Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úristen... Ekkora baromságot honnan szerzel? A suggestions fórumból, mi?
Na, hogy eloszlassam a kétejeket, nincs itt szó új abilityrõl, pra információi pedig totál fake-ek.

Az ability egy rossz kódolás eredménye, amely amúgy egy widget, és a vámpír/farkas sethez jár, amely 1800 BF-be kerül. A widget a késhez hasonlítható, és 15 sebzést okoz maximum.

És igen, csak BF-be kerül, és csak az 1800-as bundle-el lehet megszerezni.

És Pra: suggestions fórumba semmi sem hivatalos, csak fan fikciók, mint a nevében is benne van.

Ami neked kell az az Alerts fórum.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nice!
Érdekes egyébként...elveszik a gunnertõl az olcsó bazookát, és kap helyette egy tank piercinget. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
NA ezt véletlenül copyztam be ide 😊

Pra

Snipers have had their close range damage reduced and their ranges increased. All snipers now deal a max of 7 damage at under 30m, however at longer ranges the damage is the same as it was before. So sniper rifles are now completely useless at close range and must now get to a range of 50m to reach their maximum potential (used to be 40).

Pra
Nem ...most olvastam ,h
a Commando: Trowing: kést kap (ez dobni lehet)ami akár 50et is sebez és mérgzni is lehet mint a sima kést (nice)

Solider: Baricade-et: kap amivel homokzsákokat építhet fedezéknek.Meg valami jármû védelmet.

Gunner: Tank piercing:- ezt nem kell magyaráznom .és kap még valami földrengés csinálót ,h szépen fejezzemki magam 😊

De ezek nem 100%-os infók

Remélem nem BF-ért lesz vehetõ 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pra
Srácok.
Most vettem észere a profiloldalamon az abilities-nél ,h van egy új képesség , egy kézzel van jelölve.

http://kep.ivpicture.hu/290938.jpg

My stuff-ban mégsem találom. Mi ez???

hmmm, én úgy hallottam, hogy minden ölési reakció bele van vonva az ELO rendszerébe eme játékban. Ám bisztoss 😛

"ha alacsonyab szintüeket ölsz, vagy afk-kat, akkor csökken"
Szerintem, ha leölöd õket, akkor nem csökken, csak ha téged ölnek meg.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

jah, photoshop cs4

ELO: minden játékos 1000-el kezd, ha alacsonyab szintüeket ölsz, vagy afk-kat, akkor csökken, ha nagyon jó játékosokat, vagy magas szintüeket, akkor nõ. Eddig asszem 1500 az ELO rekord.

Most nyugodtan lehet vádolni, hogy lusta voltam ténylegesen megnézni ELO-nak a rendszerét, de a bfh-ban körülbelül mit jelent az elo pontszám ?

Látom az anime téma miondenképp benne van ^^ .
Szép lett, jók a színek is. Mit használtál? (PS?)

nah, megint új sziggit kellett csinálnom, mert a másik túl sok helyet folgalt >_<

itt az új:

Explorert meg ne használjon, mert -bár alapvetõen fostalicska az egész- kijavítatlan biztonsági rés tátong rajta évek óta.

o_O az hogy lehet? Elvileg csak egy szerverre van feltöltve és az a fõoldal, ám egy dolog biztos: Google Chrome-mal és firefox 3.6-al nem mûködik egyelõre.

Hi a hivatalos oldalon kivul valaki tud mondani egy oldalt ahonnan letudom szedni,mert valamiert nem megy egyik bongeszobe se a teleipto elindittasa.

Jimi Hendrix

Pra
A jól megszokott emberekkel meg még nem bírok játszani mert a szerverek nem kompatibilisek az updatemmel-(ünkel) (remélem csak holnapig).

Pra
Nekem totál balszerencse az éjszaka ,remélem csak valami rossz passz, mert játszottam másfél órát és az egálért küzdöttem.
Mondjuk volt az ellenél egy idegölõ marker, állandóan pirosan villogott a fél brigád ami az éjszakában elég szépen világít és a sok gunner mindig rám(commandora) ugrott elsõnek .

sniperként ugyan ez engem se zavar, ám soldierként halálra idegesít.

Az sniper háború.😄 Én is csipeteggetm 2 jegyû számot halál nélkül, biztos örültek ^^.

átfognak. Ám majd ne sírjál, ha a sniperek pár másodperc alatt szednek le, és még azt se tudod hogy honnan 😄

Nagyszerûek ezek az éjszakai pályák. Sokkal hangulatosabb remélem nagyrészt átfognak rájuk állni a szerverek.

Basszúúúús!
A pónit kellett volna nekem is kérni! 😊

El Deloro:
Sajna a világ legistenibb játékának, az rts-ek alfa és omegájának, az utánozhatatlan, a megismételhetetlen, a megaüberjó Company of Heroesnak az online része is egy szép nagy teli rakott fostalicska.
Még szerencse, hogy az elmúlt 5 évben csak ez a 2 játék hozott lázba.

Amúgy kevés olyan online játék van ahol ennyi idióta probléma lép fel mint a BFH-ban. (technikai, szerintem rekordot döntött) Csak bele kell nézni a technikai problémák topikba...

50 000 BF-t az accountomra!

Egy rózsaszín pónit!

No...a post után leállt a szerver egy update miatt. 15 percet tartott az egész, és a lenti hiba megszûnt.
Akkor most egy piros ferrarit szeretnék. 😄

Mostanában iszonyúan megnövekedett a programhibás kilépések száma. Most egy Windows 7-es gépet használok. A játék indítása után pár perccel(vagy néha rögtön) "the client contans invalid data (6)" hibával kilép. Általában 2szer történik ez meg -a 2. alkalommal pár perc játék után- aztán nagyrészt megszûnik.

Nézegettem a hivatalos oldalt, ahol több topictéma is foglalkozik a problémával, de megoldást nemigen találtam.
Valakinek itt esetleg van valami ötlete?

Dejó, ráéreztem kicsit a niperre, 9-1 ; 9-2 a baj csak az, hogy van párszáz halál ami miatt eddig kb 1 es ratiom van, mire ez eltörpül addigra biztos 25 felett leszek =(. ^^

Pra
Azt gondoltam ,h valami jelképes összeg kb: 10-50BF.
Ez mekkora szarrágás , pffffhej 😞

Napok óta rajta vagyok egy EA kód megszerzésén de nem akar összejönni 😞

viszont 950 BF-ért totál megéri.

Rákattintassz a nevedre felül, hogy kihozza a profilodat és a felsõ sávban van rá gomb.

xy's profile Edit My Account Change Name Get more Hero slots

latumah egyátalán nem cheatel én vele játszottam már jó sokat és nekem is ugyanolyan statjaim vannak (ha kell mutatok képet is van pár 😄)

Pra
Hol tudom megváltoztatni a karakterem nevét?
Tudom ,h Bf-be fáj.

Köszi a válaszokat!

1. pont úgy
2. egy bizonyos ideig megy a burning bullets, ha maxon benyomod, akkor kétszer vagy képes az ellent tûzbe bocsátani. És igen, minnél több ellent találsz el vele, annál több dinamikus damage-t tudsz összeszedni. De soldierrel egyszerre csak kettõre fogsz tudni koncentrálni.
3. a csillag azt jelzi, hogy kimaxoltad.

Pra
Ha a csatlakozás azt jelenti ,h kattoltam a join gombra akkor igen csatlakoztam 1 hónapja ,azt nem tudom ,h aktív e még.

Fuh a Burning Bullets a folyamatos lángolás miatt a commando nagy ellensége.

Srácok világosítsatok már fel plíz!
1. A Burning Bullets-nél ugyebár a feltüntetett sebzés az 1 db lángoló lövedék által okozott összsebzés? Tehát ha elsõ szinten van meg, akkor 20 damage-t kap be az ellen, ha egyszer eltalálom, és a hatóidõ végéig lángol?
2. Ha ismét eltalálom a már lángoló ellent, akkor nem kap új sebzést a lángolás miatt? Tehát a legcélszerûbb nem 1 ellenfél ellen használni, hanem bekaszálni a tömegbe?
3. Van valami jelentõsége, hogy ha megvan egy képességbõl az 5-ös szint, akkor "kigyullad" a sor végén egy kis csillag?

Jah, hogy group. Csatlakoztál már hozzá? Tulajdonosa aktív még? Frissített már az oldal?

Továbbá, itt nem KD szerint megy a mérce, hanem score szerint, azért is vagyok csak második.

Pra
én ezen a listán kerestem magam

http://www.battlefieldheroes.com/groups/10490

én svédekkel vagyok speckó

Lehetne úgy játszani, mint egy CS-s csapat. Magyarok is vannak elegen, csak nincs nagyon olyan dolog ami összehozná õket. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom, mindennap látok vagy 3 magyart össze-vissza, mindig különbözõek, de kapcsolat nem nagyon van csak annyi, hogy " Te is magyar vagy ?" .)

nem az a gyerek rossz.

Van egy magyar játékos:
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/199664238

Már játszottam ellene... Nem mondom meg nyíltan hogy hackel, mert vagy nagyon jól titkolja, vagy csak nagyon erõset üt... Annó az elsõ helyen volt a toplistán, általában csapatban (klánban) mozog, megvan az összes super fegyvere, tele van BF-el... és ha nationalos vagy, csak a menekülést ajánlom, kivéve, ha van egy jó klánod, aki megküzdene vele...

Hoppá mit találtam véletlenül, egy másik toplistában...

Ez már nem rossz, bár tegyük hozzá, hogy gunner. :
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/223653160

Bizony, de (igaz nem kattintgattam végig) de a top 1000-ben egy darab 10 feletti kari nincsen.

(1 új kari, elsõ körébõl be lehet jutni a toplistába)

Nekem 2.4 mert eleinte jó voltam, mostmár rossz 😄 De esélytelen, sokan belépnek, lõnek, kilépnek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mit nem értesz rajta? A top listán a csúcs kd ratiosok csúcsa 144 körül van, és ez meg egy dinamikus top 1000 lista.

Pra
A ratiom nem a leg fényesebb(1.4) mert eleinte csak kavarogtam a pályákon és haltam rendesen ,de mostanra van 1792711 pontom,és átlag 7gyilokkal többet csinálok mint halok, szóval nem értem a dolgot (?)

Ma megveszem a superkést akcióban 390ért, és 145ért a pipsqueak's popper-t.
Így elég befektetnem 5Eurot = 700Bf.
Csak sajnos ruhára nem marad , de az nem is olyan lényeges .

Köszi<#eljen>

fraps