cache-ébe benne a tranzakció adata. Magyarán ha félbeszakítod a tranzakciót két fizetés között azzal, hogy véletlenül kilépsz a böngészõbõl, visszalépsz és ott folytatod ahol abbahagytad.

Ha viszont több nap telik el a fizetés közben és közbe ki is kapcsoltad a géped, a pénzed elpazaroltad, elküldted a boku-nak juttatási kérelem nélkül. Legközelebb figyelj oda.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
Jah ez így van nálam is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én ezért nem tudok játszani mert fellépek és elösször a 1001-es probléma van 2 szer utána a 6-os probléma van 4-7 utána végre belépek erre meg kickelnek a szerverror de ez 3-6 lejátszódik utána tudok játszani két kört és utána minden elõröl
kezdõ vagyok ...<#gunyos1><#action>
<#falbav>

jah de ...
Narxis
Nincs is telefonszám. lol

E-mailben lehet panaszkodni de arra is tesznek magasról. 😄

akkor most mit is akartál meg mutatni hol van a telefonszám vagy mi
ok
Narxis
Igen, de lehet eddig is friendek voltunk.

felvettél ?
Captainmate
Narxis
Ne szivassátok már Matyusat. 😄

Matyusa nem tudlak skype-ra felvenni mert nem mûködik nálam, de Heroes-ban felveszlek ha megadod a játékneved. 😄

nem látom idáig kerestem
de hova ???nem találom<#help><#help><#help>
HunTatyi
monitorra... ha figyelmesen végig olvasod az egészet amiket oda irkál akkor mindent meglelsz és nem futsz itt felesleges köröket

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

de hova ???
HunTatyi
minden oda van írva

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
kinek mi fekszik jobban... én pl a fast sniperrel képtelen vagyok célozni... pont ez miatt h nem kel rajta akkorát rántani.. meg pont h a sebzése h nem feltétlenül elég 2 lövés hanem még esetenként szükségvan 3.-ra 4.-re, ami slow sniper esetén igen elenyészõ h így legyen

SVD-vel is lehet közelrõl ostorozni, ez nem csak fast-nak a tulajdonsága
azon múlik az egész h ki melyikre érez rá... én SVD és társai párti vagyok... másikkal nem megy

tevel és mi a telefonszám ?
Thx! Igy mar vilagos minden.
Pra
Én fast sniper rifle párti vagyok, tevel-nek igaza van.
Pár lépés távolságból osztom a fejeseket a gunnereknek, iszonyat hatékony ilyen puskával játszani. Kisebb a sebzése , de iszonyat gyors, nem leng ki métereket. Amióta Winter Camo M-21 -et használom nagyon jó vagyok, szinte minden körben az elsõ perctõl-végig a ranglista elején vagyok. 10gyilkolásból 7 headshot! Úgy megyek a sûrûjében mintha nem is kommandó lennék, szemtõl szembe simán darálok, persze ha jó a csapat is. gyors fegyverrel az oldalirányú mozgás szépen lekövethetõ. Én most kezdtem élvezni igazán a régi mandó karimat, csak vele játszom már.

A backend adatbázis egy adatbázis, mely nem közvetlenül érhetõ el a felhasználói által.

Magyarán, ha te a BFH-ban pontot szerzel, azt a kliensedbe szerzed, de a pontokat nem a gépeden tárolod, hanem a kliens küldi ki az infót egy másik, általad nem manipulálható szerverre.

Koszonom, olvastam valaszod. A "back-end" szerver definiciojat leforditanad mandarin nyelvjarasrol, konnyen ertheto szovegre? 😊 Ha nem lehet reinstallal eredmenyt elerni akkor mit kezdjek a hibaval? Mar letoltott azota egy uj frissitest es semmi nem valtozott.

Az erdeklodesem a play4free fele fordult, mert ilyen gyakori hibakod dobalas mellett a jetekkal tobb a mereg, mint az elvezet. Azt szeretnem kerdezni toletek, h az online battlefielden nektek nincs gondotok a celzassal? A bfh-en megszoktam az 1-3. helyezest a score tablan.😊 Itt az utso helyekre valtottam jegyet. Szamomra valami elkepesztoen furcsa celzas rendszert programoztak a jetekba. Az fps 90-100 kozott valtozik a game kozben.

Milyen BFH-hoz hasonlo jatekot ismertek, amelynek a celzasi rendszere hasonloan mukodik?
Már megválaszoltam egyszer, hogy mi okozza.

Csinálja. Nem egy csettintés alatt van kész a foltozás, akár hónapokig is faraghatják.

Van ott egy telefonszám, amin lehet reklamálni. De azért elõtte írd össze, hogy pontosan mit csináltál, mert meg fogják kérdezni.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

ez a battlefield heroes mostanában nagyon rossz és nagyon zavaró hogy nem csinálnak semmit az EASY csapata (bár szinte minden héten csinálnak rajta valamit de nem jó)
<#falbav>
Ez a problema meg nalam is bejatszik😞
+ van egy olyan probrémám is mert nem tudok játszani mert ezt írja ki the client contains invaild data. (6) ezzel mit csináljak ? elõre is köszönöm
köszönöm csak az a baj hogy csak azt a 8500-at töltötte fel pedig 5000-ft töltöttem telefönra azt felköltem sms-t a 2750 ft-t és kiírta hogy 500 ft maradt egyelegénnvagy valami ilyesmit ...
Újra ugyanúgy jelöld ki a 2540 Ft-os feltöltést, megint kijön a telefonszámkérõ ablak, utána kéri az OK-t egy adott 90-es számra. Ha elolvasod (mert talán elolvasod végre!),hogy mit ír akkor rájössz majd, hogy az elsõ SMS-el nem vonta le a teljes összeget, hanem kevesebbet, a maradékot akkor vonja le,ha egy másik számra szintén küldesz egy OK-t.
Tehát két SMS-t kell küldeni, két számra egymás után.
Az elsõt elküldted, most csak a maradékot utaljad a 2. SMS-el.
Megkapod a funds-ot utána.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

megtudnátok mondani mit csináljak mert már <#csodalk>
már elég türelmetlen vagyok szerintem ne fizessetek sms -el
nekem nem müködik feltöltöttem a legtöbbet amit lehet a 2540 ft-t de nem jó mert megál a végénél a töltés
kb 1-2 centi nél akadt el

köszi
davis98
*1.

nickname: doki09

davis98
Grat 1 normális hozzászólásod ebben a fórumban ! <#wow1> Amúgy a kérdésedre a válasz, igen !

nickname: doki09

meg szeretném kérdezni hogy biztonságos-e SMS-el fizetni ?
...valamit sejtesz.
Aki nem vérbeli mandó, annak nem érdeke, hogy még egy csúcs mandó kitanuljon fast rifle-re. 😊

Biztos nem véletlenül van kitiltva több szeróról, mint OP fegyver.
A "halhatatlan" high lvl gunnerek és a camper lr pistol soldierek legjobb ellenszere, de persze csak ha jól tudod használni, ha nem, akkor tényleg "gagyi".

HunTatyi
én Tomonorral értek 1et... sztem gagyi a super fast rifle

Narxis
😮

Vagy szándékosan félre akart vezetni...

Super Fast Rifle + LR Pistol + MGL

Tom már biztos rég mandózott... 😛

Narxis
Kösz, kipróbálom.

Super Slow Rifle + LR Pistol + MGL.

Ez a kombó a legolcsóbb és még mindig a leghatékonyabb. A machete nem mindig adja be a sebzést. A pilfered/promóciós puskák csak reskinek. A bad boy tankokat is sebez, hogy megéri-e invesztálni bele neked, az rajtad múlik.

Narxis
Indítottam egy royal commando karit. Mik a legjobb fegyók neki? Távolról szeretném levadászni az ellent szóval gondolom egy jó puska kell. Pilfered SVD vagy Whisperer VK-22? Sokan írták az Mk1 Bad Boy-t de abban 1 töltény van szal szerintem felejtõs.

Kés helyére pedig Madman's Machete? Ez a Stellar Strike milyen?

Ugy tunik vegre lecuppantak a nagyon magas rangu jatekosok az invasion maprol, igy egy kezdo karakterrel is elvezetes a jatek. Az erosebb laggolast meg lehet szokni, csereben a palya altal megtapasztalhato elmenyekert. Majdnem tokeletes a map😊 Remelem egyszer terveznek egy havas hegyi palyat, ahol autok helyett siliftekkel, motoros szanokkal lehet kozlekedni es egy ket kilato, barlang, alagut hasznalata teszi szinesebbe a jatekot. Na jo, nem leszek telhetetlen😊
Zero07
Mondtam, hogy bannt neki. 😊

A kérdésedre a válasz már elhangzott:

Légyszíves tényleg ne írkálj Caps Lock-al, a nagybetûs írás a fórumokon elfogadottan(ezen is) "ordítást" jelent, ami nagyon zavaró és agresszív.
A figyelemfelkeltésnek vannak más normális módjai, pl. makrók használata (dõlt betû, vastag betû, színes betû, effektek, stb.) vagy smile-k használata.

Tudod mit? Inkább olvass utána:

Netetikett

Smithwarden
Koszonom nem kellenek a privat Caps Lockos uzeneteid, sem a minuszaid. <#levele>
A valaszt a kerdesedre megkapod itt is barkitol.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D