Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó megnéztem fórum és az amire gondoltam szal m1.
viszont akkor se tudom mikor jönnek kb rendeshez a fegyverek, aki tudja irja le plx...
Nemrég kezdtem játszani (4-5 napja talán).
Ez a PTE vagy mi ez vmi tesztverzió lenne?
Illetve az új fegyverek mikor kaphatóak in-game?

(bocs a béna kérdésekért de tudni akarom 😄)
m1garand
THX!

makett.tk

Narxis
Ja, kösz, én használtam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fery02
Nagyon szépen köszönjük! 😊
máskor is szívesen fogadunk (legalábbis én) ilyesféle beírásokat 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

még nem próbáltam õket, mert nincs lvl 10-es karim

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Új fegyók érezhetõen erõsebbek?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

1 napos xp boost, a twitteren osztogatják. Csak hogy ne maradjatok le errõl, beillesztettem. Csak ma aktiválható, és csak egyszer.

XD
Csak megnéztem milyen kód. De nekem nem kell :p.

DMPW-VLTN-TU55-4DS7

😊

lol fakk, akkor így:
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=85086&page=3
Csak lapozzatok lentebb.

Mik azok a képek te? 😛 Ilyeneket kell ide berakni:

10-es szinttõl lesznek elérhetõek és VP-ért lesznek kaphatóak. És igen, ezek a turbó változatai az eredeti fegyóknak. És igen, lesz köztük különbség.

Láma!
Igen, ez engem is érdekelne.

m1garand
mik azok?

makett.tk

Vadonatúj fegyverek PTE-ben!

ahol csíter van, ott engem nem találsz meg.

Amúgy tényleg majdnem talált, ám a gunnerem pontos neve Terminatonor xD

Hmmmm, hirtelen akartam írni, hogy ne egyszerre írd be õket, de felmerült bennem az, hogy ilyenkor összeadja a 3-3 napot?

Ok, megtaláltam. 😊

Ilyenkor ki kell menni, s fogni a Gunner imidzset, s szitává lõni õket. 😊

Egyébként csak egy PM jött, de úgy vélem, elég lesz. 😊 Most már csak arra kell rájönnöm, hova kell beírnom a kódokat. 😊

Nah, elvileg ment pm. Lehet kettõ is, mert persze pont mikor pm-et akarok küldeni szedik szét a netet(szerelnek utcánkban) ...

Ja, ezt nem is figyeltem. 😄

Nagyon megköszönném, ha rendelkezésemre tudnád bocsátani a kódokat.

Én azt találtam benne viccesnek, hogy valami Tomiantort ölnek benne meg állandóan. Habár nem Tomonor, de majdnem :p.
Megvan mind2 és neked szívesen odaadom, kell?

Hát barátom, ez szerintem nem vicces...
S képes a mocsokja feltenni egy videót, s hirdetni, hogy mekkora ász. Ehh!

Tényleg Sabzi, a napokban említett XP Boostod meg van még? 😊

Elõször nem tudtam mi a vicces egy glitch videóban, aztán megnéztem.
😄😄

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

davis98

nickname: doki09

fery02
Annak nagyon örülnék, de inkább ne add oda õket, mert úgysem bírnám ki, hogy ne hálálnám meg. Meghálálni meg nem igazán tudnám mivel, szóval inkább majd ha nagyon kell, majd kifizetek én magamnak egyet.
De azért köszi, rendes vagy. 😊

Fellehet nekem holnap reggel jár le amit azt hiszem pénteken beraktam<#vigyor2>

Nekem van 2 darab 3 napos xp boost kódom(már ha még fel lehet õket használni). Én úgy sem játszom már egy ideje meg nem is nagyon fogok szóval, ha gondolod odaathatom 😊.
Azon tanakodtam már egy ideje, hogy kéne érte kérni valamit :p, azért nem írtam eddig. De inkább csak úgy odaadom, ha kell.

azért túlzásba nem kell esni, mint a WoWos japók.

fery02
Igen, azt én is úgy gondoltam, hogy akkor is telnek a napok, mikor nem játszok.
Tehát leghatásosabb lenne mondjuk egy péntek délutántól vasárnap estig, vagy alternatív esetben egy esetleges szívrohamig egyfolytában játszani. 😄

fery02
Eleget játszottam már a játékkal, hogy kitapasztaljam, hogy milyen képességre van nekem szükségem és mire nem.

Pl ez a Blasting Strike némely esetben nagyon jól jön, de ilyen alkalom nagyon ritkán van.
Pl tankokra gondoltam elsõ sorban, hogy képes akár tankot is felborítani, ami hatalmas nagy elõny vele szemben, bár tankos pálya asszem vagy 2 db van (Seaside Skirmish, Buccaner Bay) és ezzel ki is fújt.
Ilyen Grenade Spam képesség nekem felesleges, mivel utálom a gránátokat ilyesmi játékokban, ráadásul hogy néz már ki, hogy egyszerre eldob 8-at? 😄
Az a "6. érzék" képesség sem hoz nagyon lázba, mert arra én valamilyen szinten csítnek tekintek, hogy falon át láthatjuk, hogy hol van az ellen.

Szóval én jobban szeretem a humánusabb megoldásokat, de persze ettõl még a Burning Bullets-bõl nem veszek el semmit. <#gonosz2>
Gunnerek úgy is terminátorok, nehezebben sérülnek, ennyi elõnyöm hagy legyen már. 😊
Aki meg Commando kaszttal megy, az meg meg is érdemli, hogy gyorsan megöljem.

próbáld ki mindegyik képességet az ability refund-al. Számomra pédául a Blasting strike bizonyul haszontalannak, legalább 1-pontnál többet nem ér számomra. Annyira jó hogy ellökje a késelõ kommandót meg esetleg a tankot/dzsippet, ám amúgy nem.

CM és BB nagyon fontos a soldiernek, szal a legjobb ha ez a kettõ maxon van.
Ja mégvalami, ha egyszer megvan már a boost, akkor úgy idõzíts hogy minnél többet játszani tudj a játékkal, ugyanis ott akkor is tellik le az idõ, ha nem játszol épp a játékkal.

fery02
Köszi, majd meglátom. Végül is annyira nem célom nagyon a fejõdés, mert így 17-es szintrõl már szerintem csak pár szintet kell lépnem, hogy elérjem a kívánt mennyiségû Ability pontokat.
Solder vagyok és a Burning Bullets-et tuningoltam ki maximumra, meg a gyógyítást szeretném még, amihez már csak 1 Ability pont szükséges.
A többi képesség nem lényeges számomra annyira.
Gondolom más egyéb miatt nem lényeges a szintlépés.

nos kell egy bankkártya, felmész a weboldalra, bejelentkezel, veszel mondjuk 1000 Harci tõket (BF-t) 20 euróért, megadod a bankkártyaszámod, adataid, stb, és aztán elindítod a játék kliensed ahol már van 1000 BF-ed, bemész a store-ba, widgets és ott az XP boostot megveszed. Fontos, ne vedd meg a 8 hónapos boostot, ugyanis egy olyannal van aki 3 hét alatt kitolja 30-as szintre a kariját.

fery02
Értem, köszi mindkettõtöknek! 😊

fery02
Akkor szóval ha meccs végén összegyûjtök 1000 Cp-t, akkor valójában 1500-at kapok?
Csak tudnám, hogy hogyan lehet neten keresztül fizetni, nekem ez nagyon bonyolultnak tûnik, meg félek is tõle. 😊

ahogy hurkans mondta, illetve azt is megemlíteném, hogy az xp boost zöld pontjai nem adódnak hozzá a meccs közbeni eredményedhez, hanem az egészhez adódik rögtön. Tehát ha meccs vége van, és látod hogy valaki 5000 xp pontot szedett össze, az egyáltalán nem biztos hogy használ boostot, ugyanis ott nem fog hozzáadódni.

az XP boost kérlek szépen az olyan hogy meccs közbe amikor lõsz,foglalsz vagy bármi amiért pontot kapsz akkor a csávód fejénél ilyen zöldbe mutatja a +-t amit kapsz xp-t +50%nyit kapsz pl:10pont+5zöld elég jó használd<#vigyor2>

fery02
Mert lehet szervert választani? 😄

fery02
Van ez az XP boost.
Kipróbálta már valaki? Hogyan, mennyivel több CP-t ad pluszba?
Úgy tudom elképzelni, hogy meccs végén egy bizonyos százalékot hozzáad a meccs alatt összegyûjtött XP-hez.
Ha így mûküdik, mennyi százalékot ad?

Nem tud valaki egy olyan szervert ami nem lenne kicsi lagg se?
Kb szinte bármeik szeron vagyok benyomom a Blasting Strikot és mire elnyomja már vagy meghaltam vagy már mind1...

Tuvok
Ezért nem is játszok már 2 hete .

ííííh, hirtelen nagyon megnõtt a csíterek száma :S

Snexi
ha egy csapatba valaki egyedül van az nem igazi játék,valójában meg sem kapod érte az xp-t

ha már ketten vannak egy csapatba akkor automatikusan újraínditja a kört és indul a rendes játék

Tegnap este volt egy vicces parti. Bookmarkolt szerverhez csatlakoztam, volt öt royalos meg én egyedül national. Elég bénák voltak amúgy, kettõt kinyírtam, majd megyek zászlót foglalni, és erre kiírja, hogy a nationals nyerte a kört, pedig 44-48-ra vezettek. 😊 Ez miért volt?

plu604
kösz a segítséget, megoldottam, régebbi videokártyadriver kellett.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Volt valami update, de nincs róla info a hivatalos topiocban. Tud róla valaki valamit?