Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
nekem már ott tart hogy select lucky hero, és ott megint kér egy kódot amit nemtok hol van 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ez full ruha sett kodja volt???😮OO ménem jottem fel forumra elöbb amugy a kodot hovs kell beirni?

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Vaxi
szóval a dr.pepper oldalon regelek és kapok kódot?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ja, hogy a Dr.Pepper-es oldalon kell regeleni!! Na errõl nem volt szó. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Nah triple post is összejön. Na végülis nem volt probléma mert erre kattintva tudtam igényelni-> http://www.battlefieldheroes.com/drpepper.
Szóval megvolt csak valami baj volt közben.

Nálam a bfheroes honlapon ír ki ilyesmit, még be is lehet jelentkezni az EA accoddal, de utána itt már nincs (a battlefieldheroes.com-on) az a kiválasztós dolog.

Már nem jó. =( Bár én már kiszerettem beelõle ^^.

Sajna nálam invalid code-ot ad. 😞
Ez a formátuma egyébként, nem kell tagolni kötõjelekkel?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

én is sokat szenvedtem vele, mégsem bánom, hogy most kapok egyet ingyér <#vigyor3>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Hááát...nemhiszem hogy illegális... akkor a BFH contest fúrumon bezárták volna vagy törölték volna a topikot ahol szárnyrakelt a kód 😊
Amúgy én gyorsan megvettem a maradék két emberemnek is a ruhát XD...kicsit bosszantó hogy van aki csomót szenvedett azért hogy megkaphassa a promós terméket...aztán most meg csak úgy mög lehet szerezni...De azé ez nem akkora baj XD

siessetek addig amíg lehet. Állítólag illegális.

Tessék, ingyen dr pepper kód, egy ember csak egyszer használhatja fel.

CBEEAAAFQG9J

Igen, viszont lehet hogy egy ilyen level restricted channel dologgal jobban jártunk volna. Tagolva lenne hogy 0-x ig aztán x-y-ig stb. Azon belül pedig lehetne csemegézni.

nos ez a probléma. Broken Matchmaking.

Ezzel csak az a baj, hogy miután kiemelik, hogy a skill-emnek megfelelõ szervert keresnek nekem, belecsöppenek egy olyan játékba, ahol lvl4tõl 20ig van mindenki. 😊

koncepció. Azt akarták hogy gyorsan találjon nekünk megfelelõ szerót.

Lupous
Ez egy igen....kérdés mivel nemtoom miért gondolod hogy mi tudjuk hogy miért ilyen a játék szervermentõs dolga XD...de elég érdekes...bár nekem eddig semmi bajom nem volt vele XD
...amúgy én kb 2 hónapja játszottam rendszeresen olyan szerveren ahol 500/500-as meccsek meg 999/99 meg...nagyon flash volt...sikerült is megcsinálnom jó pár küldetést amit amúgy igencsak nehéz lett volna XD...azóta a szerver eltûnt XD gondolom azért mert nem igazán szabályos dolgot csinált az admin ezzel a nagy ticket beállítással....De most hogy gunnerrel tolom a játékot nem igazán számít a limit mivel így is nagyon gyorsan fejlõdök és élvezhetõ a játék....csak sokat tölt a pályák között...
Am az accom neve Lupous....lessétek meg ha érdekel XD

Amúgy azt nem tudja valaki miért kellett a szerverkeresõt ilyenre csinálniuk ? (lehetne rendesen böngészõsen csinálni, az meg a másik, hogy valahova nem akar bemenni az ember (kitiltani nem tudja persze a szervert), de a Play Now-ra kattintva folyton az jön fel.)
(Nem halok bele csak írok valamit, hadd menjen a fórum.)

bosco05
Köszi a segítséget! A funolás lett volna a lényeg, de így nemhiszem, hogy összejön :S
privát szerver, illegális, nagyobb flag rate ugyancsak illegális.

Viszont azt hallottam, hogy már nem lehetséges a nagyobb flag limit az új patch óta.

Mindenesetre, ha sikerül is privát szervert készítened, akkor se fog tudni felcsatlakozni a master serverre, magyarán mások nem tudnak majd rácsatlakozni, és unranked lesz.

Köszi!

És azt honnét lehet tudni, hogy épp jelen van az admin? Az idegesítõ admin log-okról a képernyõ bal oldalán, vagy más színû a nickje a chatboxnál?

Server adminok tudják megcsinálni kérésre ha jól tudom.
Legalábbis mi szoktunk kérni 999/999 meccseket...ha van admin.
Volt már rá példa hogy belõtték.
Hogy ez most szabad vagy sem, illetve pontosan hogy mûködik, vagy van e erre külön szeró azt nem tudom.
Legyen mindig kirakva hátha belecsöppensz ilyen mega csatába.

Szerintem itt nézz körül.

Esetleg valakinek tud olyan szerverrõl, ahol nem 50-es a kill limit? Van pár III-as, IV-es mission, amit nemigen tudok megcsinálni másképp.

Viktor99
Elméletileg lehet. Sõt. De azt hogy hogyan hajtható mindez végre azt nem tudom.
bosco05
Valaki meg tudná mondani, hogy lehet-e ebbe a játékba privát szervert létrehozni? Ha lehet, akkor, hogy tudnék ip alapján csatlakozni rá? Ha nem lehet, akkor nyílván tárgytalan 😄
bosco05
Okés, akkor nincs is probléma 😊 . Köszönöm a segítséget!
Smithwarden
Itt nem szamit a multireg.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bosco05
Értem, köszönöm. És multiregért van valami kitiltás, vagy ilyesmi?
Ahol a + slotokért pénzt kérnek ott sajnos nem lehet karaktert törölni ... =(

bosco05
Üdv mindenkinek! Ebben a játékban lehet karaktert törölni, vagy az örökre ottmaraD?
Ezzel ment nálam,de a punkbusterrel nem tudok zöld ágra vergõdni.Fõlrakom,hozzáadom a játékot,frissít a pb.A meccsek közben mégis a pingem miatt fenyegetõzik.....

Bocsi a duplázásért...miért nem lehet itt szerkeszteni? 😞
Szóval most nézem csak a lonkedet. Az IE tabot ismerem régrõl a css szopások véget. Eszembe sem jutott az erre való alkalmazása. 😊

Köszi, kipróbálom!
Nekem mondjuk 3.57-es a FF. Továbbá szerintem más a gond, mert elõször pár perc után kidob 1 vagy 2x a 6-os hibakóddal, onnét kezdve órákat játszhatok.

A 3.6-os Firefox-problémára jó megoldás ez?

Sajnos korai volt az örömöm. A hiba továbbra is fennáll. Esetleg valakinek van valami ötlete rá?
Ja, megvan az új csengõhangom. 😄

már kérvényeztük a hosszabb pajzs idõt.

Nem tudom, hogy milyen spawn proetection van itt, hogy minden játék úgy kezdõdik, hogy betölt, letesz, még össze-vissza akadozik közben 3 mp alatt halott vagyok pedig meg sem mozdultam még és innentõl lehet játszani...

ÁLLAT!!!

Az egész játék nem életszerû.
Miért pont az állatok lennének azok.

Nekem azért nem tetszenek az állatok, mert olyanok mintha ki lennének tömve (javítsatok ki ha nem ), valami alap animáció lehetne rajta...

NA,még csak most teszteltem ezeket az éjszakai pályákat.
Nekem nagyon tetszik, hangulatosak. Tehetnének bele sokkal több ilyen hangulati elemet.
A national vampire ruhája viszont nem tetszik. Werewolf sokkal ütõsebb.
Illetve mától végre kis gatyába ölöm a royalosokat.<#hehe>
Már csak a papagájra fáj a fogam.<#buck>

én is most hétvége körül leszek lvl 26, ám van még ezenkívül 2db lvl 24-es karim.

Akkor kissé más ligában játszunk, én csak most leszek lvl 16. 😊

Pra
Én sajnos eleinte többször elkövettem azt az orbitális hibát ,h nem léptem ki a játékból hanem simán otthagytam a karakterem 1órára,naná ,h szétmészároltak, akkor még a játék sem ment jól Lvl5-6 voltam mire felfogtam,h hogy érdemes játszani... ...letoltam vagy másfél hetet mikor kiderült számomra ,h mit lehet kezdeni az ABIKkal.
És most valamelyik nap is csörgött a telefonom ,felálltam a géptõl és 1 óra múlva jutott eszembe amikor már rég tévéztem ,h a pályán hagytam magam.
Ezeket nehéz feljavítani.

(ja ma Lvl26 leszek végre 😊 )

Semmiképp sem rossz.
Nekem elég rossz arányaim vannak, mert az elején nagyon kis benga voltam. Most már aprítok rendesen, de még kell pár lvl mire normális statjaim lesznek.
Bár ez nálam tulajdonképpen tök másodlagos. A lényeg, hogy fun legyen! 😊

Pra
és vajon az 1.3 elo minek számít ? közepes, rossz, jó?

Pra
😊

Rákerestem és a topic címét nem is néztem csak olvastam, és hüledeztem 😊

Kár ,örülnék ha hirtelen nagyobb változás következne be a játékban,
bár most megteszi az éjszaka is.
csak a kedvenc szerokra nem tudok feljutni.

Én úgy tudom, hogy kill esetén a rendszer veszi a 2 résztvevõ elo pontját, és összehasonlítja. Az arány függvényében meghatározható egy érték. Ha egy alacsony szintû öl le magas szintût (ez ugyebár nehezebb), akkor nagy lesz a különbség. Ennyivel növekszik az alacsony szintû elo pontja, és ennyivel csökken a magas szintû elo pontja.
Fordított esetben, ha egy magas szintû öl le egy alacsony szintût, az nem nagy kihívás, ezért alig kap valamit, viszont, mivel egy alacsony szintû karakternek nem gáz kikapni egy tapasztalttól, ezért tõle is csak kevés vonódik le.

ja a lényeget lehagytam, a widgetet Claw attacknek hívják. Ne keressétek a store-ban, mert mint mondtam, csak a bundle-höz jár.