26731
Battlefield Heroes
-
#25251 Nem tudom csak tippeltem, hogy az lesz. -
Pat10 #25250 Mennyire nagy lesz a kedvezmény nem tudod? mekkora a szokott lenni? mert akkor csak akkor érné meg költeni nem? -
#25249 Funds vásárlási kedvezményt :D -
Dragonian #25248 bizonyára valami ilyesmi lehet, de én sem vagyok teljesen képben. Mellesleg, szerintetek mit kapunk karácsony alkalmából majd ?:D -
66zio #25247 Most nem értem ezt a nyitogatós vmi-t minden nap más van de meg kell venni? -
#25246 Már a kólás dobozok kitúrták a Battlefieldet a polcról. :D -
tevel #25245 Hiányozni fog a Battlefield sorozatodból. (huhh, mikre nem emlékszem) -
tomonor #25244 Nem kell. -
#25243 1,
Azért ,h valóban olyan ajándék legyen, amit fizikálisan le lehet rakni a karácsonyfa alá, hogy örüljön a gyerek.
2,
csipkebo.. ja nem
szal azért ,h legyen egy ilyen dobozod, ami ritkaság, ereklye :)
-
tevel #25242 6 db redeem code-nak minek doboz? -
#25241 Én megszerzem. Ha máshogy nem megy, akkor megrendelem kintről. -
Pat10 #25240 te meg fogod tudni szerezni? -
tomonor #25239 Nem új játék van benne, csak egy kód néhány cucchoz, lol. -
tomonor #25238 Nem, csak Lengyel, Német és Oroszországban lesz elérhető a dobozos változat. -
tevel #25237 Single player mod is lesz benne? -
#25236 Szeretjük Bécset. *__*
(Csak a magyar átlagpénztárcák nem.) -
#25235 20Euró lehet kb az ára. Német Amazonon már hirdeti valaki 10Euróért is ,de nem vagyok benne ,h az megbízható.
Amúgy a karácsonyi email-ben jött róla az infó, h már ilyen is van.
Ha itthon nem is , de remélem Bécsben találok üzletet...
-
#25234 Ezt hol olvastad? -
#25233 Tom!
Ezt a Dobozos BFH kiadást ,hol lehet szerinted megszerezni? itthon lesz belőle vajon?
Nekem mindenféleképpen kell! :)
Azt nem mondom ,h pénz nem számít, de akkor is kell ha nem feltétlenül éri meg. -
tomonor #25232 Én is így gondoltam... -
#25231 még azt lehet megpróbálni ,h küldesz magadnak egy sms-t (a saját számodra) egy ilyen ingyenes szolgáltatóról, és azt a számot adod meg befizetőnek amiről az sms jött... majd mikor kéri a pénztár a visszaigazoló "ok"-ét akkor megint az ingyenes szolgáltatóról küldöd az sms-t arra a bizonyos 90es telszámra.
" Nem azt mondom, hogy feltétlen próbáljátok ki, de vajon működne?"
-
#25230 próbáltam most két módszert is, de elakad a dolog mert nem a megadott számról érkezik a visszajelző OK. -
#25229 -
kekipeti #25228 2 kód :D
National: 8XTT-ADRZ-KMSL-Z45T (Festive Brown Holiday Cap-Lasts forever)
Royal: 85ZN-BMNN-CWGT-P3V2 (Kringle's Helpful Brown Hat-Lasts forever) -
#25227 Nem hinném hogy működne, és meg is mondom szerintem miért:
1.Ez csak sms küldésre jó nem pedig online vásárlás.
2.Hogy kapod meg a válasz SMS-t? -
tomonor #25226 Lehet, hogy most ez hirtelen hülyén hangzik, de van egy teóriám egy esetleges Fund szerzési opcióról. Vannak ugye ezek az online Küldj SMS-t ingyen oldalak, Facebookon igen népszerűek. Vajon működne-e, ha esetleg azzal vásárolnánk Fund-ot? Lényegében a telefonszám megtudható, az sms küldés pedig gyerekjáték. Nem azt mondom, hogy feltétlen próbáljátok ki, de vajon működne? -
tomonor #25225 Oda írhatsz egy extra nevet a sajátodon kívûl, így annak a játékosnak nő a nyerési esélye. -
Specnalz #25224 Köszönöm! -
#25223 Oda nem kell írnod semmit. -
Specnalz #25222 Ezt megtaláltam már, kösz. Én nem tanultam angolt, amit tudok azt magamtól. Nem értem gugli fordítóval se, hogy mit kell az alsóba írni, elmagyaráznád?
"Referred by (optional)"
Köszi! -
tomonor #25221 Enter the Giveaway -
Specnalz #25220 és amúgy hol lehet erre regisztrálni? mert én próbálnék ott valamiféle szerencsét, ha lehet... -
Specnalz #25219 amúgy pont ezért kérdeztem, mert láttam a nevedet és gondoltam te biztos tudsz róla valamit :P -
tomonor #25218 Ja igen. Naponta egyszer regisztrálhatod magad. Ha többször teszed, automatikusan kizárnak. Refferálhatsz is valakire (magadon kívül), így annak a személynek nagyobb esélye lesz nyerni valamit. A szándék a fontos. -
tomonor #25217 Hmmm? Semmi különös, beregisztrálod a neved és esélyt kapsz arra, hogy nyerj valamit December 30-ig. Én mindig is támogattam egy-egy artwork kuponnal a december giveaway-t, nem tudom miért vagytok úgy meglepődve... -
#25216 Na neeeeeee -
tevel #25215 Talán Tom tud róla valamit
-
Specnalz #25214 Sziasztok!
Mi ez a "Giveaway" ami a fórumon is kint van? -
tomonor #25213 Sehova - saját oktalanságból nincs visszatérítés. -
#25212 pereljem be őket? :)
Nem hívták fel a figyelmet rá!