Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Brown Infantry Helmet: 8SFZ-S4YY-2LGU-PWSJ
Soldier's Steel Helmet: 2T9X-NQJH-MRZ6-5SN9
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ne szivass már itt mindenkit. 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Jobb lesz meglásd...
Persze csak egy reskin, minden ugyanaz látszólag,de az igazi különbség a lövés hangjában van.
Az M21-el gyorsan lehet lõni, de önkéntelenül is megvárja az ember amíg a dörrenés elhangzik, és csak utána klikkel megint.
A WK-22-nél csak ennyi: bip-bip-bip-bip...8x. (rövidebb mint egy dörrenés, talán százados a különbség, de az is számít)
Én 30 napos Winter Camo M21-et nyertem Claw-ból, utána próbáltam a Whisperer-t (mondhatni egyszerre), az utóbbi talán jobban bevált a statisztika szerint is:

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Most, hogy tisztában vagy a Netetikettel, már csak arra kell figyelned, hogy ha valakinek a posztjára akarsz reagálni, akkor egyszerûen a neve melletti kék csíkon nyomd meg a "válasz" gombot, és akkor tudni fogjuk, hogy kinek írod a mondókád. 😊
Azért arra számítottam, hogy te legalább hiszel nekem. 😛