Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is elvoltam normál ruhákba - föleg hogy a fizetõsek elég drágák és némelyik bûnranda....
remélem lesz vmi változás,hiányozni a game 😞....
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
85k BF???
Az mennyi huf?
Én tartom magam az elveimhez, miszerint egy ingyenes játékért nem fizetek. 😛 Én elvoltam magamnak a csövesebb ruhákban is. 😄
Most erre szépen rácáfolt az EA.
Kíváncsi leszek mindenesetre hogy hány játékos marad fent.
Leginkább azokat sajnálom, akik valóban fizettek a játékért.
Egyik klán társam tegnap 85 000 BF-t vett igen magas összegért. Most teljesen összetört szegény xD
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Én is játszottam ezzel a game-el eddig.
Az ötlet az, hogy ilyen drágák lettek a fegyverek meg minden más nem rossz. De az, hogy ott van, hogy unlimited xBF pont ért, már látszik, hogy mire ment ki a játék, azaz a VP árak felemelése. Nem tudom mi pénzbe fájt, és fáj nekik ez a játék, a szerverek fenntartása, de nekem innentõl már kezd unfair szaga lenni a dolognak.
Ja és az új fegyõröl nem is beszélve, ami persze megint irreálisan magas VP-ért vagy valós pénzért lehet megvenni. (ami ha elsõ ránézésre megnézünk, kisebb szám a BF mint a VP. Ergo nyugodtabb szível vesz majd az ember, mondván olcsóbb BF-ben mint VP-ben. Vizuális motiváció a vásárlásra. VP mindig nagy szám BF azaz valós pénzben pedig sokkal kisebb. Az az elsõ benyomás, hogy pénzért venni olcsóbb, jobban jár az ember.) <#ejnye1>#ejnye1>
Példák: eddig 50 VP-ért lehetett 7 napig használni egy fegyvert. -Most 150 VP-t kérnek el egy napra!
Megszûnt az összes bandage, kivétel a Supreme, ám ez is drágább lett. Mostantól BF-ért lehet õket venni, illetve VP-ért 10-et, ám nagyon magas árakon.
Új fegyverek vannak, ám ezek 1 napig használhatóak, és 500 VP-be kerülnek (igen, 1 napig)
Ezzel azt akarta elérni az EA, hogy többen vásároljanak BF-t. És lám mi történik? Senki se játszik xD Mindenki írja a hivatalos fórumba, hogy ha nem változtatják meg egy héten belül, akkor annyi, kész, irány a TF2.
Én mindenesetre egy hétig még játszok, hátha történik valami jó. Ám ezúttal nagyon melléfogtak.
Igazábol én vártam,EA sajna sose arról volt hogy híres h a pénz csak 2.lagos....
2. Én is szoktam vele játszani hetente 4-5 órát.
Na most kell abbahagyni a játékot. Köszönjük szépen a figyelmet, gg.

Erre inni kell!<#pias>#pias>
remélem nem ss szerû lesz :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

NAGYON durva, de kiérdemelték a BF-esek.
Dice = Joymax
Nem kell otthagyni a játékot, csak nem kell BF-ért fizetni, hogy támogasd lomhaságát a DICE-nak
BAZDMEG ilyen nincs.
Az elébb egy "Official Hacker server"-be futottam, ami annyit tesz hogy Hivatalos Csíter szerver.
...
Hát beszarok.
makett.tk
A stat az más tészta, biztos mindenkinek volt már szerencsés napja, és noob ellenfeleket kapott, majd lett egy 30/2-es kd-je. Az nem csalás, habár egyszer volt ilyenem, és az egész royal gárda kikiáltott engem hivatalos cheaterként xD A lényeg az, hogy DICE most megszüntette a "jelentem a csíter" topikot a fórumon valamiért, és az lett a vége, hogy még a szerver adminok se félnek aztat használni. Szomorú.
makett.tk
A fejlesztõknek kellene írni, hogy valamit csináljanak, mert élvezhetetlenné válik a játék így.
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=87121&pid=915698#pid915698