Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hang, model.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Az Agent's infiltrator = Whisperer VK-22

Errõl már írtam "neked" egy postot, de ne is figyelj oda... 😊

post Pra!-nak

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pra
Fuu tényleg Tom ,de jó ,h itt vagy és ezt mondtad!
Kérdés! ?
Ez a Agent's infiltrator ez miben különbözik a többi gyorstól?

Pra
jaja de a winterek gyönyörûek!!

nem kell név, összesen 4 féle mesterlövész puska van: lassú, közepes, gyors és antitank.

Pra
Az a legjobb gyors puska, imádom!!
Mellé ami jó lr pityu:

Gerhart's Uber Greatest vagy Harry's Super Hand Cannon

Most kezdtem el felhúzni egy mandót hosszú idõ után.
Royalból már van 30as az nekem az Õs karakterem 😊
De most nati oldalon új stílusban kezdtem el mandóval játszani...
...amit írtam is, nem messzirõl kempelek hanem középtávon nyomulok elõre.
a körök végén szinte mindig a ranglista élén végzek mert xp-ben is lenyomok mindenkit.
Winter Camo SV-98-at használok. minden második gyilkolásom headshot!
És a K/D -m ma 3.516 😊
pedig nem keresem a n00b szervereket sõt!! simán megyek a kedvenc szervereimre ahol a 30as kariaimmal szoktam játszani.

Narxis
Kösz a tanácsokat. 😄 De írhatnátok konkrét neveket puskára és pisztolyra mert van jó pár. Most egy winter camo van nálam 7 napra claw-ból.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pra
Gyors puska és lr pisztoly!
Stealth maxra aztán 1pirszing 1elixír - 1 pirszing 1elixír, a troopot meg a markert hagyd a legvégére amikor már lvl sok leszel 😊
Balról jobbra haladó ellenségeket pár lépésrõl is ledarálod gond nélkül, mert a fegyvered kilengési iránya is jobbos.

Ha mandó lõ rád puskával akkor elixírrel az elsõ kitérõ lépésed jobbos legyen majd azonnal vissza balra ( mivel a puskája jobbra leng és vele szemben állva te is jobbra lépsz, nõ a célkereszt és a közted lévõ távolság, nehezen követi le a mozgásod), közben lr pityuval adjál neki.

Nyílt terepen ne támadj késsel, elixir-t rakd legalább lvl3-ra,és szerezz be egy MGL-t.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Narxis
Az kemény, akkor vigyázni kell ezzel.

Más: commandoval béna vagyok, segítsetek. 😄 Közelharcban mindig alul maradok. Kipróbáltam a pisztolyokat, LR és SR-t is de a kés vált be leginkább csak megszívom vele ha ellök pl. egy soldier. Milyen skillekre kéne rakni pontot? Azt olvastam ha slow puskát veszek akkor piercing shotra max. 1 pont kell.

Apropó, az acc ígyis-úgyis süllyesztõbe kerül. Egy bizonyos idõ után a profil 'deaktivál', passzívvá válik. Az inaktív állapottól számítva két éven belül az EA fent tartja a jogát arra, hogy a fiókot törölje, teljesen. Ám ehhez az kell, hogy a fiókodhoz egyáltalán ne érj hozzá 2+ évig.

Persze, hogy nem tetszik az EU-nak. Szerintem nincs olyan ember, akinek tetszik. Ettõl függetlenül érthetõ, hogy az EA pénzhajhász szempontból ezt tartja jó megoldásnak.

A használt, jogtiszta szoftver is eladható/vehetõ magánemberként legálisan. Márpedig ha egy fél millás Adobe programcsomag esetében ezt tartják reális megoldásnak, kissé vicces, hogy a zöld manók és ûrkosztümök esetében ez nem megoldható.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nekem egy olyan bajom van hogy bemegyek az oldalra bejelentkezek és utána rámegyek a play now gombra és nem csinál semmit
Narxis
Itt is van marketing értéke. Aki eddig nem vett olyan cuccot amit csak BF-el lehet az megveheti az accot amin több ilyen cucc van, kipróbálva megtetszik neki és vásárol tovább. Mindig vannak új widgetek, fegyók, ruhák. Arról nem is beszélve, hogy aki el akarja adni az már nem akar rá költeni, ígyis-úgyis a süllyesztõbe megy az acca akkor már simán eladhatja.

Ami miatt ez az acc eladás tiltás van az pont a teljes árú játékok ahol egyszer megveszed és már nem költhetsz rá többet, ha ezt eladod akkor a pénz a te zsebedbe vándorol de a használt játékot vásárló ember se fog a kiadónak fizetni hiszen nála van egy teljes árú játék, multizik vele, single player-t tol stb. de nem kell fizetnie. Free-to play játéknál pedig a költekezés folyamatos, bedobnak valami új itemet és már cuppannak is rá.

Hát ööö, TOS-t azóta olvasok, amióta kell. És mivel mindig is kellett...

De az "életben" a jó, tartós, értékálló használt terméknek komoly marketing értéke van, vagyis hatása az új eladásokra.

Itt ilyen nincs.

Az EA tiltása pont amiatt felesleges, amire építik a marketing stratégiájukat: te legyél a legjobb (a legújabb fegyverrel, a legújabb widget-el), legyél trendi (a legújabb set-tel, emot-al), legyél a történet része (a pályához alkalmas ruházattal), neked legyen a legjobb statod, legtöbb missziód, legtöbb harmincasod, legyen general C-d, a Leaderboards-ról nem is beszélve (ami mellesleg a legnagyobb találmány szerintem, fõleg a jelenlegi formája).
Egy olyan account, ami nem kiemelkedõ valamiben, nem kell a kutyának sem.
Nem lenne kereslete a használt cuccnak, csak azok piacképesek, amelyek naprakészek (max. 1-2 hónapos cumó van rajtuk), vagy kiemelkedõ a statjuk, ezeket meg hülye lenne eladni valaki.

Emiatt nem talál vásárlóra Paka sem, már itt is hirdette korábban, vagy egy éve (akkor még talán Tom sem olvasott TOS-t). 😊

A potenciális vásárló megmarad, ha a fiókja el is vész - max késõbb újra megveszi a cuccait.

Narxis
Ez így van minden használt termék esetén. Az EA fiók se legyen különb.

Mondjuk, hogy potenciális vásárlótól esik el az EA. Hiszen van egy ember aki költene a játékra, és mégsem az EA bevételét növeli. Ennyi...

EU-nak se tetszik, de te lényegében "bérled" a fiókod, kézzelfoghatólag nem a tiéd.

Ez nem túl korrekt dolog az EA-tól. Ha pénzt költöttél rá, és megvetted az adott fegyvereket, rucikat, stb, akkor nem értem miért nem rendelkezhetnél a cumóid sorsát illetõen. Jó, hogy a Casio nem szabja meg, hogy nem adhatod el az karórádat.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

de amúgy még az email címet is odaadom szal nem mondhatják azt h át akarom baszni
Vaxi
<#nyes>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Rules of Conduct (TOS 11. pont); 23.-ik bekezdés:

- Unless expressly authorized by EA, you may not sell, buy, trade or otherwise transfer your Account or any personal access to EA Services, Content or Entitlements, including by use of auction websites.

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC

Nem érdekem, de vannak rosszakarók még. Profil név nélkül amúgy sem lehet jelenteni semmit :Ð

Miért? Tilos az account eladása?

Narxis
tomonor már tárcsázta az EAsy HQ-t, készülj a legrosszabbra...

Ilyenbe sose légy oly biztos.

csak nincs olyan ember a fórumon aki feljelent. de ahm kösz a figyelmeztetést 😊
Vigyázz, ha rajta kapnak oda az egész EA fiók.

jó a pkm csak tudni kell használni 😉 nahde ez csak 1 fegyver a sok közül
Zero07
A PKM például egy kalap ****. De látom seftelni tudsz. Végül is lehet, hogy másnak ez tetszik. 😄

Hali. eladó bfh-s accountom. rengeteg bf-et vettem rá. már nem játszok vele. van rajta 2 national és 3 royal katona. mindegyik bf-es cuccokkal ellátva. ak74 pkm m16 m95 stb. mindenbõl a legjobb. ha érdekel valakit írjon egy üzit az emailomra. [email protected]
megkérdezhetném hogy a soldiernek hogyan tegyem be az erõit
nem tudtam beszúrni lol
bfh aki megcsinálja annak énis megcsinálom
http://www.battlefieldheroes.com/en/ref/2329957994 aki megcsinálja énis megcsinálom
Megkérdezhetném hogy akkor hogy kell rendesen befizetni SMS-el ?
de úgy lehetne gyûjteni funds-ot ugye van egy linked amit ha elküldessz egy ismerösnek visszafogadja elééri a 7-es szintet és akkor kapsz valamit mert a játék megjutalmaz hogy hoztál embert
oké de csak hogy meg mutatttad
Ha nekem írtad, akkor én azt amit megköszöntél nem neked írtam. 😛

xDDDD
Narxis
jó az, eltakarja a kopaszodó fejed xD

én a claw-ból azt a nyomorult béna hajat kaptam 1 napra
köszönöm 😄DD
Én csak az egy évet tartottam soknak, nem az információidat rosznak.

Ha az utolsó üzemeléstõl nézem (szerintem a 2. indulás), akkor én is rosszul tudtam, nem 2012 tavasz, hanem 2012. február körül ment újra.

Nehéz az ilyet visszakeresni, de fórumokból következtetni azért lehet:

A fórum amelyen írták:

Battlefield.hu:BFH:Frissítve

Zero07
"Netikett" - valaki az itteniek közül. 😄

Zero07
Csak a BFH játékosok közül én azzal a "réteggel" szoktam beszélni, aminek Taki is része. 😉 Ezért vagyok mindig naprakész ilyen téren.

Én úgy emlékszem, hogy idén újraindult tavasszal (vagy nyár elején), ment egy hónapig. De mindig tök üres volt 😞