Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Azt elfelejtettem emliteni, hogy jelenleg csak az eros idegzetueknek javaslom a mapet. A royal oldalrol kozelitve a bunkerek laba elott szalltunk partra. Nem sok idom volt turisztikai latvanyossagok utan kutatni, mert a lvl. 7 -es emberem celba vette egy general c, 2 db. 30 akarhanyas rangu, es par 20-on x-es commando😊😊😊 Szerintem nem egy ligaban jatszunk, dehat a keszitok tudjak mit csinalnak...
Az ea kiadott egy updatet, azonban az invalid data (6) "stabilan" befeszkelte magat a rendszerbe nalam.
Amúgy meg Google a barátod!
"Olyan" progit (ami fizetõs de ingyenes) senki sem fog neked Emailen küldeni, vagy weblapra kitenni, hacsak nem lakik a szomszédodban, hogy pendrive-on átvigye.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
vagy egyátalán lehet?

A te statodat? A hero oldaladon gurigázz lefelé az egérrel. 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Az.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=374364
Imhol, az új kis kinézetem.
Márcsak azért is megvettem, mert a Fez-t el fogják távolítani a szept. 19-i store-reformban 😛
A mathc making megalkotoit ismet csokoltatom. Nem tudom miert kell a lvl. 6 -os emberem egy xxxv-os es egy XXVI-os szintu hosoket felvonultato bandaval szembe allitani. Komolyan nem ertem, hogy gondoltak ezt a keszitok. Szeretnek valami pozitivat irni. A legjobb lesz arra emlekeznem, amikor nyaron bosegesen dobalta a clawon az ajandekokat az ea.😊
Magyarán újratelepítheted ahányszor akarod, nem fogja megoldani a problémát.
Viszont mintha meg a szokottnal is jobban laggolnek. Nem ertem ezt a programot. Zabalja az internetet??????? A play4free-n szoktam neha jatszani Battlefieldet, de ott nem tapasztaltam egbekialto laggolasokat.
Egy par napja, a natis, 15-os embereimmel sokszor ugy kell keresgelni szervereket este 22-tol, mert mindehol pre gameba teszi. Mintha elfogytak volna a royalos jatekosok....