Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomonor, vidit mivel veszel fel? xfire? fraps?

hát ha nem játszol jól, akkor nem is fogod 😛

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
A join gombon már rég túlvagyok (elfogadta)
,de nem látom magam a (rang)listán.

ott van egy gomb hogy join. Ha nincs, akkor már betelt (max 100 hero)

Pra
Az SG Group-hoz ,hogy lehet csatlakozni?

über rifle + über knife = OP

Túlságosan is xD

Sajnos igazad van =|
Vettem 1 napra fegyvert és kést, de úgy is rossz volt. Evvan. Remélem lesz még a commando op 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gyorsan helyesbítek, ez csak VV-re vonatkozik....

Kipróbáltam a commando-t , de amit sokan nagyon "fun"-nak titulálnak az nekem csak az idegeimet tépi, a szarabbnál szarabb halálokkal együtt, hiába lesz 1 fölött a ráta, idõnként lehet 8 is , de attól még ideges vagyok vele, nem jó class, legalábbis nekem.

olyat kérdezz amit meg is tudok válaszolni, lol

davis98
és ez az update mikortól várható ?

nickname: doki09

és itt is van:

áhh, minden mapnak van esti változata 😄 Coastal fszául néz ki, a kocsik lámpái világítanak, mindjárt feltöltöm a videómat.

új update jön: twilight mánia ( -.- ) és esti buccaneer bay (vagy esti mapok)

Smithwarden
<#lama>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Narxis
Firefox 3.6-tal NEM kompatibilis a játék

Mondtam én, ezért kellene elfelejteni a böngészõbõl indítást.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én abszolút nem vagyok nagy gamer, de általában kis csapatom élén végzek. Kivéve persze, ha velünk van valami pro.
Rám még sosem mondták, hogy csaló, én meg egyszerûen nem ûzöm olyan szinten a játékot, hogy valakirõl megmondjam, hogy cheatel e. Annál nagyobb ciki nincs, amikor egyszerûen jobb az ellen, és ahelyett, hogy elismerné valaki a tudását, elkezd cheatert kiabálni.
Nálunk is volt tegnap egy commando, aki 18-1 statokat produkált, de szerintem csak jól csinálta.

Más:
Senki, ismétlem senki ne játszon gunner után mással, mert lefelé fog görbülni a szája. Imádtam mindkét másik karaktert. Lvl 11-ig mentem velük, aztán áttértem gunnerre lvl 14-ig. Tegnap nyomtam egy soldier futamot és egyszerûen katasztrofális. Nem bírja a pogót, nincs elég skulója, egy jó tank driverrel szemben csak pislogni tud. A gunnerben sokkal több lehetõség van szerintem.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

de, csinálnak, és bannolnak is. Ám ha csak képet készítenek róla, vagy rossz a bizonyíték videó, akkor feljegyzik.

Ez azért jó, mert így nem bannolják azt, aki nem is csítelt. Engem is számtalanszor jelentettek már, mert picit jobb voltam mint ahogy megszokták.

Ebben csupán az volt a durva, hogy több óráig hackelt folyamatosan és szerintem senki nem csinált videót róla, vagy ha csinált is nem fognak vele csinálni semmit, aztán nézegetheti magának a statjait. Rá is keresek.

Amúgy még el is birom képzelni az a szörnyû.
Pölö vehetsz BF-ért "röntgen szemüveget", amivel átlátsz falon/látod stelthot. Szánalmas lenne, de nem bírom kizárni.

kb minden második játékos csaló (enyhe túlzással).Semmit nem csinálnak ellenük csak a sok pénzt lapátolják befele...

Lassan már lehet cheat-et is venni odáig jut ez a fantastic game.<#falbav><#falbav><#falbav>

Az

anime

jó PONT

SNIPERDUDE nevû karival ha találkoztok, akkor óvatosak legyetek,vagy lépjetek ki. VIP volt a szerveren pálya végébõl lekap stealthelve és 23-1 es stattal zárta a kört. 😊

Az a zöld ruhás kislány nem illik a képbe, amúgy jó. <#nevetes1>
már nemazért, de az anime mióta számít f@sszopásnak? Valamit keversz...

Viktor99
Inkább leszek Gayfish minthogy animét nézzek 😛
(Hülyül)
vagy aki mondja

Viktor99
PFEJJ! Az anime buzis :[ (bocs)
igaz hogy az egész napomat ezzel töltöttem, ám kész az új sziggim a bfh fórumra 😄

Ez nekem csak akkor szokott lenni, ha lefagy a bf heroes és ki kell kapcsolni a gépet a power on/off gombbal, mert máshogy nem lehet, következõ játék indításnál meg kapom a no signal detected dolgot.

😄

igen ez egy ilyen tartalmas post

érdekes hogy nekem csak akkor jelentkezik probléma a játékkal, ha VIP miatt lerúgnak szerverrõl. Na meg haldoklik a routerem, ám az mellékes.

....jó Már megint a no signal detected-es dolog van, 2x tettem újra a játékot. Imádom.

hmmm... hát ha meg tudod szerezni a cliffhangert, akkor nem szükséges BF ruhára cserélgetni, én speckó a változatosság kedvéért cseréltem le (no meg mert commandón érdekesen mutat a vastag kabát) ám ahogy gondolod.

Vagy inkább cedd meg a teljes
honour guard settet.

A cliffhangeres meg ismert.

Ez lenne a royalo,s ezt egy bozótvágóval, aviator szemüveggel, hátizsákkal, franciasapkával nagyon jól mutatna, de nem lenne éppen olcsó.

mugshotot, és akkor megmondjuk.

Mit gondoltok melyik a jobb ruha, royal soldiernek, royal knight nadrág és felsõ vagy a dr pepper ruha?

január 31-ig, elvileg.

Viktor99
Meddig is tart ez az "ajánlat"? Februárig? Mert én is megpróbálok addig valakit beszervezni... 😊
Hm, asszem ma felhúzom egy szintet a karim 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Helyre kis cuckerájok! Asszem be kell szermányolnom egy amcsi spant. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Nah, megvan a 3.-ik Alpiner settem, ezennel kijelenthetem, hogy igazi Alpesi hõseim vannak. Képek:
Tomonor (soldier)

(igaz, a hook belelóg a kabátba, de nem érdekes)

Sniponor (commando)

(azzal az arcvédõvel igazi assasin hatást kelt)

Terminatonor (gunner)

(kis badass kedvencem, imádom, hogy a kabáttól olyan tank hatású mint egy royal gunner 😄 )

Naszóval, hajrá USA xD

Nerfelt semmi 😄
Régen ilyen volt (elején csak repülõs bohóckodás), most meg egy semmi, max bf-es weppel jó.

Aha, van mikor jó a statom vele, de van amikor ilyen gagyi halálokból összejön 3-4 az eléejénés onnan kell feltornázni magam. Mindenesetre élvezetes.

ha jól használod akkor nehéz megölni. Ha a nyílt utcán leálsz és benyomod a Piercing shotot, akkor ne csodálkozz hogy akár még random golyók is eltalálnak. Egyszerre csak egy áldozatra koncetrálj, de arra több percig. Ha group-ban mennek az ellenek gunnerekkel, akkor esélytelen.

Mi a véleményetek a commando-ról ? 😊

De limitált, csak h vegyék 😄

Pra
A Super/uber RPG ma már csak 390Bf

Aki úgy gondolja picit fizet rá. eBay-en meg lehet venni a dr pepper settnek a kódját 6 $-ért Buy It Now opcióban. Az kb annyi mintha 700BF-et vennél, csak ezért nem2 ruhadarabot kapsz hanem egy settet.
Ha van amerikai barátod akkor meg gondolom, ha iszik ilyet akár ingyen is odaadja a kódot, de ilyen barátja nincs mindenkinek.

Nem a fizetést reklámoztam, csak felhívtam a figyelmet arra , hogy van ilyen is.

igazság szerint a slow és fast MG-ket, fast smg-t, fast shotgun-t, sima bazooka-t és a long range rifle-t meg venném BF-ért.