Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

de te fizettél a játéknak nem ?
Koszi! A kirakos es babu tologatos jatekok megvoltak😊
30
és csak én rontottam el

akkor minden jó a telefonos fizetéssel ?
Sakkoznod kéne inkább, tutti 1vs1, ott jóval egyenlõbbek az esélyek, legalábbis fizikailag és technikailag.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

mi a legmagasabb accauntod ?
Neked meg ez a problemad. Ezert mondom, hogy nem jo igy a rendszer. Szivesen jatszanek genral c koruli karival-val ha tehetnem, mert mar 1000%, hogy a sok accountommal atleptem az ossz 1000 ora jatekidot. Sajnos nem tehetem a lassu netem miatt. Keptelenseg ilyen szinten teljesiteni ennyi lagg mellett.
már játszok sokat 😄
Narxis
Játszál többet. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jólvanna már vagy egy két éve nem játszom <#nyes>
Zero07
Már vagy egy éve nem. -_-

nem tudja valaki hogy még megy a TAKI-ék szervere a killhause ?
én engem meg az zavar hogy belépek és ilyen 8 szintes emberekhez lépek be elején jó volt hogy egyet lövök és top 1 de hát már nagyon rossz ja meg tiszta BUG a játék mert lövöm embert késelem minden és nem sebzem ... ez nagyon ZAVARÓ meg nekem a problémák már egyre ritkábban van 😄DD
Sracok, nagyon tele a hocipom a high lvl. emberekkel! Bocsi akit/akiket megbantok vele. Vegre talalok egy jo szervert ahol barati a hangulat, figyelnek egymasra a fiuk, hasonlo szintu jatekosok jatszanak egyutt, es a balance is stimmel. Minden szuper egy darabig, azonban hirtelen megjelenik 2-3 high lvl. player. Onnantol fogva "tonkretettek a szervert", es vege a kellemes jateknak. Jon az "anyazas" a gyengebb jatekosok reszerol, a vegtelen noobozas, es ha meguntam a sokszori elhalalozast es elhasznalok par tonikot, akkor a xxx-as szintu tag fel van haborodva. Ha sikerul megolnom evidens,h noob vagy looser lesz karim, arrol nem beszelve,h utana valoszinuleg ram lesz kattanva erofitogtatas vegett😊 Persze neki lehet lvl. 8 -as embernek nekiesni a tarsaival. Csak gratulalni tudok ehhez az etikus viselkedeshez. Aki engem nem looserez le,azt en sem fogom. Tolem lehet lvl.1. Neha sajnalom oket, mert magamat latom bennuk amikor hozzajuk hasonloan, nagy benazasok kozepette elkezdem jatszani ezzel a gameval. A masik variacioban azert szukseges szervert valtani, mert a mi oladalunkrol kilepnek az emberek a high lvl. playerek miatt, es hozzank becsatlakozik egy megerosebb high lvl. team. Na akkor az eddigi nagyfiuk pucolnak el es mar nem marad jatekos.....nincs ez igy jol😞
Koszi!
jugen
Fegyverek vannak véglegesre VP-ért.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
Kösziiiiii

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Narxis
<#worship>

Free sityakok:
Brown Infantry Helmet: 8SFZ-S4YY-2LGU-PWSJ
Soldier's Steel Helmet: 2T9X-NQJH-MRZ6-5SN9

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Arról, hogy a jelen pillanatban észlelt hibák csak akkor fognak megszûnni teljesen, ha frissítik a backend adatbázist ismételten.

hát igen én nagy fizetõs vagyok és hát ... de nekem már kezd megszünni😄 a másik meg ugye a royálosok kapnak egy pisztolt örökre ha összegyüjtesz 3000vp-t abbol ma összegyüjtöttem 542
Megeltem pozotiv dolgokat az Ea-val, de amit mostansag muvelnek ezzel a jatekkal az turhetetlen. Reinstall utan az invalid data 6 melle bejott a fekete kepernyo halal a bhf-en. Mit szolnak a fizetos ugyfelek az ilyen szintu nemtorodom hozzaallashoz??? Kb. olyan ez, amikor penzt kertek a markaszervizben a ceges Audi A8-on elvegzett olajcsereert, es kozben semmi sem tortent a muhelyben.😞
Tovabbra is megerositem az invalid data 6 hiba jelenletet. Ugy alakult, hogy vegul nem usztam meg a win 7 ujratelepiteset. Megmondom oszinten, csalodassal vettem tudomasul, amikor a szuz gep ellenere a jatek semmit sem gyorsult. A invasion palya sokszor jatszhatatlanul laggol. Tobbet vartam az installtol, bar orulok annak, ami egyaltalan sikerult. Most csinaltam eloszor, es valami UEFI, EFI+GPT, MBR roviditeseket emlegetett a Win 7 telepitoje. Valamint kiirta, hogy egyik particiora sem engedi telepiteni a win7-et. Milyen rendes egy telepito.😊Nemi panikolas utan a neten talaltam par infot, de ettol meg nem ertem az egeszet. A biosban sikerult kiiktatni az UEFI bootolast, es csak siman, DVD bootolassal felkuszott a rendszer. Mit kellett volna jobban csinalnom azt nem tudom, mert a fo rendszer es az adat particio mellett volt masik ketto, amirol gozom sincs mi az. PQ Service 15GB, ebbol 2.6Gb foglalt, es System Reserved 100MB, amibol 61MB foglalt. Ezeket torolni kellett volna??? Jogtiszta Win7-et orokoltem, de lemezt, garit nem adott az elozo tulaj, mert ezek az "itteni" ficsurok mindent elszornak es nagy ivben tesznek a dolgokra.
<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>
Zero07
Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni! 😄

akkor nem
davis98
Troll 😄D

nickname: doki09

Zero07
ÉN IGEN , de nem ma...

csinálok egy videót ki akar benne lenni ?
a royalosoknak mondom hogy ha bementek a storeba akkor a pisztolyoknál a garreth custom nevü fegyver meg lehet venni örökre 3000 vp-ért már gyüjtöm a vp-t meg nekem a clav-ból pont a vp bost-ot adta 😄
csak szerintem nem játszanak a 30-cas szintû emberek ? amúghy meg nekem megszüntek a hibák nagyjából 😄<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#nevetes1><#nevetes1><#law>
?mirõl beszélsz tomonor ?
Nem. Nem fognak a következõ update-ig.

ja hát az .. hehe jolvanna de abbahagytam egy két évre szóval am meg 3 éve játszom XD
Kb. egy éve az ismerõsöm vagy, te "kezdõ"
Ne szivass már itt mindenkit. 😊

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

de most csak pisztoly egy idelye majd csinálok videót is ...
én igazából csak commando vagyok és én úgy szoktam hogy fél vagy 2 hónaponként váltom csak kés meg egy pisztoly vagy kés és m95 én ilyen winterekkel nem tudok játszani szerintem nem jó de ki hogyan kezdte
Ha kiélvezted magad a Winter Camo-val, próbáld ki a Whisperer WK-22-t.
Jobb lesz meglásd...

Persze csak egy reskin, minden ugyanaz látszólag,de az igazi különbség a lövés hangjában van.
Az M21-el gyorsan lehet lõni, de önkéntelenül is megvárja az ember amíg a dörrenés elhangzik, és csak utána klikkel megint.
A WK-22-nél csak ennyi: bip-bip-bip-bip...8x. (rövidebb mint egy dörrenés, talán százados a különbség, de az is számít)
Én 30 napos Winter Camo M21-et nyertem Claw-ból, utána próbáltam a Whisperer-t (mondhatni egyszerre), az utóbbi talán jobban bevált a statisztika szerint is:

valaki vagy valakik lépjenek be hozzám a játékba jelöljetek is be a nevem Captainmate
nekem kezdenek megsszünni a hibák pl (6)-os hiba 1001-es hiba stb ezek <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
oké
Narxis
Titok majd rád csatlakozok mikor játszol.

Matyusa!
Most, hogy tisztában vagy a Netetikettel, már csak arra kell figyelned, hogy ha valakinek a posztjára akarsz reagálni, akkor egyszerûen a neve melletti kék csíkon nyomd meg a "válasz" gombot, és akkor tudni fogjuk, hogy kinek írod a mondókád. 😊

Narxis
<#wow1>

Azért arra számítottam, hogy te legalább hiszel nekem. 😛

csak szerintem van tele a játék bugokal?<#csodalk>
narxis hogy hívnak a játékban ?
köszönöm hogy montad ezt de nálam új hiba van a bfh-ba az a hiba hogy mielött betölt a map már azt mutatja betult de nem jön be a map a szerver... mintha lefagyna olyan