Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hahó.Van valami ts vagy ventri szerver,ahol a hõsök összejöhetnek?

az egész fegyver rendszer teljes átkódolást kap, most hallottam.

Hogy ez mennyire lesz jó azt még ne kérdezzétek.

pontosan

Lupous
nerf?...ez nemtoom mit jelent...de sztem azt hogy gyengítik ugye?!

nem, de a gunnereket állítólag nerfelik

Hova akarják nerfelni? 😄
Gondolom, oda hogy csak az utolsó néhány szinten legyen élvezhetõ...

Mind1

Csaknem sniper nerf ? xp

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ja mégvalami, az esti mapok nem tartanak örökké, állítólag 2 hónap múlva kiveszik õket a játékból.

1 hétig a megjelenés elõtt általában, ám változó. Most ez valentin napon lesz elérhetõ, és a következõ változások lesznek:
-mindegy fegyver megkapja az über változatát, kivétel gránát és TNT
-új alsónacik
-rózsa a szájba
-új fegyverbalansz.

Köszi, ezt örömmel hallom, amúgy általában milyen gyakran van PTE ? (és meddig tart körülbelül egy ilyen nyitott idõszak)

Nekem egyetlen bajom van a royalos szettel: remek céltáblát csinál az emberembõl. A zöld cumójában sokkal nehezebb volt kiszúrni.
Ebbõl a tekintetbõl jobb a nationalos megfelelõje.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Nagyon bejön ez a pepper szett ,fõleg ,h alapból volt egy sima fehér pólóm, ezáltal nem kell eröltetni a nagy téli kabátot (ami nekem túl vaskosnak tûnik a commandora).
És azt a fej-bebugyolálós izét sem használom csak a szemüveget.

Természetesen az összes karit felöltöztettem.

köszi a kódot Tomonor

Pontosabban nem gyakran. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hm...kössz, ujj, infot, it, forumon.
Én sem vagyok egy helyesírás zseni, de egy sorban ennyi hibát nem ritkán látni. 😊

tomonor, kössz az infókat a settekröl stb😊 ha vmi ujj infot tudsz sett stb kérlek it a forumon tájékoztass😊

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

érdekes én alap fegyverrel 20 kill/10 halallal vegeztem amcsi soldieremel uber smg-s soldierek ellen😊 továbá imádom a gunnert..😄

nincs wipe, a test phase-t arra értik, hogy kb 3 nap múlva offline a PTE. Ám karaktertörlés sose volt.

Nope. Your Hero will only live as long as the test phase lasts. It will be a short, but glorious life.

Mármint PTE-ben. Elvileg vannak tesztidõszakok utánna viszont új PTE kliens van és teljes wipe.

nem tudom hol élsz, mert sosem törlõdik a kari.

Pra
jah pár órája próbáltam már a kódot is ,de akkor semmi nem történt.
szerintem azért nem kért most sehol kódot.

Pra
Én bejelentkeztem a drpepper-re és bfh-ra
Majd click ide : http://www.battlefieldheroes.com/drpepper
kódot nem is kért sehol semmi ...csak hõst kellett választanom és kaptam a ruhákat.
mindezt 10 perce

Te szereted a PTE-t?

Csak mert múltkor is töltöttél fel videót, meg gondolom ezt is ott láttad.
Biztos érdekes, de nem rossz, hogy mindig törlõdik a kari ?

apropó, új über/super fegyók jönnek. Mostmár minden fegyvernek meglesz a tier2-es megfelelõje, kivétel TNT, gránát.

Igen, én is erre gyanakodtam.

az a gond, hogy a promóciót a dr pepper csinálta, és ez fõként az õ oldaluknak hoz hasznot, azért se rögtön bfh redeem kódok voltak a kupakokon. A másik meg hogy ez nem csak bfh-s termékekre vonatkozik.
Harmadik meg az, hogy egy sima bfh redeem kód 1 féle cuccot tesz elérhetõvé. Itt meg 2 volt + a wallpaperek.

Nekem az elsõ profilom sikerült normálisan. A második a
"-megvárjátok, míg betölt a flash, kiválasztjátok a kívánt játékot, cuccot
-beloggoltok az EA accountotokba"
rész között error-t adott. Nem írt semm okot, hibakódot, csak hogy error. Fasza.
Másnap egy másik méllel sikerült megcsinálni.

Az lehet, hogy "Aki ennyit nem tud megcsinálni..." az ..., de az meg biztos, hogy sokkal egyszerûbb lett volna, ha simán be kell írni a reedem kódot, és kész. 😉

nekem mind a négyszer simán ment. Nem értem ti mit nem tudtok rajta:
-Regisztráltok a dr pepper oldalon hamis lakcímmel
-login
-beírjátok a kódot
-megvárjátok, míg betölt a flash, kiválasztjátok a kívánt játékot, cuccot
-beloggoltok az EA accountotokba
-majd beloggoltok a bfh accountotokba
-kiválasztjátok a kívánt hõst akihez majd a cucc megy, megint beírjátok a bfh login pw-teket
-és kész.

Aki ennyit nem tud megcsinálni...

Egyébként nagyon bugos volt ez az egész. Nekem pl a 2. karimmal nem sikerült a royalos cucc megszerzése. Kb fél órát görcsöltem vele. Aztán ma egy másik email címmel összejött.
De ez az ide-oda átlinkelés, nem következetes oldalfelépítés a dr pepper site-on kiborító.

ha 404-et ír ki, akkor sajna lekésted és a kódot letörölték az non promóciós listáról.

Már a topikot is kitörölték, ahol nyílvános volt a kód. Mint mondtam, siessetek, mert nem tart majd örökké.

Solid Snake
Nem engedi nem tudom mi lehet a baj! Frissítettem de semmi nem enged hõst kijelölni!
Vaxi
próbáld meg hogy ráfrissítesz arra az oldalra

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Solid Snake
Minden oké nekem is írja hogy select lucky hero és nem enged nekem választani belõle beírom a jelszót és semmi ugyanezt írja!! Ha valaki tudja akkor írja! Köszi
Lupous
egy "nem" asszem kimaradt (Tényleg gáz hogy nem lehet szerkeszteni)

Lupous
ha beváltom a kódot de a pontot amit kapok érte (minden kód ugye 1 pont XD) akkor azt a pontot a májusban megjelenõ új cuccra is beválthatom ? vagyis érdemes gyûjtögetni?

vagy a royal cliffhanger, vagy a nat alpesi.

Új cuccok májusba jönnek.

Találtam kodokat neten nem is eggyet!!! csak erre az 1 fajta alpesi settre tudok bevaltani még kodokat?? vagy tudok masmilyet????

Sajna az elõbbirõl volt szó. Sokat beszélgettünk, mert ugye nem volt nagy pörgés. Mindenki olvasott mindent. 3 score volt már csak hátra, és amikor írtam, hogy nekem már csak 1 kell, akkor azt válaszolta, hogy neki 4. Gondolom ezért lépett ki.
Többet nem írok ilyet az biztos.

Lupous
szerintem direkt szopatott meg ha írtad neki hogy mennyi kell még XD...de az is lehet hogy félreértett vagy csak simán nem olvasta XD

Skacok hogy jártam most!!
2 vs 2 volt. Szépen termeltük a kill-leket. Elõször rámentem a tank III-ra, de sajna megmurdeltem 5x, így újra kezdte az 1500 damage számolását. Na mondom az mg IV még meg lehet. 14 killem volt (15 kell ugye) az állás 10:3 nekünk, erre kilép az allym, és vége lett.
Ilyen surmót én még nem láttam, pedig direkt írtam, hogy már csak 1 kell. Azt hittem az emberi geciségnek is van határa, de úgy látom tévedtem. 😞

jah, ezzel eggyütt nekem megvan a negyedik pepperes szettem is, imhol 3 alpiner és egy cliffhangerem van.

Majd elvileg májusba jön újabb szett, ugyancsak egy a natoknak, egy a royalosoknak.

Szívesen.

Vaxi

a zoknit nem tettem fel 😄

anyammm lehet joa kod😄

Vaxi
lényeg:
regelsz a dr.pepperes oldalon a kóddal
aztán belépsz ha kell, kiválasztod a játékot, az ajándékot stb.
aztán átdob a játék oldalára, ott beírod a jelszavad és a tied a cucc

bosco05
én is megkaptam és én is köszi a kódot 😊
segits regisztralok és hol igenyelhetek kodot????

Vaxi
megy bizony, megkaptam 😄
köszi a kódot 😄

Vaxi
Thanks for your purchase!

The following items are now yours:

* Alpiner's Helmet
* Alpiner's Mask
* Alpiner's Jacket
* Alpiner's Bedroll
* Alpiner's Gloves
* Alpiner's Hook
* Alpiner's Pants
* Alpiner's Boots

ahhhha 😄

lássuk megy-e.