Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, BS nem sebez alapba semmit, csak ha falnak csapod az ellent, és akkor sebzi a legnagyobbat ha közelrõl csapod neki. De ha a magasba küldöd, és elfelejti kinyitni az ernyõt az is megöli, csak nem a te számládon.

Pra, minden ami über/szuper az 560 örökké, ami sima fegyó örökké pedig 145 BF.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
megvan

Pra
nem tudom kihámozni a BFH fórumból az árakat.
nem tudok belépni a store-ba mert a melóhelyemen ülök és ide nem pakolom fel a játékot,de az árakat most szeretném tudni ,mert befizetnék egy kis eurót (fizetni lehet telepítés nélkül is/naná/).
Az ok ,h a superknife 560Bf ,de a Weapons árlistát nem találom.

tudja valaki ,h a BFH fórumon hol találom?

Ez jó kérdés. Nekem is volt olyan verziója a soldieremnek, hogy 5-ös BS-sel rohangált. Volt olyan, hogy már pirosban volt az ellen, benyomtam a maxos BS-t, és simán túlélte a dolgot. Innét gondoltam, hogy nem sebez alapban semmit sem, ezért inkább átosztottam a pontokat BB-re.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

hát most ezt értem de akkor minek irnak neki ki pl 50 es damaget? 😄

frenzy fire 5ös szinten rohadt gyorsan, rohadt nagy adagot gyorsít, volt mikor 30-on villogott az életem, elkezdtem egy repülõt éõni, és maxra visszatöltõdött.

Hát én most Gunnerrel aprítom a Natik oldalán a Royalosokat és elég jól megy 😄 Most tartok a 8. szinten a Gunnerom-mel 😄 (2 napos kari csak azért ilyen kicsi)
Többnyire az erõssége hogy milyen messzire küldöd az enemyt repülni.

Amugy egy kérdés a soldiernél a bs sebzése( amit odairnak infoként) az tulajdonképpen micsoda? az mikor jön elõ ? mert én ezt soha nem értem mert lvl 1 bs el nekituod vágni a falhoz ha mákod van meghal8 az másik kérdés neked adja e vagy accidentet kap csak az enemy)

Szal az tuladjonképpen micsoda? És mi változik az idõn kívül a bs nél( nem nagyon soldiereztem még)

Smithwarden
Mondjuk igen, a soldier a legjobb "VP gyujtesre" mert nem kell neki hasznalni mas heal cuccokat amikert fizetni kell.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

davis98
Nekem is a soldier jött be . Fõleg a Combat medicine miatt, igaz hogy vehicle mapokon nem annyira fényes, de nekem ez a befutó. 😄

nickname: doki09

Hát ha játszhatatlan, alap, hogy vált az ember 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tatyla
én is kipróbáltam mindet de nekem csak a soldier jött be igazán...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
blasting strike-om nincs viszont van granat spam 5/5 meg fire bullet 5/5 meg 5/2 heal és elég jó eredménnyel vagyok minden pályán már az ujjakon is,tegnap végig röhögtem mikor az új snowdone sunset pályán a légvédelmi ágyúval aprítottam a népet,már csak azon volt az egész royal army hogy engem kiszedjenek a székbõl,de persze mind repülõvel próbálkozott 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amúgy az a poén hogy kezdetek óta játszok gunnerrel.
Engem nem érdekelt hogy kit nerfeltek kit erõsítettek akkor is mindig gunnerrel játszottam.

Minden mmo-ba az alapján játszottam hogy melyik tetszik legjobban nem az alapján hogy melyik a legerõsebb.

Vérpistikéknek hívják azokat akik a legultrabrutálabb kasztot választják és ha kicsit gyengébb lesz rögtön váltanak.<#wilting>

érdekes...

Én akkor benyomom elixirt/láthatatlanságot. VV-n pl simán el lehet így menekülni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Smithwarden
*mindegyikkel

Smithwarden
Ha mar jatszottal mindegyik karakterrel valamennyit azert ez aranylag konnyen eldontheto.
Gunnerrel tavol levo sniperek ellen nincs eselyed semmi, maximum berohansz egy kozeli fedezekbe (ha van).
Soldierrel pedig jarmuves mapokon szar, ha a tank van kb 30-40 meteres korzeten kivul, mert a granatokat sem tudod radobni normalisan es a tapsolas sem er semmit akkor.
Amugy ezert sem szeretem a Vehicle mapokat mert 2 kasztnak ott erosebb a hatranya mint az Infantry-s palyakon.
A csak gyalogsagi jatekban mindenki jot jatszhat es most eleg jol is vannak balanszolva a karakterek egymassal szemben, ha eleg ugyes az ember akkor mindegyik jot lehet gyilkolaszni.

Ez így van.

Illetve nagyon látványos tud lenni amikor 2-3 soldier majdnem a pálya másik végére elhajítja a tankot.

ha a pálya túlsó végére szalad a tank, akkor nem tudod arréblökni vagy TNT felragasztani rá ám

Apropó, blasting strike csak 3 esetbe használható tank ellen:
-szakadék szélérõl lököd le
-falnak csapod
-fejjel lefele fordítod

Amúgy blasting strike a késelõ commandók ellökésére szolgál.

Tatyla
ja meg gránátot spammal,az se szar dolog ám...

Hát nem tudom.Nem játszottam sokat Soldier-el.Dinamitot tudnak felrakni meg arrébb tudját ütni a tankot.

Nyílván a gunner jobb tank killer (szerintem).

Most tényleg az utolsó ilyen class eldöntõs kérdésem lesz.
A soldier mennyit ér a tankok ellen level 4-5 -ös BS-el ?
Tegyük fel, hogy nem éppen a kis völgyben vannak BB-n, hanem valahol SS1-en a torony és a bázis között. (szóval többé kevésbé nyílt terepen 😊.

Én közepest használok,mind1iket kipróbáztam de az a legjobb nekem.Ami majd jobban bejön azt használd.

Na látod hogy bejött a berserkerség.<#hehe><#hehe><#violent><#violent>

Nincs is jobb az "idióta Berserker berohanok 5-6 ellen közé" Gunnernél.XDXDXD

nem, én azt mondtam hogy írtózatos baromság, kivéve a commandónál. De az is csak addig lesz, míg az EA nem nerfeli, szal errõl ennyit.

sokmindenkinek jelentkezik punkbuster probléma manapság, én csak azt tudom javasolni hogy innen bogarássz ki valamit:
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=34213

Szasztok.Én nyomtam régebben.Most megint fölraktam.De a PunkBusterrel megint vmi gond van.Win7 alatt.Hmm?

A soldier csak azért vonz, mert olyan kis hangulatos.
Amúgy gunnernél alap MG + cheeser , vagy alap MG + long range MG a nyerõbb változat?

Nekem tegnap volt egy ilyen (valószínû szerencsésebb) berohanásom, alap MG-vel meg cheeserrel 6 ember 😊.

EL DELORO:Én shield 5 meg leg 5-öt használok illetve most a Explosive Keg-re gyúrok.

Taktika a következõ ha több ellenfélnek ugrassz neki 1edül.

Rohansz mint állat közéjük hajítod a hordót,20-50ig beléjük sebez ez változó,bekapcsolod a shieldet,tüzelsz mint a disznó,1,2 sec alatt leszedik a shieldet ekkor jön a leg,begyorsulsz mint a szar és alig tudnak követni,tüzelsz tovább,lassan tárat kell cserélni de már nincs idõd/lehetõséged mert halott vagy.

Viszont megöltél 2 ellenfelet ha jó voltál és mázlid van 3at és ne felejtsük el 1edül voltál.Általába bejön,néha nem.<#hehe><#hehe>

Persze ehhez 1kis mázli is kell hogy a hordó a pofájukba robbanjon.Igazi BERSERKER GUNNER.Nekem bejön.Jókat szoktam röhögni.

Ez is egy vélemény, mint ahogy az enyém is.

Nem lázadást akatam szítani 😊 Nekem mind1 hogy tomonor mit mond meg végülis õ a legaktívabb itt szal valszeg õ segít az embereknek legelõször ha valamit kérdeznek csak szerintem nem kell azért túlságosan beképzeltnek lennie senkinek ugyanis a battlefield heroes nem az a játék ahol túlságosan bele lehet bárszni a dolgok legaljába( ezt nehéz leírni) mellesleg én csak azt akartam mondani amikro valaki megkérdzte itt a forumon egy 20-30 poostal ezelött hogy vegyene uber weapon soldiernek akkor tomonor azt mondta áltlánosítva hogy az uberek szarok nem annyival jobbak és ez irtozatos baromság kivéve a gunnerél

vsly
Ha ez így is lenne(kb fél éve olvasgatom ezt a topicot,de nem így látom!!!),akkor is zsilliárdnyiszor többet ér az Õ jelenléte itt mint a tied!!!!
húzz a f@xba innen,thx...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Megtanulhatnátok már, hogy Tomonor egy erõs egóval rendelkezõ puhapöcs, aki a Battlefield Heroes fenegyerekének, "mindenkinélokosabbjának", sõt urának tartja magát.
Ha az életben õ ezzel tünik ki, hát tessék. Valószínüleg ezen kivül a való életben mást nem tud felmutatni...

kinek a pap, kinek a papné

és mi van ha valaki pucéron akar rohangálni és nem jön be neki a pepper cucc?
Nem értem miért baj ha valaki költ rá pár ezer forintot.

De lehet. Elsõ 4 az ingyen volt és gondolom azért van több neki, mert párat elkért mástól ^^

Hat... Nem hIszem hogy az ertelemmel lenne problemam az hogy neked van amerikai haberod az csak a te makod+ az is penzbe kerul es vegulis nem a jatekod miatt kaptad ezeket... Teljesen ingyen ilyeneket nem lehet szerezni legalabbis az en tudomasom szerintem. Amugy van magyar sero? Vagy klan? Lvl 26 os gunner vagyok 3 mas kulo/death ratiom van 9000 kill 3000 death kb royal amugy

Sebzés alapján kapsz. Van úgy kb 15, azután pedig megindul a római számozás 50-ig.

csak a profiloldaladon. A sorrendet most meghagyom másnak mer sietek mosogatni xd

Tatyla
kérdés mert nem rég kezdtem folytatni a játékot,és most már látok a nevek alatt ilyen rangokat a sajátomat csak a honlapon tudom megnézni? és mi a rang sorrend?

level 5 frenzy fire, lvl 1 IEG és nem fogsz meghalni a gunnerrel... továbbá gyorsak is.

Apropó: publikus PB screenek

Lehet, hogy agyonrágott kérdés lesz, de most nem nagyon tudok dönteni. Soldier vagy a gunner állja meg a helyét jobban magas szinteken?
A soldierrel szeretek játszani, a gunnerben meg azt szeretem, hogy veszélyt jelent a tankokra stb. (no meg ki lehet vele ugrasztani a camper-eket.)
Meg még egy rakat dolog van mögöttük.

Aki játszik olyan 25-ös szint körül vagy a felett mondjon valami rövid véleményt. (valami egyedit, vagy egyértelmût)

most kacsingatok éppen felé megint, és meg kell mondjam hogy az über rifle dmg-ét nagyon eltúlozták.

Szart se ér már. Low lvl-en ha nincs teamplay akkor fasza, de 20 felett kínszenvedés. És ha vmi rossz a game-mel akkor õt nerfelik.

Tapasztalatok commando-val kapcsolatban ? Mennyire jó a késes és milyen szinteken jó ?

"Ugyanis: "a skill legyõz bármely vásárolt elõnyt" -Ben Cousins, bfh project lead designer"

Ezzel egyet is értek. Habár pont az õ reklámjuk volt, hogy nem lesznek olyanok, hogy egy szuper jó gyerek mindig pofán lõ(tudjátok a vicces 1. vagy 2. trailerbõl). Ezzel semmi másra csak egy ellentmondásra szerettem volna rávilágítani. Mellesleg én sem költenék egy árva fillért sem bfh-ra és meglepõ módon egyezik a véleményem Tomonoréval ebben a témában :p.

eddig amit ingyen szereztem:
-1db 7 napos xp boost
-3db 3 napos xp boost
-1000 vp
-2db teljes national alpiner set
-1db national purple jacket
-1db national camu trouser
-2db national bruno's brown trenchcoat
+/- még néhány apró csecsebecse amit össze lehetett szedni innen/onnan.

Ez az amit össze tudtam szedni, teljesen ingyen, sem BF, sem VP nem kellett hozzá. Csak élelmesnek kellett lenni.

Arról meg hogy ki csíp kit arról az interneten nincs sok értelme vitatkozni, felveszek egy új nevet, és máris egy másik ember vagyok, szal errõl ennyit.
Viszont aki megveszi az über/super fegyvereket, és ugyanolyan szar marad, az magára vessen. Ugyanis: "a skill legyõz bármely vásárolt elõnyt" -Ben Cousins, bfh project lead designer

Smithwarden
De kicsit olvass mar vissza, az utolso oldalon pont errol volt szo, hogy lehet szinte ingyen szerezni egy egesz jo cuccot, a Dr.Pepper uditos akciobol.
Van egy amcsi haverod, vesz egy kb 1 dollaros uditot es elkuldi neked a kupakon levo kodot es egybol van egy teljes hegymaszos szerelesed, ennyi.
Ettol fuggetlenul en sem csipem Tomonort, mar leirtam konkret esetet hogy miert, sztem erosen ego a srac.

A fegyoknal tenyleg nehez osszehozni hogy vp-bol vasarolj folyamatosan kulon, ez szemetseg.
Aki hosszu tavon jatszani akar a jatekkal, ugy hogy alig legyen hatranya a penzes emberkekkel szemben annak kb 300-1000 Ftot kell karakterenkent raaldozni a fegyverekre.
El lehet lenni siman a 300 Ftos fegyverekkel is amugy, bar teny hogy kicsit erosebbek a legjobb/legdragabbak.

Másképp döntöttem, inkább a fast MG kell. Meg egy rpg.