26731
Battlefield Heroes
  • tevel
    Kovácsolj előnyt ebből, próbáld kibulizni, hogy ezentúl lehessen double mgl-t használni. :D
  • s9ns
    Segítsetek légyszi!
    Hova tudok írni, mert rossz karakteremre vettem meg a napi ajánlatot!
    Vagy át kellene tetetni a másikra vagy a a funds kellen vissza!
    Amúgy buziság, hogy olyanra is megengedi megvenni amelyiknek már van olyan fegyvere!
  • Pano
    Ezen mondjuk nem csodálkozom.
  • tomonor
    Akartam, de kábé 5 perc alatt elfogytak a kódok.
  • bali24
    Na akkor nem vagyok ezzel egyedül :D
  • Zero07
    Lehetsz autószerviz.
  • Zero07
    +1
  • harduplanfor
    Sajnos eloferdul nalam is az altalad tapasztalt mukodesi rendellenesseg.:(
  • Pano
    Uram atyám :DD Ez az egyetlen widget aminek sok értelmét nem látom. MAx tank nooboknak manna.
  • Zero07
    2000+500 :P
  • s9ns
    Az nem is sok! :D
  • Pano
    Tele a tököm a sup wenchel.. már 1 hete csak azt dobál minden nap a claw. Már van vagy 500 belőle.. blöe.
  • Pano
    Ejj ejj.. miért nem akkor linkelted, amikor aktuális volt?:)
  • Pra
    itt meg 3000funds-ot osztogattak pár napja.
    De limitált mennyiség volt csak a kódokból, igaz még aznap éjszaka megint kiraktak 1000 kódot.
  • tomonor
    Igen, másoknak is. Nekem pölö nem, de ezernyi topig van róla a BFH fórumán.
  • tevel
    Egyre többször előfordul nálam, hogy játék közben minden előjel és hibaüzenet nélkül egyszerűen kidob a játékból, és egyben a program futása is megszűnik. Tegnap 3x, de napi átlagban egyszer biztos.
    Másnak is szarakodik, vagy csak az én vasam/netem döglődik?
  • jugen
    Igen ez a kettő volt és még egy harmadik, ahová csak regisztrálni kellett a hírlevélre, de már nem tudom visszanézni, mert lejárt...
  • Pra
    gerhart
  • Pat10
    És nat soldierhez melyik kipisztoly a jobb: a gerhart's Ueber Greatest vagy Florenz' Uber Flurry? vagy van jobb?
  • Pat10
    köszi szépen ;)
  • tomonor
    1. Minden cuccot látsz a store-ban, még akkor is, ha van rajta szint-lock. Ám olyasmi régebben volt a játékban, már nincs. EASY havonta kijön új prémium cuccokkal mindenesetre.
    2. Aknavető a fegyver :D De igen, először mindenképpen aknavetőt, aztán SR MG, majd egy hosszútávú és aztán a rucik/emote-ok.
  • Pat10
    Két kérdésem lenne: 1.ha fejlődök mármint egyre nagyobb szinten leszek akkor lesznek új cuccok a store-ban? vagy ugyan az van mindig csak ha valamit újítanak akkor jön új?
    2.Szerintetek egy nat gunnerhez aminél még minden alap mit érdemesebb először hozzá venni fegyvert,vagy egy aknavetőt?
  • tomonor
    Nem hoz be rá semmit, de a sponsorpay nem is így működik. Azt nem lehet linkelni, max elmondod, hogy melyik offer az. Nekem az OTSHOT-on és a Vodafone-os feltöltésen semmi másat nem hoz.
  • jugen
    Néhány ingyen fund:

http://iframe.sponsorpay.com/018bd9c817e8902fb3fe700190158fe3/HU/3582/offers
  • Specnalz
    Már működik, huhh.
    10-20 percig nem engedett.
  • Specnalz
    Ti be tudtok jelentkezni a bfh-s profilotokra? Nekem azt írja, hogy : Rossz a jelszó vagy e-mail cím, vagy Hogy OOps, valami elromlott, próbáljam később. Nagyon remélem, hogy nem lopták el a karakteremet...
  • tevel
    Most miért ne lehetne ilyen gondja PSY! 10 éves unokaöccsének dél koreából?
    Szaros 4 db sárga gránátvetőt nem lehet egyszerre megvenni?
    Enném én is a kefét a helyében. Ki is rágta szegény bronto nyakát... :)
  • harduplanfor
    De van 120000 Funds-ert:):)
  • jugen
    Valami értelmesebb téma is lehetne, mint kinek mi a sok pénz.

Nincs valakinek inkább BF kódja? :)
  • Vaxi
    istenem :DDDDD
  • Narxis
    klinikai eset
  • tomonor
    Hopp, a link lemaradt. http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=388841
  • tomonor
    Példaképp, itt egy játékos a fórumról, aki azért panaszkodik, mert nem tudja háromnál többször megvenni a 120 000 Funds-os csomagot.
  • tomonor
    Persze, hogy van! Ha lenne egy biztos magasabb havi bevételi forrásom, én is tuti kiüríteném :P
  • tevel
    Talán olyan is van, hogy kőgazdag, és egyszerűen már nincs más amit megvehet (kifogyott a store).
  • harduplanfor
    Draga, ertelmetlen tamogatas egy jatekra, foleg egy olyan jatekra amelyikben hemezsegnek a hibak, rossz megvalositasok. Pl. match making "A 30 körüli soldierek meg mandok nem zavarnak, a gunnerek viszont annál inkább." ezt meg te irtad korabban. A dino szett ara nem nevezheto zsebpenznek meg kulfoldi mercevel nezve sem. Azert irtam ossze a koltsegeket, mert szerettem volna erzekeltetni az aranyokat. A 79999 funds-ert tobb orat kell dolgozni egy munkahelyen. Szoval nem olyan mintha vennek egy zsemelet vagy egy kukorica konzervet.
  • Narxis
    Ezt úgy mondod mintha olyanok vennék ezeket az itemeket akik eddig egy petákot se költöttek a játékra holott szerintem pont fordítva van. Ezt azok veszik meg akik eddig is havi szinten vették az új fegyókat, ruhákat. Attól mert drága még értéktelen marad. Egyébként pont ez a lényeg, drága a játék többi cuccához képest ezért ha megveszem menőzhetek vele.

Szerintem ez csak az n+1 eset amikor meg akarják fejni azokat a játékosokat akiknek mindenük a BF:H.
  • Pano
    Szerintem ezzel már nagyon elmentünk off topicba :)
    Kiragadtál egy részletet, de nem ez volt a lényeg, amiről beszéltünk :D
  • harduplanfor

A jovedelmeket bemutato grafikon hasznos dolog, csak nem vizsgalja a realis bevetel/kiadas aranyt a jovedelemhez viszonyitva.
    Az alabbi felsorolas adhat egy kepet, hogy az 1800 eurobol mennyi maradhat havonta.
    Toyota Avensis 2007-es, 2.0 benzin Casco,kotelezo: 28374 ft/ho
    sulyado: 9312 ft/ho
    Vizsgaztatas: 2585 ft/ho
    Egy atlagos hazra az ado+szemetszall.: 28454 ft/ho
    Egy gyengebb biztositas a hazra: 8083 ft/ho
    Aram amirol megy a futes: 70583 ft/ho egyenletesen elosztva a teli-nyari idoszakot
    Tv licenc dij: 8083/ho
    Gagyi internet amivel szenvedek a telenor jovoltabol:( 18753 ft/ho
    Orvos: 5092 ft/ho
    Adokapuk autosoknak..de jo nekunk+hidpenz:7682 ft/ho 64532 ft/ho
    Uzemanyag 22 napos bejarassal szamolva, 45 km-es tavrol: 73000 Ft/ho (95-os benzin 562 ft/l)
    parkolas 776 ft/ora ha szukseges...
    Ez idaig 324533 Ft/ho es meg nem ettel semmit!!!!!!!!nem vettel ruhat, nem ittal egy 0.33-as sort egy barban 2638 ft-ert (ez a legolcsobb barozas ara, inkabb kocsma), nem romolott el az autodon es a hazadban semmi. Nem vettel egy kg csirkemell filet 3800 FT -ert!!!! nem biot, a gandeomb droidoknak szant nagyuzemi, gmo szojan etetett es leukemiat okozo mesterseges lampan nevelt "baromfinak" nevezett valamit....
    A burokracianak hala a sajat hazadban nem cserelhetesz ki egy fali konnektort, mert ha igy teszel es netan tuz ut ki a biztosito nem fizet semmit. Igy kell hivni egy "hivatalos" ceget aki kicserel neked 1 db konnektort 52800 Ft-ert es kb. ez az arszint minden allamilag eloirt hivatalos szolgaltatas arara ervenyes es jonehany privat szolgaltatasra.....
    Vagy ha netan el akarod adni az ingatlanod, akkor 40000 FT/alkalom az ingatlan bemutatasa egy erdeklodonek az ingatlanos cegnel......
    A vizet nem tudom, mert nekem privat van.
    A kozos koltseget szinten nem ismerem ha valaki blokkban lakik. Gondolom nem lehet gyenge.
    Szoval kedves Tomonor ne gondolja senki, hogy kolbaszbol van a kerites kulfoldon. Jobb mint otthon bizonyos dolgokban, de sok a hatranya a "hontalansagnak". Annyira azert nem zsebpenz a draga szerkot kifizetni minthogy mondod. Ja, ha valaki mernok, bankar, orvos, ugyved, programmer itt, annak tuti jatekpenz. A tobbiek meg dogoljenek meg. A hatalmi elit (bankar dinasztiak) nepessegcsokkento terve szerint akik nem tartoznak az elobbi felsorolasba, azok felaldozhatoak.....
  • Pano
    Egyet értek az érvekkel (kijelenteném nem vitatkozom, csak beszélgetünk róla:) ), de azért a támogatás nem egyelő azzal, hogy palimadár jelmezt húzol magadra. Én is nem csak azért vásároltam, hogy nekem jobb legyen a játék, hanem, hogy ha már ennyi ideig le tudott kötni megérdemlik a fejlesztők.
    Attól, hogy valahol nagyobb a felvásárlási erő -ahogy sonar fogalmazott-, nem jelenti azt, hogy hülyébbek is (bár lehet tévedek).
    Jó, itt némileg kiütközik az, hogy a saját élet szemléletem próbálom rápasszítani a többi emberre, ugyanis én azért megnézem mire költök. Nem spórolás miatt, de azért hülyét nem csinálok magamból.
    Tehát, nem fogok mondjuk 4x annyit kiadni egy gyufáért, csak azért, mert tájképek vannak a dobozon, holott ugyan az.