Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem úgy van ha felhúzom az egyik ABILITIES-t 5 ösre akk jár egy + HP point?
Nem akarok vitázni, de nemtudtam nem hozzászolni ezekhez <#vigyor2>#vigyor2>
Az már más kérdés hogy szerzi meg... Vagy lefizet valakit, vagy nyafog a szüleinek...Akármi.
De inkább hagyjuk, tévedni emberi dolog nem kell mindenkit vérig szidni ha valami rosszat csinál...
DE amit irtal, hogy nezzetek ezzel a cheattel milyen sok pontot lehet osszeszedni es melle linkeltel egy olyan videot ami vegig irja a cheat oldal nevet szepen rekalmozza, az nem jo es legyszi az ilyet legkozelebb gondold at elotte.
Ha cheatrol van szo en legkozelebb is ugrani fogok, foleg ha valaki igy irja le a dolgot.
Beszelgetni meg persze hogy lehet cheatekrol, azzal nincs kulonosebb gond, de ne ilyen reklam videokat linkelj be peldanak. (Vegyuk persze ugy akkor, hogy nem te reklamoztad a cheatet, hanem "csak" a linkelt reklam maga a gaz, mivel egyertelmuen ezert keszult.)
Cat - Amugy pont az ilyen Pistikeknek van tipikusan gazdag apuci vagy anyuci akinek addig sir, hogy apuci ide es ide fizess be mert ez "jo jatek" amig befizetik, vagy valamelyik haverjanak ad plussz penzt aki befizeti.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ám egy ilyen cheat nem ingyen van, 12 éves pistikének meg nemigen van bankkártyája.
köszi
Kell tudni dologról és beszélgetni kell a cheatrõl. Nem tehetünk úgy, mint a strucc, s nem dughatjuk a homokba a fejünket. Hogy miért nem? Mert csalás létezik, akár akarjuk, akár nem. Így legalább többen értesülnek arról, hogy szeretett játékunkban milyen lehetõség vannak arra, hogy egyes szerencsétlenek csaljanak, így adva lehetõséget arra, hogy észrevegyük õket, s szükség esetén az admint kérve meg, hogy tegye meg a szükséges lépéseket.
Én pl. épp hétfõn találkoztam egy olyan kommandóssal, aki a világítótorony tetejérõl lõdözött a Seaside Skirmishen-en. Nos, ez a srác kilóméterekrõl kilõtt egy, max. két lövéssel, ráadásul úgy, hogy takarásban voltam a fák által. Nem értettem a dolgot. Csalásra gyanakodtam, de alaptalanul nem akartam rágalmazni.
Erre tessék, tegnap meg megtaláltam egy olyan csalási formát, amirõl bizton hiszem, hogy ezt használta.
2. Az, hogy nem használsz csalást, dícséretes.
3. Elhiszem.
Az lenne jó, ha:
1. Megoldanák a csalók kiszûrését és a PB rendesen mûködne, s nem a tisztességes játékosok szívatását szolgálná.
2. Lenne egy cheates szégyentábla, ahová az ilyen nem túl etikus lehetõséget használok neve kerülne fel.
ha nem beszélünk róla akkor attól még van, csak ennyire komolyra nem számítottam
makett.tk
Ne itt reklámozd már azt a cheatet, amit használsz...
ez egy sokkal jobb group.
-Pistike, a kis 12 éves gyerek elkezd battlefield heroes-ni, noha a játék alsó korhatára 16 év. Csinál egy soldiert, de mindig lelövik. Csinál egy gunnert, de itt még menni se tud rendesen. Csinál egy snipert is, és lám-lám. Láthatatlan! Nem lövik le! Ám még ha próbálkozni akar, mindig lelövik.
Ezután el kezd keresni egy magyar közösségi fórumot vagy oldalt, ahol esetleg tudná fejleszteni a skilljeit. És nicsak mit talál, itt van egy SuperGamez.hu címû oldal ahol van egy videó egy csíterrõl. Pistike tudja hogy rossz dolog, ám tovább keresi az ilyen videókat, és látván a youtube-on milyen sok cheater van, mondja magában, hogy hát ha mindenki, akkor én is. És tisztán visszaemlékszik arra hogy az sg.hu-s videóban még letöltése link is volt a cheathez.
Nos, ha megfigyeltétek valaha, nemcsak a bfh fórumain, de tulajdonképpen minden hivatalos/klán fórumokon be van tiltva a hack/cheat oldalak/videók/képek/egyéb média beszúrása. Lehet hogy nem a szándék vezérli a postázót, hanem az hogy fúha, ennyi sok cheater van itt ebben a játékban? Igen. Már tulajdonképpen ezerszer ki lett vesézve hogy hány cheater van ha visszaolvasol kicsit.
Én speciel linkeltem be cheat videókat, de az nem a cheatet mutatta be, hanem engem ahogy 5/5 stealth-ben 50 méterrõl lelõ a kecsegje. Szal a kettõ nem ugyanaz.
De ha itt tartunk, el mondanám hogy vannak sokkal gonoszabb/okosabb hackek is mint ez. Van olyan amely teljesen eltünteti a recoil-t, visszatöltési idõt a mesterlövészen és ad neki 99 lõszert amelyet folyamatosan, scope nélkül el tudsz lõni úgy hogy telitalál bárkit.
Amúgy ezt álmomban se gondoltam volna, hogy ilyet lehet, elveszi a kedvem a játéktól, nem gondoltam, hogy ilyen tisztességtelen játékosok is vannak, szerintem ideje felnyitni a nem csaló játékosok szemét, hogy mire számíthatnak. Haverok közül mindenki ledöbbent.
Mivel hogy ez is ehhez a topikhoz tartozik, és nem sért személyeket, igen is van helye ebben a topikban, mint figyelmeztetõ információ!
makett.tk
Arról nem is beszélve hogy a videód descripje alatt élõ link kapcsolódik a cheat letöltéséhez.