26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #25131 3SC5-SMTM-3A8U-LWJ9 4000 Fund -
tevel #25130 Már megint 8k-ért van tripla XP boost. Mire az a nagy sietség? -
tomonor #25129 Ha a karakter érzelmi stresszt él át, akkor általában így van ábrázolva mangában.
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HiddenEyes
Ferde egyenesekkel rengeteg féle érzelmet lehet kifejezni, de általában az ilyen "Na nee" nézés képzelem el úgy.
>.<" kábé így -
#25128 Én mondjuk ilyet még nem láttam. (Igaz nem is ismerem a mangát). Általában két ilyen ferde egyenest szoktak odarakni, nem? -
#25127 Ez így elég ratyi, de legalább egy nagy igazságot meséltél el a képregényeddel. -
tomonor #25126 Hát igen, ilyen a manga. Néha nincs szemük a karakteknek. -
#25125 Nincs szeme a szakállasnak. -
#25124 Már rég elhasználták. Igen, az újat. -
tomonor #25123 :D Most csíntam
-
#25122 Van esely ehhez "arab kodhoz" valahogy hozzajutni?
Mert ugy latom nemreg elertek az 1000 lajkot. -
#25121 na neeee akkor változtatnunk kell -
tomonor #25120 EA acc = Origin acc -
z0l1ka #25119 A mocsadékok -.- én már megjártam egyszer ,szóval biztos ami biztos ,én jelszót váltok..
az originbe az ea accountal is betudsz jelentkezni,ha jól tudom .. -
#25118 Feltörték az Origint, a hackerek sorra változtatják meg a felhasználók adatait
Nekem nincs originem de az EA acc az nem origines? Nem kell jelszót változtatnunk? -
#25117 Legyen igazad, örülnék neki! Azért a mailnaptarámba beírom 2014Májusát ,h emlékeztessen mit gondoltam most a játék sorsáról.
Jó dolog a jövőbe üzenni saját magadnak, próbáljátok ki :)
Az a vicces ,h elfelejti az ember ,h üzent , aztán 1-2 év múlva jön a meglepetés. -
Pat10 #25116 mit lehet akkor csinalni ha most nekem ugyan ezt irja ki a gép: ezt és mt egyszer volt ilyen és akkor se tudtam mit kezdeni vele,hiába töröltem,majd letöltöttem nem lett jó....? -
tomonor #25115 Igen; gyakorlatilag a BFH nem tud meghalni. Annyi pénzt fektetett bele EASY, hogy ha esetleg egy tömeges player elvándorlás bekövetkezik amit leesnek az eladások, akkor EASY azon nyomban visszahúzza a játékot magához feljesztésre, és előrukkol valamivel, hogy ne kelljen lehúzni a WEST Projectet a wécén.
Ebbe a játékba túl sok pénz van, hogy elengedjék. És ami nekik pénz, az nekünk szórakozás, szóval azért én sem szeretném ha megszűnne. -
#25114 Van ami nem változik! 3 éve is másfél év volt benne! :)
Meg akkor is amikor kijött a battlefield.play4free -
tomonor #25113 de bírom, amikor valaki így előre meghatározza valaminak az élettartamát. -
#25112 Így ezzel 74%-os túl áron vásároltam tegnapi nap, este fél 11-kor. -
#25111 Imádom az ilyet bakker... direkt várok már péntek óta, hátha jön valami jó hot deals (ami nekem is jó), de semmi érdemleges így tegnap megvettem amit kell.. erre vazze ma reggel 1 áráért pont az a három van benne, amit megvettem... hihetetlen vazz. -
tevel #25110 Ilyenkor fiktív facebook accal csatlakozol? -
#25109 Bízom az új producer ötleteléseiben.
Remélem tud olyan újításokat életbe léptetni ,hogy életképes legyen a játék még 1-1,5 évig, aztán úgy is vége sajnos -
#25108 Én is lemaradtam róla :( . Pedig első nap csatlakoztam az Arab fb csoporthoz.
ja igen 3 kód volt aznap. -
tomonor #25107 Deee, biztos adnak majd valamit ám. Ha nem is, akkor is életbe lép a "claw tweak", az új producer valamiben spekulál a claw-al kapcsolatosan. -
tomonor #25106 Az a 4000 Funds 12 000 volt, de nem, ehhez nem az arab Facebook oldalnak volt köza (egyszerű Funds promóció EASY által).
Ám újabb 4000 Funds-ra lehet számítani, ha ez az oldal eléri az 1000 lájkot: http://www.facebook.com/BFHArabic
Így ha jól tudom összesen 26 000 Funds-ot tud szerezni aki ügyes. Én speckó eddig egyiknél se voltam itthon. -
#25105 Nem hinném!
Minek adnának?
(nem úgy mint az Araboknak, tegnap kiszórtak jópár kódot amik 4000fundsot értek.. persze limitált cucc volt) -
Bence777 #25104 Hello engem olyan érdekelne közeleg karácsony és hogy tavaly úgy emlékszem hogy mikulás sapka volt örökre ingyen vagy van rá esély hogy bfh found lesz ingyen? -
T4l8lLET #25103 akit esetleg innen érdekel h alakulnak a magyar NC csapat gyakorlásai annak ide is belinkelek 1-2 általam stream-elt vidit :D
lengyelek ellen:
http://www.youtube.com/watch?v=6-AuIPAguKM
http://www.youtube.com/watch?v=0Z_784tfMBY
http://www.youtube.com/watch?v=Q6R6oQs0wtk
http://www.youtube.com/watch?v=pWnVRbqRye8
Franciák ellen: (franci RQ :D )
http://www.youtube.com/watch?v=3WXZN5mYvBo
http://www.youtube.com/watch?v=amjNTbcLbdk -
#25102 Csak megsúgom az AK/Über fanatikusoknak, hogy a Rudolf's Rescue még erősebb, mint azok.Ha in-game storeból beszerzel egy gránátot, Rudolf Rescuet és egy Gerhart's Übert már kész is az ütőképes soldier. A widgetről meg gondoskodik a claw. Így igazából ezt az egész soldier dolgot kb. 2500-ból (500 forint) meglehet úszni. Play now gombot meg el kell felejteni. -
#25101 "Az igény kialakulásában fontos szerepet játszik az is, hogy a képességeid kidomborítása miatt vagy a játékélmény miatt játszol."
Ez jogos. Mondjuk nekem az tetszik ebbe a rendszerbe, hogy te döntheted el mennyit költesz rá, ha akarsz.
15.000 foundsból (ami cirka 4.500 Ft) egy karaktert fel tudsz építeni, én is ennyiből csináltam most egy katonát (vettem géppityut, pisztolyt, ruhákat).
A legolcsóbb a gunner szerintem (ha a sok toxit nem vesszük bele) és a katona. A mando sajnos elég költséges karakter, ha normális és versenyképes hőst akarsz belőle csinálni. -
tevel #25100 Nahát, én arra az eredményre jutottam, hogy nem éri meg? Ilyet nem írtam.
Mindössze a te elméletedet írtam fel újra, egyetlen kiinduló adat módosításával, ezáltal meg az egésznek más eredménye lett.
Én nem gondolom, hogy a BFH-ban minden eleve elrendeltetett, ez van edd meg, és kussolj, ha meg nem tetszik kopj le. Ők is a játékosokból élnek, a visszajelzéseket a játékról, az információkat egyes módosítások hatásairól, biztosan a játékosok fórumairól veszik. Ha valami nem tetszik, akkor nyugodtan le lehet írni, akár ide is. Valakinek csak eljut a fülébe.
Fölösleges mélyenszántó elméletekbe belemenni.
Panónak van egy problémája: magyar viszonylatban egyes szettek árai túl magasak.
Nekem is van egy problémám (még mindig): a match making a játékosok szintjét nem igazán veszi figyelembe.
Egyébről nincs szó... -
#25099 Pontosan erre gondoltam én is, de akár felhozhattam volna a Counter-Strike-ot példának. Egyetlen dolog amivel egyetértek, hogy a fejlesztő nem felelős azért, hogy a világ fele csóró vagy inkább ma már a háromnegyede. Az ő dolguk, hogy a pénzeseket megkopasszák. -
#25098 Szóval megint sikerült a sokaknak default origoról megközelíteni a dolgot.
Akkor te mérlegeltél és arra a végeredményre jutottál, hogy nem érni meg.
Ennyi.
Ezt magadban sajnálhatod, s meg is oszthatod másokkal is, nincs ezzel baj!
De megint csak oda lyukadunk ki amit mondtam. :)
Segítek akkor még annyival a dolgok megértésében, hogy a feltételek összetettek. A lehetőség adott, vehetsz, nyerhetsz a karaktereidnek olyan cuccot amitől saját megítélésed szerint jobb, egyedibb (és ha jól emlékszem ezzel kapcsolatban -ruhaszett- jött fel az egész dolog ismét)lehetsz.
Azigény, ez olyan dolog ami benned fogalmazódik meg.
Ez az az olyan esszenciális része a 3 összetevőnek ami egy eredmény, ami a téged befolyásoló, neked fontos élmények alapján ítész meg. Ebben benne van a "mi lett volna ha" más fegyverem van, vagy ha olyan egyedi öltözéknek a hátsó oldalát nézem, amilyen nincs senkinek. Biztosan! Jobb, mert többen bejelölnek ismerősnek, mert adott körülmények között egyedibb voltál. Nem azért, mert jól osztottad a healt, leg it-et, shield-et miegymást.
Az igény kialakulásában fontos szerepet játszik az is, hogy a képességeid kidomborítása miatt vagy a játékélmény miatt játszol.
Ha az a fontos, hogy ész nélkül belemenj egy tömegbe és ott mindenkit lekaszálj 8vs1-ben akkor valóban fontos a másik fegyver. Ha meg más stratégiát követve esetleg megtanulsz csapatban, egymást segítve játszani akkor meg nem feltétel.
Szóval te tudod mi okoz neked maradandó élményt, ami neked egyedi és vagy megéri vagy nem.
Ha a BFBC2 éri meg, akkor azt vedd, ha a lamborghini aventador akkor meg azt. A döntés a tiéd, a lehetőségeid meg adottak, és a 3 dolog mentén meglesz az eredmény. Ha meg ez más mint amit szeretnél akkor meg megy a "sznobok iteme, anyuci pénzét" sírás, ami általában még csak stílusában sem változatos. Csak jelzem, nem válasznak szántam, nem is akarom, hogy úgy töprengj rajta.
Ami nem tetszik, azt változtasd meg, amit nem tudsz megváltoztatni, azt fogadd el -
tevel #25097 Az okfejtés jó, de szerintem almát-almával hasonlítsunk, vagy legalább goldent a starkingal.
A hitman teljesen más jellegű játék, "komoly" küldetésekkel, kerettörténettel, logikai feladatokkal, és mondjuk az új Absolution ára is 8990 Ft lesz november 20-án, nem 23990 Ft.
Én egy hasonló időben kiadott, szintén kerettörténet nélküli,hentelésről szóló, multiplayeren is játszható, dobozos, és lényegesen jobb grafikájú játékhoz hasonlítanám.
pl. a BFBC2 - 2690 Ft játszol vele egy hónapot ~ 2690/1=2690
BFH - ráköltesz ugyanennyit akció nélkül ~ 9000 funds, ennyiből az ingyen kapott 3 herodra versenyképes super/uber fegyvert sem tudsz venni (max. egyre), és ha belépsz egy pályára 90%, hogy találkozol egy lvl 30-as noobbasherrel (16 abival) a low lvl-ek között, aki ha megmozdulsz, kinyír. Mit kell tenned? Vásárolnod: fegyver, XP boost, tonic, bandage, wrench). Ha nem teszed, játszol vele max. 2 hetet, és elmegy a kedved az egésztől.
BFH - 2690/0,5=5380
-
#25096 Kár hogy alapból hibás. -
#25095 Error 1000, 1001, 1002, 1009, 6 and 3014 shortly after a game update or maintenance
Go to your “…”\Documents\Battlefield Heroes\mods\bfheroes\cache folder, and delete all the sub folders within.
megoldás lehet még, ha csak betöltöd a http://www.battlefieldheroes.com/ oldalt és mielőtt bejelentkeznél nyomsz egy ctrl f5 kombinációt.
Ez kitörli az oldalhoz rendelt cache-t. -
Shoya99 #25094 Sziasztok!! Lenne egy problémám. Nem jön be a játék.
1. Elinditom
2. Tölt,tölt,tölt
3. kiirja hogy unable connected error 1000 vagy 1002
Mit tegyek ellene válaszaitokat köszönöm -
#25093 Ezt szépen kifejtetted. -
#25092 Van ahol meg nem akarnak mindent ingyen. Mérlegelni kell és ésszerűen meghozni a döntést. A lehetőség megvan.
Megnézed, hogy a boltok polcain mennyibe kerül egy új játék ezt elosztod azzal az idővel amennyit azzal játszol. Ha a kapott érték minél jobban konvergál a nullához annál jobban megéri!
Pl: Hitman - 23990 Ft játszol vele 1 hónapot ~ 23990/1= 23990
BFH - ráköltesz ugyanennyit akció nélkül ~ 1005000 Play4Free Funds, játszol vele 3 évet ~ 23990/36= 666,38
Ha meg nem teheted meg, hogy megvedd, akkor meg nem veszed meg.
A játék készítői meg nem nem felelősek azért, hogy ide, éppen adott körülmények közé születtél, - jó esetben fejlődtél - és a lehetőségeidhez mérten és érdemeid alapján kapod a zsebpénzt, fizetést, stb.-t.
Ez is olyan mint a tűz. 3 dolog kell hozzá.
Lehetőség, igény, pénz.