Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Wazze hagyd mar abba ezt az IQ nulla Caps Lockos irkalast.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

IGEN NÁLAM IS NAGYON ZAVARÓ ÉS ...
A palya kisse kopar, de szeritem erdekes. Lehet nosztalgiazni a bf1942-bol.
Azt elfelejtettem emliteni, hogy jelenleg csak az eros idegzetueknek javaslom a mapet. A royal oldalrol kozelitve a bunkerek laba elott szalltunk partra. Nem sok idom volt turisztikai latvanyossagok utan kutatni, mert a lvl. 7 -es emberem celba vette egy general c, 2 db. 30 akarhanyas rangu, es par 20-on x-es commando😊😊😊 Szerintem nem egy ligaban jatszunk, dehat a keszitok tudjak mit csinalnak...
Az ea kiadott egy updatet, azonban az invalid data (6) "stabilan" befeszkelte magat a rendszerbe nalam.
Na partra szalltunk😊
valaki elll tudná nekem mondani hogy miért van ez a hiba? the client contains invalld data. (6)
MÁR LEHET KAPNI AZ ÚJ SZETTET ÉS ÚJ MAP
A Fraps Trial (gondolom azt töltötted le) úgy emlékszem 30 másodpercre van korlátozva, vagyis még vannak lehetõségeid, 33 %-át még ki se használod. 😛

Amúgy meg Google a barátod!
"Olyan" progit (ami fizetõs de ingyenes) senki sem fog neked Emailen küldeni, vagy weblapra kitenni, hacsak nem lakik a szomszédodban, hogy pendrive-on átvigye.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

hát öööö izé-ozzé

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

VALAKI TUDNA KÜLDENI EGY VIDEÓ FELVEVÕ PROGRAMOT MERT NEKEM VAN FRAPS-OM DE AZ NEM JÓ MERT CSAK 20 MP-T VESZ FEL
bali24
Viszont ezek a II. vh-s ruhák nagyon tetszenek.<#smile>

Zero07
Ez még csak trailer, öcsisajt.

és ezt mikor lehet használni ?
vagy egyátalán lehet?
Zero07
Új játékmód, vagy ismételten csak a trailer lett tetszetõsen megcsinálva?

AAAAAAA EZ JÓÓ
bali24
azta<#merges2>

THX
Az enyémet? Hát itt.

A te statodat? A hero oldaladon gurigázz lefelé az egérrel. 😊

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Zero07
Ezt a legtöbben már rég tudjuk Tomról. 😄 Hátha még láttad azokat a más rajzait, amiket ide kirakott.

ezt hol kell megnézni ?
Ezt is megértük...

Hát ööö... Igen.

Az.

Tényleg egy kicsit a pöcsén van a hangsúly...

Narxis
gay

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

No igen, a következõ listán szereplõ dolgok 3 napon belül elhagyják a store-t. Addig vegyétek amíg lehet, mert van rajtuk egy 33%-os akció.

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=374364

Oh, amúgy teszteltem az SMS Funds vásárlást, itt mûködik rendesen. Törökországba, Indiába és Brazíliában nem mûködik egyelõre.

Imhol, az új kis kinézetem.

Márcsak azért is megvettem, mert a Fez-t el fogják távolítani a szept. 19-i store-reformban 😛

jólvan
davis98
MATYUSA ! Fogd fel, hogy ez egy fórum... <#lama>

nickname: doki09

tudom
Zero07
De raj vagy MATYUSA, hogy privátban irkálsz Caps Lockkal. Bravó!

No ez a nap is jol kezdodik. Imadom az olyan tagokat akik autoval elutik sajat csapattarsukat es belokik az ellenseg surujebe. Hiaba huzodom felre az ut szelere, ugy latszik nincs eleg hely szamukra. Atmentem egy masik palyara, illetve a "the client contains invalid data(6) error" utan nem akad mas valasztasom. Erre mi tortenik? Minden megismetlodik elorol. Egy tulok T-vezeto megint belokott az ellenseg koze. Azt hiszem par ora pihi nem fog artani😊

A mathc making megalkotoit ismet csokoltatom. Nem tudom miert kell a lvl. 6 -os emberem egy xxxv-os es egy XXVI-os szintu hosoket felvonultato bandaval szembe allitani. Komolyan nem ertem, hogy gondoltak ezt a keszitok. Szeretnek valami pozitivat irni. A legjobb lesz arra emlekeznem, amikor nyaron bosegesen dobalta a clawon az ajandekokat az ea.😊
Zero07
Valami admin bannolja már ezt a "MATYUSA"-t. Eléggé idegesítõ, hogy itt pont ezt a témát kell szétrombolnia ennek a szmájlisuhancnak.

Te meg vegyél vissza, ha lehetséges.

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
DE AM TÉNYLEG EZ AZ EASY NAGYON ELBASZTA MÁR BOCSÁNAT A KIFEJEZÉSÉRT <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
Thx! Legalabb egy ertelmes magyarazat😊
Kinomban csinaltam egy accountot es egy uj karaktert. Hova dobta be masodszorra a lvl.-1 -es karaktert? Hat persze, h a vii-viii-as rangu jatekosok koze. Ehhez a tervezeshez legalabb kellett harom diploma az ea csapatban.
Hadd magyarázzam el. Az utolsó back-end szerver patch elkúrta a matchmaking-et és lényegében mindent, aminek a back-end szerókhoz köze van. Az (6)-os hiba azért jelenik meg, mert a kliensed nem képes szinkronizálni az adatokat a masterszerverrel.

Magyarán újratelepítheted ahányszor akarod, nem fogja megoldani a problémát.

NEKED MÁR JÓ JELÖLJ BE SKYPEN
Orulok neki!😊
nekem minden jó mint régen <#nevetes1><#taps><#nevetes1><#taps><#nevetes1><#taps><#nevetes1><#taps><#nevetes1><#taps>
JAJA megadod a skyped ?
Sorry! " this client contain invalid data (6)" Hiaba az ujratelepites, megint visszajott ez a problema. Tenyleg fos ez az egesz.
Garanciat nem vallalok! Nalam mukodik. Azota uj verzio a:kicked from the server (1) Tobbszor!!!! Ilyenkor nagyon el tudok kenodni.... Az informatikus szakma nalam elasta magat. Nincs egy epkezlab informatikus aki meg tudni mondani nalam mi a problema. A playfor4-n megy a battlefield extra laggolas nelkul, a heros meg laggol.... Tobb embert kerdeztem rola, koztuk az informatikus ismerosom. Ok nem tudnak valaszt adni ra. Felrobbanok, mert a laggok miatt engem loosereznek le.
kössz a tippet akkor ujratelepitem <#violent><#gun><#boxer><#email><#taps><#eljen><#beka2><#beka3>
Ma ezzel orvendeztetett meg a jatek: " this client contain invalid data (6)" Akkor irta ki, amikor a szerveren mapot csereltek. Szepen kidobalt. Leszedtem a gamet, es ujratelepitettem. Most nem csinalja.
Viszont mintha meg a szokottnal is jobban laggolnek. Nem ertem ezt a programot. Zabalja az internetet??????? A play4free-n szoktam neha jatszani Battlefieldet, de ott nem tapasztaltam egbekialto laggolasokat.

Egy par napja, a natis, 15-os embereimmel sokszor ugy kell keresgelni szervereket este 22-tol, mert mindehol pre gameba teszi. Mintha elfogytak volna a royalos jatekosok....
bfh nekem nem jóóó
ezdefos

bocs