Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne futtasd kétszer egymás után.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

csomoan felvettek friends listába, most látom😄 szuívesen játszanék egyszer tomorow oldalán is😊)

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

cs
ma reggel updatelt a játkom jatszotta demost nem engedi internet explorerrel futtatni ezt irja: there is already another updater instance running. Mi ez? aki tudja segítsen kérem

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Lehet félreérthetõ volt, minden unlimited, csak amit felsoroltam abban nincsenek benne az alapcuccok.

Igen.

hehe, és a fegyók mind unlimitedek? xD

Már régóta fontolgatom, de most megpróbálom itt értékesíteni, jóval áron alul (pmben megbeszéljük) venni account-ot amin nincsenek nagy karakterek, de van némi bf beleölve. (Én leggtöbbször felhúzom magam játék közben, pedig pont az ellenkezõje lenne a célom.)
Akkor lássuk mink van :
Az alapruhákon és fegyvereken kívül (mostani állapot,minden unlimited) :

MrKaff (12) royal soldier (52K/52,8K)

Cliffhanger's Set:

Cliffhanger's Head Wrap
Cliffhanger's Googles
Cliffhanger's Coat
Cliffhanger's Gloves
Cliffhanger's Pants
Cliffhanger's Boots
Cliffhanger's Bag
Cliffhanger's Ice Pick

Honor Guard's Jacket
Honor Guard's Pants

Tommy's Typewriter
Tommy's Super Typewriter
Stewart's Shotty
Harry's Hand Cannon
Bill's Bomb

JackJagger (11) national commando (12k/41,3K)

Alpiner's Set :

Alpiner's Helmet
Alpiner's Mask
Alpiner's Jacket
Alpiner's Gloves
Alpiner's Pants
Alpiner's Boots
Alpiner's Bedroil
Alpiner's Hook

Edgar's Elite Jacket
National Heroic Beta Medals

Konrad's Uber Knife
Konrad's Stylish Knife
Stephan's Uber Sharpshooter

SirJackJagger (10) national gunner (17,7K/31,3K)

Alpiner's Set:

Alpiner's Helmet
Alpiner's Mask
Alpiner's Jacket
Alpiner's Gloves
Alpiner's Pants
Alpiner's Boots
Alpiner's Bedroil
Alpiner's Hook

The Back Scratcher

+ egy 4-es national soldier 😊
(az felhasználó Closed Beta-s Open Beta-s kis jellel rendelkezik fórumon.)

Pra
Coomandoval a csítelõ commando ellen...
...a leg idegesítõbb az ,h a csitelõ commandos nem hülye ezért lövés elõtt nyom egy Targetmarkot és kb abban a pillanatban halott is vagy ,mert használ mellé Aimbotot is.
Nem lehet reportvideot csinálni róla mert ugye már nem voltál láthatatlan.

A flaon nem lehet átlõni 😊 ...egyelõre 😊

De ugye át nem lõ rajta?
Csak azért, mert ezeket így elég nehéz felismerni. Egy CS-edzõdött arc simán produkál headshotokat, honnét mondod meg, hogy aimbotol e. A soldier-eknek hála, meg simán át lehet látni a falon.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Vaxi
az

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Az aimbot gondolom, amikor nem kell a pointerrel célozni, hanem automatikusan talál.
A wallhack mi? Átlát a falon?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Az alap az a wallhack+aimbot kombó. (legkönnyebben onnan, hogy commandoként stealthelve lelõnek a pálya másik végébõl, vagy legalábbis messzirõl...)

Azt esetleg le tudnád írni, hogy milyen fajta cheat-ek vannak, és honnét lehet felismerni, ha használják õket?

Narxis
Jófej lehet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

úgy látom megint feléledt az egyik legnagyobb csíter, sybasesql11...

Vaxi
hú engem az elõbb nagyon felbaszott az egyik.
lövöm egy órája, de megfordul és kb azonnal lelõ.
éledek, már ott is volt, megint die... ahhh

rengeteg ilyen páros, sõt cheater klán is van, mi több, szerverük is van.

Egyszerüen ha látsz egy csalót, el kell hagyni a szervert. Vége.

Ismeri valaki az Iloveboogie, Ilikeboogie párost?
Erõs cheater szagú banda. Specilalist II körül mozogtak, és a Sergeant V-es mindjárt lvl20-as gunnerem sosem állt meg velük szemtõl szembe 1v1-ben.
Miután elküldtem õket a vérbe távoztak... :S

Vaxi
köszi, közben találtam rá választ 😊
ha valakinek ilyen gondja lenne még
+ram megoldja a gondot 😊

egészpontosan milyen színmódot, hogyan, stb... Magyarázatot pl0x

még az se biztos hogy lesz, az se biztos hogy megint full set jár-e majd érte vagy stylish fegyver, vagy csak egy zokni, az se hogy pont májusba lesz, stb.

Tulajdonképpen az egész dolog csak egy spekuláción alapszik.

Vaxi
a hülye win7-em mindig átvált valami színmódot amikor belépek egy játékba, ami rohadt idegesítõ!
hogy lehet ezt megakadályozni?

Zero07
akkor csak 1.van valami infó a neten errõl a májusi promócióról?

mer mennyi kéne? 😄

Zero07
az alpesi szettbõl csak egy fajta van?

addig amíg nem cheatelsz, addig biztonságban vagy, akárhányszor is jelentsenek téged 😛

Lupous
Engem mindig cheatereznek...Viszont legalább a szókincsem bõvül (egyre ügyesebb beszólásaim vannak az ilyenekhez XD)
...De bannt hál' istennek nem kaptam eddig soha.
(Természetesen utálom a cheatereket én is mint mindenki XD)

Perma. xD

Esetleg keresd fel a klánt akié volt, és próbáld megbeszélni velük, ha nem akkor nem. Van ez így 😄

Pra
Nem hiszem el ...BAN-t kaptam ma egy kedvenc szerveren az admintol Cheat-elésért, ami persze nem igaz, csak jól játszottam.
Ez nagyon idegesítõ.
És ráadásul ez a Ban minden karakteremre vonatkozik.
Vissza akartam menni egy másik karival anyázni de nem lehetett.
Meddig tarthat egy ilyen ban?

Igen.

Zero07
azt gondoltam hogy egyszerhasználatos de aki nem használta? az használhatja nem? <#taps>

az 1000 VP kód, melyet karácsonykor adtak csak egyszer használatos, szal aki már egyszer redeemelte, annak annyi.

Vannak exploit hackek, úgy lehet hozzájutni az ilyen cuccokhoz, ám az csak neked fog látszani, illetve a punkbuster is bekavarhat.

Zero07
ja amúgy akit érdekel van egy HUNGÁRIA nevezetû groupom(remélem jól írtam) aki magyarnak érzi magát azt várom.na meg ha valakinek kell 100 vp írja be a redeemet amit nem rég postoltam <#email>

Zero07
ja akkor nem tom mibe léptem be.
ja és még valami.nem rég láttam egy BFH filmet amibe a gyereknek vmi hóember képe volt.ilyet lehetett venni BF-ért vagy mi?és a zombi vs csontvázról hogy nincs EA videó?

nem klán csak group.

A klánom neve Desu Paireetsu.

Zero07
ja Tomonor azt hiszem neked van ez a klánod hogy Alpiners igaz?mert beléptem és anti-arabian néven megtalálsz

Ti is csak az EA accountotokkal tudtok belépni, a BFH-val meg már nem? Vagy nézzek körül a saját házam táján?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

bug

Pra
Reggeltem a PTE-be csináltam egy hõst : Royal Gunnert! erre nézem a profilt és ott van egy National Commando. (?) ezmiez?

Zero07
kell valakinek redeem kód?mert nekem volna egy: CGU2-FMAN-EFJ8-WCKD
én máma próbáltam ki és mûködött 😊 sok sikert 😉

a pályákat nem szezonálisan készítik, hanem folyamatosan. Viszont csak egyetlen ember csinálja, és legutóbbi munkája, az esti mapok süllyesztõbe kerülnek hamarosan. Azt hogy mikor lesz új pálya nem lehet megmondani elõre, csak amikor már PTE-ben benne van.

A kocsiba pont az ülésre kell ugrani, ahol mélyedés van és gugolj ha lehet.

Zero07
nekem lenne egy kérdésem:mégpedig,hogy múltkor mikor kocsikáztunk tele voltunk és még két ürge beugrott de nem estek ki.ez hogy lehet?mert amikor én próbáltam ezt nem sikerült
na és várható valamikor a közeljövõben új pálya.mert úgy tudom ss2 december elején került be rr meg valamikor õsszel

apropó, latumah-t bannolták. Úgy néz ki, mégiscsak igazam volt azzal kapcsolatban hogy hackelt 😛

új update! Csak a valentin cuccok kerültek be, az új über cuccokat még ne keressétek.

Elvileg minden ölésnél annyi vonódik le az ellen tickjébõl ahány zászlótok van. Persze nem teljesen, mert mikor nincs bázis akkor is megy le ellentõl ölésnél. Mindenesetre valami ilyesmi.

Vaxi
ahh köszönöm

Igen, 50 kill-t kell összegyûjteni. A zászlók alatt látod, hogy hány db respawn helyet foglalt el a csapatod. Ha ez 0, akkor csak a HQ-n születhettek újra.
ELO pontrendszer...hozzátenném magyar találmány, illene ismerni.

Vaxi
illetõleg mi az az ELO és hol látom az össz. sebzésem, ami alapján a rangot kapom?😄DDD

Vaxi
egyébként hogy megy a pontozás?
elején 50 50-nel indul mind2 csapat, aki elõbb megcsinálja az 50 kill-t az nyer?
+ mik azok a szorzók ? 😄 2x 3x a zászlók alatt?😄

Azt hiszem az ellentétnek nem a freeplayer és a payplayer között kellene lennie.
Sokkal idegesítõbbek számomra a Hack, Wallhack, CFG, AIMBOT használói. Õk már tényleg óriási elõnyt élveznek, amit nem tudsz kiegyenlíteni jó taktikával, helyezkedéssel vagy szerencsével.
Headshot, ennyi!
Te meg bíztál a Punkbusterben. :-)

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.