Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Errõl már írtam "neked" egy postot, de ne is figyelj oda... 😊
post Pra!-nak
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Kérdés! ?
Ez a Agent's infiltrator ez miben különbözik a többi gyorstól?
Mellé ami jó lr pityu:
Gerhart's Uber Greatest vagy Harry's Super Hand Cannon
Most kezdtem el felhúzni egy mandót hosszú idõ után.
Royalból már van 30as az nekem az Õs karakterem 😊
De most nati oldalon új stílusban kezdtem el mandóval játszani...
...amit írtam is, nem messzirõl kempelek hanem középtávon nyomulok elõre.
a körök végén szinte mindig a ranglista élén végzek mert xp-ben is lenyomok mindenkit.
Winter Camo SV-98-at használok. minden második gyilkolásom headshot!
És a K/D -m ma 3.516 😊
pedig nem keresem a n00b szervereket sõt!! simán megyek a kedvenc szervereimre ahol a 30as kariaimmal szoktam játszani.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Stealth maxra aztán 1pirszing 1elixír - 1 pirszing 1elixír, a troopot meg a markert hagyd a legvégére amikor már lvl sok leszel 😊
Balról jobbra haladó ellenségeket pár lépésrõl is ledarálod gond nélkül, mert a fegyvered kilengési iránya is jobbos.
Ha mandó lõ rád puskával akkor elixírrel az elsõ kitérõ lépésed jobbos legyen majd azonnal vissza balra ( mivel a puskája jobbra leng és vele szemben állva te is jobbra lépsz, nõ a célkereszt és a közted lévõ távolság, nehezen követi le a mozgásod), közben lr pityuval adjál neki.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Más: commandoval béna vagyok, segítsetek. 😄 Közelharcban mindig alul maradok. Kipróbáltam a pisztolyokat, LR és SR-t is de a kés vált be leginkább csak megszívom vele ha ellök pl. egy soldier. Milyen skillekre kéne rakni pontot? Azt olvastam ha slow puskát veszek akkor piercing shotra max. 1 pont kell.
A használt, jogtiszta szoftver is eladható/vehetõ magánemberként legálisan. Márpedig ha egy fél millás Adobe programcsomag esetében ezt tartják reális megoldásnak, kissé vicces, hogy a zöld manók és ûrkosztümök esetében ez nem megoldható.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ami miatt ez az acc eladás tiltás van az pont a teljes árú játékok ahol egyszer megveszed és már nem költhetsz rá többet, ha ezt eladod akkor a pénz a te zsebedbe vándorol de a használt játékot vásárló ember se fog a kiadónak fizetni hiszen nála van egy teljes árú játék, multizik vele, single player-t tol stb. de nem kell fizetnie. Free-to play játéknál pedig a költekezés folyamatos, bedobnak valami új itemet és már cuppannak is rá.
Itt ilyen nincs.
Az EA tiltása pont amiatt felesleges, amire építik a marketing stratégiájukat: te legyél a legjobb (a legújabb fegyverrel, a legújabb widget-el), legyél trendi (a legújabb set-tel, emot-al), legyél a történet része (a pályához alkalmas ruházattal), neked legyen a legjobb statod, legtöbb missziód, legtöbb harmincasod, legyen general C-d, a Leaderboards-ról nem is beszélve (ami mellesleg a legnagyobb találmány szerintem, fõleg a jelenlegi formája).
Egy olyan account, ami nem kiemelkedõ valamiben, nem kell a kutyának sem.
Nem lenne kereslete a használt cuccnak, csak azok piacképesek, amelyek naprakészek (max. 1-2 hónapos cumó van rajtuk), vagy kiemelkedõ a statjuk, ezeket meg hülye lenne eladni valaki.
Emiatt nem talál vásárlóra Paka sem, már itt is hirdette korábban, vagy egy éve (akkor még talán Tom sem olvasott TOS-t). 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
- Unless expressly authorized by EA, you may not sell, buy, trade or otherwise transfer your Account or any personal access to EA Services, Content or Entitlements, including by use of auction websites.
http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC
Ha az utolsó üzemeléstõl nézem (szerintem a 2. indulás), akkor én is rosszul tudtam, nem 2012 tavasz, hanem 2012. február körül ment újra.
Nehéz az ilyet visszakeresni, de fórumokból következtetni azért lehet:
A fórum amelyen írták:
Battlefield.hu:BFH:Frissítve