Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

o.O hmmm...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

plu604
hali
nemrég kezdtem el játszogatni vele és elõjött egy elég nagy hiba.
Nem minden alkalommal, de elég gyakran elõfordul, hogy amikor kilépnék a játékból (akár meccs közben, akár a kliensbõl), a gépem fogja magát és újraindul, aztán természetesen figyelmeztet hogy "A rendszer súlyos hiba után állt helyre". Semmi elõjel, hibaüzenet, kékhalál, semmi, csak fogja magát és újraindul. BFH fórumon azt írták valaki másnak akinek hasonló gondja volt, hogy telepítse arra a meghajtóra amin a windows is van, nálam is külön volt, át is telepítettem, ugyanúgy csinálja. Van valaki akinek hasonló problémája van/volt? Tudja valaki hogyan tudnám megoldani hogy normálisan ki tudjak lépni és ne induljon újra a gép? <#szomoru1>

sziasztok battlefield heroesben a nevem hanybal87 vegyetek fel friendnek
és vegyetek be a klánba thx
gondolom site hiba, várd meg míg megjavítják

16000 dmg pont után kapsz új rankot. Ennyi.

vsly
Tudja esetleg vki,h. miért nem tudok BFpontot vásárolni?
Tegnap óta ezt írja ki,ha rákattintok(firefoxnál és explorernél is):

"An unexpected system error occurred.

com.liferay.portal.DuplicateUserScreenNameException "

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

kakasdaparhant
Amugy az mér van hogy ugyebár mindenki kapott tízes szint után egy ijen "jellemzõt" (nem tom hogy mi az) a neve alá .
Na már most az nekem egy idõ után át változik másikká és ez nem is fog megmaradni ?? tehát mindig változni fog?

Beszéltem anno gunnerrel, hogy rohadt gunner op, keg-je is milyen erõs lett. Erre mondta, h update óta ki sincs neki keg húzva: D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tulajdonképpen, ha nagyon szigorúan vesszük az IEG-et, akkor nem eltûnik a hordó a semmiben, hanem megeszi az adott gunner és healeli magát vele.
Én gunner update elõtt shield+leg it-tel toltam és egész jó volt. Hmmm, update óta meg már jóval elõtte nem nagyon játszok. De asszem most frenzy, 1-es leg it + amekkora shield csak lehet. És én nem a gyors mg-t használom, mert hamar kifogy, hanem az alapot. Rendesen lehet így is ritkítani, mivel a frenzy úgy ahogy éleben tart. Aztán, ha a frenzy vége pajsz. Közben mikor éppen kedvem van és kell akkor leg it, de azt inkább a legelején használom, hogy közelbe kerüljek, aztán mivel 1-es CD miatt nem is nagyon használom csata közben(vagy elõbb nyerünk vagy meghalok).

az a gond a keggel általában, hogy nem mindig vállik be. Ugyanis néha olyan szép laggok vannak, hogy egyszerre két keget látok repülni, és nem tudom melyikre lõjjem a rakétát. -.- A másik dolog meg, hogy néha azt a csomagot nem kapja meg a szerver, amelyikbe az újratöltés van, és teszem azt, éppen ketten vannak elõtted, ellõsz egy rakétát, fegyvert váltanál, de nem tudsz, mert az újratöltés bug blokkolja, és amúgy meg kétszer ismétlõdik meg a töltés.

Az IEG az szimplán hasznos, és fel tudja idegesíteni a soldiereket, hogy megetted az eldobott 6 GS gránátját 😄

Smithwarden
Keg-bol 5/5 nagyon durva tud lenni, gyalogsagi palyakon lehet vele hentelni es sok sebzest/xp-t osszeszedni, viszont kb 1-2 honapja egyre tobbszor fordul elo, hogy nem olyan hatekonyan hasznalhato mint azelott, mivel egyre tobben tanuljak meg jol hasznalni a "granatevest", es akkor a hordok nagy resze eltunik a "semmiben". <#bee1>
Leg It az kotelezoen elso gunnernel sztem is, utana fene tudja mire erdemes, talan mindenre eloszor 1-et hogy meglegyen, illetve a fullos shield azert is er sokat mert a tarsakra is hat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ez így van... de nekem van leg it em 😊

az talán a gond az 5-ös pajzsal, hogy legit nélkül semmit sem ér. Keg az egy jó támadó fegyver, kommandók ellen különösen hatásos, de védelmi célokból nehezen vethetõ be.

hát én bárkivel kiállok 1v1 ezni 😉
szeritnem 1v1 ben nem olyan jó. 😊
ez egy magánvélemény meg tapasztalat 😊 persze mindenki ugy fejleszti ahogy akarja

FAQ.

Saphire: egy keg + rakétavetõ halálos tud lenni tömeg-ben, de 1v1-ben is :o

Én 20 as royal gunner vagyok és én pl nem tettem 1 pontot se a keg re.. elsõnek leg it 2. shield ugyanis nem vagyok benne biztos hogy a keg 1v1 ben annyira jó lenne... biztos frankó de azzal sztem csak akkor kell foglalkoznod ha shield leg it meg van...

a frenzy az nem rossz csak ahoz venned kell egy ··the cheeser·· nevezeû short range golyószórót mert csak azzal mûködik igazán viszont az a fegyó is csak frenzy vel használható, nélküle ló***** se ér 😊

szal nekem pl 20 ason 5 shield 5 leg it 1 frenzym van de 1 biztos a frenzy-t ne próbáld main ability ként használni

Smithwarden
Ezt az ovodas szintu szoveget hagyjuk mar pls.
Minden magyar azon az oldalon jatszik amelyik neki szimpatikus, nem kell gerjeszteni a feszt "kedves" Tomonor.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Tuvok
"a royal szar, magyaroknak a németeknél a helye"
nanana ! 😊 <#ejnye1>

nos elõször is, a royal szar, magyaroknak a németeknél a helye.

Másodszor, a frenzy fire pontosítja a lövedéked vonalát, és minden 4.-ik találat után gyógyít egy picit. Az IEG pedig akkor jó ha feléd dobnák gránátot, vagy TNT-t raknak a tankodra, átpattansz a másodpilótafülkébe és megeszed a robbanóeszközt szó szerint. Cserébe kapsz érte egy életpontot 😄
Gunnerként elõször mindeképp told ki 5-ös szintûre a Leg-It -et, utánna az Eplosive Kegbe rakjál néhány pontot, majd IEG, aztán pajzs, vagy ha máshogy osztottad be az se baj. A lényeg hogy a frenzy fire-be ne bízzál, ugyanis jól hangzik, de amugy csak nagyok ritkán használható.

Szervereket neked kell összegyûjtened a listába, úgy hogy matchmakingel felmész egy szerverre, majd tab+f5-öt nyomsz, és ott lesz a listába. Elég kezdetleges megoldás...

Üdv mindenkinek! Lenne 1-2 kérdésem, mert 2 napja kezdtem el a gamet, és még elég zöld fülû vagyok a játékban 😊
Elsõ sorban a képességekrõl kérdeznék (Royal Gunner vagyok):

-frenzy fire
-I eats granades
ezek mire jók, mit tudnak? az 5 képesség közül melyiket éri meg legjobban fejleszteni? Egy cikkben (http://www.totalbf.hu/info/battlefield_heroes_karakterek)a következõt olvastam: "...az ellenség által dobott gránátokat is vissza tudja dobni...", ez most -volt a bétában; -fejleszteni kell hozzá vmit; -fizetõs; vagy mi? Mert még nem láttam olyat h vki visszadobná a gránátot.

A másik kérdésem az lenne, hogy hol tudok szervereket kilistázni, vagy egyáltalán lehet-e? Az Optinos fül alatt találtam 'Connect to server' fület, de hiába a frissítések hada, nem akar nekem kilistázni egyetlen szervert sem.

A segítséget elõre is köszönöm.<#lama>

az túl nyílvánvaló lett volna.

Úh ez mekkora

25 öt öltem és 7 szer haltam az egyik kör alatt <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Áááá, simán rick-roll-t kellett volna!

nígyet

kakasdaparhant
Emberek hány karaktert lehet csinálni?

Narxis
Gonosz vagy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

www.webforditas.hu

semmit, csak mivel nemtok angolul gondolom megkérdezem
Narxis
Hogy ingyen van.

vedd meg pénzér'. Mért, mit gondoltál?

ok akk mehetünk együtt😄

Am mi ez h "get your zombie or skeleton oufit"??

hát nekem 18 as soldierem van national-on 😄
többen mint egyedül arra értettem és nekem van nati soldierem ami 8-as szóval mehetünk national oldalon😊

"Mehetünk royal/national oldalon nekem mind1 csak többen jobb lenne..."

Narxis
Nem tudunk egy szerverre menni. National vagyok.

Végülis ketten is elegek vagyunk...National vagy royal?írd meg privátba meg msn,karid nevét és ott megbeszéljük részleteket

nekem nincs

Hurkans nekem lenne kedvem 😄
Snexi
20 commando

már elég régi,tavasszal toltam,akkor egészen 17-esig elvittem,azóta havonta rámjön 1x és tolom pár napig majd megint hagyom

17-es gunner.
Hmmm, de legalább jut idõm másra.

Tuvok
Már megint egy hacker ..
vv only-n, Stablet néven, és igen büszke is rá <#levele>
persze szokás szerint semmit nem lehet csinálni vele, admin sehol, meg hát állítása szerint 14 accountja van ..

24es commando meg 13 as soldier.

Narxis
Kéne egyet warozni, vagy azt itt nem lehet? 😄

Utoljára kérdem van valakinek kedve összejönni páran és együtt gyilkolászgatni? Mehetünk royal/national oldalon nekem mind1 csak többen jobb lenne...

nos ööö, nekem a következõ heroek vannak:
-lvl 22 soldier: Tomonor
-lvl 22 commando: Sniponor
-lvl 16 gunner: Terminatonor
-lvl 9 commando: RoyalF4g

Láma!
jah, énis erre jutottam, esetleg szokott még segíteni ha a bookmarkosok tele vannak, a bh restart.
a topiklakók milyen szinten nyomják amugy? az én lvl 14es commandom eltörpül itt?

ez egy bug amelyet a következõ patch fog orvosolni. Max annyit tehetsz ellene hogy használod a server bookmarkokat.

Láma!
hali!

tegnapelött fedeztem csak fel a topikot, de csak ma jutottam el odáig hogy irjak.

tud esetleg valaki megoldást arra ha random szervernél folyton olyanba akar betenni ami jelszavas?