Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számoltam...
(brutális)
ha a játékosok 20%-a fizet a játékért ,átlag 8Eurot/6hónap
az az EA-nek 9.600.000Euro/Év bevétel, az forintban 2,5Milliárd /Év
De ha csak a játékosok 10%-ár néznénk akkor is 1,25Milliárd/Év
Márpedig nyugatabbra 5Euro simán napi zsebpénz :/
és ha játék közben körülnézek a játékosok 15%-a biztos ,h fizet és nem csak VP-zik
Légyszi valaki cáfolja meg ,vagy legalább mondja azt ,h nem jól számolok
Tulajdonképpen teljesen ingyenes a játék, és mindemellett roppant szórakoztató. Tudom, hogy ez is üzlet, és nem szívjóságból csinálta az EA, de a tényen nem változtat, hogy free a stuff.
Eddig még nem fizettem érte, de lehet, hogy egyszer fogok. Továbbá azokat sem ítélem el, akik pénzért tápolják fel magukat. A legtöbb ilyennél még az alap fegyókkal is jobb vagyok. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Megéri szerintem a játék azt az 5Eurot egyszer
Én pl akcióban vettem meg a kést 360Bf-ért, vettem mellé egy longrange puskát 145Bf-ért és még maradt Bf egy fehér pólóra (ami nagyon jól megy a pepper cucchoz mivel nem használom a kabátot.)
Viszont kicsit át is ba@#tak mert a kártyámról levontak elõször 1Eurot kártyareggelésnél tehát 5Euro(náluk)= 6Euro.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
5 EURO-ért kapsz 700 harci tõkét, az kb. 3750 Ft, és még marad elég Bf, amibõl csini kis kupakot vehetsz a fejedre. :-)
Most már csak azt kell kiszámolni, hogy hány nap is van még a szülinapodig? :-D
(Ja meg kell még egy jólelkû nagymama is)
Ezek a dolgok amik pár hónaponta megjelennek, az exkluzív dolgok, régebben ugyan értelmesebb volt az egész... mindegy.
Az sg group leaderje inaktív szerintem, ám lehet próbálkozni.
Nem jött még rá megoldás.
Amúgy jelentkeztem a grouba ha már itt vagyok (Hasznosnak és jónak találom ezt a fórumot szóval rendszeresen fogok ide látogatni 😊....)
amúgy lenne egy kérdésem:regisztráltam erre a Dr.Pepperre és a címhez beírtam valami hukmukot.nos az szeretném tudni légyszíves hogy mi történik ha megnézik ezt a címet vagy meg se nézik?(mármint hogy konkrétan elmennek oda)
Új update valentin nap körül...
a commando superkése lényegesen jobb mint a sima, rohadt nagyot sebez.
egyébb fegyverekkel nincs még sok tapasztalatom.
...azaz sniper rifle-oknál több a skúló.
:-)
Ezért érdemes megvenni õket? Mondjuk én csak VP-bõl költenék rá, de nem tudom, hogy megéri e.
Mert ezek nélkül nem igazán volt értelme...
A superkéssel simán rá lehet rontani 2gunnerre(hátuk mögül) is ha már sebzõdtek, illetve soldierekre is csak meg kell várni amig kitapsolták magukat.
Beizzitottam a frps-t és kaptak egy szép reportot.
Majd visszamentem a gunner karimmal ami lvl 3 volt és simán lemészároltam a kis csírákat ...csak rájuk vadásztam .
De a lényeg amit nekik köszönhetek X) ,h totál rákattantam a gunner-re.
Rohadt keményen lehet vele játszani.
V/pontokért vettem Tbustert próbának.
Még nem igazán tudok együtt mozogni a többiekkel mert megszoktam a commando magányos farkas szerpét.
Megfogadtam ,h kniferemet feltolom lvl30ig mielõtt másik karit elkezdenék használni ,de nem bírom ki 😊
Egyszer csak sikerül már egy hibátlan postot produkálnom, ezzel a kikapcsolhatatlan tapipadú, össze-vissza ugráló pointerû laptoppal. 😊
Tudom-tudom....mire nem jók a barátok. XD
Apropó, mostantól lvl 26-os gunneremmel hivatalosan is az SG group elsõhelyezetje vagyok 😛
http://www.battlefieldheroes.com/groups/10490
Here are some reusable codes:
CBEEAAA41NWH
CBEEAAAE4L9N
CBEEAAAFQG9J
CBEEAAAE98ZV
You can use them multiple times, But it has to be on different accounts!
De talán már ezek sem mûködnek.
Tudnátoks egíteni ezzel akódos dologgal?
AZ van hogy én már a saját accountomnak megcsináltam de a bátyáméra nem engedni valamiért ugy gondolja hogy én már felhasználtam...
külön géprõl 2 külön ip címrõl se engdete.. mi a tehetndõ?
ELre is köszi
https://voxli.com/