Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég h azt mondom sims és kész.....
én is elvoltam normál ruhákba - föleg hogy a fizetõsek elég drágák és némelyik bûnranda....

remélem lesz vmi változás,hiányozni a game 😞....
Narxis
Hát nem tom, engem ez nem lepett meg nagyon...EA...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jaja. De lehet nem érte meg nekik fenntartani ezt a game-et ezért kellett ez a radikális változás. Vagy csak szimplán nem tetszett a bevételi szám. 😊 Zsidók.
85k BF???
Az mennyi huf?
Én tartom magam az elveimhez, miszerint egy ingyenes játékért nem fizetek. 😛 Én elvoltam magamnak a csövesebb ruhákban is. 😄
a játékot eredetileg úgy hírdették, hogy BF-el nem tudsz magadnak elõnyt szerezni, csak a kinézeted módosíthatod, csillivilli dolgokra.

Most erre szépen rácáfolt az EA.

Kíváncsi leszek mindenesetre hogy hány játékos marad fent.

Leginkább azokat sajnálom, akik valóban fizettek a játékért.
Egyik klán társam tegnap 85 000 BF-t vett igen magas összegért. Most teljesen összetört szegény xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Sziasztok.
Én is játszottam ezzel a game-el eddig.
Az ötlet az, hogy ilyen drágák lettek a fegyverek meg minden más nem rossz. De az, hogy ott van, hogy unlimited xBF pont ért, már látszik, hogy mire ment ki a játék, azaz a VP árak felemelése. Nem tudom mi pénzbe fájt, és fáj nekik ez a játék, a szerverek fenntartása, de nekem innentõl már kezd unfair szaga lenni a dolognak.
Ja és az új fegyõröl nem is beszélve, ami persze megint irreálisan magas VP-ért vagy valós pénzért lehet megvenni. (ami ha elsõ ránézésre megnézünk, kisebb szám a BF mint a VP. Ergo nyugodtabb szível vesz majd az ember, mondván olcsóbb BF-ben mint VP-ben. Vizuális motiváció a vásárlásra. VP mindig nagy szám BF azaz valós pénzben pedig sokkal kisebb. Az az elsõ benyomás, hogy pénzért venni olcsóbb, jobban jár az ember.) <#ejnye1>
namost, angol tudással nem rendelkezõ játékosoknak el mondom mi a helyzet dióhélyben. Elkuurták. Nem kicsit, nagyon.

Példák: eddig 50 VP-ért lehetett 7 napig használni egy fegyvert. -Most 150 VP-t kérnek el egy napra!

Megszûnt az összes bandage, kivétel a Supreme, ám ez is drágább lett. Mostantól BF-ért lehet õket venni, illetve VP-ért 10-et, ám nagyon magas árakon.

Új fegyverek vannak, ám ezek 1 napig használhatóak, és 500 VP-be kerülnek (igen, 1 napig)

Ezzel azt akarta elérni az EA, hogy többen vásároljanak BF-t. És lám mi történik? Senki se játszik xD Mindenki írja a hivatalos fórumba, hogy ha nem változtatják meg egy héten belül, akkor annyi, kész, irány a TF2.

Én mindenesetre egy hétig még játszok, hátha történik valami jó. Ám ezúttal nagyon melléfogtak.

Szerintem akkor számomra is ennyi volt a játék, a ruhák/fegyverek még haggyán - de hogy bandage is...

Igazábol én vártam,EA sajna sose arról volt hogy híres h a pénz csak 2.lagos....
Narxis
Én se nagyon értem, de talán az, hogy pénzorientáltabb lett a játék?

1. Miért lenne szar?
2. Én is szoktam vele játszani hetente 4-5 órát.

Mivel túl lusta vagyok most értelmezni, hogy mi is a lényege, leírnád?

m1garand
én igen haverral minden nap toljuk 1-2 órát

makett.tk

Snexi
játszik ezzel a szarral egyáltalán valaki?

http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=88567

Na most kell abbahagyni a játékot. Köszönjük szépen a figyelmet, gg.

senki se volt inaktív, inkább low. Ám mivel az új matchmaking nem ELO hanem szint szerint rak be a játékba, folyamatosan noobokhoz kerülök ;_;

m1garand
A 2 0-ás inaktívak voltak?

makett.tk

akkor nézzük máshogy... Látsz valamiféle grafikai megnyílvánulását hacknek a képen?

Narxis
aha

figyelj, én soha az életbe nem fogok csítelni, és fölösleges ilyenekkel gyanúsítgatni engem.

Narxis
Csak megfogadtad a tanácsom és visszacsiteltél.

xd

Szétyer
Aki szeret repüni, az örülhet, mert itt majd 3-3repcsi csapatonként!
Erre inni kell!<#pias>

Narxis
Ez poén lesz. 😄

nem SS szerû, már játszottam rajta.

remélem nem ss szerû lesz :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Snexi
a hetekben

Narxis
Új mapot mikor adják ki?

bazz+, a lényeg lemaradt xD

hehe, csináltam egy új sziggit magamnak, még mindig generátor alapon, ám klánom stílusában.

Hát mi már beszéltünk errõl barátaimmal, de most ki is merem jelenteni pedig nagyon durva.

NAGYON durva, de kiérdemelték a BF-esek.

Dice = Joymax

hmm, most jött egy új ápdéjt, teljesen felrúgta a matchmaking rendszert /megint/

Nem kell otthagyni a játékot, csak nem kell BF-ért fizetni, hogy támogasd lomhaságát a DICE-nak

Hagyni kell a francba ezt a játékot. Aztán majd csak olyanok maradnak, akik cheatelnek. Na az lesz majd az öröm számukra... Szomorú. 😞

Narxis
XD na ilyenkor kell visszacsitelni. érezzék, milyen amikor õk az áldozatok.

jah, azt el felejtettem mondani hogy természetesen minden royal csítelt

...
BAZDMEG ilyen nincs.
Az elébb egy "Official Hacker server"-be futottam, ami annyit tesz hogy Hivatalos Csíter szerver.

...

Hát beszarok.

biztos kihívod akkor a tiszteletüket...

Narxis
Majd én visszacsalok! Aztán nézhetnek.

m1garand
ez szégyen, nem tudom honnan jönnek az ilyen emberek de ezek pont a játék lényegét ölik meg, egy admin az meg...., nem engedném még mosógép közelébe se, akinek annyi tisztesség nem szorult a fejébe, hogy ne csaljon

makett.tk

játszál kommandóval, és legyen 5-ös szintû stealth-ed. Azután minden világossá fog válni, hogy már 3 méterrõl láthatatlan vagy, és õ meg mérföldekrõl lõ le.

A stat az más tészta, biztos mindenkinek volt már szerencsés napja, és noob ellenfeleket kapott, majd lett egy 30/2-es kd-je. Az nem csalás, habár egyszer volt ilyenem, és az egész royal gárda kikiáltott engem hivatalos cheaterként xD A lényeg az, hogy DICE most megszüntette a "jelentem a csíter" topikot a fórumon valamiért, és az lett a vége, hogy még a szerver adminok se félnek aztat használni. Szomorú.

Narxis
Tegnap olyannal játszottam aki maga vallotta be, hogy csitel és aztán ki is kapcsolta mert unalmas lett neki a játék, am. durva statja volt.

m1garand
Hogyan lehet a csítereket kiszúrni? Mert a statja alapján nem biztos én is voltam 20:1 ben meg is kaptam hogy csítelünk, de az nem igaz.

makett.tk

Bakker! Ez nem semmi!
A fejlesztõknek kellene írni, hogy valamit csináljanak, mert élvezhetetlenné válik a játék így.

Narxis
A csiter? XD

bazz, az elõbb mentem a kommandómmal, és természetesen egy csíterbe futottam aki lelõtt. Rögzítettem, majd mondtam hogy jelenteni fogom, és kértem egy admin hogy bannolják. Erre én lettem bannolva. Na szerintetek ki volt a szerver admin? xD

*hopsz, csak 3 repcsi. Benéztem. xD

Narxis
Az még jobb. Változatosság ftw!

Ez akkor az én mapom!

ez egy repülõ pálya lesz, egy félnek 4 repcsi jut.

Narxis
Jól néz ki, imádom a jármûves pályákat.

most újra kivették a PTE-bõl további fejlesztésekre, szal én azt mondom új év után lehetséges.