Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nemrég kezdtem el játszogatni vele és elõjött egy elég nagy hiba.
Nem minden alkalommal, de elég gyakran elõfordul, hogy amikor kilépnék a játékból (akár meccs közben, akár a kliensbõl), a gépem fogja magát és újraindul, aztán természetesen figyelmeztet hogy "A rendszer súlyos hiba után állt helyre". Semmi elõjel, hibaüzenet, kékhalál, semmi, csak fogja magát és újraindul. BFH fórumon azt írták valaki másnak akinek hasonló gondja volt, hogy telepítse arra a meghajtóra amin a windows is van, nálam is külön volt, át is telepítettem, ugyanúgy csinálja. Van valaki akinek hasonló problémája van/volt? Tudja valaki hogyan tudnám megoldani hogy normálisan ki tudjak lépni és ne induljon újra a gép? <#szomoru1>#szomoru1>
és vegyetek be a klánba thx
Tegnap óta ezt írja ki,ha rákattintok(firefoxnál és explorernél is):
"An unexpected system error occurred.
com.liferay.portal.DuplicateUserScreenNameException "
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Na már most az nekem egy idõ után át változik másikká és ez nem is fog megmaradni ?? tehát mindig változni fog?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én gunner update elõtt shield+leg it-tel toltam és egész jó volt. Hmmm, update óta meg már jóval elõtte nem nagyon játszok. De asszem most frenzy, 1-es leg it + amekkora shield csak lehet. És én nem a gyors mg-t használom, mert hamar kifogy, hanem az alapot. Rendesen lehet így is ritkítani, mivel a frenzy úgy ahogy éleben tart. Aztán, ha a frenzy vége pajsz. Közben mikor éppen kedvem van és kell akkor leg it, de azt inkább a legelején használom, hogy közelbe kerüljek, aztán mivel 1-es CD miatt nem is nagyon használom csata közben(vagy elõbb nyerünk vagy meghalok).
Az IEG az szimplán hasznos, és fel tudja idegesíteni a soldiereket, hogy megetted az eldobott 6 GS gránátját 😄
Leg It az kotelezoen elso gunnernel sztem is, utana fene tudja mire erdemes, talan mindenre eloszor 1-et hogy meglegyen, illetve a fullos shield azert is er sokat mert a tarsakra is hat.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
szeritnem 1v1 ben nem olyan jó. 😊
ez egy magánvélemény meg tapasztalat 😊 persze mindenki ugy fejleszti ahogy akarja
Saphire: egy keg + rakétavetõ halálos tud lenni tömeg-ben, de 1v1-ben is :o
a frenzy az nem rossz csak ahoz venned kell egy ··the cheeser·· nevezeû short range golyószórót mert csak azzal mûködik igazán viszont az a fegyó is csak frenzy vel használható, nélküle ló***** se ér 😊
szal nekem pl 20 ason 5 shield 5 leg it 1 frenzym van de 1 biztos a frenzy-t ne próbáld main ability ként használni
Minden magyar azon az oldalon jatszik amelyik neki szimpatikus, nem kell gerjeszteni a feszt "kedves" Tomonor.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Másodszor, a frenzy fire pontosítja a lövedéked vonalát, és minden 4.-ik találat után gyógyít egy picit. Az IEG pedig akkor jó ha feléd dobnák gránátot, vagy TNT-t raknak a tankodra, átpattansz a másodpilótafülkébe és megeszed a robbanóeszközt szó szerint. Cserébe kapsz érte egy életpontot 😄
Gunnerként elõször mindeképp told ki 5-ös szintûre a Leg-It -et, utánna az Eplosive Kegbe rakjál néhány pontot, majd IEG, aztán pajzs, vagy ha máshogy osztottad be az se baj. A lényeg hogy a frenzy fire-be ne bízzál, ugyanis jól hangzik, de amugy csak nagyok ritkán használható.
Szervereket neked kell összegyûjtened a listába, úgy hogy matchmakingel felmész egy szerverre, majd tab+f5-öt nyomsz, és ott lesz a listába. Elég kezdetleges megoldás...
Elsõ sorban a képességekrõl kérdeznék (Royal Gunner vagyok):
-frenzy fire
-I eats granades
ezek mire jók, mit tudnak? az 5 képesség közül melyiket éri meg legjobban fejleszteni? Egy cikkben (http://www.totalbf.hu/info/battlefield_heroes_karakterek)a következõt olvastam: "...az ellenség által dobott gránátokat is vissza tudja dobni...", ez most -volt a bétában; -fejleszteni kell hozzá vmit; -fizetõs; vagy mi? Mert még nem láttam olyat h vki visszadobná a gránátot.
A másik kérdésem az lenne, hogy hol tudok szervereket kilistázni, vagy egyáltalán lehet-e? Az Optinos fül alatt találtam 'Connect to server' fület, de hiába a frissítések hada, nem akar nekem kilistázni egyetlen szervert sem.
A segítséget elõre is köszönöm.<#lama>#lama>
25 öt öltem és 7 szer haltam az egyik kör alatt <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
már elég régi,tavasszal toltam,akkor egészen 17-esig elvittem,azóta havonta rámjön 1x és tolom pár napig majd megint hagyom
Hmmm, de legalább jut idõm másra.
vv only-n, Stablet néven, és igen büszke is rá <#levele>#levele>
persze szokás szerint semmit nem lehet csinálni vele, admin sehol, meg hát állítása szerint 14 accountja van ..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-lvl 22 soldier: Tomonor
-lvl 22 commando: Sniponor
-lvl 16 gunner: Terminatonor
-lvl 9 commando: RoyalF4g
a topiklakók milyen szinten nyomják amugy? az én lvl 14es commandom eltörpül itt?