Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv
Itt egy most indult magyar battlefield heroes-al foglalkozó blog.
A cím: http://battlefield-heroes.blog.hu/

az kemény kis lag lehetett, biztos ausztráliai szerón voltál xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

apropó, az új überek/superek a storeban vannak, gunnerek MG-jére nerfelés került (fele akkorát sebez mint eddig, amúgy nem vehetõ észre), a sniperrifle-eket teljesen átkódolták, én csak a defaultot próbáltam, ott már nincs többé recoil, ám überes haverom azt mondja hogy random irányú recoilt is bead a uber long range-esnél. Elixír tovább tart, soldier SMG gyorsabban lõ.

Egyelõre ennyi.

Pra
olyan bug-hoz volt ma szerencsém ,h bázison az ellen tankra rámentem láthatatlanul és ráraktam egy TNT-t és azzonal visszaváltoztam láthatatlanná 😊

ja és olyan szoveggel dobálta le az autoadmin az embereket ,h "balance" aztán 1óra mulva engem is dobott.

Zero07
valaki nem tudja hogy hogy lehetséges az Infantry Focus IV?csak mert máma pont sikerült volna Riverside Rushon egy kör alatt 15 kill 0 halál és 2240 pont a 16-osommal de pont ki volt kapcsolva?vagy van olyan szerver amin ilyen 999-999 pont van vagy ilyesmi?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Csak most jutottak el hozzám a fejlesztõi videók 2007-bõl, érdemes megnézni annak a ki még nem látta, sajnos sok minden kimaradt a végleges változatból. Búzatábla :-)

nincsnincs

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Volt már ilyen, és lesz is:

http://www.gamestar.hu/battlefield-heroes-beta-ellopott-jelszavak.html

Pici OFF a lehetséges account feltörésemhez.....:a helyzet az,hogy lehet,nem új keletû ez a dolog.Igazság szerint a sógorom nemrég óta játszik ezzel a játékkal.Amíg nem tolta,esélyem sem volt észre venni.Vagyis lett volna,ha nézegetem a statomon,mikor ment utoljára a karakter.Tehát az is lehet,már pár rendszerrel elõbb megtörtént a törés.Most megváltoztattam az emailcímet,a jelszót az accounton.Remélem,ez segít.És lesem a karijaim statjait a BFH oldalon.Nincs kedvem a BC2-t egy tõrt EA acc.-ra felrakni.....ON

Vaxi
persze, nem is pattogok miatta 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

na ezaz amit pont leszar az EA...

Vaxi
áhh, van nekik nagyobb bajuk is, végül is csak 150 vp-t vesztettem ezzel, de akkor is 😄

Akkor ezek szerint lehet játszódni. Meg kéne már lépni azt a 20. szintet. 😊
Szerintem eressz meg egy mélt a staffnak, hátha megkönyörülnek rajtad. Egyébként szerintem sem volt korrekt dolog.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Vaxi
ez köcsög dolog volt, ma délelõtt vettem egy rakétavetõt, és eltûnt, gondolom az up miatt...

Lupous
😊...pedig vannak jó ötletek is (A sok baromság mellett)...bakker kezdenek "elvonási tüneteim" lenni ....marhára kedvet kaptam a játékhoz most hogy nem lehet XD....nahh majd hónap XD

nulla egész egy

Pra
😞
Sorry for the inconvenience and extended wait heroes. Maintenance will continue but we hope to be back as soon as possible
Ma akartam játszani...

Zero07
amúgy a Suggestionsben lévõ ötleteknek kb hány százaléka kerül be a játékba?

Pra
azt írják ,h kicsit több idõt vesz igénybe a dolog, mint amire számítottak.

Tán 4 órát írtak a twitteres oldalon.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Ma 11után pár óra szünet... ...karbantartás

hi!
Kidobott a játék és honlapon is gondok vannak😞 update lessz vagymi?? most dobott ki 5 perce... remélem nem bannoltak! nem vok haker😞(

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

jah, a keylogger dolgot is csak következtettem, tulajdonképpen gõzöm nincs hogy valóban az volt-e. Ám az új accom már rendesen mûködik, szal... Pénz kérdése az egész xD

bosco05
húzok = húzol*
bosco05
Fel lehet ezek nélkül is, ettõl hacker a hacker 😊 Egyetemen nem egy csávó játszott lopott accal és nem "Bob vagyok a steam igazgatója" leveleket küldözgettek elhiheted... De ebbe ne mennyünk bele, nem gyûjtenék 100.000 ft értéket egy steam alá... Amúgy meg veled is elõfordulhat, hogy key logger lesz a gépeden, úgy, hogy észre sem veszed, általában nem hívják fel a figyelmedet rá, hogy feltörték a géped. Ha valaki olyannal húzok újat aki nem ilyen csicska hobbihacker, akkor szívtad... Arról nem is beszélve, hogy olyat is hallottam, hogy steam központból loptak adatokat, aminek ugye semmi köze a gépedhez. Nekem a steamemen egy cs1.6 van 6 éve, de semmi mást nem is fogok tenni rá 😊
Igen "simán" fel lehet törni, ha
A, Vagy olyan hülye és hagyod, hogy legyen key logger a gépeden(ezzel minden más is "simán" feltörhetõ)
B, Vagy olyan hülye, hogy megadod a jelszavad az elsõ olyan csávónak, aki azzal jön "Steam fejlesztõ vagyok és kéne a pass-od"

Jah, tényleg "simán" feltörhetõ.

bosco05
steamet alapból nem használok, pontosan emiatt... simán fel lehet törni
nekem egyszer történt olyan, hogy akadt egy keylogger a gépemen, és egy 20 000 forintos steam accountomat tört fel, és tulajdonképpen elérte azt hogy bannoljanak az összes VAC szerverrõl elvileg hackelés miatt.

Valakinek nagyon favorit voltam 😛 Mindenesetre, az elsõ dolog amit tettem az a windows újratelepítése volt.

bosco05
Elég nagyot lehet szívni egy egy ilyen linkel :S
azt csak te tudhatod. Ha már átírtad a kódot, és valaki tényleg az accod használta... akkor már nem fogja. Hacsak nincs keylogger a gépeden... ám onnan inkább a bankaccszámod meg a pin kódot nézik le.

#8181-re valaki?

Gratula érte!

És a normális embed 😛

Zero07
(ez úton figyelmeztetném azt a gyökeret hogy hivatalosan is a gyökérlistám tagja és sajnálatos hogy némely emberek a a legtöbb cigány szintjére süllyednek.)
amúgy örülök hogy lett megoldás a problémára és most már normális linket rakok föl
http://www.youtube.com/watch?v=5RUhr3SQ6K0

egyszerûen töröld ki a régi vidit.

Más: most már hivatalosan is több ponton benne vagyok a top 10-be 😄

http://www.dapperstats.com/view/home

Zero07
nos újra föltöltöttem de meglehetne oldani hogy azt a hozzászólásom törlik?

O_O látom valamelyik telespammelte...

Ez élvezhetetlen nálam. Csak pár mp-re lehet kikapcsolni a hozzászólást a videóhoz. :S

Komolyan,a f*sz kivan.Ma mondja a sógorom,együtt játszottunk a Heroes-ban.Mondom neki:velem????Azt mondja,ja.Legalábbis mintha úgy látta volna.A furcsa az az egészben,hogy ma csak annyira léptem be a fiókomba,hogy patchelje magát a játék.Tehát nem kezdtem pályát.Viszont,mikor megnézem a statom az oldalon,azt írja,ma játszottam az utolsó meccset azzal a bizonyos karakterrel...Most akkor hogy lehet ez?Ellopták az accountom?A biztonság kedvéért azóta módosítottam a jelszavam....<#ticking><#conf>

Zero07
ja és az megoldható hogy azt a hozzászólásom, amibe a link volt valamelyik moderátor törli?

Zero07
légyszíves arra megkérnélek hogy ne szerkeszd

hopsz 😊

Zero07
köszönöm a tippet és ez saját videó.a táblázatot pedig föltöltés közben kitöltöttem.
amúgy ha valaki kíváncsi rá:http://www.youtube.com/watch?v=9ubc1GXPm5c&layer_token=964d96925dc415fa

idõ kell neki hogy a keresõ adatbázisba bekerüljön, ám melyik vidi az?

A related vidik a következõkhöz kapcsolódhatnak: cím, alcím, keresõ kulcsok, mûfaj, youtube stílus, felvétel idõpontja, felvétel helye, értékelés.

Zero07
valaki tudna segíteni?Youtubera feltöltöttem a videómat megadtam a nevét aztán mikor beírom keresõbe nem talál semmit. Amikor meg lejátszom oldalt a találatoknál ilyen Transformers meg ilyesmi van.Mit tegyek?

Zero07
akkor azt is megírhatnád hogyha értékesíteni akarod hogy mire akarod értékesíteni <#nezze>

http://www.sg.hu/forummsgreader.php

Fórum-> Privát üzenetek. (Az olvasatlan üzeneteket a szövegmezõ alatt vagy felett jelzi)

Zero07
amúgy hol lehet a privát üzeneteimet megnézni?